Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi...nu fac schimb de apartament...dar...pe aproape:

Voi stiti ca eu intentionam sa vand apartamentul. Dar la mine treaba e incurcata ca...nu sunt proprietar pe tot ci are si unchiul meu o mica parte de 18.75%. Si unchiul meu....e un escroc. Ap. bunicilor mei a fost cumparat integral de tata dar pe numele bunicilor...la intelegere cu cunchiul meu cum ca el nu are nici o pretentie.
Dar...dupa ani el s-a sucit in asa hal incat a tb sa ajungem la tribunal ca sa facem succesiune dupa bunicul. Acuma...am prins o megaocazie!
O alta vecina de pe scara mamei vinde un ap. de 4 camere, aranjat proaspat (in toamna) pt ele. Tipa este cea la care ma duc la nunta. ea in toamna si-a renovat ap. pt locuit in continuare impreuna cu bunica ei dar de rev. si-a cunoscut sotul iar la 1 mar s-a cununat cu el si s-a mutat la tg mures. deci...supernoroc. Acuma eu deja vb cu o tipa sa vina sa vada ap meu...dar...am si avut norocul sa il vrea rapid. Asa ca....acuma pana pe 15 sept eu tb sa imi vand ap de 2 camere in paragina si sa imi iau pe cel de 4 camere superaranjat si....ma cramponez de unchiul meu.
l-am sunat ca e la mare si ...e de acord cu toata treaba dar...vrea ca ap. meu sa il vindem la pret mai mare...desi nu avem un alt cumparator. Duminica vom sta de vb face to face....si sper sa vad actele semnate ...ca nu mai pot de stres si incertitudine.
Va dati seama ca....fata asta asteapta banii de la mine si eu...am cumparatorul numai ca unchiul meu vrea mai mult pe ap. E nebun delegat daca el crede ca in cateva zile gaseste cumparator la pretul pe care il cere el.Dar...daca gaseste....ma voi face de cacao la d-na la care l-am promis...si voi rezolva totusi problema.

Gata ca v-am plictisit cu problemele mele....offf....sa treaca mai repede ca sa stiu ori...alba...ori neagra!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Fetelor ma iertati ca intru asa rar, sunt in plin sindrom al cuibului, nu prea stiu pe unde mi-e capul si ...nu am citit inca din urma.

Azi noi ne-am luat "la revedere" de la bona, pt ca de luni incepe Che cresa, eu sunt terminata de emotie, nu ma intrebati de ce nu ma pot controla, dar de 3 nopti am cosmaruri cu Stefan plangand la cresa. Of-Of!. Despartirea de bona a fost lacrimogena, mi-a marturisit ca e trista rau de cateva zile, ca s-a atasat de Stefan si vrea sa vina sa-l mai vada. I-am luat cadou o floare frumoasa in ghiveci ai a fost f emotionata. A botezat-o "Stefan".

BB2 - Anna - este f activa in burtica, reactioneaza extraordinar la vocea lui Stefan si la cantecelele pe care i le cant eu lui Che la culcare. Stefan are momente dese de tandrete in care iubeste burtica si striga "Bebe Anna!".

Mi-am facut si bagajul de spital cam 80%, de acum sunt in sapt 37 si stau in stand-by, dar sper totusi sa nasc la sf lui septembrie, sa se mai acomodeze si Stefan cu cresa (Doamne-ajuta!)

Azi a ziua lui Cosmin, organizam o mini-petrecere la noi acasa, sa nu plec eu te miri pe unde, poate avem timp fain si stam in gradina. Pe Stefan l-am dus la ai mei, asa ca acum sunt in pline pregatiri.

Va pup pe toate si pe pitici/piticele asemenea!

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Tania, actualizeaza semnatura, ca tu mai ai putin si nasti...
La multi ani pentru Cosmin, sa-ti traiasca si sa fie fericit alaturi de voi.
Hai sa iti zic ceva, poate nu ti se pare ok, dar iti zic: daca bona voastra a fost atat de faina, e mai bine sa o suni sa-i zici ca o vrei inapoi, pentru ca:
- vei sta acasa cu cea mica oricum, e mai bine pentru Stefan sa stea cu voi, sa o accepte treptat pe cea mica si sa o integreze micului lui "eu". De ce sa fie el separat?
- o sa vina cu boli de la cresa la cea mica, care o sa fie prea mica...
- daca totusi decizi sa il dai neaparat la cresa, o sa se imbolnaveasca si e bine ca atunci cand sta bolnav acasa, sa se ocupe bona de el, nu tu.

Eu pot doar atat sa iti zic: am vazut la Bogdan ca doreste compania copiilor, nu are liniste cand stam acasa, tot timpul striga "papii" (adica copii), este super binevenit un program scurt de gradi acum, pana in pranz, dar nu este deloc pregatit pentru programul de gradi intreaga zi. Am trecut prin asta si stiu ce zic. Are nevoie de mine si de Stefania. Cresa/gradinita sunt absolut minunate daca nu ai incotro, daca insa stai acasa, e pacat sa nu fie si el cu voi. Iar cu norocul tau de bona buna, chiar e pacat sa nu revii asupra deciziei. Asa gandesc eu. Nu e nevoie sa te explici, ca e decizia ta. Ai vazut ca si eu m-am incapatanat sa-mi fac incercarile mele si greselile mele. Concluziile mi le-am tras singura, impotriva tuturor vorbelor venite din partea celorlalti. Deci inteleg foarte bine ce faci tu acum. Am vrut doar sa-ti zic ca poate tu esti mai ascultatoare decat mine...

Dordia, felicitari. Eu initial am crezut ca te bucuri ca mergi la nunta. Dar de fapt tu aveai alt motiv! Sa fii sanatoasa!

Sper ca nu am uitat ceva, ca sunt cu capul in nori.
Pupici intregii colectii si intalnire placuta.

P.S. Tot mai era ceva: Lavi, am stat azi cu bona si nu ma simt bine. Bogdan a facut fite peste fite. Sta la ea in brate, se alinta, asculta povesti, dar e plin de mofturi si face crize, ceea ce cu mine face rar de tot. Dar o sa-mi impun sa imi vad de treaba prin alte parti ori sa-i explic bonei ca Bogdan va sta oricum pe langa mine cat sunt acasa. Si sa nu mai traga de el sa faca cu ea ceva, daca el vrea clar cu mine. O sa vina si timpul ei. Am I right?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

GANDACEL multumesc pt sfaturi, stiu ce zici, eu tocmai de aceea il sau pe Stefan la cresa pe 4 ore. Bona era buna dar....avea o mica-mare problema: nu venea la timp. Ajungea la intarzieri de 1-1,5 ore, fara nicio scuza si nu ma puteam baza pe asta. Plus ca de la 1 octombrie incearca mama sa se pensioneze si atunci mai bine ii dau ei niste banuti (chiar vreau sa ii dau) decat sa-i mai dau pe o bona. In cazul in care se va imbolnavi Stefan, il voi izola la ai mei pana ii trece, ca si asa e inebunit dupa ei! Deci Stefan va merge la cresa de la 8-12 , apoi va veni acasa pt somn si pe urma vom fii cu totii impreuna. Cu bona statea de la 10-11 pana pe la 14 (Tot 4 ore) si nu-mi mai convine pentru ca intre 6 dimineata (de and va trebui sa ma ocup de bb mic si ora 10) sunt cu el pe cap si nu cred ca fac fata, daca o sa am din nou complicatii la epiziotomie.

Eh, vom vedea!

ALINUSHHHHHHHHHHH!!!! cred ca AMalia e deja domnisoara in toata regula, de cand nu am mai povestit noi!! Va pupam cu drag. (Numele Anna este dat dupa bunica mea din partea tatalui - a fost un miodel pt mine - dar nu-mi displace nici ca pe noru'mea o cheama asa)

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Miha da acu dupa atitia ani nu l-ati intrebat pe bietul om de ce era laptele ala? Ca poate o fi fost de cine stie ce animal,in conditiile in care s-o fi saturat saracul sa caute magarita...si n-o zis nimic la nimeni.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

alina, alexia este mult mia bine azi a facut kk super bine. In rest slabita dar isi revine ea repde.
Ce minunat trebuie sa fi fost astazi la voi la cresa, super frumos , si yo cred ca as fi bocit la greu.Stiu ca este greu, iti tin pumnii sa fie bine la cealalta cresa.

noki, vezi ce de bagaje fac?
Apoi de nu ne vedem eu te pup si iti doresc o vacanta de vis, sa aveti timp frumos si copil cuminte si sanatos.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetelor...peste o juma de ora plec la Bv asa ca....va poop si va doresc un weekend placut ca al meu sigur va fi!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bineinteles ca acum cand trebuia sa fiu la intalnire...Miruna doarme inca

Dordia ai grija ce faci pe acolo, sa nu dansezi prea tare sa nu deranjezi "cupilu'", si te astept inapoi sa dai de baut in cinstea evenimentului, ca si asa nu ne-am mai vazut de mult

Roxi nu stiu daca ti-am zis..concediu placut, ma bucur ca ai reusit sa pui pitica pe picioare...just in time

Mihaelutat super tare faza cu laptele

Bia eu am luat Liv52 cand am avut probleme cu ficatul, nu stiam ca e bun si ptr anemii.

Ma duc sa mai fac galagie prin casa, poate se trezeste si piticania

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, intalnire placuta!!! Eu sunt franta de cate drumuri am facut asa ca zic pas.

Dordia bravo sa fie intr-un ceas bun!

Roxi vacanta placuta, fara evenimente neplacute! Sa va relaxati, iar Alexia sa se simta super!
Nu avem niciun nou look, ca noi ne urnim greu Iar in ultimul timp nu prea ne iese nimic.

BB_alinus deci pana la urma schimbati cresa. Bafta si voua! Mama, ce pofta mi-ai facut cu acel tort!

Pielea ecologica - are dezavantajele pielii naturale (se incnge vara) dar nu si calitatile ei - adica nu tine in timp. Pe de alta parte, daca vad urma de pix pe pielea asta cred ar zbura chiti pe geam!
Stofa caramizie nici la Feeria nu am gasit, meseriasul deja a facut scheletul de lemn al canapelei (desi nu i-am cerut asa ceva), deci suntem in pom

Tania La multi ani ptr sot!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, Madau, saru' mana pt raspuns! Nasii Mariei nu coincid cu cei de cununie, nici nu mi-as fi dorit, fiindca cea de-a doua pereche e in varsta si nu tinem legatura decat din obligatie, ceea ce mi se pare f naspa.

Dordia, ma bucur enorm pt tine. Ai griga si menajeaza-te la nunta, nu topai deloc, pararea mea (merge un blues, acolo). Asta inseamna ca marea a fost cu noroc? ai sa vezi ca se aranjeaza lucrurile si cu apartamentele.

Taniuk, bafta cu cresa si cu tinutul Annei in burtica cat mai mult! LMA pt sot si petrecere frumoasa!

Leea, e vorba de parcul 23 August, nu de zi. Sa-ti fie de bine iesirea.

Maria(29.11.2005) si Ioana 29+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Avem pozici de la Goodbye party de la cresa...
S-a incheiat si etapa asta....Io sunt tare trista!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput