Colectia de toamna - iarna 2005
Raspunsuri - Pagina 31
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot! 
anda77 spune:
ylilimic, o sa ajutam cum putem. sanatate multa!
sm terminat de pus pozele de ieri. intrati in album la semnatura. clicaiti subalbumul "de la un an la 2 ani". clicaiti subsubalbumul "poze grup copii" sau ceva de genul asta. clicaiti subsubsubalbumul "parcul national-august".#
diseara sau maine sigur pun si pozele de la intalnirea din kiseleff
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Terminat si eu de citit postarea Andei cu rezumatul intalnirii. Avand in vedere ca toate povestile ei referitoare la intalniri le-am citit pe nerasuflate si ca mi se par absolut adorabile, propun ca de aici inainte Anda sa aiba drept de veto pentru stabilirea locatiilor! Chiar daca e cu siguranta subiectiva, e mai ceva decat un comentator sportiv, observa toate detaliile obiective si le trece ea frumusel prin inima ca sa le coloreze si cu ceva emotii, zau de nu creeaza cel mai dragut tablou. Mare noroc pe familia ta, Anda, eu te-as plati sa-mi scrii cate o povestioara pentru fiecare eveniment din familie, si din ele sa-mi fac o carticica pentru cand copiii mei vor fi mari, sa o cunoasca pe matusa energica, bunicul sfatos, mamica grijule si cainele jucaus, verii batausi etc... Of, tare mult mi-ar placea.
Eu am culcat-o si pe Stefania si ma asez putin in pat, ca Bogdan doarme de la 13:15 si sigur se scoala pana in 16, pt ca am observat ca, cu cat se culca mai devreme, cu atat doarme mai putin. Nu cunosc explicatia, dar am constatat de-a lungul timpului.
pe mine vreme ma trage la somn.
Nu stiu daca ati observat, insa A VENIT TOAMNA, dragelor, nu numai pt ca e 1 septembrie.
anda77 spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
[ Chiar daca e cu siguranta subiectiva,

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Gandacel tu vorbesti serios? Cum mey vin si eu la mult pomenita canicula si cand colo ce vad, 15-16 grade la Alba saptamana viitoare
.
Ma uit pe Accuweather si prognoza pe 15 zile e destul de nasoala...Maine se anunta furtuni la Bucuresti, taman cand trebuie sa aterizez si io.Inca un stres in plus.
Si stiti ce, vad ca aici in Olanda se anunta 23-24 grade si soare saptamana viitoare...anul asta am ratat tot soarele pe unde am fost
.
Anda tare fain intradevar ai facut rezumatul intalnirii.
Eu vroiam sa zic si de Mihaelutat ca are un umor super cand povesteste....faza cu laptele de magarita e bestiala 
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii