Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Deci cum va spuneam Antonia a papat la 4 dim si doarme si acum dormeam si eu dar m-a trezit socosenia cu telefonul ei

Inca nu-mi vine sa cred mai sunt cateva zile si printesa mea face 10 luni si peste 2 luni face 1 anisor are mama fetita mare

Veronici-asteptam detalii de la petrecere nu ne lasa prea mult sa asteptam

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Dandusa! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Am vazut poze cu Rianna si Dani, sunt tare frumosi amandoi. Si am admirat si 3 baieti la fel de frumosi: Marc, Ianis si Luca. Mi-e tare drag sa ma uit la poze cu fulguleti. Incep chiar sa-i recunosc :).

Teutz, felicitari pentru stelute :).

Lorym, multa sanatate! Nu pot sa-ti dau sfaturi, caci nu m-am confruntat cu problema asta. Insa am vazut zilele trecut un articol chiar aici, la desprecopii, pe prima pagina. Spunea ca se poate alapta chiar cu mastita (asta in caz ca mai alaptezi). Oricum trebuie sa faci o vizita la doctor.

Kokorina, mi-e tare drag sa citesc despre sandokanii tai! Pascal si Sophia

Pupici si lui Mark ce a facut furori in Ungaria.

Bamboletta, Victoras va merge la gradinita de la 3 ani, ca si surorile lui.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

LA MULTI ANI, DANDUSA!
Sa fii fericita,mamico, sa-ti vina iubita curand acasa si sa fii mereu asa voioasa si frumoasa!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bambo, da da super subiect cand dati copii la gradinita, cand va luati bona, cat se plateste pe piata si pt. una si pt. cealalta...fiecare cu ce stie sau cu ce-l doare!

Laura, nu stiam ca incepi asa repede seri=viul, am rata cand ai mai spus. Stiu ca prietenele mi-au zis ca ori ca erau la gradi ori cu bona cand se indreptau spre casa aveau inima in gat si pur si simplu alergau fara sa-si dea seama. Dar curand s-au obisnuit. sa ne spui cum e! Faci si tu k ccc Ktrinel, bagi mainile in buzunare?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

daca tot e ziua dandusei hai sa va zic ceva de ea. mai fetelor, voi stiti cum arata? cand am fost la ikea era....belea...mureai...toate eram rosii de invidie...ce copil de 10 luni..n-ai tu treaba...avea nesuferita niste colanti....bai nene...nu se poate..ma uitam si sufeream.....cand am ajuns acasa ii zic lui alex: tu ai vazut cat de bine arata dana? si el de colo...eh..am vazut...da' ce era sa zic...mi-a fost ca te superi...

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetili!
La multi ani Dandusa! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, iubita cat incape, sa te bucuri de minunea ta, DD sa-ti implineasca dorintele!!!
Chef de chef astazi...unde-i visinata? Unde-i tortul?
La multe lunisoare pt sandokanii Kokorineisi pentru Cristina Nicole de Oanacat Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!
Bambo, tare discutat subiect e asta cu gradinita! De ce va mirati ca si-a inscris copilul de la 11 luni la gradi? Noi ne gandeam sa mergem sa ne interesam deja de un loc pt Rares la o gradi care tine de o biserica catolica, pe langa noi. Cica se fac inscrieri cu 2 ani inainte .../asa ca acum e momentul. In principiu, in jur de 3 ani am vrea sa-l dam la gradi...dar parca vad ca o sa fie mai devreme. Am auzit de o gradi privata care primeste copii de la 1 an. Costa aprox 250eur/luna si au 2 grupe de varsta. Este o alternativa si asta...Varsta maxima este de 3 ani...dupa aia o iei de la capat cu cautat-ul pt alta gardi.
La intrebarea cu mastita, stiu ca trebuie mers la dr. pt tratament. Pe mine m-a ferit DD. Tin pumnii Laura sa gasesti bona pt Rianna! Bine ca s-a hotarat Lory ! Iar cu slujba...uita-te la noi astea, veteranele...O sa fie grea despartirea, mai ales in primele zile, ai sa stai tot timpul pe telefon...dupa care intra totul in normal.
Yagmur...o saptamana usoara...baga cafeaua repede! Pozele din deplasarea voastra sper sa le vad diseara de acasa!
Si eu saptamana asta trebuie sa ma intalnesc cu o doamna potentiala bona. Sper sa iasa ceva...
Revin daca mai pot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LA MULTI ANI, DANDUSA!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9

www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

inca una si ma duc ca sigur mi se trezeste d.
katrinel prin luna a 5a a lui d am iesit singura pana la cosmetica, adica la 1 bloc distanta. deci sa fi fost vreo 50-100m. m-au terminat mainile...parca ma dureau de la balanganit...evident ca am plecat cu juma de picior nefacut ca se trezise copilu'.... iar aia cu 2h cat e julia la gradi...pai mama a stat 2 zile. am asteptat o cu sufletul la gura sa mai fac si eu cate ceva...flori...cand a plecat erai mai vraiste decat atunci cand a venit...n-am putut sa ma organizez deloc...plus ca odata...in tinerete...eram fresh dimineata. ma trezeam cu o energie...acum ma milogesc la d pt inca 10min, plus ca mi trebuie vreo 2 ore sa ma dezmeticesc...las' ca la al 3lea ma obisnuiesc eu...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput