Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 23
luly spune:
Salutare fetelor!
Probabil ca nu va asteptati sa revin atat de repede (de fapt nici eu) dar epuizarea a trecut
. Ma simteam epuizata pt m-am molipsit si eu de la fete si drept urmare ieri am zacut(da' am zacut pe bune ca ma dureau totii muschii, capul, stomacul si tot ce mai poate durea) aproape toata ziua, dar azi sunt aproape ca noua. Dintre toate eu m-am simtit cel mai rau ,fetele au tolerat mai bine ca mine(Isa a fost vesela aproape tot timpul iar Di doar putin molesita). Acum suntem aproape bine dar mai tinem regim cateva zile.
Vad ca ati scris ceva nu gluma , dar eu nu am apucat sa citesc nimic si nu stiu ce sanse am sa recuperez.
Aaaa, sa nu uit - vreau sa multumesc
celor care s-au gandit la noi, ca sunt sigura ca au fost multe ca altfel nu ne reveneam asa repede (verific eu cand am timp
).
Va
si va doresc o noapte cat mai linistita!
Luly mamica de
Maria Isabela si
Diana Andreea
Ktrinel spune:
alexandra, bine ati revenit si bine ca v-a priit in concediu...auzi, da io am crezut ca ati fost doar voi 3 , singuri, si ma miram cum a fost asa bine si frumos...apoi am vazut pozele si am remarcat ca ajutoarele...bine si asa...important e ca v-ati simtit toti bine.
asiza a plecat si ea cu "ajutoare" ?
kokorino, bine ai revenit si tu sa intregesti grupul KK, ajuns in fatza KKK. sau 3K. mama eroina ce esti...sandokanul de Pascal vad ca nu se dezminte, dar nici Sofia...te pupam si te mai asteptam .
laura, dar ce frumosi sunt iesenii vostrii...nu imi dau seama bine cu cine seamana Rianna, dar e frumusica rau. Cum e Lory, cum se mai simte?
miro, asteptam si noi foto cu striptease 
acs spune:
La multi ani primului fulgulet care a facut un anisor! Sa cresti mare Rares si sa fii sanatos!
Weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul tare placut pentru mine: Victor a spus mama! Sunt atat de fericita! Sambata dupa amiaza grasunul meu ma striga de zor :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
salutari mamici!
de ce se trezesc copiii cu noapte in cap????
moooor de somn! si de oboseala. si de dureri de oase....parca as avea 60 de ani. 
dar trebuie sa trec peste oboseala, chef mare azi, 

DANDUSA 
, sa ne traiesti, sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de mica comoara si sa treaca timpul mai repede ca sa il revezi pe Claudiu! sper ca ai mai pastrat un butoi cu visinata, da?????!!!!
am intrat in linie dreapta, AMR 7 zile. de azi intr-o sapt incep serviciul. cand ma gandesc...... pe de o parte ma bucur ca reiau munca, mie imi place f mult, voi iesi din rutina. pe de alta parte, stti voi, cand ma gandesc ca il las pe Dani cu bona.....
trebuie sa ma intaresc, la un moment dat vine si momentul asta, ma bucur totusi ca la inceput nu ma voi duce decat 4h pe zi. sper sa rezist.
de azi m-am apucat de cura de slabire, sper sa rezist, asa ca beau apa plata cu lamaie, cica sa ma fac fotomodel![]()
acs bravo, cred ca ti-a crescut inima de madrie!
va pupic dulce, fug sa ii dau papa, apoi afara cu bona, eu la calcat, aspirat, sters, frecat, etc

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Neatza,
Inca o saptamana de lucru, inceputa fara chef...
Dandusa, merci mult de informatii... o sa vorbesc si eu cu un doctor sa vad ce analize sa facem si noi; cele de endo stiu ca sint scumpe ca eu trebuie sa le fac la fiecare 3 luni, dar trag chiulul... poate si la Luca ar fi indicat avand in vedere ca eu sint pe hipotiroidie si sa nu-l fi influentat si pe el
Ieri am petrecut super in Tg. Mures la Diana. Nu va puteti inchipui ce familie frumoasa are; Ianis e un foto model... are niste ochi albastri de mi-a ramas inima la el
; Marc ne-a complexat cu energia lui.... merge in 4 labe prin toata casa... Luca se uita la el ca la un martian... el abia se tine bine in fundic... Pacat ca a fost scurt.. data viitoare venim de sambata.... Multumesc inca o data Dianei si lui Alin 

Cand ne-am intors am incercat sa-l tund... a urlat isteric 2 ore; in viata mea nu l-am vazut facand asa.. e clar: vrea sa fie pletos ca taica-su
Alexandra, bine ai revenit... vreau pooooooooooooozeee!!!
Danutz, si Luca are strabism... in iarna poate mergem impreuna la doctor daca nu se regleaza de la sine... tu doar sa-l gasesti 
Plec sa ma sedintesc dar revin euYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
Am terminat pagina de citit.. si ce vad??? Ktrinel, daca crezi ca gasesti pe cineva sa suporte o zapacita ca mine (de 84 de kile 

) si un copil minunat... atunci da-i search ![]()
Acum chiar fug la sedinta... (poate adorm acolo
)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
kikineata spune:

asta era ca sa-ti vina mintea la cap...
quote:
Originally posted by a_deju
breeee...nush care m-ati urat de bine, da' am tras o tranta pe scari...de era sa raman infipta acolo... motanu' era safe in brate la tac-su' si io m-am dus elegant la vale, de mi s-au vazut chilotii din avion... mai are vreuna colac de-ala de dupa nascare, ca cred ca doar c-un de-asta as putea sa stau si eu normal in fund.. :)
in rest..toate bune :))
fug ca ne pregatim de baita, cu oala cu apa pe aragaz, etc etc.. :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
bamboletta spune:
Neata 
Antonia mi-a dat trezirea la 4
urland ca din gura de sarpe,pana nu am venit cu bibe nu a tacut
nu va mai spun ca aseara nu vroia sa adoarma si nici in patut sa stea,vroia numai sa mearga
cred ca perioada asta cu mersul e la fel cu aia de dormitul in fund sau in picioare
ea vrea acum sa mearga dormind probabil 
Danita-multi
pt bb P
Marani-stiam eu ca e greu cu inscrierea la gradinita dar chiar asa? de la 11 luni inscris?
of doamne,mai bine ar fi sa o inscriu la mai multe si dupa aleg ![]()
de la ce varsta veti da bb-ii la gradinita ![]()
Laura-f frumoase pozele cu Rianna si Dani
,imi pare rau ca Lory a facut mastita cel mai bine e sa mearga la medicul ginecolog, ati gasit bona?
Dianarus-
ce frumosi sunt Luca si Marc 
A_deju-
tare poza 
ti-a trecut durerea de la cazatura? 
Teutz-felicitari pt stelute si la cat mai multe 
Yagmur-

sa ai putere de munca
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:

Dandusa

Dandusa

Dandusa

acum asteptam visinata 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!