Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am si eu o intrebare: copii vostri se trezesc noaptea?

al meu in ultima vreme se trezeste in intervalul 3-4, suge la san, ii dau si ceai si apoi se culca. o perioada am crezut ca se trezeste de la caldura si de sete, dar azi noapte era racoare in camera si el s-a trezit.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusa sarbatoreste prin munca.. verificat. Si noua, in asteptarea visinatei, nu ne ramane decat speranta si visul unui chef de pomina.. o tzara mai incolo.

La multi ani Dandusa noastra draga

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dandusel: m-am trezit cu gandul ca e ziua ta si sa iti spun LA MULTI ANIIIIII ! ma gandeam ca sa ma pun pe tren sa vin la tine sa testam visinata !!! :) pupici si ce iti doresti al tau sa fie !

fug sa cumpar lapte !!

D

Mergi la inceput

se testeaza azi visinata? ca venim si noi!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Intors de dimineata de la mare. Is rupta dupa astea nopti dormite pe jumate, da a fost super. Super! Prima oara de un an de zile cand am fost plecati singuri, singurei. Nici nu mi-am dat seama ce mult ne-a lipsit asta.. sa petrecem cateva clipe linistite doar in2. Au contat enorm si le-am savurat cu o poftaaaaaa..

Am avut noroc de vreme frumoasa, mare calda, colegi simpatici si hotel o.k. Numai sambata noaptea ne-a cam bubuit in cap botezul facut la restaurantul din incinta.. dar hai sa zicem. Iar ieri seara am petrecut frumos la ziua nepotelei noastre in Constanta. Care nepotica asteapta sa vina cat de curand barza..

..voi fi matusica pt a 2a oara.

Acu ar tb sa dorm, ca la amiaza imi incepe programul de socializare.. dar cred ca-s prea obosita. Mai bine ma duc sa vaz ce-ati mai facut.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

kikineata, bambo eu cred ca il voi da pe dani direct la gradinita, la 3 ani, asta daca va fi ok cu bona. daca nu, la cresa de la 2 ani. de fapt nu chiar la 2, ma batea gandul sa il dau la cresa la 2 ani si un pic, adica nu din noiembrie, ci din martie -aprilie 200.....9. mama, ce planuri pe termen lung! bonei ii dau 250ron pt 4h pe zi+transportul (nu e din cartier de la noi), cand va fi 8h pe zi, ne-am inteles la 400ron+transport+o masa pe zi. chestia cu o masa pe zi e cam nasoala, ca asta inseamna ca tb sa gatesc, dar cred ca voi ajunge sa ii spun ca daca vrea sa pape sa gateasca ea
am si eu o importanta pe mamicile de baieti, care au decalotat: o mai faceti? va mai lasa???? ca pe mine nu ma lasa. chiar daca reusesc sa il tin cumva cuminte, pe spate, cum ii pun mana pe cuculet se opreste din joaca, devine fff atent la ce fac eu, iar daca incerc se foieste si nu ma lasa. dar o si mai importanta: daca l-am decalotat cat era mic si acum nu mai facem, ce se intampla?????? e de rau???? ca stau cam prost cu anatomia
ruxandra felicitari pt barza!
danutz eu numai am pus-o in legatura pe lorym cu o potentiala bona, nu stiu daca o va alege sau nu, decizia e a ei. poate intra ea sa va lamureasca. ca de citit ne mai citeste, de scris e mai greu.
am aspirat, sters, frecat, calcat, ma duc sa zac si eu 15 min pana vine copilul

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura13 eu seara dupa baie il curat putin cu o compresa cu rivanol. mai pune si el mana, iar atunci il pun pe sot sa-l tina de maini.
de cate ori e dezbracat e cu mana acolo, ca doar are obiect de studiu.
altfel cu decalotarea stam bine. luna trecuta am fost la control si mi-a spus ca e fimoza fiziologica si pana la 1 an asa trebuie sa ramana.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani, Dandusa!!!
Vin si eu repede la salata de fructe (dieta asta ma omoara) si la un pic de visinata
Tema zilei: eu platesc o gramada la dadaca dar sta 12 ore/zi, 6 zile pe saptamana (900 RON/luna); dar sint tare multumita, il iubeste pe Luca, are grija de el, de casa, imi face cumparaturile, plateste facturi, imi stranga pana si rufele mele desi nu i-am zis... practic casa este pe mainile ei ..
Aoleu... mi-a venit controlul... am fugit..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Madaluta vazut Darius adormit cu apuca.. sarmanul copil.. vai de el..
Da daca i-ai muta tot calabalicul la dansul in patut.. sa munceasca la ele pan ce pica lat?

Aka, e dulce foc Maria.

Atudor, ne bucuram c-ai iesit din umbra si ne-ai mai povestit despre voi.

Donia raportez prezent, sa traiti! N-am evadat decat pt 2 zile. Precum vezi, is inapoi, plina de energie.

Dia priceput, si da ai dreptate.. Sper ca sunteti mai bine si reusiti sa plecati la munte. .. oricum nasoale mastile alea, barbata-meu cand tb sa le poarte facea ca toate alea.

Luly, ne bucuram ca Dia e mai bine. Daca a luat-o si Isa probabil ca-i totusi o viroza intestinala, cu o forma mai usoara.

Dandusule, pare rau pt presupusele probleme ale Crinutei. Da speram sa nu fie decat exagerari. Si chiar daca sunt asa, nu-i un capat de tara. Sunt rezolvabile si tratabile. Asa, 10 pic de Fe nu-i o doza mare. Grigore a luat-o vreo 3 luni. Pikovit e un multivitaminic+mineral, iar Peritol i-a dat probabil pt pofta de mancare. Numai doza mi se pare prea mare. Conului (cand se accentuase D.A. + avea o perioada grevista si stagna cu greutatea) => i-a recomandat 0,5 ml seara timp de 7 zile. Atunci avea 7,250 kg. Pana la urma nu i-am mai dat, D.A. s-a mai domolit si si-a revenit si cu mancatul.

_

ATENTIE: nu dati de capul vostru Peritol la copii. Este un medicament anti-alergic extrem de puternic, care are drept efect secundar si cresterea tranzitorie a poftei de mancare. (din cate am citit/aflat numai cat dureaza tratamentul)

.. cat despre NE-spalatul pe maini si fumat in nasul copilului... Pai pediatra noastra se spala inainte sa-l consulte pe Matei, apoi si dupa, inainte de a-l consulta pe Grigore.

Ce surpriza frumoasa ti-au pregatit fetele!

.. si, vaz bine??? vineri ne intalnim in Herastrau????
yuypy, tralala tralalala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Danutz, te rog mult spune-mi unde e gradinita asta ce apartine de biserica catolica si mai ales de care biserica? Cum ai auzit de ea?

.........................

Neatza fetili!
La multi ani Dandusa! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, iubita cat incape, sa te bucuri de minunea ta, DD sa-ti implineasca dorintele!!!
Chef de chef astazi...unde-i visinata? Unde-i tortul?
La multe lunisoare pt sandokanii Kokorineisi pentru Cristina Nicole de Oanacat Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!
Bambo, tare discutat subiect e asta cu gradinita! De ce va mirati ca si-a inscris copilul de la 11 luni la gradi? Noi ne gandeam sa mergem sa ne interesam deja de un loc pt Rares la o gradi care tine de o biserica catolica, pe langa noi. Cica se fac inscrieri cu 2 ani inainte .../asa ca acum e momentul. In principiu, in jur de 3 ani am vrea sa-l dam la gradi...dar parca vad ca o sa fie mai devreme. Am auzit de o gradi privata care primeste copii de la 1 an. Costa aprox 250eur/luna si au 2 grupe de varsta. Este o alternativa si asta...Varsta maxima este de 3 ani...dupa aia o iei de la capat cu cautat-ul pt alta gardi.
La intrebarea cu mastita, stiu ca trebuie mers la dr. pt tratament. Pe mine m-a ferit DD. Tin pumnii Laura sa gasesti bona pt Rianna! Bine ca s-a hotarat Lory ! Iar cu slujba...uita-te la noi astea, veteranele...O sa fie grea despartirea, mai ales in primele zile, ai sa stai tot timpul pe telefon...dupa care intra totul in normal.
Yagmur...o saptamana usoara...baga cafeaua repede! Pozele din deplasarea voastra sper sa le vad diseara de acasa!
Si eu saptamana asta trebuie sa ma intalnesc cu o doamna potentiala bona. Sper sa iasa ceva...
Revin daca mai pot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
[/quote]

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput