Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 26
ruxandra_sb spune:
Cuscra pare rau de idi-ot sofer. Off ce i-as mai trage cateva..
Off, dupa ce-ati petrecut asa frumos.. va trebui o de-asta. Idi-otul era angajat Ikea? Daca da, atunci musai ar tb sa miste ceva. Sa ne tineti la curent cu rezulatul reclamatiei. ![]()
Sper ca-mi vad vineri nora, da?
Yagmur, uite un premiu
pt rezistat eroic in container la cele .. cateva grade. 
Laura, cum mai e flacaul?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Stiu ca vigantoletten e pt. copii peste 2 ani pt. ca intr-un timp un dr mi-a zis sa nu mai dau pic si am dat pastile dar am nimerit o alta desteapta care mi-a explicat ...m-a si convins ca tre sa dau pic si nu pastile
Vigantoletten se recomanda si la bebelusi. Spre deosebire de Vigantol-oil => sunt stabile si nu-si pierd in timp proprietatile. Eu le-am dat ambilor copii de la 1 luna si continuam cu succes.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
m_monique spune:
eu ii dau copilului de la 6 luni vigantoletten. el avea fontanela foarte mare. de cand ii dau vigantoletten a inceput sa i se micsoreze fontanela.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
...stiti ca s-a facut un experiment cu o familie care a incercat sa traiasca fara a cumpara/consuma produse made in china ...si nu au reusit.
no comment
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
bamboletta spune:
S-a trezit pe la 9.45
la 10 a papat apoi a mers prin toata casa pana a obosit,acum doarme 
Acs,Kikineata,Danutz-
M_monique-Antonia uneori se trezeste pe la 4 dim dar in general papa la 6-7 dim ![]()
Ruxandra_sb-bine ai revenit
bravo voua ca ati petrecut bine,eu nu stiu daca as putea sa plec fara Antonia
dar tare as pleca undeva numai noi doi![]()
felicitari pt cele 4 stelutele albastre 
Laura-si eu tot cam pe la 3 ani vreau sa o dau la gradinita
dar nu stiu care,era una faina particulara f aproape de mine costa 200 euro pe luna dar s-a mutat langa mall 
bona daca vrea de mancare sa-si faca
doar nu o sa gatesti tu pt ea ![]()
dati ambele la bb-ii Vigantol-oil si Vigantoletten ![]()
noi folosim Vigantol
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Mirona spune:
LA MULTI ANI!!! DANDUSA draga
baga si la baba o gura de visinata - nu mai mult - ca nu stiu daca-ti mai ramane ceva de la nesatulele astea.

-icei si sa ne traiesti mama. Sa te bucuri de iubita si de minunatia de maslinoasa. 
Miro
ruxandra_sb spune:
A ajuns Sonia acasa!!! Uraaa!
Alexandra, bine te-ai intors din asa vacanta minunata. Citeam de multitudinea de piscine si de super-conditii si de preturi si ma minunam.. unde-i Hadju asta si de ce n-am auzit de el pan-acu. Apoi picat fisa.. ca-i la vecini. Trebuie tinem minte, ca prea suna frumos ce ne-ai povestit. Intrebare: daca nu sti ungureste te descurci? Adica pe english, deutsch? Vazut si pozele, super! Mi-au placut mult animalele din piatra. Despre Marc nici nu mai vb. E un frumos, blond si.. ochii aceia...
Madaluta, Madaluta, [icon cu omulet aratand degetul a mustrare] Laura are perfecta dreptate cu acele poze. Pai daca eu care azi ma-ntorsei si tot mi se facu iar pofta.. auzi la ea, nerusinata de mine. 
Da, Laura ai dreptate cu usturoiul. Este de aur, nu alta. Dar nu cred ca au voie de pe-acum.
Lorym , mastita?? off, multa sanatate.
Delectat si cu pozele frumosilor Marc, Luca si Ianis. Ce frumos ati petrecut. sa ma scuzati, da mi-a cazut o leaca cu tronc.. Ianis. E asa frumusel..
Teutz, eu am patru..
Sa-ti traiasca si la mai mare, 
Dianocica cum struguri la bb mic mey? pai vitamine, vitamine.. da sa se-nece copilul..
Cat despre a nu asculta de mama copilului si a o infrunta frontal.. aici ce sa mai zic, pune pe ea direct
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Ce inseamna sa ai atata timp liber si sa privesti in liniste poze cu copii superbi. Acu m-am amorezat si de Dani de Laura. E FRUMOS!
Luly, deci e clar c-a fost viroza. Off, multa sanatate si sa-ti revii cat mai repede si bine. 
Mama Acs felicitari.
Da Bamboletta, ca mare dreptate ai.. cum mai trece timpul.
Peste vreo 2 luni incepe cheful cel mare. Si nu, nu se dau concomitent. Ori pastile, ori picaturi.
tema cu gradinita
-la gradinita nu mai devreme de 3 ani, da vazand si facand; estimez pe la 3-4.
tema cu decalotatul
- nu prea reusim. Incercam din cand in cand la baie.
Yagmur, ce bine ca ti-ai gasit asa dadaca. Mare lucru sa stai linistita ca Luca e pe maini bune!
Gata, am gatat. Inchei nu inainte de a o striga pe Roxanica la apel. Roxanicaaaaa??
Grigore
marani spune:
NICOLE de OANACAT, sa fii sanatoasa si mancacioasa!
PASCAL si SOPHIA de KOKORINA!
DANDUSA, multa sanatate si fericire!
BAMBO, eu pe pisica o dau la gradi la 3 ani si la cresa la 2 ani, caci nu are cine sta cu ea iar eu va trebui sa merg la serv. Asta in principiu...multe se pot intampla pana atunci...
Ma suna al meu sotz azi: "pui, am moshit!" Am crezut c-o fi ajutat vreo femeie sa nasca. Nu, el ajuta o vipera. Dupa 8 pui nu mai putu, asa ca al meu barbat ii dadu o mana de ajutor sa mai aduca pe lume 2 pui. L-am intrebat daca i-a taiat cordonul, in gluma evident, iar el saracu incepu sa-mi explice ca nu are cordon dar placenta da, ca puii s-au "eliberat" de membrana, etc...Acu asteapta sa faca rost de camera sa faca poze, caci in "sala de nastere" mai asteapta 2 la rand.
Ajutati-o pe Sonia