Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by flore26
Curios e ca in anii in care am lucrat , fie educatoare, fie invatatoare, am reusit sa corectez multi copii de obiceiuri proaste, dar cand e vorba de copilul tau e mai greu...

Nu-i asa?? Mamaaaaaa ce as is eu la teorie.. si cu copiii altora, dara la mine acasa sa vezi ce-o mai rasolesc..

.. gata, gata ma duc sa mai bifez ceva de pe lista.. sa mai adun un tricou, ceva

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

bai nene, lipsesc o zi si nu scriu si azi ma taie Dandusa de pe lista de plimbatori in Ikea. of of

ieri am f toata ziua pe drumuri, sedinte, dr cu adina, ridicat alocatia, niscaiva cumparaturi. am plecat dim la 9 si ne-am intors la 9 jumate aseara. pe la mijlocul zilei, mi-am cumparat un tricou si un antiperspirant ca cel de dupa dusul de dim nu a mai facut fata si m-am bagat intr-o cabina de proba m-am sters bine bine cu servetelele umede ale adinei si m-am schimbat. of sa treaca odata caldurile astea.
adina azi noapte a baut peste 300 ml de apa...
de citit am citit doar ultima pagina asa ca fug ca am de recuperat vreo 8 pagini. pupici.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Aelita,Bine ati venit acasa...si drum bun in cea de-a doua vacanta...,sa nu ne privezi de poze frumoase cu Sofia,ca ne suparam...,abia asteptam sa admiram...Raduanca,bine ati revenit pe la noi...,nu am calatorit asa mult cu masina si cu bubu...,dar stiu doua familii care au calatorit cu masina personala din Spania spre Rominia...si-au zis ca nu mai fac asta in viata lor...,deci oameni in toata firea ,nu copii...,unii dintre ei,au plecat cu masina spre Spania si s-au intors cu avionul...,asta ca sa-sti dai seama cit de ingrozitor a fost...si a costat ceva drumul intors...,dar au preferat asa decit sa mai zaca nu stiu cite zile in pat dupa aceasta calatorie...,eu ,una...,asta n-as face-o...puuupamDbunny,ne-a fost dor de voi...,imi pare rau ca muncesti asa mult...,offf,offf,puupam tare un baiat frumos...,poze noi cu voi?...,mai ai timp ?...,noi asteptam cind poti...
Laurici,
noi bem din canuta de mult,dar asta pentru ca nu a vrut bibe niciodata...,a trebuit sa invete sa bea din canuta...,dar nu-ti face griji...,ca-i foarte simplu...,doua zile max sa se obisnuiasca cu ea...,sa se joace cu tzimburusul si apoi o sa-i placa...,noi acum invatam sa bem cu paiul...,deocamdata scoate limba cum simte...,dar perseveram...,aaaa a baut iaurt direct din canuta...,,o maninci daca o vezi...,ce mustati avea...

Nu mai stiu cine intreba de biscuiti...,eu ii dau biscuiti de la Nestle...,biscuiti Petit Beure...,i-am dat si vreo 3 Maia...,,in general ii dau daca nu a mincat bine la masa de dinainte...,niciodata nu-i refuza...,ieri de ex.,i-am facut o super gustoasa combinatie...,jumatate de borcanel de iaurt Campina,brinzica calcica si 5 biscuiti Petit Beure,foarte gustos si a mincat cu placere...

Faza cu kk,m-a lasat cu gura cascata...,initial m-am amuzat,am scos aparatul si am filmat-o...,dar cind am vazut ca-si lipeste minutele de marginile patutului...,am zimbit...si-am zis las' ca spal...,apoi m-a vazut in capul opus ei si a vrut sa vina la mine,sa o iau in brate...,asa ca s-a ridicat pe partea curata a patutului si mi-a kkcit-o si pe aia...,atunci mi-a zburat zimbetul ,am oprit filmatul si-am dus-o cu totul la baie...,abia in baie am vazut ca avea kk in gurita...,cred ca pe drum a degustat...,ca statea ghemuita in cearceaf...,cu tot cu jucarii care erau si alea kkcite...si ce-o fi zis...,"prea miroase bine...,ia sa gust o tzira"
Siiiii,sa stiti ca azi ma duc sa pun la loto...,pe bune...Adeju,facem cinste daca se leaga potul...

Adinazot,
offf,saracuta de tine...,dupa ce slabisei foarte mult...,deacum parca te vad...,o sa fii si mai si...Multa sanatate bunici tale...si tie ,multa rabdare si sanatate ca in ritmul asta,o sa fie vai de tine...Puuupam catzaratoarea

...mai am ceva de zis...,da' nu-mi aduc aminte...,neuronul...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

...aaa,adus aminte...

Chris,drum bun spre mare...,sa va distrati super,sa va intoarceti cu bine si de data asta sa pui si tu poze cu pisi ca n-am mai vazut-o de anii...Ruxandra,fa bagajele ,lasa distractia...,iti faci de cap ca nu-s copii acasa...,offf...,pune si tu repede strictul necesar si hai inapoi la birfa...

Ieri am decis sa mai schimbam decorul...,iar...si-am fost in parc in 23...,mergem noi ce mergem si cu cine credeti ca ne-am intilnit?...cu Ralumat,nu ne venea sa credem...,fara sa stabilim nika...,ne-am vazut...,super de super...A crescut David...,barbat in toata firea...,arata super bine...,bravo lui...

Raluca,
sa inteleg ca vii azi?...,superrrrr,abia astept sa vad printesa...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

voiam sa raspund dar..nu mai stiu si mi-e somn...e a 2a noapte in care d doarme in pat cu mine, dar nu stiu cum....alex nu si aminteste cand l-a pus si a fugit in sufragerie...eu nici atat.... oricum e mai bine, cred..ca daca se trezea prea des imi aminteam eu...deci asa cu scrisul orelor... cert e ca ma chinui serios sa nu i mai dau tzi dupa masa aia sigura de la 5-6 dimineata. si parca mananca mai bine mancarea...

d are niste basici. de fapt, ca niste basici, i s-a luat piele in unele locuri. in fiecare palma, dar am zis ca s-o fi zgariat cu unghiutele. si in doua locuri in fiecare talpa. am zis ca e de la atata impins pe covorul asta care nu e tocmai moale. dar nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva inseamna vreo lipsa de ceva....plus ca i-au aparut si 2 basicute, dar mici mici mici, cam 1,5 mm in diametru. prima acum vreo 2 zile pe degetul mare de la o mana, acum a 2a pe aratator. galbioare si cu un punctulet mai inchis in varf....moooor. tre sa sun la dr. ma enerveaza ca nu stiu ce poate fi. si pana la 3 cand ajunge dr la cabinet...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

' neata.

Vad ca ati fost harnice nu gluma..brava, sa cresteti mari.

Eu cred ca o sa intru in greva. Nu stiu cat era ceasul azi noapte cand a cedat piromanul si m-a trezit...tovarasa nici gand sa doarma.
Am apelat la metoda clasica (pe care o urasc din suflet) de luat langa mine in pat. Mai precis m-am mutat eu iar la ea in camera, iar pe jos. Si, sa vezi si sa nu crezi, a dormit pana la 6 dimineata.
M-as bucura macar sa pot spune ca a dormit neintoarsa,dar as minti.
Se trezea, incepea sa planga, se ridica in fund, intindea repede manutele (cauta gratiile patului presupun) aa....mama...boon..la loc comanda somn de voie...si uite asa de m-am trezit iar de ' nspe mii de ori sa o mangai pe capul mic si necajit..

si ca sa plusez, ca pot, refuza categoric sa mai stea singura. plange cu lacrimi si muci inodati sub barbie (scuzati plasticitatea imaginii..), lasa capul in jos...mai parca e al mai nenorocit copil de pe lumea asta...

ma duc sa muncesc, de-a binelea de data asta.
trebuie sa recitesc tot ca sa pot raspunde ceva, caci sunt cam varza momentan.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Yagmur,
trebuie sa ma tin de promisiunea cu mingiile...,dar de cind am inceput cursul sint cam pe laturi...,ajung eu cindva acolo si trimit pachetul...,sper sa nu te superi ca intirzie...,sint bulangioaica ,stiu...,dar pin' la urma am sa-l pun,jur...Baieti noi,ceva?...,nika?...nu ne-ai zis cum a fost petrecerea de saptamina trecuta...,Luca a dormit bine cu dadaca?...,dar tu te-ai distrat sau ai stat numai cu gindul la el?...zi sincer...
Dianarus,
vroiam sa-ti zic ca si Crinuta uraste batista bebelusului...Am incercat sa o fac "fun"...,procedura...,dar nu se poate...,aspiratorul este ingrozitor de galagios...,una la mina...,se sperie cind il aude...,chiar si acoperit cu patura...si doi la mina eu nu m-as auzi deloc daca as spune ceva de genul cum ziceaDianocica"face mami bz...,face si Crinuta bz....,am incercat sa ne jucam cu el fara aspirator...,degeaba...,nu am alta solutie,decit sa i-l pun fortat...,din pacate...Plus ca la orele 00 sau 6 dimineata,cind am mai aspirat-o...,nu este in stare sa se joace cu mine si cu aparatul...,vrea sa doarma...,este miriita ca nu respira bine...si uite asa si noi am ajuns sa urim acest mic obiect...,foarte folositor de altfel...
Ruxandra,
las ca mai mergem noi in Ikea...,cu siguranta...si atunci speram sa ne insotesti...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianocica acum seamana d mult mai bine cu bine. .....acum vad mesajul tau, eu am scris mai demult, eu stiu daor de o singura boala....maini-picioare-gurita, boala in care apar bubite/besici pe locurile precizate. se ia din parc/copii, etc. trece de la sine. dar du-te la doctor, vezi ce zice. multa santate, sa ne tii la curent
dandusa BRAVO crinutei si tie! sa o tineti tot asa. si daca mai aveti "caderi", sa tii minte ca dupa aceea va fi din ce in ce mai bine. va pup
bambo BRAVO si antoniei! incep sa fiu geloasa ca dani se plimba numai sustinut! lasa, ca are el timp!
radu.anca te asteptam in Iasi. sigur ne vedem. 3000km????? eu nu am curaj sa ma duc la socrii, 700km. bine, Dani al meu nici nu doarme f bine in masina, asa ca..... eu n-as avea curaj. dar daca va inhamati....drum bun si sa ajungeti sanatosi.
dianarus sarut mana pt retete. dar bulion..... de care? ca cel facut in casa are sare, iar din comert... "pauza de fructe"...... habar n-am dar suna misto si am comandat. azi ii dau la 18 si te anunt ce e aia si cu ce se mananca. pupam baietii....bine, bine si pe tine
adinazot. multa sanatate bunicutei si multa putere!
chris....hai, mai rezista inca un pic, sa vezi ce fain o sa fie cand te muti, uiti de toate problemele!
la noi cu cana, e cam nasaol, pt ca trebuie sa traga serios sa curga ceva, iar e lenesul no. 1. asa ca trecem direct la bautul din cana fara cioc, fara supapa si alte vrajeli de astea.
yagmur...mama eroina! hai, ca acusica trece greul. si va fi si mai greu......GLUMESC! de la noi sa mai prinzi putere!
va pup, am dat deja cu aspiratorul, stres pe jos, fiert supa, stau si eu 1/2h intinsa ca dupa aceea ma duc sa o schimb pe bona la plimbare.
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Chinico,
ma simt in stare sa te incurajez...,as aca asta am sa fac...Simte nevoia sa stai mai mult cu ea...,poate...,zic si eu...,am mai vazut un bebe,care la fel face...,vezi cit de usor a adormit doar dupa ce s-a asigurat ca-i esti prin preajma?...,asta ii lipsea...,afectinuea ta...,te vroia mai aproape ...si cu siguranta nu va tine o vesnicie...,doar cit sa-i treaca starea asta de dragoste...si apoi va reveni la normal...,sint sigura...Diseara lasa-l pe tati de Bea ,sai faca pe plac ,sa te mai odihnesti si tu...Puuupam tare

...un picior este epilat complet ,iar celalalt jumatate...pe cine astept sa mi-l epileze...,nu stiu......,nu mai bine ma duc si-mi termin cosmetica?!?...,ca apoi mai am altele d efacut...,se trezeste bubu si s-a dus cu frumusetea...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

am vrut sa scriu..."sa-i"...

Bambo,tot uit...,eu n-am vazut nici un filmulet...,am vazut doar poze...,ajuta-ma cind ai timp...,s avad si eu printesa mergind...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput