Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 30
Ralumat spune:
Neata tuturor!
Bun venit inapoi Ruxandrei si Aelitei! Desi banuiesc ca trebuie sa le spun totusi "drum bun" din nou, asa-i?
Mesaj special pentru Dandusa, in doua puncte pe ordinea de zi
:
1. Daca stiam eu aseara cand ne-am intalnit ca ai fost chiulangioaca de la curs, sa vezi ce "iti aranjam" un pic freza! Pai bine mai nene, daca ai ratat integrala aia de combinare a oxidantului cu vopsea culoarea vantului turbat.....si cand pic pe mainile tale iti iese roz in loc de verde? Ha? cum scoti camasa atunci? Ca n-o sa tina la mine faza cu "a facut Crinutza kk in pat" 
2. Te rog eu muuuuult, transmite-i lui Flori scuzele mele, ca aseara am facut doua gafe: cand ne-am intalnit l-am prezentat pe cel mic "Hadi" in loc de "Fadi", si m-am oprit acolo, pentru ca neuronul meu nu vroia cu nici un chip sa-si aminteasca cum o chema pe mamica. Peste 10 minute, cand si-a revenit la normal, era prea tarziu si jenant...deci 

, de acum incolo sigur nu mai uit niciodata cum ii cheama!
Ioanaradu (sau Raduioana? din nou neuronu' cu pricina....), mai toti fulguletii nostri au facut la un moment dat o greva a laptelui. Si David al meu, undeva pe la 5 luni si un pic. Si eu am intentionat atunci sa-i schimb marca, dar nu a mai fost cazul. Dintre solutiile cunoscute de mine: lasa-i un interval mai mare intre mese, ca sa i se faca foame; incearca sa ii dai mai rece, parca motanul a refuzat pentru ca mama pisica nu servea laptele direct de la frigider. Dar oricum ar fi, nu-l sili sa manance, ca va dezvolta o repulsie fata de biberon. Am citit ca voi mancati deja piureuri. Nu-ti face griji, el isi mai ia calciu din branzica, din cerealele cu lapte.....si va trece faza asta de greva, in cel mult o saptamana-doua. Succes si tine-ne la curent!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
roana spune:
Buna fetelor,
nu am scris de cateva zile si citesc tot pe diagonala din lipsa de timp.
Distractie placuta celor ce merg in concediu, sanatate bolnaviorilor...
Si noi mergem azi la Valea ierii undeva la munte langa cluj la niste prieteni la cabana. sper sa fie frumos si racoros ca aici e cald de mori si Alex sufera tare de la caldura. e transpirat tot tot. fleasca pe caput. Dandusa tu ziceai ca crinuta uda sub ea ...asa uda si Alex.
Dia, nici noi nu avem nici un dintisor si avem aproape 10 luni jumate si tot zicem ca ies . sa ma ingrijorez? la vecinutul nostru la un an si 4 luni i-au iesit sase dinti aproape odata...deci...se poate.
Flore, mancam numai in scaunelul de masa sau afara pe terasa in hinta cand e foarte cald si acolo e mai racoros. mananca foarte frumos, nu se murdareste, deschide gurita frumos...sunt o fericita ![]()
Se ridica in picioare de ce apuca, fuge in 4 labe zice baba, papa, apa, mama (doar cand e suparici) si tata cand are el chef...In rest tot felul de sunete ciudatele.
Dolores, mi-era dor de tine. de ce intri asa rar? sper ca esti bine si davidutul la fel. te mai asteptam cu vesti despre voi.
Adina imi pare rau de bunicuta ta...sper sa se faca bine.
Salut toti fulguletii si mamicile lor si recunosc ca sunt invidioasa pe voi bucurestencelor ca mergeti la Ikea. vreau si eu....
va pupicim pe toti
dandusa spune:
Ai ma Ralumat,crezi ca esti singura careia i s-a intimplat?...,nu-i nika...,ca nici nu si-a dat seama ,sint sigura...,Flory,este super de gaska...si nu s-ar supara asa...,cu una...,cu doua...,zau...,asa ca nu-ti face griji...,toate am facut gafe de genul asta...Daca i-ai spune ei,ce mi-ai spus mie...,stii ce ti-ar raspunde?!?..."ultima gafa pe care am facut-o eu,a fost de sf Maria,cind crezind ca-i ziua Danei,i-am spus LMA si am si puuupat-o,dar cind colo era ziua Crinutei"
...
si ce ne-am mai amuzat pe seama asta...,dar de suparare nici vorba...,doamne fereste...,asa ca puuupici din partea ei...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roana
Dandusa tu ziceai ca crinuta uda sub ea ...asa uda si Alex.
I-am spus pediatrei noastre din C-ta si m-a intrebat daca ii mai dau Vigantol...,i-am zis ca ,da...si atunci a zis ca este de la caldura...Azi merg la alta pediatra si am sa o intreb si pe ea...,sa vad ce zice...,daca aflu altceva,iti spun...,dar zilele astea parca n-a mai fost asa de cald...si n-a mai udat as tare ...,deci chiar este de la caldura...
bai nene...,da-ti un shut in kur...,sa ma car naibii de aici...
,capitol nou ,nu stiu sa deschid...,in schimb m-a apucat logoreea,pai ce-nseamna asta?!?intre timp,mi-am terminat si restul piciorului...www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
roana spune:
dandusa multumesc mult. Pediatra noastra e in concediu deci nu am pe cine sa intreb.
dar cred ca de la caldura e. nu ma agit deocamdata( desi asa agitata is io de obicei si ma ingrijorez din orice mai ales cand e vb de Alex).
Sper sa ai acelasi raspuns si de la pediatra 2.
Nici eu nu stiu sa deschid capitol nou, deci asteptam ....
o experimentata. dar logoreea ma apuca si pe mine![]()
Ralumat spune:
Hai ca ma bag eu la capitol nou, ca iar patesc ca in facultate. In pragul unui examen, orice mi se pare muuuult mai interesant, decat sa invat. Asa ca azi m-a apucat frecatul covorului, coptul de ardei, statul pe forum....ce daca maine am examen?
Mai naspa e ca la noapte voi fi nevoita sa bag totusi....ca sunt preferata profei si nu vreau sa o dezamagesc 
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
bamboletta spune:
Neata 
Ktrinel-
multumim
Dianocica-
ce freza faina ti-ai tras
Aelita-bine ati revenit
si drum bun din nou ![]()
Dbunny-
a luat f bun in greutate auzi la ea numai 1.100kg in 3 luni,pt Daniel 
Chris80-drum bun si relaxare placuta 
Radu.Anca-va asteptam cu mare drag 

Dianarus-zacusca 

Adinazot-offf saracuta de tine,multa sanatate bunicii si multa putere tie 
Laura-
lasa ca acusi o ia si dani la picior

Dandusa-primii pasi Antonia
Flore-![]()
![]()
![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!