Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Uff, prima noapte -de cand s-a nascut Grigore- cand nu e niciunul din copii prin apropiere. Sa va spun ca mai mereu ciulesc urechile.. mi se pare ca plange un bb sau ca aud nu stiu ce intr-un baby-phone imaginar..

Tema cu sucul de fructe: nu, lui Grigore nu-i dau. Atata vreme cat mananca cu placere fructele, prefer sa i le dau asa (pasate, molfaite) decat sub forma de suc. Sucul nu contine toate chestiile bune, ii mai scapa cateva. Lui Matei i-am dat ani de zile suc proaspat stors pt ca nu prea accepta alte fructe in afara de banana; asa ca acu profit de bunavointa conului.

Tema cu speriatul: da, mai nou s-a speriat intr-un magazin de niste tanti care nu stiu cum se prosteau la el. N-a fost nimic ciudat, dar nu i-a placut de ele si-a inceput sa planga. Da altadata sa vedeti ce zambete si ochiade arunca drei vanzatoare.. e drept, era si cu 20 di ani mai tinerica si frumusica foc. Valeu, pai mi-e conu misogin de mic..

Flore, pare rau pt revenirea rinitei. Ai grija mare cu alergatul cu mancarea dupa ea prin casa. Si cu deschisul gurii mai bine pe reclame. Asta e tot un soi de pacaleala.. care poate da in dependenta. Am auzit de mamici disperate care au inregistrat casete video numai cu reclame ca sa stea bb cu gura cascata si sa inghita ceva.. Eu as sugera sa insisti cu scaunul. Calm, incetisor, cu rabdare. Cand nu mai vrea sa manance da-o jos si gata, papa vine la masa urmatoare... pt ca mai sunt ani si ani de hranit si obiceiurile bune/proaste se instaureaza de pe-acum.

Ah, si mai poti s-o obisnuiesti sa stea in scaun si ca sa se joace, dandu-i niste super jucarii. De ex nici conu nu se inebunea dupa stat in scaun, adica dupa ce termina masa vroia jos. Ei si incet, incet l-am convins ca ne putem distra bine si in scaun. Asa ca dupa masa nr3 mai sta vreo juma de ora in el jucandu-se cu ce-mi cade sub mana prin bucatarie (castroane de plastic, strecuratoare, paleta din lemn) in timp ce eu trebaluiesc pe langa el.

Luly, cum se mai simte Di?

Chinico, conu zice ta-ta, ba-ba, da-da si pa-pa.

Off, multa sanatate lui Mihaita de Lavinia. Sa te faci bine repejor si sa va intoarceti acasa.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Am apucat doar sa vad poze cu Zara - eu personal sint indragostita de ea... e atat de frumoasa si expresiva....
Apoi, Dandusa, sper sa nu te superi, dar am ras in hohote de faza cu kk...
Si acum plec la padure (sa nu credeti ca e vorba de gratare - ma duc sa caut masuratori topo); trebuie sa merg acum ca nu mai rezist sa ies pe teren la amiaza cand ma topesc de cald..... imi curge transpiratia pe sub casca
Lavinia, multa sanatate!!!
Si acum cateva cuvinte despre Luca; e tare cuminte, se joaca toata ziua, zice el ceva gen ba-ba, da-da, ghi... rade la lume din carucior... sta in picioare in pat daca il pun eu; in rest tot relaxat este.
Ieri a papat ciorba de vitel... si s-a lins pe bot. Saptamana viitoare incerc si eu spanac si brocoli. Noaptea doarme neintors, cu o mica trezire pe la ora 2 cand ii dau suzeta si adoarme la loc...
E innebunit dupa apa; acum ii fac dush in scaun de baie, nu mai folosim de ceva vreme caditza...
Eu insa sint fooooooooarte obosita; cronic, chiar daca ma culc la 22.00 dimineata parca sint batuta... am nevoie de o vacanta dar pana in iarna nu am decat acele cateva zile libere in septembrie cand mergem la Fagaras.
Va pup dulce

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Dolores multumim de intrebare. Cred ca Matei e spre bine. Oricum o sa-l vada pediatra cand se intoarce la oras. Apropo.. nici pe Grigore nu l-a mai vazut de peste 2 luni.. ba noi in vacanta, ba dumneaei, ba noi, ba.. si tot asa. Sunt curioasa ce-o zice cand l-o vedea. S-o fi schimbat mult..
Multi dragului David.

Tema cu poftitul: da, conu da semne ca ar fi pofticios. Si nu, nu-i dau nimic in afara de piersici, banane si-o gura de pepene rosu. Si credeti-ma n-a murit inca de pofta. Si nici n-o sa moara. Doar n-o sa incep sa-l infund cu biscuiti, pufuleti si alte de-astea.

Apropo de mancat intre mese biscuiti, covrigi & co. Eram la mare cu piersicuta noastra de 1 an si ii tot dadea sa manance intre mese din cele enumerate. La care i-am zis.. ai grija, ca poate ajunge sa nu mai manance mancare dac-o indopi cu astea. Raspuns "daca vrea, ce sa-i fac". Ei si la mare manca binisor, ca era la mare. Da inapoi la Bucuresti.. hopa, incepu sa refuze mancarea. Acum s-a intors la regula de bun simt.. pe cat posibil fara "prostii" intre mese.

Of, Dandusule. Primele randuri m-au intristat, ca te simt asa. Dar cele cu kk m-au facut sa zambesc. Parca mi-o si inchipui.

Teutz.. MA-MA!

Dia, nici conu nu are inca nici un colt. Si mie mi-au aparut pe la 1 an. Iar cu rahitismul.. vreau sa spun ca Matei avea un rahitism feroce, da dinti in gura de la 8 luni. Grigore nu da, deocamdata, semne. Nici de una, nici de alta.

OLA! Aelita bun venit, Dbunny si radu.anca. Despre calatorit 3000 km cu masina.. sincer nu m-as baga eu, daramite pe bb mic. Mi se pare cam greu si putin prea chinuitor pt bb. Iar de la Nestle eu nu stiu decat de Nan.

Chris, drum bun si relaxare va dorim. Si da, bebelusii au un al 6-lea simt cand e vorba de copii. Se simt intre ei si sunt extrem de atrasi unii de ceilalti.

Yagmur, spor la treaba. Si frumosului Luca.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

iar e unul lung... va cautati fiecare numele, daca aveti chef :-)

dolores, multumesc de gand la noi. astept sa vina pediatra din concediu. apoi merg sa vad ce e cu suieratul asta. incerc sa nu ma panichez.

laura: fierb bine conopida desfacuta buchetele (in apa cu un pic de sare); separat fac un sos din smantana, lapte, galbenus, 1 lingurita de faina alba; intr-un vas de yena tapetat cu un pic de unt asez buchetelele de conopida, torn peste ele sosul pregatit si dau la cuptor pana se face galben-aurie (15-20 min), verific sa fie bine facut oul. blenduiesc o portie cu cateva lingurite de iaurt simplu (napolact numa bun). restul o las in vasul de yena la frigider. i-am dat si ieri si azi. am avantajul ca de-asta papa si ianis, asa ca pe azi m-am scos :-))

laura, sos de rosii: 1 cana de bulion pus la fiert cu 1 lingurita zahar (sau fara, e decizia ta), fiebr pana se ingrosa si scade un pic, apoi pun o lingurita de faina alba si 1 de ulei (vezi sa nu faca cocoloase). mai fierb pana se mai ingroasa un pic.

flore, numai in carucior papa, de multe ori afara. nu prea are rabdare altfel...in scaunul de masa nu-i place deloc. nu stiam ca esti asa suparata pt fazele cu papa. nu stiu ce sa te sfatuiesc... incearca retete noi, combinatii noi... ceva poate ii va place si-si revine cu masa de pranz...

laura, daca ar pofti i-as da un biscuite, pe care oricum doar il linge, nu-l si papa. carnitza o poti taia marunt cu cutitul, daca nu vrei sa mai blenduiesti.

dandusa, am ras cand ai povestit de kk, dar... cu adormirea... renunta cateva zile, prinzi puteri si rabdare si incerci din nou. va fi bine, vei reusi.

laura, eu nu i-am dat inca din cana. inca n-am cumparat. nici o problema, tre' safie si codasi in gasca :-))
laura, ce-i aia "pauza de fructe"?!

donia, la noi nu am auzit de saruri de rehidratare lichide, ce se pot ingheta. numai prafuri de dizolvat in ceai.

a_deju, vaz ca ai idei de afaceri :-))

dia, reteta de broccoli: un pic de ceapa taiata marunt, un morcov mic razuit fin, puse sa fiarba in apa putina de tot, cand se inmoaie astea pui buchetele de broccoli (eu iau de-alea inghetate, bonduelle imi plac cum ies), acopar cu apa, las sa fiarba pana se marunteste un pic broccoli-ul si scade apa (mai completez in timpul fierberii sa nu se arda), la final adaug un pic de smantana. am incercat cu broccoli crud dar a iesit un pic amar. morcovul si ceapa ii schimba gustul, in bine zic eu. ceapa e optionala. eu ii dau asa lui ianis de pe la 10-11 luni, lui marc inca nu i-am dat reteta asta.

krinel, ma bucur pe voi. pt gradi, pt "alt meridian" si pt tot ce-ai scris.

ruxandra, pediatra noastra nu-i da nika pt imunizare pana la 1 an. nu se arunca ea pe antibiotice, dar asta a 4-a viroza e singura ce o ducem pe picioare fara medicamente. prima viroza daduse in otita (antibiotic intravenos, altfel nu s-a rezolvat), urmatoarele 2 au trecut doar cu antibiotic oral. mi-e groaza de toamna-iarna, cand ianis va aduce diverse de la gradi si nu pot sa-i izolez. il cauta, il ia in brate, incerc sa-i explic, el se supara pe mine... ceva suplimente trebuie sa incerc, ceva naturist, nu stiu, echinaceea, vit.c, ceva homeopat... tre sa ajung la bucuresti la homeopata lui ralumat, aici n-am gasit unul cu experienta la copii.

si ma revin daca mai apuc.

ieri am lipsit ca am facut zacusca cu mama. ianis e innebunit dupa zacusca...
si tot ieri am stat 2 ore in leonardo, am venit cu 5 perechi noi de papuci. timp in care marc era acasa cu tatal meu (pt prima data am indraznit) se pare ca s-a descurcat, s-au jucat si au dormit; papa, kk, le rezolvasem chiar inainte de plec.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele!!!
Imi e tare dor de voi,dar din pacate de cateva zile nu mai reusesc deloc sa intru,am un stres incredibil,nu stiu cat mai rezist,munca multa,si...bunica mi-a cazut la pat,e rau de tot,trebuie sa -i pun pampersi ,sa o hranesc la pat,bla bla toate alea,e groaznic,dar sper sa ma eliberez pt ca de luni vine o femeie pe care o sa o angazez sa se ocupe de ea.E oribil.Nu mai am timp deloc,dar deloc,acum profit ca doarme Alessia si beau si eu cafeau cu voi aici,daca am timp ma duc sa citesc din urma,dar nu stiu daca reusesc!!!
va pup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...am dormit superrrr,Crinuta s-a trezit doar la 4.30...,a supt...si a adormit singura...,dar nu la sin,dupa ce a terminat si-a tras capul si s-a foit singurica pina a adormit...,sa dea domnul sa continue...,asta este cea mai buna noapte in ultimele 3 luni si ceva
...azi facem turul Ikeii,pentru cunoscatori...,ne intilnim in jur de 16.30,in sala de mese...,pentru necunoscatori...,nu se platesc bilete la intrare...,este un super tur...,cu reduceri si multa buna dispozitie...O avem ca ghid pe Dianocica,iar Flory ,mois si copii,antrenam atmosfera...O sa fie super...,va asteptam...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

ruxandra, pediatra noastra nu-i da nika pt imunizare pana la 1 an. nu se arunca ea pe antibiotice, dar asta a 4-a viroza e singura ce o ducem pe picioare fara medicamente. prima viroza daduse in otita (antibiotic intravenos, altfel nu s-a rezolvat), urmatoarele 2 au trecut doar cu antibiotic oral. mi-e groaza de toamna-iarna, cand ianis va aduce diverse de la gradi si nu pot sa-i izolez. il cauta, il ia in brate, incerc sa-i explic, el se supara pe mine... ceva suplimente trebuie sa incerc, ceva naturist, nu stiu, echinaceea, vit.c, ceva homeopat... tre sa ajung la bucuresti la homeopata lui ralumat, aici n-am gasit unul cu experienta la copii.

Ups, uitasem de prima, scuze. Echinaceea stiu ca e f puternica si nu se da inainte de 3 ani. Pt cresterea imunitatii Matei a mai facut cure scurte cu un anti-viral, Isoprinosine ii zice. Dar tot asa, era mai marisor. Vezi ce zice pediatra. Si da, cand prindea cate-o viroza pompam vit C in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri ...stiut teoria la mine...greu pus in practica . Curios e ca in anii in care am lucrat , fie educatoare, fie invatatoare, am reusit sa corectez multi copii de obiceiuri proaste, dar cand e vorba de copilul tau e mai greu...

BAMBO Felicitari!! Buei, pai cand zici "primii pasi" ma gandeam ca a facut vreo 2 , cand colo ea stabate toata casa...Felicitari!
DIANOCICA super freza ! Aveti freza la fel......baiatu' mamii ...ce sa mai...
DANDUSA bravo pentru Crinuta si felicitari pentru perseverenta . Sa dea DD sa fie la fel in continuare. Distractie azi! Sa puneti poze!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinazot

Neata fetele!!!
Imi e tare dor de voi,dar din pacate de cateva zile nu mai reusesc deloc sa intru,am un stres incredibil,nu stiu cat mai rezist,munca multa,si...bunica mi-a cazut la pat,e rau de tot,trebuie sa -i pun pampersi ,sa o hranesc la pat,bla bla toate alea,e groaznic,dar sper sa ma eliberez pt ca de luni vine o femeie pe care o sa o angazez sa se ocupe de ea.E oribil.Nu mai am timp deloc,dar deloc,acum profit ca doarme Alessia si beau si eu cafeau cu voi aici,daca am timp ma duc sa citesc din urma,dar nu stiu daca reusesc!!!
va pup

Off, Adina .. din pacate stiu exact ce spui. E asa de crunt cand se ajunge la asta... Multa putere iti dorim. Si multa sanatate bunicii. Si, multumim de . Te mai asteptam sa te racoresti, sa ne mai povestesti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

...am dormit superrrr,Crinuta s-a trezit doar la 4.30...,a supt...si a adormit singura...,dar nu la sin,dupa ce a terminat si-a tras capul si s-a foit singurica pina a adormit...,sa dea domnul sa continue...,asta este cea mai buna noapte in ultimele 3 luni si ceva
...azi facem turul Ikeii,pentru cunoscatori...,ne intilnim in jur de 16.30,in sala de mese...,pentru necunoscatori...,nu se platesc bilete la intrare...,este un super tur...,cu reduceri si multa buna dispozitie...O avem ca ghid pe Dianocica,iar Flory ,mois si copii,antrenam atmosfera...O sa fie super...,va asteptam...

Bravo Dandusule. Tot asa s-o tina mandrete de Crinuta.

Mey, ce ma enervati voi cu Ikea voastra. Vreau si eu!

.. in schimb eu ar tb sa m-apuc totusi de bagaje.. dar ce sa-i fac daca nu ma pot desprinde de voi .. am stat prea mult fara voi. Doar asa printre picaturi.. nu mi-a ajuns nici pe-o masea.

Mergi la inceput