Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asiza drum bun si distractie placuta!
aelita bine ai revenit!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa si eu mai am probleme cu andrei cu dormitul. de obicei ziua ma chinuia, ca nu vroia sa doarma decat cu tzitza in gura. in ultima vreme am grija sa-l obosesc bine, il pun in patut pe burta si fie ii fac usor nana la fundulet, fie il mangai pe cap si pe spate. vad ca adoarme.
seara dupa baita, suge la tzitza si apoi se culca. uneori mai adoarme si cu tzitza in gura.

oricum fi perseverenta.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iacatane si pi noi!
Am mai crescut o luna !
Imi pare rau ca intru asa rar, dar timp ioc. ni-s incalciti rau cu servici, cu calduri cu una-alta.
Dani este baiat mare, azi am avut revizia tehnica de la 9 luni. Avem 10,200kg si 74 cm. Nu stiu daca suntem maricei sau doar normali, caci in ultimele 3 luni a luat in greutate numai 1,100kg.
N-avem dinti(dar nici mult nu mai intarzie) si de-a busilea de-abia acum incepem. Se ridica aproape in picioare dar nu vrea sa mearga in 4 labe. O fii greu fundoiul...
Vad va voi ati facut progrese nu gluma...este care umbla deja, care are gurita plina de dinti...
Am introdus pestele in meniu acum 1o zile si nu ne omoram dupa el.
Ieri i-am dat juma de galbenus fiert in pireul de legume..s-a lins pe botic ca de obicei. Cu fructele nu prea ne mai impacam..nu mai stiu ca sa-i dau, am incercat de toate si nu-i mai plac, nici rase, nici fierte, nici mixate, nici simple, nici combinate. Papa laptic cu cereale si fructe de la Milupa si Hero, dar vax museaum aia contine cel mult 5% fruct.
Nu mai sterilizez de mult, eventual spal tetina cu apa foarte fierbinte.
Mai calcam pe bec din cand in cand ii mai dau sa guste din mancarea noastra, mai o supica mai un cornulet, mai un pufulet...dar numai faramituri...asa de pofta.
cat despre bb2...daca mai stau mult pe ganduri imi trece pofta si nu mai fac(tare voioasa ma gandesc yo la asta cat e mama aici si ma ajuta, dar cand is singura jur pe orice ca numai fac copii).
Ma duc sa cetesc din urma si revin cu ghilimele
V-am pupat mult

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna, am apucat sa citesc pe diagonala, ca am inceput munca si nu prea mai am timp.
Dani merge pe unde vrea muschiu' lui, inclusiv pe gresia din bucatarie si de pe terasa, dar dau cu mopul in fiecare zi (si degeaba, ca tot negru se ridica pe maini si in genunchi)
Alimente noi -iaurt Danone, facut cica cu lapte nr. 2, de preferinta cu fructe.
Mancam in scaunel, pentru ca altfel e imposibil de hranit, nu sta o clipa, suceste capul in toate partile si da din maini ca o moara de vant.
Spunem ma-ma, ba-ba, aga(agua, adica), si in rest ga, pfff, ca, chestii de astea.

Buuuun, acum ca am raspuns la chestionar, as avea si eu o problema.
A calatorit cineva cu copilul in masina 3000 de km? Pentru ca noi vrem sa mergem in tara, plecam pe 1 septembrie, si am mari emotii. Planuim sa oprim cel mult la 3 ore, daca e nevoie sa dormim noptile la hotel, ca sa se odihneasca copilul, dar tot imi e cam teama de drumul asta. Dac a mai mers cineva la drum lung cu copilul, imi poate spune cum e?
Si inca ceva! Lapte Nidina 2 de la Nestle se gaseste?
Abia astept sa ajungem in tara, nu am mai fost de aproape 2 ani (venim in Iasi, poate facem o plimbare, Bambo, Laura, ce ziceti?), trebuie sa fac liste mai ales cu lucrurile copilului, o revizie la masina......uffffff!
Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ola, ola! sau ole, ole! a fost ziua stirilor din Spania.

anca , eu nu stiu sa iti raspund la intrebare ca nu am facut drumuri lungi...concediu placut! poate te vezi cu iesencele.

dbunny, mai pune si tu poze noi cu Dani...pana una alta, m-am delectat cu cele vechi. muncesti fulltime now?

aelita, bine ca sunteti bine. concediu placut in continuare...la mare, zici? unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa- n-am citit in urma,vad ca te-ai intors din vacanta impreuna cu tati.
am sa caut ,cand vin de la mare,sa vad daca ai povestit cum a fost intalnirea.

monique-

katerina-prin almerķa.

La ora asta inca sunt cu bagajele(cele noi,ca pe alea din Romania le-am rezolvat,spalat,pus o parte la loc.)Pana acum am calcat si am pus la geamantan.
Acum a ramas ce e mai stresant: maruntisurile. creme,periute,bureti,jucarii,etc...astea ma omoara la nervi.

Maine plecam cand ne trezim,asa fara ora.sper,ca daca nu,plecam poimainne hihi ...numai buni de plecat in vacanta suntem!!! trebuia sa plecam azi.

maine...adica deja e azi,24 aug,cand plecam..dar cum nu m-am culcat,e maine .

eu ma las pagubasa cu vacantele astea.NICAIERI NU E CA ACASA.Sa stau asa o luna prin te miri ce locuri,nu salteaua mea,baia mea,aerul meu,si toate cele la indemana...Ce-om avea de ne-om chinui asa cu plecarile astea de zici ca suntem contra cronometru.
Bine ca nu depind de un bilet de avion,ca in Romania.de data asta plec cand vreau,si daca nu imi convine acolo,ma intorc.

of!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Mirona

8. noi spunem deja si acid dezoxiribonucleic. - glumeam.

Miro

pfuuu... m-am linistit.. credeam cu numai al meu baga de-astea .. aaa, dar numai pe veceu, dupa ce face kk, citind financial times, evident. dupa ce termina, impatureste tacticos ziarul, il lasa pe calorifer, si trage apa. zau! si asta de la 5 luni!!!
(na dianocica, top that.. :)))) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

sper sa am timp maine sa pun o poza de-a lui Tudor cand era mic in baie pe olita, citind financial times. pe dos.

aelita bine ai revenit si drum bun, concediu placut in continuare

am adormit fetele, sper sa doarma mai bine la noapte, sa ma pot odihni si eu; fug si eu la culcare acum

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

ana, abia astept sa vad poza....auzi, tu vii la intalneala noastra? vezi subiectul cu betiveala canadeza ...poate ne vedem acolo
mi-ar placea mult...

Mergi la inceput

mai fetelor....nu am ce face si ma uit pe tvrintl...la MAMAIA...frate....mai exista festivalul asta???? parca sunt socati, au ramas incremeniti intr-un proiect din 1800...chiar mai e de actualitate? de la toalete la muzica....
iote domnle'...io imi pierdeam vremea cu american idol...pfiuu...nu stiam unde zace talentul...chinuit ce-i drept....dar zace...cam asa se si aude...ddeeee dddeeepppparrteee...din veacuri apuse...

sper ca nu ma bag intr-un conflict cu careva fan ...(fanfanlatulipe :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am baut cafea ieri si acum bantui prin casa, in amintirea noptilor in care insarcinata fiind de abia dormeam 2 ore pe noapte. ehe, ce timpuri, era pisi la pachetel...

as zice ca maine dimineata plecam si noi la mare, dar as minti. se va intampla intr-o ora jumate. bagajul evident nu e gata, mai am niste chestii de varat, nu gasesc husa de la patut, trebuie sa oprim pe la bancomat, trebuie sa oprim pe la cumnat, sa ii las cheile,(pt mancare si apa iepure), trebuie sa trecem pe la apartament sa vedem ce face echipa fantastica, si dupa toate astea trebuie sa ajungem si la mare.

acum observatii:
-fost ieri in carrefour si ne-am uitat la vitrina cu animalute; spre surprinderea mea, pisi a fost f interesata de iepurasii mici-mititei, ceea ce m-a pus pe ganduri, in sensul ca acasa nu ii da nici o atentie lu` ditamai iepurele nostru; in schimb astia mici au fascinat-o. oare o face asocierea ca si la oameni? e innebunita dupa copii in parc...si-o da deja seama de diferenta intre un adult si un pui?
-muncitorii...trebuia deja sa fim mutati, ceea ce, evident, nu s-a intamplat. dar saptamana asta au muncit pe rupte sa termine vineri, adica azi. ei chiar credeau ca reusesc. noua ne-a fost clar ca nu. poate oi avea o surpriza de proportii si pot sa ma mut totusi saptamana viitoare. suntem sceptici, si nu cred ca exageram, dar ar fi o treaba si o vad si pe asta.
muncitorii lu` fina mea au plecat cu treaba nefacuta, cu bani luati, si cu bateriile de la bai si cu apometrele dupa ei. asa ca eu sunt fericita ca ai mei sunt bine merci la locul lor, unde au tot fost in ultimele 3 luni...va dati seama?!? 3 luni pt 100 mp? acum s-au mai grabit, ca a inceput sa soseasca din mobila, dupa sfarsitul termenului din contract, altfel nu aveau nici o treaba...asa, le-am tot zis: vedeti ca luni vine aia, sa fie gata camera asta. si au terminat, dar pe jumatate. camera lui pisi de exemplu-e gata, dar nu are plinta pe o latura. holul, unde a venit dressingul, a fost si ala gata, dar ultima mana de vopsea data fix cand au venit aia sa ilmonteze si chitul de rosturi neuscat. si tot asa.

intreba cineva de un lapte praf de la nestle, daca am retinut eu corect. nu, nu am vazut pe la noi, asa ca ia cu tine.

de mancat sta in scaunul de masa, la mesele cu lingurita si castronel, la biberon, nu e cazul, nu prea ne iese figura. dar poate vreau eu multe.desigur, examineaza faianta de zici ca e una noua in fiecare zi, sau clanta de la usa, sau tavamul, sau podeaua, sau linge chiar scaunul... dar din fericire o readuc pe calea cea buna, adica sa tina capul drept si nu intors sau aplecat, ca daca e aplecat ii curge mancarea din gura si ma enervez.

cred ca asta e tot ce aveam de zis. momentan.e timpul sa ma mai si opresc.
ne vedem duminica. weekend placut!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput