Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

filmulete cu Antonia facand primii pasi

si cateva poze noi

Asiza-(ai cam latit pagina)

fug la tv
n buna somnic usor si fara treziri

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia

[quote]Originally posted by dianocica

Io am toaaaaata admiratia pentru mamele care au copiii unul dupa altul, dar dintotdeauna mi-am spus ca intre copiii mei trebuie sa fie minim 3 ani diferenta. Altfel nu stiu cum as fi facut fata!
Intre Roxana si Cristi sunt 5,5 ani diferenta, nu spun ca e ideal, dar imi e cu mult mai usor. Am destul timp sa ma ocup si de unul si de altul, am uneori chiar ajutor din partea Roxanei, astfel incat in situatii de urgenta am putut sa fac si cate un dus stiind ca ea e de paza cu suzeta langa Cristinel. Iar cand vor creste mari diferenta nu se va mai simti, stiu asta pentru ca fratii mei sunt cu 10 si 7 ani mai mari decat mine si am cu ei o relatie foarte faina, ba le mai fac eu scandal uneori, ca daca nu mai e mama, trebuie sa le bage cineva mintile in cap:))

Exact asa simt/gandesc si eu. Matei chiar ma ajuta.., mai intelege de ce tb sa avem grija mare de Grigore si .. macar pot sa-i las si singuri impreuna.. iar sansele de supravietuire ale conului sunt sensibil ridicate. Nu radeti, dar cand mama ma lasa cu frate-miu (3 ani diferenta), mereu tb sa ma pazeasca sa nu-i bag ceva in ochi, in gura, etc.

Si oricum mi-au tb vreo 3 ani pan ce sa-mi dau seama ca-mi lipseste mult de tot bb2. In primii 2 ani ziceam si eu, precum a_deju.. NO WAY!!!! No si iote unde ajunsei. Acuma nici bb3 n-ar fi asa imposibil, da..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sa muara fetili de ciuda, de doo ori
si una cu freza noua

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bambo, wowwww....ce faina e!!! bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

hopa , pericol la orizont...ia vedeti ce freza si-a tras dianocica ...cool de-a dreptu' ...dandusa, ai legatura pt comentarii ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
si una cu freza noua

Tare! Tare! Tare!

.. gata. bag pauza, ca mi se-nfurie barbatul. Cica il neglijez.. Auziti voi? pai cum asa.. si cum stau eu ca o sotie iubitoare si cuminte lipita de pc.. in loc sa umblu brambura dupa cai verzi pe pereti. Sa zica mersi!

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Totusi sa-i zic si dragei noastre Asiza, si vacanta placuta. Si sa nu folositi deloc, da deloc, traista cu medicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

andrei mananca numai in scaunul de masa. in alt loc mi-e imposibil sa-l hranesc. cand am fost la ai mei il tinea careva in brate.

andrei in parc e vestit ca pofticios. de obicei mamicile cand il vad ca pofteste, ma intreaba daca pot sa-i dea si lui. i-am dat banana, biscuiti.
mai nou cand iesim afara ii dau cate o bucata de covrig simplu si tare, ca sa-l roada. e bun pt gingii si nu lasa farmituri.

azi nu prea a vrut sa manance mancarea lui. cu pacaleala a mancat. in schimb cand ne-a vazut pe noi mancand urla sa-i dam si lui. noroc ca aveam ciorba de rosii. a mancat 5 lingurite. cand am trecut noi la friptura, pe el l-am pacalit cu biscuiti.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Pup fetele !!

Am venit de la Romanica .N-am avut timp de nimic,am stat in Bucuresti doar la venire si la plecare,deci nu am avut timp sa caut vreo fata.
A fost totul repede,in fuga,cald de mori ,lene,nu-mi venea sa-mi misc fundul sa caut in bagaje sa ma imbrac si sa plec pe undeva,am lenevit sub vitza de vie.
Pe avion a fost bine,Sofía a dormit de a bubuit,in tara a triplat mancarea si somnul,somn si lapte continuu ,se minunau toti ca nu plange si doar se freaca la ochi .
Pana cand in ultimele doua zile a racit,ca deh,era prea frumos totul,asa ca am venit acasa cu muci,ochi umflati,cu doi dinti si mergand de-a buselea .
Nu a facut febra deloc,am fost ieri cu ea aici la medic si cica trece in cateva zile .
Am fost luni si in Romania la medic,mi-au dat antibiotice ,ca sa nu riscam,alte antibiotice pt ochi , nurofen, cica are inceput de rahitism si sa-i mai dau in plus vitamina D ca cica aci la noi copiii sunt cam neglijati si ca ea are prospectul la picaturile pe care i le dam noi aici si nu sunt suficiente .I-am spus ca nu a facut febra copilul si a zis ca stie ca pe afara nu se dau antibiotice si ca e riscant cu racelile netratate si ca e mai bine sa prevenim eventuale infectii.

Bineinteles ca nu am sa dau antibiotice atat timp cat nu a facut febra nici macar o zi.

Maine plecam la mare.am inca bagajele in mijlocul casei,jumate desfacute..spal intruna,si in seara asta sa fac alte bagaje .

dianocica-avusei timp sa va vad freza,muica!!!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...am adormit-o fara sin...,dupa citeva proteste...,daaaa...,mi-am mai revenit...,m-a sunat iubita si m-a incarcat cu muuuulta energie pozitiva...,ca altfel...,clacam...de-asta il iubesc eu...,ca stie cind sa ma sune...,simte domle'...,ce inseamna dragostea asta...,offf
...azi am luat si o suzi noua,nouta din silicon...,am incercat-o dar n-a mers...,mai incercam...
aveti dreptate ,fetelor...,toate in felul vostru...,multumesc ca ma sustineti sa perseverez...,asta am sa fac...,dar pe rind cum spunea si Donia,ce inseamna sa ai experienta ...,nu-mi imaginam ca ea este suparata(Crinuta)...,sau ca ii este dor de tz si deaia face asa...,chiar nu-mi trecea prin capatzina...,zauuu si sa mor daca nu va dau dreptate...,noroc cu voi...si deasta va iubesc eu......deci pe rind...,cu rabdare...
Adeju,
miine la 15 ,am programare la dr...,da si eu m-am gindit la bubite...,dar sigur sint de la caldura...,pentru ca ii apar strict in zonele unde transpira mai mult...si sint exact la fel ca cele de data trecuta...Multumesc oricum de sfat...,va spun ce am facut miine la dr...Si noi va ubim tare...
Ktrinel,
esti scumpa tare...,povestea cu gradinita...,cu Julia cea prietenoasa...,cu miinile in buzunar...,esti super...,ma bucur ca-i merge bine Juliei...,ca altfel ai fi stat stresata si numai cu gindul la ea...,bine...,oricum stai...,da' macar vezi ca se simte bine...,doarme..,maninca...,deci este ok...Nu,nu renunt la curs pentru nimic din lume...,sint foarte incapatinata...si pentru asta am sa o suport pe mama ,ca alta solutie nu am...,asta e...M-am gindit ca poate si eu gresesc...,sint prea exigenta...(asa sint de fel)...si ii cer prea multe...,asta e...,deacum am sa-i spun sa-i dea sa pape si sa oa adoarma...,cit sint eu plecata si gata...,restul le fac eu cind vin...(joaca,muzica,plimbari etc.)Daca ati fi fost mai aproape ,veneam...,da' asa...mi-e greu...,da' nu se stie niciodata Chiar azi vorbeam cu Claudiu...,ce vom face...,in viitoar...,ce plan are...,ca noi mereu ne facem planuri...,care de obicei nu ies...,da' noi facem planuri...Mi-a promis ca nu va mai pleca niciodata fara noi...,niciodata...,asa ca acum ma gindesc...sa-i gasesc un job bun...,sau sa emigram pe undeva...Deci...,you never know...
Kikineata,
da,da ..,de tine intreabam...,nu tu ai lansnat trend-ul cu "fetele cu D"?...Mi-ai dat o idee cu jucariile...,sper sa mearga...,deacum Crinuta devine foarte agitata cind o pun in patut...,deja nu mai suporta...,am tot linistit-o si am tot pus-o in el...,pina ce a inceput sa-l urasca...,deci de acum face foarte urit...,se arcuieste...si foarte repee se ridica in fund...,o iau o lungesc dar face mai rau...,as aca iau in brate ,o linistesc...si cind ma apropii de patut cu ea adormita...,se arcuieste cu ochii inchisi si plingeee...Perseveram...,multumim de sfaturi...
Asiza,
drum bun,sa va intoarceti cu bine acasa...

mai am de raspuns,cred...,dar am sa o fac miine...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput