Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna fetele.
eu va "urmaresc" din umbra ca sa prind ceva din experientele voastre.
dar acum am nevoie de un sfat: piciul meu de o saptamana refuza laptele!! el bea topfer2. am mers f bine cu lapticul asta. "baga" si cate 180ml. de 1 saptamana bea cu fitze si figuri cate 70-10ml si destul de rar. cateva zile a fost in greva si la piureuri (fructe/legume), dar vad ca si-a revenit, deci nu e lipsa de pofta de mancare. am zis ca e de la biberon ... ca nu-i mai place tetina ... ca nu mai curge ... am schimbat, am gaurit ... NIMIC! ceaiul il bea cu bibele fara probleme. am zis sa-i iau cana cu tuturoi, poate am mai mult spor. de ieri chiar e mai rau: NU MAI BEA DELOC LAPTE!! la masa de seara n-a vrut lapte. dimineata a mancat 70ml. in seara asta cu chiu cu vai i-am bagat pe gat 50 ml. acum doarme si pe la 23 o sa-i dau prin somn, macar 100 ml daca mai mananca si el. oare sa incerc maine sa-i iau si alt lapte??? voi ati patit asa??? nu stiu ce sa fac ...
va pup si sa va traiasca copilutii nazdravani!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Iar am ramas in urma..Nu stiu cand voi mai ajunge la zi cu cititul sau cu raspunsurile...
In seara asta este prima noapte de cand am nascut cand dormim singurei, fara tati...[trist]Ne asteapta inca multele altele , dar sper sa ne descurcam(of..mi se pare cumplit de greu..)
Darius nu voia sa adoarma si il cauta prin toate camerele...
De la un timp nu mai vrea sa adoarma in patut. Voua vi s-a intamplat sa prefere sa doarma pe jos?
In camera lui am pus pe jos o plapuma si niste perne si acolo se joaca de multe ori in timpul zilei si acolo mai si adormea. De o saptamana sub nici o forma nu mai vrea in patut. Calareste toate pernele de pe jos,le ia in brate,si le pune in cap..iar le calareste, se rostogoleste ..pana cade lat de somn. Tot ritualul dureaa cam 15-20 de minute. Bineinteles k totul trebuie sa se intample in prezenta mea...Fara mine n-a mai adormit de nu mai tin minte.
Oare sa il las in continuare sa adoarma pe jos? dc nu, cum sa procedez atunci ,caci cum il pun in patut cum este in picioare si zguduie tot patul si urla cat poate...

Incerc sa raspund catorva subiecte care s-au discutat pe aici..desi sunt de mult incheiate...
-De mancat mancam numai in scaunul de masa, iar biberonul intins pe spate pe jos, in patut sau in pat..
-In 4 labe il las in toata casa, mai putin in baie si bucatarie unde tin usile inchise pt k mi se par locurile cele mai periculoase.N-ar fi nimic daca numai ar misuna, dar se agata de orie intalneste si se ridica in picioare. Nu il mai pot lasa nesupravegheat nicio clipa...
- legume noi inca n-am introdus. mie nu-mi place spanacul, brocoli si celelate minuni si mintea mea blonda considera k nu sunt bune nici pt el...
- mergem in picioare tinut de manute..chiar alergam. Am facut incercarea de a-l pune in ham...Imaginati-va o papusa de la teatru de papusi si il veti avea in imagine pe darius..Nu ne putaem ori din ras...Imi pare rau k nu aveam camera sa-l filmam..
-zicem ta-ta, ma-ma, ba-ba,da-da,bu-bu-bu,dar mama si tata nu sunt cu adrese...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Pus o masina la spalat, lucrurile imi stau imprastiate prin casa numai ca sa le preschimb iara maine in bagaje.. Asa, let's go on:

A_deju cum sfinte sisoe nu i-a completat carnetul de vaccinari... ca-i prea mult de scris??!! Valeu, valeu, valeleu. Pai nu se poate asa!!

La tema zilei propusa de Laura, raspunsul nostru e: noi nu! L-am lasat pe jos de cand l-am ouat. Mai intai pe plapumioara, lalala. Dar nu in zonele unde se circula incaltat, in baie, bucatarie, etc.. Deocamdata. Adica asa ma gandesc, ca Grigore a inceput sa misune la munte.. acasa inca nu stiu exact cum o sa fie.

.. completare a la Dandusa: nu, conu nu prea se jeleste. Da parca nici nu prea le incaseaza cu podeaua. E barbat rezistent, ce mai.

Dianarus, cam asta vroiam sa zic. De exemplu pediatra noastra ne-a zis ca americanii se confrunta cu urmatoarea pb: pt prima data numarul infectiilor a fost depasit de nr alergiilor. Si daca de regula de o infectie scapi, alergia o duci in carca toata viata. Bine, asta era apropo de prea multe vaccinuri pt toate felurile de boli.

Si parerea mea cu imunizarea peste masura e aceeasi. Eu toate le vaz conforme cu legea actiunii si reactiunii din fizica. Adica faci ceva bine, dar ai drept rezultat si o alta reactie care poate nu e cea mai dezirabila. Adica repari undeva, da vezi sa nu strici altundeva.

Asa ca pana pe la 3 ani eu as merge pe-o schema clasica de crestere a imunitatii, cea de calire. Asta inseamna:
- scos zilnic si pe orice vreme afara, lasat sa zburde in voie
- tinut imbracat lejer in casa
- baie zilnica, in apa nu prea calda (dupa 1 an, dus rece la sfarsit)
- vitaminele si mineralele necesare sa si le ia din alimentatie (fructe, legume)
- scos cat mai mult din oras (noi avem norocul ca-i putem tine la mare si la munte cu saptamanile); dar si la tara e perfect

+ evitarea pe cat posibil a contactului cu cei bolnavi si incercare de izolare cand e Ianis virusat.

Dupa 3 ani mai vb, mai ales ca majoritatea copiilor intra in colectivitate si incep s-adune virozele.

E adevarat ca Marc le-a cam adunat in ultima vreme, dar din cate tin eu minte au evoluat fara complicatii (otite, bronsite, pneumonii, etc). Pediatra voastra ce spune?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

a-dejuam uitat sa-ti spun k si noi tot 21 purtam.Saptamana trecuta am fost sa-i cumpar ghetute si vanzatoarea mi-a spus k 19,maxim 20 tb sa-i iau. Am probat 20 si abia i-au intrat, dar ea mi-a spus k nu stiu eu sa-l incalt si sa mai exersez acasa..Acasa m-am pus pe exersat..dar nici vorba sa-i intre copilului ghetuta.Asa k m-am intors frumos la magazin si am schimbat cu 21...De, si noi tb sa-l ajungem pe tati la 45-46...

DandusaImi pare rau k a trebuit sa abandonezi...Poate totusi cand te vei mai linisti si relaxa vei avea puterea sa mai incerci...Macar in timpul zilei. Cu biberon nu adoarme? sau nu bea niciun alt lapte din biberon?
Cand va mutati la casuta voastra,cand vine claudiu? Hai k de-abia astept sa fim vecine si sa am si eu cu cine ma plimba pe-aici prin cartier...Stii, deja imi imaginez k vom fi 2 impingand doua caruciare..si toata lumea va intoarce capul dupa noi...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am o durere de cap infioratoare. cred ca de la atatea intrebari ce mi se invart in cap , sau de la caldura asta insuportabila.
multumesc de rasp la cateva intrebari. va pup.
dianarus astept retelele alea, cand ai timp.
va pupic, va doresc o noapte usoara, fara treziri pt tzitzi, sau de dureri de dinti, sau din orice alte cauze. poate o noapte sa dormim 6-7h legate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza ne-ai latit pagina, cadou de despartire? drum bun si distractie placuta. sa faceti multe multe poze sa ne ofticam si noi

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ioanaradu, ai verificat toti "parametrii" ? febra, kk, urechi, gat...daca da si totul e in ordine pune=o pe seama unei toane...sau poate va trebui sa schimbi laptele. nu stiu altceva ce sa zic ...poate te mai ajuta fetele

madaluta, noi dormim pe jos ! ca eu nu am putut face fatza ifoselor ei cu patutzul si am zis ca nu o sa imi omor capul si neuronii ...asa ca asta vrea , asta are...si ea face ture si calareste toate pernele pana adoarme, se baga cu capul in ele, sare...
culmea, acum la gradi doarme in tarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

asizo, plecasi la sloboslobo??? miss you already.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mirona, mie cele povestite imi suna si un pic a "greva biberonului". Asta apropo si de dat .. o leaca cu de-a pacalitul, in somn, tralala. Ei nu sunt fraieri si multe se pot intoarce impotriva noastra. Sper sa ma-nsel, da eu is patita asa ca.. Pt moment as lasa-o pe Kara in pace. Cat bea atata sa bea. Fara scheme & co. Pana-i trece bazdacul.

Dianocica, ar fi super ca d sa aiva un fratiora/oara. O sa fie greu, greu rau. Mai ales ca tu esti asa o mama exclusivista si perfectionista, dar daca zici ca in 2 ani o sa vina si ajutoare si-o sa aveti si casuta voastra... tot raul e spre bine. Eventual mai stati cuminti juma de an, un an.. si atunci bb2 ar aparea exact la tzanc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput