Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

piticul meu: mai e vreun fulguletz fara dinti pe-aici sau Oana e ultima?

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

bai nene, oana are treaba, da? nu sta ea dupa dinti acum....ii amana cat s-o putea...cand nu s-o mai putea si nu s-o mai putea...o sa-i lase sa iasa..pana atunci...mi-a zis mie...nici gand! sa mai astepte!

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

piticul meu: mai e vreun fulguletz fara dinti pe-aici sau Oana e ultima?

Dia de Oana 29.11.06

nici ale mele nu au nici un dinte, iar daca seamana cu cel mare, mai am de asteptat pana la 11 luni

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

sunt tare obosita: Isabelle s-a trezit de vreo 5 ori asta noapte, iar la 6:30 amandoua au desteptarea in toata casa; si au stat treze pana la 11; sper sa doarma acum vreo 2 ore sa pot si eu sa ma odihnesc putin

numai Stephanie zice un fel de amma-mma cand vrea ceva de la mine, in rest amandoua scot tot felul de sunete, mai ales cand vorbesc intre ele; mai nou, in carucior se bat pe jucarii, cu toate ca amandoua au agatate jucarii asemanatoare

de mancat mananca fructe cu branza de vaci, cereale , legume cu carnita, brocoli cu orez si galbenus de ou, azi incerc cu putin spanac in legume

fug sa ma intind un pic ca acum se scoala si ma iau de buna

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ajunsa in infernul bucurestean. Off, unde-s cele in medie de 18-20 de grade .. si cand te gandesti ca faceam ieri nazuri la 28 gr C, ca-i prea cald .. Apucat de citit doar cateva pagini din acest capitol. Deci:

Alexandra! Sa ne traiaesti, sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de cei dragi tie.

Ralumat, condoleante. Si stai linistita, David va iesi curand din clubul .. impiedicatilor, auziti la ea. Imi place de el ca-i ambitios. Si bafta maine la examen.

Donia, mersi de sfat. Dar se pare ca la el a fost o combinatie de cauze pt tuse. Rest de secretii de la viroza veche+aspiratie cand a vomitat+o componenta alergica. I-am dat Zyrtec cateva zile si continui cura de sirop de muguri de pin si ceaiul de trei_frati_patati (anti-alergic) si pare mult mai bine. Mai tuseste din cand in cand, da rar si sec.. nu mai suna a ceva.

Ktrinel si sot de Donia bafta la interviuri.

Multa, multa sanatate lui Mihaita de Lavinia si Oanei de Dia.

Tema zilei:
Inca sterilizez biberoanele de lapte. Cel de apa ocazional, iar suzetele le spal din cand in cand cu apa+sapun. Iar jucariile si restul obiectelor pe care le dergusta cam uit sa le spal.. Vesela o spal normal, cu apa si detergent.

Asta nu are legatura cu imunizarea naturala.. ca de mancat l-am lasat sa "manance" iarba, frunze si-a ros si lemne, cu sau fara pamant, pietre, etc.

DAR in resturile de lapte se pot dezvolta niste bacterii ff uracioase, care ataca ff urat. Mai ales vara, pe caldurile astea. Asa ca voi continua sa sterilizez biberoanele de lapte pana la 1 an.

.. acu va . Sper sa mai apuc sa intru mai incolo.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

sa-mi iecsplic piticul: cica lipsa dintilor la 8-9 luni ar fi un semn de rahitism ... de cand mi-a zis pediatra asta, stau si-i pandesc (degeaba, se pare) ... bine, cica dintii de fapt pot sa iasa si la 11 luni si copilul sa fie bine sanatos fara nici urma de rahitism, dar cica e un procent destul de mare de copii la care nu le-au iesit dintii pana la varsta amintita care au rahitism ... buuuun, v-am dat si voua piticul meu ... in rest, Oana nu are nici un semn de rahitism, dar... am un pitic acuma

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mamaana am si eu o intrebare: tu mai apuci sa dormi noaptea? inca le mai alptezi? sincer, jos palaria ca ai reusit asta, inca n-am mai auzit de mama de gemeni care sa alpteze mai mult de 1 luna

dianocica, dar oana nu ti-a spus cam pe cand are de gand sa lase si dintii la iveala?

kikineata, daca te consoleaza, eu am dat-o cu calgel de pe la 4 luni

intrebare gastronomica: cu ce si cum pot sa-i fac broccoli? dar pe intelesul meu va rog

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, deci cu gradi e asa :...abia asteptam sa am cateva ore libere, pt mine...iar acum ca le am, ma invart ca musca fara cap si nu fac nimic...cand era acasa si eram ocupata cu ea, vedeam toate petele, imi veneau in minte tot felul de planuri...si imi ziceam : nu vine ziua aia sa am si eu 2 ore libere, sa vezi ce le pun eu pe toate la punct!...acu, ma intorc fara ea acasa si stau. si stau...nu mi se leaga nimic de mana...ba chiar imi zic : hai mai, ca nici nu e asa de murdar

citesc despre multi bebei debusolati, mamici exasperate ..imi pare rau, sincer, nu va doresc decat rabdare , ca solutii miracol nu exista...se pare ca e o perioada mai naspa pt toti...o sa treaca...dedicati-va lor.

noi nu am mancat niciodata decat in scaunul de masa. eu nu umblu dupa ea cu mancarea prin casa.never. nu vrea acum, ok, masa urmatoare...asa fac si la gradi si e ff cuminte si rabdatoare...a vazut ca asa fac si altii...apoi nu o sa stea educatoarea (aka madame monique) cu castronul dupa ea si nici nu o sa revina peste o jumate de ora iar cu masa...asa ca mananca cand i se da si sta acolo pana se dau jos toti...cu somnul a fost la fel. stiti unde doarme? in tarc. pai acasa nu sta nici treaza in el...mi-a zis ca se mai ridica si se tot uita in jur, dar ea o pune la loc la orizontala ..si gata...stiti cum doarme noaptea de cand cu gradinita? de la 7 jumate seara la 6 jumate dimineata. ma crucesc...
deci daca vreti disciplina si orar solutia e gradinita.
glumesc, nu puneti biciul pe mine! stiu ca nu se poarta la voi chestia asta...tre sa fii nebun sa dai copilul asa mic la gradi inainte de 3 ani ...dar eu exploatez la maximum orele cat sunt cu ea, sunt plina de energie si odihnita...asa ca alergam prin parc si ne jucam cat putem ...dimineata ne hlizim in pat...asta e.

cand o duc si vad cum se extaziaza cand vede copii...mor de dragul ei...se uita la mine in chip de aprobare si fuge la ei ...de ii darama din picioare...stiti ce face de 2 zile cand ajunge???? se imbratisaza (ca oamenii mari !) cu micutzul vietnamez pe numa Thomas ...de 16 luni. ei sunt cei mai mici acolo. mai mult el o imbratisaza , dar ea sta cuminte si cand se simte sufocata il trage de par !

cand ma duc sa o iau fuge spre mine si raaaadeeee....ma tot gandesc sa nu ma uite atata vreme...si intotdeauna la ducere si la aducere am un sentiment de vinovatie! nu sunt obisnuita sa merg singura pe strada..imi vine sa intind mainile sa imping carutzul...azi m-am surprins ca nu stiam ce sa fac cu ele...le-am bagat in buzunar
ieri mergeam tzantzosa pe strada si din cand in cand "vorbeam" cu lumea : bai sunt femeie maritata,cu copil (dada, nu va uitati asa , ce? nu se vede ?...mi-am revenit perfect), cu mortgage de gat...pfauuuu...ce chestie domle'..apoi la interviu am avut asa o liniste sufleteasca, asa un avant...la noi s-au intamplat asa de repede toate (v-am mai zis) incat cateodata tre sa imi dau palme sa ma trezesc !

v-am innebunit de cap si iar nu v-am ajutat cu nimic, dar ce sa fac...asta=i traiul pe alt meridian.
apropo, Danduso, nu vrei sa te luam la noi pana vine Claudiu inapoi? te rog nu renunta la cursuri, stiu ca iti e greu, dar o sa regreti mai incolo.

Mergi la inceput

dia,so cu brocoliul treaba sta asa : tai moatzele alea inflorite din capete , le speli si le fierbi alaturi de celalte legume. eu nu ii dai mai mult de 3-4 legume odata, in general brocoli il combin cu conopida, morcov si cartof , nu altele imi pare ca nu merge. biensur ca apoi il blenduiesti ...c'est clair?

Mergi la inceput

kikineata si dia ...hihihihi...si eu am dat-o cu calgel/orajel de pe la 3 luni...vezi Doamne ii ieseau dintii..aiurea....nu aveam eu alta explicatie la crizele ei...
cat despre rahitism , eu zic ca sunt clar si alte semne ...ca de ex coastele sunt mai iesite in afara, in partea de jos, stau asa ca o rochita...nu stiu cum sa explic...

kiki, auzi, noi suntem grupul KK?

Mergi la inceput

stiti cat am avut liniste?? 10 minute ... s-a apucat fi-miu sa-si faca nu stiu ec la microuned si a inchis si deschis cuptorul de la luat gaia pana ne-a trezit pe toate
le-am dat spanac cu legume si pui: au mancat TOT dragele de ele; de bucurie le-am dat castronelele si linguritele sa mai manance si singure

eu nu sterilizez nimic ca nu am ce ... vasele lor le spal cu detergent de vase, iar cand uit sa le spal dupa masa imediat, de bag la masina...

da dia , le mai alaptez, acum numai seara, noaptea si dimineata; vreau sa incerc sa nu le mai dau noaptea, ca si asa nu prea mai sug decat la fix 3 ore dupe ce se culca, dar cand se trezesc noaptea nu-mi mai vine sa le privez de lapte, incep sa ma gandesc ca sunt micute si tot asa...cateodata apuc sa dorm si 3-4 ore legate noaptea - atunci ma trezesc odihnita, dar cand am nopti ca asta ultima tre sa mai dorm si peste zi o ora ca altfel le scap pe jos ; sa stii ca mai sunt mamici de gemeni care au alaptat asa mult, nu multe, dar sunt

aaa, despre brocoli: tai partea inflorata si o fierbi; separat fierbi orez; le pasesi impreuna; poti adauga carne sau ou si eventual un pic de branza de vaci sau iaurt

fug ca au inceput sa planga

Ana,

Mergi la inceput