Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ok, am cumparat si primit, de la tipa aia de pe forum, "pauza de fructe". si acum ce fac cu ala?????? cand se da, cum se da??? ca sunt dusa rau!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Eu raspund pe apucate, miscotelul meu acum doarme, a fost atat de obosit incat l-am pus in patut cu suzeta in gura si a adormit (de obicei ar fi dormit dupa alaptat).

Teutz, felicitari pentru "mama" ala adevaratu', cred ca te-ai topit.

chinico, al meu si-a dat drumul la vorbit in Romania, cand fiind purtat de colo-colo pe brate sau in scoica n-a prea apucat sa miscoteasca, asa ca a trecut la dat din gura. Si zice de tot felul, dintre care mai des Nae-Nae (numele unuia dintre fratii mei - da' nu stiu daca Cristi stie asta), ta-ta, da-da, si ma-ma la suparare.

a-deju, vroiam sa fac scandal de ieri, dar ai avut noroc ca m-am luat cu trebile. Pai cum speli tu constiincioasa castronelul cu detergent, sa nu ramana urma de mizerie pe ustensilele motanului, dar ii scapi lingurita lui in gura ta, unde (no offense) e plin de microbi de-ai tai, doar pentru uzull tau? Ntz, ntz, ntz... Ai mai putine sanse sa gasesti microbi activi in iarba din parc, in praful de pe jos, in schimb aia din gura ta sunt alive and kicking!

Despre sterilizare n-am scris ieri pentru ca nu dau lapte formula, dar m-am mai gandit ca suzetele nu le-am sterilizat decat la cumparare si apoi cate o data la 2-3 saptamani, in rest doar spalate, iar acum nu mai sterilizez nimic, nici suzete, nici biberon + tetina pentru apa.

Na ca a dormit destul, ma duc sa vad ce doreste.
Ieri m-a rupt, a fost intr-o verva... daca tot asa va fi si azi, vai de manusitele mele...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

doarme.
m-a cocosat si azi, eu nu stiu ce are, tot dau vina pe dinti dar niet gingie rosie/umflata/alba...
si plange cu lacrimi, asa ceva n-am mai pomenit!! asa copil n-am mai avut!!

va multumesc ca m-ati linsitit in privinta discursurilor tinute de tovarasii de generatie ai beei. ma complexeaza putin kara,dar daca si motanul pi tron tot cu dezoxiribonucleicul ii da sa-i faceti mama chimisti ca se pierde geniul pe tarate altfel

din ce-mi amintesc..
pe mihaita il pupam si ii dorim insanatosire grabnica!

asizei ii spunem concediu placut!

as consola-o pe dandusa (misto faza cu kk,dar nu as vrea sa fi fost in locul tau......cumparam probabil pat nou la cati pitici joaca tontoroiul la mine pe creier..) in legatura cu somnul sau nesomnul crinei, dar pentru ca nu posed miraculoasa tzata (adica..am doua, mai ,doua, dar degeaba ) nu ii cunosc nici dezvatul.

flore bea mananca in scaunul cu broasca. e o singura broasca. tre sa o intreb pe dia de ce oana se conversa candva cu broastele..

a.bb2.
aa..pai...aaa...mda...aaaa...hm.....pricipit??

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, eu zic sa amani dezvataul de adormit cu tzitzi pana vine claudiu... ca e f greu s-o faci de una singura si sa nu fii frustrata/suparata ... faza cu kk m-a dat pe spate, dar banuiesc ca tie nu ti-a venit sa razi cand ai vazut-o cu kk la gura

flore, oana papa numai in scaunul de masa din 2 motive: 1. ca e bine sa stie ca ala e locul unde primeste papa si 2. ca la viteza ei nici sa vreau nu as putea alerga cu lingurita in mana prin casa dupa ea ... partea nasoala: dc nu vrea papa, urla din momentul in care o punem in scaun, desi de multe ori o punem acolo ca sa stea cu noi pana mancam noi

moooor de dragul ei ... aseara ne-am jucat o ora in pat in dormitor cu niste pliante le tiny love... intai le-a rasfoit si pupa toti bebeii din revista infierent cat erau de mici si apoi a incep[ut sa faca mici ghemotoace din hartia aia lucioasa... si tot vreoia sa le bage in gura.. si-i ziceam ca nu, nu e voie... le lasa iar, isi gasea ceva de lucru si iar incerca... sau se intorcea cu spatele la mine si vroia sa le bage in gurita... si apoi se ducea la taica-sau si langa el vreioia sa le bage in gura... apoi a inceput sa le ascunda in puymn si sa-si faca de lucru cu diverse... si cand credea ca n-o veedem incerca iaar sa le bage in gurita ... ne-am distrat la maxim, am vazut ac are o imaginatie si o siretenie de copil mare ... dar mi-a placut ca in momentul cand ii ziceam nu e voie ducea mana jos de la gurita razand smechereste

de umblat umbla prin toata casa, mai putin daca inchid vreo usa, ca deocamdata nu stie sa le deschida ... nu o prea las pe hol ca acolo bate cam tare aerul conditionat

de zis spune mama cu destinatie, mai ales daca vede ca plec de langa ea, mammmm cand e suparata si cand plange, tata a zis o singura data, si in rest ga, ghe , ghi, eeeiii, hei, bau a zis de cateva ori cand ne jucam cucu-bau ... si ea a avut o pauza cu vorbitul cand a inceput sa mearga,... se concentra f tare si nu mai avea resurse si pt vorbit, cred ... acum a luat o pauza cu mersul, nu o mai interseaza, adica sta in picioare toata ziua, dar cand are de mers o ia la goana in 4 labe ... in rest maxim 2-3 pasi tinandu-se de mobila ... si a inceput sa vorbeasca mai mult... cam asa sta treaba
am fugit ca ma cheama
ps: noi nu suntem mai bine, dar macar Oana e mai bine... sper sa nu recada iar

si nu in ultimul rand,mihaita, iti tinem pumnii sa te faci bine repede!

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia, sa nu-ti faci vreo iluzie ca am vreo manie a curateniei detergentoase... nici pe departe. eu sunt unul din cei mai pasnici oameni cand vine vb de asa ceva. adica..decat sa dau cu mopu'..mai bine ma duc in padure.. pur si simplu n-am niciun fel de pitic cand vine vb de treaba asta, care e de fapt a lu' tanti care ne face curatenie, ca daca le-ar lasa pe mana mea... valeu, valeleu :) deci, revenind, spal cu detergent ca asa stiu io ca si spala vasili. adica cu detergent de vase. da' am mai zis si data trecuta; nu era o apologie a curateniei desavarsite, ci pur si simplu o remarca... iar lingurita in gura, ata ete, recunosc, nu-i frumos... dar e reflex. uneori imi dau seama cand e pe cale sa intre-n gura si ma opresc, uneori..nope.. imunitate, maica :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

adeju, exact asa face si oana cand vede catei din carucior... credeam ca e unicat

cu blenduitul noi continuam, o singura data i-am dat legumele sfaramate cu furculita si si-a facut scarba, asa ca nu mai incerc curand

chinico, tu nu ai 2 broaste pe scaun? una sus si una in dreapta

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

donia, sa nu-ti faci vreo iluzie ca am vreo manie a curateniei detergentoase... nici pe departe. eu sunt unul din cei mai pasnici oameni cand vine vb de asa ceva. adica..decat sa dau cu mopu'..mai bine ma duc in padure.. pur si simplu n-am niciun fel de pitic cand vine vb de treaba asta, care e de fapt a lu' tanti care ne face curatenie, ca daca le-ar lasa pe mana mea... valeu, valeleu :) deci, revenind, spal cu detergent ca asa stiu io ca si spala vasili. adica cu detergent de vase. da' am mai zis si data trecuta; nu era o apologie a curateniei desavarsite, ci pur si simplu o remarca... iar lingurita in gura, ata ete, recunosc, nu-i frumos... dar e reflex. uneori imi dau seama cand e pe cale sa intre-n gura si ma opresc, uneori..nope.. imunitate, maica :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Ei, lasa, lasa, nu fii modesta, ca scriai tu odata ca nu te omori cu curatenia, mai putin cand vine vorba de ustensilele motanului... cum era, dom'le, ceva cu uscatorul de vase... buretele de vase al motanului, depozitul de vase... ma rog, din ce spuneai tu se intelegea ca totul pana la ustensilele de papa... Si eu te-am crezut, degeaba te dai acum modesta.
Doi la mana, imunitate, dar cu cate unul deodata (sau ma rog, cu cate o familie de microbi deodata), nu cu toate milioanele de catralioane de microbi din gura adultului trecut prin toate alea... Asa ca gura mica...... la propriu, ma intelegi... Edit: adica in ideea de nu a da voie linguritei sa intre.
Fa si tu ca mine (sau mai bine, nu faceti ca mine), eu cand hranesc copiii deschid gura, iau mancarea, mestec, inghit, dar toate astea numai "pretend", nici nu-mi dau seama cand le fac pe toate... ce-o fi in stomacul meu, ca sucul gastric cred ca intra in actiune pe bune, stia el Pavlov ce stia...

Dia, ce draguta e Oana, incearca si ea draguta sa scape de al treilea ochi al mamei... Ma bucur ca ea e mai bine, sper sa fiti si voi bine cat mai curand.

dandusa, m-am veselit citind de norocoasa Crinuta Dar vai, n-as fi vrut sa fiu in locul tau! A cacalit si Cristi in tarc, dar n-a fost dezastrul atat de mare.
Eu stiu ca ajungi la capatul puterilor cu dezvatul lui Crinuta, dar nu dispera. Ia o pauza, mai incearca iar cand te simti in stare... eventual propune-ti sa o dezveti doar de adormitul de seara, nu si de cele de noapte. Cate un pas odata si cand e prea obositor mai ia o pauza. Nu poti sa le faci pe toate deodata.
Iar cu mama, poarta-te ca si cum nu ar exista. Nu mai astepta nimic de la ea si in felul asta n-o sa mai fi dezamagita. Pupici.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

ok, am cumparat si primit, de la tipa aia de pe forum, "pauza de fructe". si acum ce fac cu ala?????? cand se da, cum se da??? ca sunt dusa rau!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

amestecate cu branzica, cu cereale sau pur si simplu goale

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

piticul meu: mai e vreun fulguletz fara dinti pe-aici sau Oana e ultima?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Prezent, noi!Tati ii zice babuta mea frumoasa!Pana pe la 1 an nu-mi fac griji dar deja se apropie cu pasi repezi si varsta asta si dinti ioc.Cand ma gandesc ce nebuna am fost i-am dat calgel la 5 luni si a mai facut si alergie la el si ea n-are dinti nici acus la 10 luni.Asta e !De-ale mamelor !

piticul meu: mai e vreun fulguletz fara dinti pe-aici sau Oana e ultima?

Dia de Oana 29.11.06

[/quote]

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput