Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Laura tb sa-ti mai raspund la o intrebare dar m-ai bulversat...atatea intrebari!...esti la varsta intrebarilor

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

pai, printre altele nu e si pt asta forumul? sa cer ajutor atunci cand am nevoie?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

si pt ca tot sunt la varsta intrebarilor..... azi am incercat lui dani sa bea din canita cu supapa. prima data. n-a vrut, a crezut ca e jucarie, n-a avut rabdare sa incerce sa bea. este: toti bebelusii beau din cana? trebuia, oare, sa fii inceput mai devreme?
dianocica care samburi??? pai, banana are samburi? aha, stai ca incepe sa ma lamureasca a deju cred ca i-am dat si samburii, ca nu stiam ca nu e voie. vezi, daca nu am intrebat.
dandusa soryy, dar mai am un pic si ma iau "virtual" de gat cu mama ta. sa inteleg ca discutiile nu au dus nicaieri. ei, atunci, daca nu mai poti, rezolvi problema cand se va intoarce claudiu. imi pare tare rau. plina de kk, zici. imi gadila un zambet buzele, dar incerc sa ma abtin. chiar, tu cum ai reactionat????

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

breee, umbla ceva dark forces pe-aici.. abia ce-am patit-o ca dandusa, am scris, si-am scris, si nush pe dracu' am apasat, mi-a zis ca mesajul a fost trimis, dar mesaju' ioc.. si culmea culmilor, era un reply pt dandusa... :))) ia sa vedem ce iese daca incerc s-o iau de la capat:

firstly, sa fie intr-un ceas bun joaca cu norocu', io zic sa nu mai stai sa te vaiti, ia copchila in brate si fugi rapidus la colt la loto-prono, si las-o sa puna labuta pe za lachi nambers... o fi stiind fata ceva, nu degeaba a repetat figura :) a zis ca daca baga in gura, poate e mai convingatoare, si pricepi si tu ceva.. da' tu nimica, tot ii dai inainte ca nu doarme, pai cum sa doarma dom'le cand stie ca o asteapta potu' cel mare???????? offfff, tre' sa vin io sa ti le explic pe toate.... :))))))))))))
trecand peste, catre partea serioasa, ca doara ma stii fata de anagajament, am si io o intrebare: pana la urma ai ajuns cu crinuta la doctor??? si-anume de la febra, raceala+tuse incoace, pana la asta cu bubitele... pt ca ma gandesc ca poate exista vreo legatura intre toate aceste evenimente nefericite, si starea de nervozitate pe care o manifesta crinuta (si poate nici bubitele nu sunt doar de la caldura)... nu stiu, incerc si eu sa-mi explic pe cat imi e posibil.. stiu ca ai avut experiente neplacute cu majoritatea doctorilor vizitati, si ca e ca un cur (scuzati) sa te tot fataie intre n-shpe mii de practici si specialitati ca pana la urma sa afli ca totul e in ordine, dar...macar afli ca e totul in ordine :) mai vorbeste cu fetele, eventual cu dianocica, ca stiu ca ea e incantata de pediatra lor, si chiar si tie ti-a placut de ea (de pediatra, ca pe dianocica o iubim toate, duhhhh...), poate faci o vizita, macar asa..de curtoazie, in masura in care e posibil. este cel mai de dorit sa fie nervoasa si relativ irascibila pt ca asa doreste muschiu' lu' dansa, dar la varsta asta este totusi mai putin probabil decat sa fie intr-adevar un "ceva" care o necajeste...
sa nu ma injuri, da? si stii ca eu va iubesc mult, da? :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by luly

Feteloooor!
Am o rugaminte la voi.
Pe Di au apucat-o aseara pe la 22:00 varsaturile si asa a tinut-o toata noaptea - a varsat absolut tot ce a mancat peste zi. Alt simptom nu a avut (febra nu a facut). Deci ce-i pot da de mancare Stiu ca tb de regim dar as vrea ceva mai concret si meniuri pt toate mesele. De dimineata i-am dat branzica si ceai de musetel, dar mai departe? mai ales ca n-as prea apela la clasicul orez ca ea are o problema cu constipatia.
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Cand Roxana trecea prin asa ceva nu ii dadeam decat lichide in prima zi, in special saruri de rehidratare. Pe care nu le agrea, asa ca i le dadeam inghetate, ceea ce ii placea. Si ii mai dadeam apa, inghitituri mici, si neaparat rece, din frigider, altfel nu tolera.
Ziua a doua urmau jeleuri, covrigei, uscaturi sarate... paine prajita bine, etc.
Ziua 3 incepeam cu mancarica usoara, supa, pireu, cat de cat fierturi, chiar si pui fiert.
Apoi normal. Dar pe masura ce a crescut ii trecea tot mai repede, asa ca unoeri ii dadeam dimineata lichide, iar dupa amiaza cerea mancare asa ca incepeam cu uscaturile. Daca nu varsa deloc treceam la supe si pui in ziua urmatoare.
Asta e sfatul medicului aici.

Orice ai decide sa ii dai, nu o forta deloc cu mancarea, acum e important sa se hidrateze, de aceea sarurile de hidratare sunt extrem de importante. Daca un copil varsa mult se deshidrateaza rapid si de multe ori apa simpla nu e suficienta.
Eu de aceea v-as recomanda tuturor sa aveti in casa saruri/solutii de rehidratre, sa le pastrati bine ca sa le puteti folosi in caz de varsaturi sau diaree la copii, ca de multe ori debuteaza brusc si nu aveti cum sa ajungeti rapid la farmacie. Iar daca se gasesc din acelea care se pot ingheta e si mai bine, uneori copiii le accepta mai usor asa, ca nu au un gust tocmai imbietor. Daca nu, puneti lichidul in tavita de facut gheata si apoi faramitati gheata si dati-i copilului (mai mare) sa manance sau suga bucatile mici de gheata. Sunt sanse ca asa sa accepte mai bine. Sau mai puteti sa faceti voi ceva gen inghetata, puneti lichidul intr-un paharel, apoi un bat sau chiar o lingurita si dupa ce ingheata tineti de coada linguritei si dati-i copilului sa suga/linga gheata formata in paharel.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

azi pot sa-mi fac de cap pe NET... baietii au plecat la mare di BB doarme inca.
Am reusit cu link-ul... multumesc celor care mi-au spus cum e cu URL-ul... uitam mereu niste spatii si paranteze pe acolo...
OI fi cam aiurita pe caldura asta... dar nu ma prind cum e cu sararea albumelor pe pikasa sau google galery.... Iti da voie sa sarezi daca trimiti o invitatie la un e-mail sau grup ... dar eu cum va arat voua un album? Link-ul e ok dar nu il poete vedea cineva care nu e logat la contul meu desi eu le-am facut albume publice... Mai caut...

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?collid=19981231213.75663231213.1187360437824&photoid=86342231213&folderid=0&UAUTOLOGIN_ID=19981231213" target="_blank">Matei la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fac ce fac si te supar.N-am zis ca jucam nu te supara soro?Iertare a fost o gluma nu-mi aminteam intrebarea ta cu pofta copiilor.Sara pofteste si cand mancam noi si cand papa copiii in parc asa ca avem mereu biscuiti nestle si roade la ei.

quote:
[iOriginally posted by Laura13

quote:
Originally posted by kikineata[/i]

Laura tb sa-ti mai raspund la o intrebare dar m-ai bulversat...atatea intrebari!...esti la varsta intrebarilor

pai, printre altele nu e si pt asta forumul? sa cer ajutor atunci cand am nevoie?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Si pe buna dreptate mi se par f binevenite intrebarile tale.Daca nu ar face-o nimeni unde am ajunge.Ba da asta e rostul forumului. Hai ma ca promit sa nu mai fac glume daca te-am necajit.

Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by kikineata[/i]

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

[/quote]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by kikineata

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

ba da, ba da, si foarte bine faci, cu cat intrebam mai multe, cu atat ne brainstormim (ca nu era sa zic "ne scremem") mai mult, si iacata ideile briliante cum ies la iveala...
apropo, salveaza cineva detaliile esentiale a ceea ce comunicam noi aici??? (nu machelile, si butoaiele cu visinata...) ca poate intr-o zi cu soare, ne unim fortele, il chemam pe cheptan planet, si scriem un curs despre cum trebe' crescut un copchil, asa... ca de la mama care habar n-avea de nimic in perioada b.c. (before child, da?..) la viitoare mama in plina perioada b.c., care, logic, habar n-are de nimic, si probabil sta asa intr-o stare clipitor-pansiva si tremura de frica nasterii (care vb ceea... e floare la urechea stanga pe langa ce va sa fie...). iar cursul asta il facem scris, scurt si concis, si pe suport video, cu exemple practice, vezi capra adulta, si mergem, bai nene, in gradinite, in scoli, in licee, la facultati, sa stie si viitoare populatie mameasca la ce se inhama. aaaaa, si bineinteles, pt cele care vor rapidus bb2, oferim cate un exemplar gratuit, autografiat.. :)))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare, telegrafic ca altfel nu am timp

mi-e dor de voi. ajung sa citesc din 2 in 10.
Kara e spre bine. Am fost si la un control scurt pediatric - ok si super bine. Era sa nu o recunoasca dr.
ma-sa da banii pe poze - am scos toate cele 9 luni ale fetei (si inca as mai avea de 10 ori pe atat - noroc cu ta-su din costa mea)- era sa dau faliment.

1. papam in scaunul de masa - daca vomitam - ne mutam in scaunul (leagan) sau pe jos in popou.
2. motric - in fund facem rotiri din picioare - deci piruete pe popou. In picioare merge bine - sustinuta de manute.
3. alimente noi? smantana e cea mai noua - cu mamaliguta, ficatul tot nu-i place - marul nici atat, spanac am papat o singura data. In pireul de legume ??? cam tot - am bagat si frunze si brocoli si mazare si gulie si telina ... etc.
4. suc de fructe - mai rar din storcator - ca tre cu lingurita. Mai mult cele de la hipp. Acum suntem FAN de ceai de fructe de padure de la hipp.
5. BB2 si noi vrem - dar cum??? Am avut cm in 27 aprilie si ieri mi-a venit iar - deci din 4 in 4 luni???? De calcule nu am timp. Om vedea daca mai vine prin decembrie.
6. si noi poftim cand vedem pe altii ca papa - avem in permanenta biscuiti de la hipp la noi - sau cate un borcanel de NB de la hipp.
7. si noi papam mai marisor putin decat blenduitul - dar nu cu mult ... ca vomita.
8. noi spunem deja si acid dezoxiribonucleic. - glumeam.
suntem si noi la ma-ma. ta-ta. daaaa. pa-pa. si diferite chicoteli.

Lavinia, sanatate multa lui Mihaita!
luly - sanatate la Di.
Dandusa - eu zic ca e doar cei doi pasi inapoi - intotdeauna exista si regres. pupici si nu renunta.

mama ce telegrafica am fost.
se vede ca-mi fu dor de voi.
you all

Miro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

8. noi spunem deja si acid dezoxiribonucleic. - glumeam.

Miro

pfuuu... m-am linistit.. credeam cu numai al meu baga de-astea .. aaa, dar numai pe veceu, dupa ce face kk, citind financial times, evident. dupa ce termina, impatureste tacticos ziarul, il lasa pe calorifer, si trage apa. zau! si asta de la 5 luni!!!
(na dianocica, top that.. :)))) )

Mergi la inceput