Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

E asa de cald ca nu imi vine sa gatesc. Am renuntat sa merg la mare pentru ca la hotel nu am unde sa ii gatesc. Matei nu mai vrea sa manance piureuri din borcanele.
Am uitet sa spun de sectiunea dentitie: 6 dintisori, 4 sus si doi jos/
V-ati apucat sa ii spalati? Sper sa nu va uitati urat la noi... Am luat periutele de la Primii pasi dar Matei prefera sa la roada,,, nu ma lasa sa il frec pe dintisori... folositi pasta de dinti?

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?collid=19981231213.75663231213.1187360437824&photoid=86342231213&folderid=0&UAUTOLOGIN_ID=19981231213" target="_blank">Matei la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by bamboletta

A_deju-sa folositi cu placere noua achizitiedar nu aveati scaun de masa?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

scaun de masina. DE MASINA!!! offf, tare neatenta esti... iti pun vazut pe ziua de azi, si s-o chemi pe mama la sedinta.. :)))
(..n-am timp sa ma uit in urma, da' sper ca n-am fost atat de idiot incat sa fi scris ca ne-am luat scaun de masa... nu ca s-ar fi mirat cineva sa ne mai luam unul, ca sunt arhicunoscuta pt colectiile mele unice de ustensile bebelicesti.. :))) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

am facut-o de oaie am cautat in urma si tu ai zis de scaun de masina dar eu nu-s de ce m-am gandit la ala de masa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, dandusa, taman ce voiam sa-ti spun ca sigur va exista o perioada da razvratire, dupa cateva zile de succes. las-o acum, ca i s-a facut si ei dor de tz...si mai incearca peste cateva zile.
flore d mananca in scaunul de masa. cu jucarii cat mai diverse. ieri si azi a fost termometrul de baie
irinabr da, ar fi bine sa fol niste pasta de dinti. eu am de la nenedent. ideea e ca el sa se obisnuiasca cu ritualul periatului. dar e f ok daca iti ia el periuta, pt ca idealul e sa se spele singur pe dinti ...deci sunteti pe drumul cel bun
laura pt inceput poti sa blenduiesti dar mai putin. ca si timp, adica. raman ceva mai mari. pieptul de p[ui il poti taia in buctele mici, de 1 cm sa zicem, si il desfaci apoi fasii. orez intreg. banana, piersica f coapta, para f coapta, caisa f coapta facute cu furculitza. acelasi sfat: in piure blenduieste tot mai putin 1 leguma pe care o pasezi cu furculita. nu-mi place cum suna treaba cu alrgia aia. a.. nu banana.... auzi, cand i-ai dat, ai folosit si miezul? samburii adica?
bogdana ma termina zara a ta de fiecare data. www.flickr.com/photos/8371263@N06/1212577962/in/set-72157601297027676/" target="_blank">aici e mortala.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, of, iarta-ma dar am ras tare tare la faza cu KK.Tare mult as fi vrut sa-ti vad fata? Zambeai or ba? Vezi ca fata ta e fata cu dublu K .Intrebai de Ktrinel sau de mine?
Eu te-as incuraja sa nu te opresti ci sa perseverezi cu somnul Crinutei.Dureaza intre 3 si 7 zile s-o obisnuiesti.Eu am facut asa : maraia i-am dat suzi, mai mai pe frunte pe par, cantat, spus rugaciuni, povesti, de toate,...incetisor, dat suc-apa, pus carusel si fff important am pus 5 -6 jucarii de plus doar in pat(sa nu zornaie) si eu ma jucam cu una...mi-a luat-o din mana si a adormit cu ea...de fapt el...un elefant roz cu gri.Acum cand o pun in pat intinde mainile sa-i dau jucaria.Adoarme deseori in 5 minute daca nu in 10 sec.Tb sa poti nu te lasa usor....si alta chestie fff importanta...zic cum s-a petrecut la noi..de cateva sapt bune nu mai dorm cu ea.Nu se mai trezeste deloc noaptea...rar pe la 6 bea suc si adoarme.Parerea mea si umila-mica experienta e ca bebeii tb sa doarma singuri...chiar ii deranjam si noi. Se culca la 9-10 si se trezeste la 7.30.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Mai Flore-Floricica, si noi avem scaun de masa dar e doar loc de joaca-odihna...rontaie la jucarii si la masa.Nu mananca in el pt. ca ccc continuu vrea sa roada masa.Ar tb sa o scot.Asa ca mananca in carut...in 10 min gata masa...nu papa...iau mancarea si la masa viitoare mai papa...sa vezi ce cere de mancare in 1 ora si mananca nici nu mesteca.Intre timp are in mana un pachet cu servetele, ori telefon, telecomenzi, rozariul, zornaitoare...tb sa mestereasca ceva.Nu-i mai da te rog eu asa pe fuga...ce te chinui tu, dar ce o chinui pe ea!

Lavinia, sanatate multa lui Mihaita! Ne rugam laDD sa fie bine si va fi te asigur !

Diana, chiar ma gandeam ca suieratul pt. provoni de la polipi nazali, hai mai nu te gandi la ce-i mai rau...auzi astm, ia-o usor da e o legatura asa vad eu deocamdata intre suierat si gat, o avea vreun crocobaur in nasuc!

Sbogdana, ma bucur caZara e mai bine !Stii ca ieri asa a facutSara ea care papa iaurt cu fructe 250 a mancat doar 100 dar biscuti a putut sa roada 2 si sa muste din piersica de la mine din mana. Cata independenta dom'le!Of si taremi-e frica si mie de inf urinara sper sa ne pazeazca DD ca nu as mai suporta iar.

Mergi la inceput

Marani, m-a impresionat ce ai zis de sotul tau ca vine putin si iar pleaca!..Multumesc de ideea cu magnetii de pe frigider
Sbogdana, poza in careZara te pupa e dementiala.Asa face si Sara.Fetele astea or avea ceva in comun ca sunt nascute in aceeasi zi? La ce ora ai nascut .?Hop si eu cititoarea-n stele...
Laura tb sa-ti mai raspund la o intrebare dar m-ai bulversat...atatea intrebari!...esti la varsta intrebarilor

Mergi la inceput

Teutz mamico,felicitari pt MAMA cu adresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Laura13

si inca ceva... dani tot da semne ca vrea sa mestece. ce sa ii dau? exclus sa muste din fructe pt ca ne-am speriat o data ingrozitor si nu mai vreau. sa nu mai blenduiesc legumele? sa le dau prin sita? dar cu carnea ce fac???
gata acum chiar fug

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

nu trebuie neapart sa-i dai sa muste din fruct, poti sa rupi tu bucatele foarte mici, ca si cum ai hrani o pisica mititica.. :)) intelegi tu.. sau pur si simplu sa iei cu lingurita direct din fruct (adica, spre ex, tai o piersica in doua, si iei cate putina pulpa cu varful linguritei, care lingurita ar fi bine sa nu fie din aia foarte boanta la varf, ca n-ai sa reusesti sa apuci nimic, si nici din silicon/plastic de-ala moale, ca tot acolo ajungi, adica nicaieri :)) si mai poti sa practici aceeasi chestie si pe banana, data viitoare cand il incerci - ca nici eu nu cred ca petele au aparut de la ea - adica, desfaci putin coaja, si tot asa, razui nitel de-a lungul bananei cu lingurita, si ii dai baietului sa guste.. cu ocazia asta, sa zicem ca scapi lejer si de partea cu "samburi", adica punctuletele alea negre, care fi singura chestie sa zicem alergena din banana.. si bineinteles, ca se poate aplica la majoritatea fructelor).

cat despre partea cu mama din parc.... eu as lua mingea si as si comenta pe un ton foarte intepat "bre duamna, asta-i mingea lu' copchilu' meu" :))) kiddin' si nu prea, eu in general sunt destul de anti-sociala cu populatia generala, jur ca mor de nervi cand vad ca vin copii mai marisori calare peste carut, ii pun mana pe fata, pe suzeta, il trag de picioare, chitaie la el, etc etc, mamili lor nu zic nimic, zambesc pasnic, eu strang din dinti a ranjet, zic incetisor la fiecare copchil in parte "ia vezi, ca te-a strigat mama ta", nu functioneaza aproape niciodata, copchilu' meu se pune pe urlat ca aia il zgaltaie in toate partile, mie-mi vine sa-i iau pe toti la bataie, si de absolut fiecare data plec cu aceeasi ideea fixa "asta e ultima oara cand vin in parcu' asta tampit!!".. dar, dupa cum spuneam, eu sunt dusa cu pluta, departe, calare pe enterprise, sau "where no man has gone before"... :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Eu sunt plina de nervi!
M-a anuntat socrela senina ca ea nu poate sa vina duminica in Bucuresti, fiindca nu a terminat renovarea. Si nu stie cand o sa termine...
Deci nu are cine sa stea cu Rares saptamana viitoare...Deci eu sau tac-su tre' sa ne inventam o boala si sa ne luam medical!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DANDUSA imi pare tare rau ca mama ta nu e alaturi de tine! In alta ordine de idei, stii cum se zice ca DD da la fiecare atat cat poate duce...tu chiar esti o mamica foarte puternica...(eu in locul tau nu as fi rezistat o secunda singura, fara sot)... si sunt sigura ca vei trece cu bine peste toate greutatile. Oricum nu/i nimic daca nu adoarme fara tzitzi, si Alessia ziua adoarme cu tzitzi, si seara cu tati ( de aseara), cand o sa vina Claudiu sigur o sa te ajute. Cat despre KK... sa fie cu noroc

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9

www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput