Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Deci azi aflu lucruri noi!!!
In primul rand La multi ani! pt Alexandra...ieri m-am uitat la lista ca vitelul la poarta noua si degeaba!!!
In al doilea rand...m-am apucat de impachetari. Am fost la 3 sedinte pana acum...si nu as putea spune ca se vede vreo diferenta! dar nu am platit degeaba 10 sedinte, asa ca o sa ma tin de ele!
La faza cu bb2, o sa zic elegant pas si sper sa nu va suparati pe mine!
Rares sta pe jos pe covorul mare din sufragerie, pe care tropaie elegant in 4 labute, iar cand se satura de model evadeaza pe parchet. Fiindca nu avem usa, exploreaza si holul, unde se opreste in fata oglizii, care e un fel de El-Dorado pt el, unde se pune in fund si vorbeste cu el insusi pana se satura. In alte parti nu l-am lasat.
Cu suc de fructe inca nu am incercat fiindca el e un mare amator de apa. Dar acum, fiindca mi-ati dat idei, o sa incerc sa-i fac diluat cu multa apa, sa vad reactiile!
Cu diversificarea noi nu stam prea grozav. Cand citesc ce papa motanul si Dani de Laura, realizez cat de in urma suntem noi! Eu pot sa spun ce nu i-am dat, in loc de ce altceva ii mai dau. Adica nu spanac, mazare,brocoli, conopida,peste,vinete, banane, citrice,ficat, biscuiti,mamaliga, smantana si...nu-mi mai vin altele in cap. la noi totul e in continuare blenduit, am incercat o data cu para data pe razatoare si s-a inecat rau asa ca nu am mai avut curaj.
Abia de saptamana trecuta am introdus iaurtul si galbenusul de ou. Urmeaza pestele si ficatul de saptamana viitoare...si poate reusesc si biscuite cu mar.
Chiar voiam sa va intreb, ce fel de biscuiti, adica ce marca, putem sa dam la bebei? Fiindca acum putem si cu gluten!
Tre sa fac ceva urgent...asa ca o sa revin!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

o stiti p-aia cu ardeleanul si girafa care nu se poate? eh, am concluzionat: nu iese, domne, branza din milumil 1. nu vrea. cat de vaca as fi eu in bucatarie, am incercat tot. nu iese. nu se poate! punct.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am tot vrut sa propun o tema, dar ...so:

UNDE MANANCA COPIII VOSTRI< SI CUM II FACETI SA MANANCE? adica eu stiu ca aveti scaune de masa, dar stau in ele??? DAca nu, unde mananca, cum ii faceti sa stea in scaun??
Incep eu: Noi avem scaun de masa, dar stam in el max 3 minute, dupa care se plictiseste si gata...nu mai vrea. ASa ca plecam de/a busilea prin casa ...ea inainte si eu dupa ea...noroc ca se intoarce sa/i bag lingura in gura. Eu urasc treaba asta...dar daca asa mananca...ah si cel mai bine mananca atunci cand sunt reclame la TV ... nu clipeste si deschide frumos gurita.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DANUTZ de la Nestle, dupa 8 luni !

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9

www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mesaj de la Lavinia: va trasmite calde salutari,mai stau in spital pana luni,are pneumonie interstitiala,laringita acuta plus candida intestinala de la medicamente febra a avut pana azi dim la ora 6 spera sa nu mai faca

offf doamne ii dorim multa sanatate lui Mihaita si multa putere Laviniei

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Din nou pe fuga...
Luly, eu in locul tau il sunam pe doctor de-l inebuneam! Multa multa sanatate!
La capitolul silabisire, Rares zice ma-ma, dar numai cand e suparat sau foarte obosit. Problema este ca-i zice si lui Catalin la fel...adica nu stiu daca el de fapt ma cheama sau ma-ma e un fel de cuvant cheie prin care el ne zice de fapt ca vrea sa doarma! Mai studiem problema... Si zicea ba-ba lu' socrela...iar de cand a plecat socrela nu mai zice deloc! Deci asta nu e intamplator.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Mihaitza multa putere, sa te faci bine. suntem cu gandul la voi

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dianocica-eu am incercat sa fac branza calcica din Humama si la fel nu imi iesea nimic
sucuri de fructe nu vrea mai deloc asa ca papam fructele eu zic ca e de ajuns deocamdata

Danutz-Antonia papa biscuiti de la Hipp pt 6 luni

Laura-Antonia umbla prin toata casa nu prea avem usi asa ca circula pe unde vrea muschii ei
spanac am incercat sa-i dau la borcanel si a fost ,sfecla nu am papat,am incercat mamaliguta cu branza si smantana si la fel a fost instantaneu a dat tot afara din gura
smantana i-am pus din aia din comert de la delisio cu 26% grasime

A_deju-sa folositi cu placere noua achizitiedar nu aveati scaun de masa?

cu speriatul :Antonia rade de nu mai poate cand stranut mai ales daca fac hapciu hapciu
cu aspiratorul nu are treaba sta si se uita f atenta la el chiar ar sari pe el sa-l butoneze
BB2 ?hmmm poate peste vreo 3-4 ani

Yagmur-

Chinico-un timp Antonia nu mai zicea nici mama nici tata asta a durat cam vreo 2 sapt acum iar si-a dat drumul la gura

Tema zilei-Antonia papa in scaunul de masa,daca nu vrea sa pape ii cant,fac ca pisica,catelul

fug ca s-a trezit

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo, transmite-i Laviniei ca suntem alaturi de ei si ii pupam tare tare sa se faca repede bine si sa vina acasa!

Hai, ma Danutzule, ca nu suntem noi inapoiati, sunt ei prea avansati ...Dupa concediu, incepem si noi program intensiv de introdus alimente noi, vorba Doniei!
Yagmur,

Io-s fooooarte relaxata...nici macar n-am inceput bagajele...macar am lista facuta ...sa vedeti cum oi intra in priza mai incolo...pfiu...

Va pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Inca una si chiar ma duc...dar trebuia sa-i raspund lui Flore: de la inceputurile noastre intr-ale diversificarii tot in scaunel papam...asa stie el...il pun in scaunel, deschide gura ca stie ca urmeaza papa ...Flore, e foarte gresit sa umbli cu mancarea dupa ea in toata casa! Incearca si persevereaza s-o pui in scaunel, sa stie ea ca asta e rutina si acolo e locul unde se mananca. Sper sa reusesti! Pupic

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput