Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

carla tare alexutza ta...da' cu cine zici ca seamana, domne, ca io nu vaz asemanari deloc... nu ca d ar semana macar cu vreun cunoscut ceva...

m-am tuns. iar. si mai scurt. si punk mai am douaj de kile de dat jos si sunt cool iar... azi am tema sa-mi caut cerceii desi stiu ca mi va jumuli d in secunda doi. in caz ca nu v-ati prins suntem la ridicat self-esteemu'. parca vad ca maine ma machiez

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

bebeii vostri spun toti mama/tata/baba sau mai stiu eu ce?

intreb pentru ca bea nu spune mai nimic in afara de un djj sau un pfff..nici macar ga nu mai spune..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

IULY din pacate nu te pot ajuta, habar n/am. Ar fii mai bine totusi sa apelezi la un doctor . Sanatate multa!

DIANOCICA pai baga poze cu niu luku . La ridicat self/esteemu' sunt si eu ! Ieri am cumparat vopsea profesionala ( o caruta de bani), sampon de la kerastase (o remorca de bani), si un anticearcan . Mai am de luat masca de par, placa de intins, si sa vedeti atunci look pe capu meu. Sambata ma vopsesc...saptamana viitoare suntem IAR NASI asa ca trebuie sa arat . Daca va intrebati de ce am cumparat produse profi...e pentru ca m/a zapacit Geta Voinea cu emisiunea ei .

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by chinico

intreb pentru ca bea nu spune mai nimic in afara de un djj sau un pfff..nici macar ga nu mai spune..

Beatrice (13.12.2006)

al meu spune sss, iiii, eie, eghe.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:

Beatrice (13.12.2006)

ba/ba, pa/pa, ma/ma (nu cred ca ma tinteste pe mine la cuvantul asta )...zice...si povesti de-ale lui in rest...cam atat...

Luly, sanatate multa lui Di...poate intra fetele mai experimentate si primesti un sfat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:

Beatrice (13.12.2006)

Zice asa: liroliro, tica tica, mama, tata (mai rar), baba, dede, ade, ete, si niste chestii ciudate dar foarte faine. Editez , ca mai zice si: nu nu, ne ne, da da, eitc.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

taman ce citeam in mama si copilul ca pe la 9 luni unii copii merg in 4 labe si incep sa zica pa-pa, ta-ta.

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by luly

Feteloooor!
Am o rugaminte la voi.
Pe Di au apucat-o aseara pe la 22:00 varsaturile si asa a tinut-o toata noaptea - a varsat absolut tot ce a mancat peste zi. Alt simptom nu a avut (febra nu a facut). Deci ce-i pot da de mancare Stiu ca tb de regim dar as vrea ceva mai concret si meniuri pt toate mesele. De dimineata i-am dat branzica si ceai de musetel, dar mai departe? mai ales ca n-as prea apela la clasicul orez ca ea are o problema cu constipatia.
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

sorry, habar n-am, dar te sfatuiesc sa te duci la doctor sa nu fie vreo enterocolita. multa sanatate, sa ne tii la curent

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:

Beatrice (13.12.2006)

de 2 sapt si-a dat drumul la gura, ba-ba, ga-ga, ma-ma, ta-ta (fara adresa), ieri ne-am jucat cucu-bau, eu ziceam bau-bau-bau si el dupa mine ba-ba-ba, am observat la dani ca deja ne "imita", eu zic pa-pa zice si el si tot asa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

si d a avut o pauza inainte sa inceapa cu bisilabicele. nu mai zicea nimic. si eu am observat ca el vrea sa zica ce zicem noi. mai nou cand zici ham, zice siel un fel de...plus ca daca ii zic cerculetele pe culori, zice si el ceva cu aceeasi intonatie, si diferit de la una la alta. la varde zice un fel de DE-de, la galben Be-Benn..deci el incearca, eu trebuie sa fiu atenta sa inteleg..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput