Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si ultima parte si am plecat la nani:

laura, rapid, 3 exemple: mazare cu pui (nestle duo) i-am dat 1 data, i-a placut; mamaliga din malai grisat, cu branza si iaurt (ii place tare mult); piure de cartofi cu sos de rosii si pui. aaa, si ex. nr.4, de azi: conopida cu ou si smantana (si lapte), la cuptor. i-a placut!

a_deju, dianocica, m-ati spart cu nr la papuci. si cu preturile...

dianocica, lui marc nu-i place sucul de fructe. bea doar apa plata si lapte. nici frunctele nu-l incanta decat daca sunt cu branza, sau cu iaurt si cereale... goale... cah...

dia, dandusa, sanatate multa. mi-a mila de voi si de bebitzele bolnavioare :-((

alexandra, si sanatate si bucurii! pupaciuni de la mures si inchinati si pt noi un pahar!

asiza, pt scrasnit... numai sa-i atragi atentia cu ceva ce-i place. sau sa-i dai ceva de ros (un biscuite, daca tine faza...). marc isi strange pumnii si racneste cand e nervos. se inroseste tot pt ca isi tine respiratia in timpul asta. atunci ii spun "nervisor"...

si are dreptate ralumat, tre sa ajung cu ei la un homeopat, sa nu dau nika dupa ureche. cu marc trebuie neaparat sa vad ce fac. acum sunt un pic disperata... nu-i bine ca-i asa sensibil. bey si pana la 6 luni n-a avut nici o raceala/viroza/gat rosu. dar a avut una bucata pneumonie la 2 saptamani si operatia la 7 saptamani, in rest sanatate si pofta de mancare cat incape. pana la 6 luni...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sa raspund si eu la teme:

cu umblatul pe unde apuca prin casa ....mai vorbim noi fetelor dupa ce o apuca la picior...io stiu ce zic...cica unii stau pe paturica si se joaca...in visele mele mai face Julia asta....mai nou linge frigiderul ...si eu frec la el intr=una ca e din ala metalic si se vede ca naiba..
eu o tin pe gresie si nu m-am ingrijorat ...inca...poate mai la iarna, desi aici gresia nu e ca in tara, rece, si nu e pusa pe placa de cimen, deci nu tine asa de frig...da' na, astia suntem noi , mai caliti.

alimente noi: noi am mancat si spanac, si conopida, si brocoli, si gulie, si mazare, si fasole verde (adica galbena). fierte si pasate. si mamaliga . nu inca smantana.

suc de fructe : nu dam, mai bine fructe intregi ...acelasi lucru....doar suc de porto si ananas i-am dat un pic indoit cu apa.

bb2: no way. no comment.poate in alte circumstante de loc, timp , mod ...

cu speriatul: nu se sperie de chestiile mentionate de noi...doar cand dau drumul la blender...incepe sa tipe mai tare ca el, de bucurie

gata, mi-am facut si eu temele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

alexandra_25 LA MULTI ANI!!!! vai, acu vad ce tinerica esti..

asiza, concediu placut....in sfarsit pleci la Sloboslobo...m-ai luat..anu asta eu nu am ajuns la Abitibitemiscamingue.

chiar asa, kokorina???????? wo bist du ??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai, fetelor, mai usurel cu panurile de bebe 2, tineti si voi mai la secret, ca pe aici se practica tripleti....
serios acum, si eu stau pe ganduri si dezbat subiectul si cu mine insami si cu alex. dupa mintea mea, ar trebui sa trecem la treaba cand o avea pisi vreo 2 ani si un pic, tocmai pentru a fi si ea ceva mai independenta. ma tem ca facand copilul nr 2 mai devreme o privez pe ea de niste momente cu mine pe care oricat mi-as dori nu i le pot inapoia. plus ca poate mai am ,,norocul" sa mai pazesc patul ca si prima data, si atunci o sa fie rau pt alexandra. ea are nevoie de cineva care sa se joace cu ea, care sa o invete cantecele si poezioare, care sa o scoata la plimbare si care sa ii fie alaturi, nu sa stea pe la baie non stop. asa ca inclin spre varianta cu vreo 3 ani diferenta intre copii. asta teoretic, ca practic, mai discutam.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

al meu misuna in 4 labe prin aproape toata casa. in baie nu il las, dar daca gaseste usa deschisa intra. in bucatarie il las, dar numai dupa ce am spalat pe jos.
mai nou cotrobaie prin sertare. intr-o zi a deschis, nu stui cum, sertarul in care tinem chilotii, si s-a apucat sa-i insire prin casa.

cand nu putem sa-l supraveghem, il arestam in tarc. atunci suparare maxima, vreo 2 min, iar apoi incepe sa se joace cu jucariile.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ofer o cafea si-o felie de tort, caci ieri a implinit bursucul meu 9 luni. Tortul e proaspat, cumparat astazi. Nu va dau din cel de ieri :).

Dianarus, Victor a scapat de suierat. Si nici n-a fost incadrat la diagnosticul de astm (cica daca mai facea inca un episod de bronsita acolo ajungeam). Multa sanatate!

- umblatul: Victoras coconas e codas la acest capitol; nu da semne nici ca vreau de-a buselea, nici in picioare. Sta in fundulet, cu mainile jos si se leagana... asta ar fi umblatul lui. Si pe burta se taraste inapoi. In schimb in brate la mine umbla de nu se mai opreste :).
Are acces pe jos pe unde doreste, dar deocamdata nu doreste. Isi exerseaza insa dexteritatea cu diverse jucarii, cutii etc. In picioare sta doar sustinut, dar ii place.

- suc de fructe: Nu-i dau suc de fructe caci nu stiu cand / unde sa mai aiba loc. Are o masa de fructe (+ branza) pe zi si-i mai dau sa guste cate o bucatica mai moale de fruct cand se arata interesat. Aseara am incercat cu mango si tare i-a placut (dupa ce terminase cerealele).

Grasunul meu (care nu mai pare asa de gras :) ) nu se mai lasa spalat pe dinti. Nu vrea deloc sa deschida gura cand vede periuta. De unde era foarte incantat ca-l scarpinam la gingii... Nu stiu ce metoda sa adopt. Cred ca o sa-l las o perioada nespalat.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Edit: Pana am trimis eu raspunsul am gasit si scutecul schimbat :). Norocu' meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ALEXANDRA [PUP] ( scuze intarzierea)

Alessia a adormit cu tata aseara, fara sa planga, fara sa riposteze. Tata cica i/a spus " Scufita Rosie" . Oricum ideea e ca de azi, o va adormi tata, fara tzitzi, pentru ca se pare ca pe mine ma asociaza implicit cu tzitzi, si nu o pot adormi fara.
Am ramas in urma cu cateva raspunsuri:
- despre PATRULATUL prin casa: noi avem o camera, bucatarie, baie, hol micut; are voie peste tot, in ideea in care zilnic aspir si spal pe jos, si mai ales dat fiind faptul ca e spatiul mic cu tot cu baie si buc, apai daca as lasa/o numai in camera....
- NU MAI STERILIZEZ , nu vrea suzeta, nu vrea sa bea cu biberon apa, doar din cana pe care o spal cu fairy; vasele ei le spal la fel ca pe ale noastre, cu fairy sensitive
- SUC DE FRUCTE as da, dar face bleax; mai incerc, dar chiar as vrea sa/i placa, e preferatul meu!
- BB 2: imi doresc foarte mult a doua printesuca , de fapt ne dorim ffff mult, doar ca peste vreo 2 ani. Fiind singura, fara nici un fel de ajutor, mi/ar fi greu cu 2 copii mici. Oricum neaparat 2.
Mai citesc si mai revin daca e cazul.
Mi/a revenit RINITA ALERGICA si e groaznic!!! Nas infundat, stranuturi, etc. Cel mai nasol e ca noaptea nu pot sa stranut, nu pot sa fac nimic, pentru ca se trezeste...asa ca dorm...de numa.
fetele care au vazut pozele noastre!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ma privesc in vitrine...bai, nu m-am schimbat deloc....tot asa fluiera baietii dupa mine pe strada

vai cat esti de nesuferita...
quote:

abia astept (desi cred ca o sa dureze cam mult...) sa-mi povestiti si mie cum e sa dai copilul la gradi ...sa nu il vezi 8 ore si cand apari sa rada si sa alerge sper tine ....ca eu degeaba va zic ...ca nu intelegeti...
ce ma enervezi..pai zi-ne , sa stim la ce sa ne asteptam....cum ai facut cu somnul...ca nu ne-ai mai zis...pai daca stiu ca mai sunt si altii stau mai linistita ca stiu ca nu-s nebuna....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza, neatza... iarasi am de recuperat la greu...
Alexandra, LA MULTI ANI!!! Pupici, multi, norocosi si dulci de la noi...
Eu am avut un training saptamana asta (2 zile); sint rupta; am stat si invatat si noaptea ca tot nu aveam unde sa dorm (s-a rupt canapeaua - cica sint la dieta, dar mobila se rupte )
Cu dieta merge bine, adica nu am pofte, nu am lesinat la training... doar ca imi cam chioreau matzele
Asiza, vacanta placuta... te mai sun azi
Mi-e tare dor de voi, dar daca 2 zile am fost busy acum ma asteapta teren, vreo 100 de e-mailuri de raspuns
La Multi Ani tuturor fulguietilor pe care ii ratez (dar am 2 scuze din cele 3 mentionate candva de Donia: lucrez si sint si mama singura )
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Feteloooor!
Am o rugaminte la voi.
Pe Di au apucat-o aseara pe la 22:00 varsaturile si asa a tinut-o toata noaptea - a varsat absolut tot ce a mancat peste zi. Alt simptom nu a avut (febra nu a facut). Deci ce-i pot da de mancare Stiu ca tb de regim dar as vrea ceva mai concret si meniuri pt toate mesele. De dimineata i-am dat branzica si ceai de musetel, dar mai departe? mai ales ca n-as prea apela la clasicul orez ca ea are o problema cu constipatia.
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput