Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare flacailor Mark de Alexandra si Daniel de Dbunny!

Ieri Alexia mi-a spus "mama", cu adresa! Era in patut si eu stateam pe pat la ea in camera, iar ea a inceput sa planga, s-a ridicat in picioruse si m-a strigat! Mi-au dat lacrimile imediat, bineinteles. Aseara o tinea Cezar in brate, iar eu am iesit putin din camera si ea a strigat iar "mama". A fost asa de dulce!

Carla, Alexuta e scumpa foc! Ce bine merge in picioruse! Maine, poimaine o sa-ti dea drumul la manuta.
Flore, vazut printesa motata cu ochisori incredibil de frumosi!
Marani Mi-o si imaginez pe piticuta dormind in picioare cu capsorul pe muchia de la patut!
Kikineata
Dandusa Crinuta dormea atarnata din pat??! Scumpa de ea! Voia sa vina la tine si a adormit pe drum, mai!
Laura, referitor la legume, nu i-am dat inca spanac si sfecla rosie. Despre alergie nu stiu ce sa zic. Poate nu e de la banana. Alexia a facut alergie la servetelele umede de la Happy. S-a umplut dintr-o data de pete rosii pe unde o stersesem cu servetelul.
Dianocica, de la noi, ca sa-ti mai treaca oboseala si sa prinzi curaj pentru bb 2! Peste un an si jumatate ma apuc si eu de treaba pentru bb 2.
Yagmur
Luly, multa sanatate lui Di! Nu stiu ce sa spun despre regim, imi pare rau!
Chinico, Alexia spune: tata, mama, ete, ba, ata, da, ei... si altele, dar nu-mi vin acum in cap.
Lavinia, multa, multa sanatate lui Mihaita!
Danutz, noi papam biscuiti de la Nestle, dupa 8 luni.

Raspunsuri la intrebari:
- Unde si cum mananca? - Alexia mananca in scaunul de masa, dar trebuie neaparat ca masuta sa fie plina de jucarii, pe care ea sa le poata morfoli si arunca pe jos, iar eu sa le ridic si tot asa. Daca se plictiseste de jucarii, trecem la arsenalul de rezerva: strecuratoare, tel, polonic, spumiera, linguri de lemn, castoane de plastic. Bine ca deschide gura si mananca, dar dupa atata invartit in jurul scaunului ei dupa jucarii, sunt franta dupa fiecare masa. Uneori ma salveaza pisicile, care stau si se uita la noi, iar Alexia e atenta la ele si nu mai arunca jucariile, doar deschide gurita pentru papa. Editez, pentru ca am uitat sa spun ca de cele mai multe ori trebuie sa-i si cant in timpul mesei.
- Suc de fructe- Alexia nu vrea sa bea. Ultima data am incercat acum doua zile, cand a baut o gura, doua si gata, n-a mai vrut. Am incercat si cu suc de mere, si de pere, si de la Hipp, dar nu, nu merge.
- Pe unde merge - in afara de baie si de portiunea de hol de la intrarea in casa, unde stam incaltati, Alexia misuna peste tot, ca merge foarte bine de-a busilea. Pe hol si in bucatarie am gresie, dar am cumparat 14 m de covoras cauciucat (ca pentru baie), pe care il pun dimineata cand se trezeste ea si il strang seara, inainte sa iesim in parc. Aspir in fiecare zi si spal gresia o data la doua zile.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by chinico

bebeii vostri spun toti mama/tata/baba sau mai stiu eu ce?

intreb pentru ca bea nu spune mai nimic in afara de un djj sau un pfff..nici macar ga nu mai spune..

Beatrice (13.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

a mea zice da-da, ta-ta, si de ieri mna-mna . nu sunt insa legate.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

Of, nu am mai apucat sa scriu, si cu cititul sunt in urma (:;

Vad ca inca sunt copilasi bolnaviori si mamici, tatici bolnaviori - Insanatosire grabnica tututor

Am vazut si poze si filmulete cu copilasi frumosi tuturor

Noi suntem bine, vindecate dar inca mai luam un antibiotic usor de mentinere pana la investigatiile urmatoare care vor fi pe la jumatatea lui septembrie;

am inceput si sa mancam putin dar in stil propriu; am fata cu personalitate puternica care vrea sa manance doar dupa regulile ei adica singura si nu mancare pasata;
asa ca am inceput sa manancam putin orez cu legume, cu manuta, iar fructe piersica, banana deasemenea muscand fructul din mana lui mama;
dar merge doar daca ia ea initiativa, ca refuza daca ii duc eu mancarea la gura, trebuie doar sa i-o arat si sa astept.. vremuri grele ma asteapta
Ieri am fost la cantar si masurat si avem acum 9.8 kg si 73.5 cm. a luat vreo 700 g in aproape 2 luni ceea ce nu e rau pentru varsta ei desi a fost aproape numai pe lapte in ultimul timp, plus infectia;

avem si www.flickr.com/photos/8371263@N06/1212574128/in/set-72157601297027676/" target="_blank">poze noi, printre care si la masa

fug ca plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chinico

bebeii vostri spun toti mama/tata/baba sau mai stiu eu ce?

intreb pentru ca bea nu spune mai nimic in afara de un djj sau un pfff..nici macar ga nu mai spune..

Beatrice (13.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

stai linistita, ca chiar si-asa, zice multe.. :)) motanu' nu mai zice nimic. da' absolut nimic. a avut o perioada fericita in care balbaia niste da-da in nestire, a mimat ca vrea sa bage un ma-ma, i-a iesit un ba-ba, o singura si unica data, dupa care au iesit dintii de sus, au venit nervii si implicit, mutenia. face "hiiii" (cu i din a, intelegeti voi) cu gura inchisa, mai tare sau mai moale, depinde de intensitatea dorintei, adica daca puricosul de caine are vreo intentie de a iesi din raza vizuala, se sinchiseste sa deschida si gura, sa hiiii-ie mai tare si s-o dea in urlet... in rest, nimic nimic nimicuta... dar tipa si urla cat il tin rarunchii, ca sa compenseze :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flore26

IULY din pacate nu te pot ajuta, habar n/am. Ar fii mai bine totusi sa apelezi la un doctor . Sanatate multa!
DIANOCICA pai baga poze cu niu luku . La ridicat self/esteemu' sunt si eu ! Ieri am cumparat vopsea profesionala ( o caruta de bani), sampon de la kerastase (o remorca de bani), si un anticearcan . Mai am de luat masca de par, placa de intins, si sa vedeti atunci look pe capu meu. Sambata ma vopsesc...saptamana viitoare suntem IAR NASI asa ca trebuie sa arat . Daca va intrebati de ce am cumparat produse profi...e pentru ca m/a zapacit Geta Voinea cu emisiunea ei .

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

hai mai.. io credeam ca dandusa a reusit sa atinga o coarda sensibila pe undeva.... pai fata isi raceste gura de pomana, si pe gratis, cu aceleasi sfaturi profi, si tu o bagi pe geta voinea la inaintare??? (...who is geta voinea...??!!??)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by flore26

Am tot vrut sa propun o tema, dar ...so:
UNDE MANANCA COPIII VOSTRI< SI CUM II FACETI SA MANANCE? adica eu stiu ca aveti scaune de masa, dar stau in ele??? DAca nu, unde mananca, cum ii faceti sa stea in scaun??
Incep eu: Noi avem scaun de masa, dar stam in el max 3 minute, dupa care se plictiseste si gata...nu mai vrea. ASa ca plecam de/a busilea prin casa ...ea inainte si eu dupa ea...noroc ca se intoarce sa/i bag lingura in gura. Eu urasc treaba asta...dar daca asa mananca...ah si cel mai bine mananca atunci cand sunt reclame la TV ... nu clipeste si deschide frumos gurita.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

de cand am inceput diversificarea l-am pus numai in scaunul de masa (si cateva zile in carut afara cand au fost caldurile sufocante). de cum vede castronul face din gurita ca si cum ar papa, de 2 sapt zice pa-pa. doar cand vede castronul. si vine taras spre mine sa il iau in brate pt ca stie ca va merge in scaun. fara jucarii (singurele concesii - castron gol sau servetele umede pt ca isi baga mainile in gurita), fara TV. mai mult, daca dau drumul la reclame, deschide gurita, dar nu inghite, e prea concentrat la ce se intampla la TV. cand se incapataneaza sa nu pape ii pun cereale in macare si rade tot. si eu zic ca si asiza, sa nu mai fugi cu mancarea dupa ea, ca tare greu e sa ii dezveti de ceva. cu rabdare, eventual cantecele, doar in scaunul de masa. nu vrea atunci, nu e nici o problema. da-o jos, cand ii este foame sau cere papa pune-o iar in scaun si tot asa. cred ca in scurt timp se va invata. sper ca nu vb prostii

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

A_deju-sa folositi cu placere noua achizitiedar nu aveati scaun de masa?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

scaun de masina. DE MASINA!!! offf, tare neatenta esti... iti pun vazut pe ziua de azi, si s-o chemi pe mama la sedinta.. :)))
(..n-am timp sa ma uit in urma, da' sper ca n-am fost atat de idiot incat sa fi scris ca ne-am luat scaun de masa... nu ca s-ar fi mirat cineva sa ne mai luam unul, ca sunt arhicunoscuta pt colectiile mele unice de ustensile bebelicesti.. :))) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78
laura, rapid, 3 exemple: mazare cu pui (nestle duo) i-am dat 1 data, i-a placut; mamaliga din malai grisat, cu branza si iaurt (ii place tare mult); piure de cartofi cu sos de rosii si pui. aaa, si ex. nr.4, de azi: conopida cu ou si smantana (si lapte), la cuptor. i-a placut!

de la borcanas nu ii place NIMIC. legume, vreau sa zic. puire de cartofi cu sos de rosii si pui, conopida cu ou si samntana si lapte la cuptor. suna tare tare bine. retete? ca pt prosti. te rog. cum D-zeu fac eu sos de rosii???? si ce bag la cuptor???? [omulet total bagat in ceata]

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna,

bambo...poze cu David cat de curand.

in mare: are 2 dintzishori, are 8420gr, cm nu stiu..acum o luna avea 74cm, fuge cu premergatorul, se tot catzara sa se ridice, e un copil vesel...

imi pare tare rau de mihaitza al laviniei..nr ei de tel mi-l poate da cineva? multumesc anticipat

la multi ani cu intarziere, multa sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi

dianarus, cum e marc?ai aflat ce este cu shuieratul??

multumesc tare mult celor care l-au felicitate pe David pentru cele 9 luni..va doresc sa fiti fericite alaturi de minunile voastre

ruxandra, cum mai e matei?

voi steriliza pana va implini David un anishor..la fel se va intampla si cu detergentul. usor usor il voi trece pe detergent normal

dia, multa sanatate oanei..sa se faca bine cat mai repede..

de asemenea multa sanatate fulguletilor bolnaviori

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Uram multa multa sanatate lui Mihaitza, putere multa LAVINIEI sa treaca peste hopul asta!

Suc de fructe nu ii dau, a inceput sa bea apa bine-bine, dar din sticla atat. I-a luat tat-su intr-o zi din comert, l-am diluat cu apa si a tras doar 2 gurite si atat. Am renuntat, oricum mananca 3 fructe la masa de la 10, si inca un fruct la masa de la 17.00.

De mancat mananca in carut, asta pt ca nu avem scaun de masa. Cand lua pranzul la vecina statea in scaunul ei de masa si papa tot fara comentarii. Acu in carut ii dau o jucarie d-aia cu magnet ce se pune pe frigider, o plimba dintr-o mana in alta si manaca frumos.

De vorbit vorbeste, zice ba-ba, pa, pa-pa, ma-ma ( cu directie, ma striga cand ramane singura ), iar azi dimineata la 4.30 a zis ta-ta. Se trezi, iar s-a ridicat in 2 picioare sprijinindu-se de tablia patului, s-a uitat la usa ( stia ca dincolo de usa ar putea fi nenea care sta rar pe-acasa ) si a zis "ta-ta"; a repetat de vreo 4 ori azi, atat, o sa vad cand "o vorbi" cu el la telefon daca i se adreseaza.

TEUTZ, felicitari pt ma-ma, si pe mine ma dadu plansul.

Cat despre bb 2....depinde de fiecare copil in parte, zicea cineva ca e ok o dif de 3 ani, caci cel mare poate papa singur, face liniste, adormi singur eventual...variaza de la copil la copil...Vecina mea cu 3 copii: aia mijlocie are 4 ani...a inceput sa fie geloasa pe bebelusi - chiar am surprins-o necajind-o pe bubamara-, ii zice ma-sa sa faca liniste ca doarme tudor ( fratiorul ei) si ea intentionat se duce in camera lui si face galagie, ea care nu bause nik din biberon cand fu mica acu numai biberon vrea ca asa bea si frate-su, nu se imbraca singura ca vrea imbracata, nu mai mananca singura vrea sa-i puna ma-sa si cu lingurita bebelusului, baie nu mai face singurica vrea spalata si s-o scoata ma-sa in halat ca a bebelusului...asa ca chinul e mare. Nu zic ca e usor sa fie de-o varsta apropiata, stiu doar ca un copil nu a omorat pe nimeni. Ziceam inainte de a avea copil ca nu am timp deloc ziua, pai acu ce sa mai zic? cu siguranta cand o mai veni un bb timpul va fi si mai putin dar se va gasi si pt copil, bb, sot si poate o farama si pt mine.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput