Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
dianocica spune:
laura eu una nu prea il las sa ajunga pe hol si in bucatarie, tin usile inchise. pe hol e jeg rau, intram incaltati, evident...in bucatarie e iar jeg pe gresia aia, ma enerveaza ca a neagra si nu se vede nimic. in rest...a, nici in baie, din aceleasi motive. oricum, momentan ii cam ajunge sufrageria, nu a manifestat un interes deosebit pt alte zone. cand o fi..om vedea...
din ciclul confesiuni....
ma lesina copilul asta. de drag, de oboseala, de scump ce e. toata ziua trebaluieste prin casa, cu mine dupa el. sunt f obosita. si nu de o zi-doua, ci de 9 luni...acumulata...sunt super fericita cand il vad (si cand nu
) dar simt ca ma daram de oboseala. odata (a se citi mereu) eram super fresh dimineata, acum imi ia o ora-doua-trei...sa ma dezmeticesc...urasc chestia asta...si imi doresc tare mult sa-i mai fac o surioara/fratior. nu pt ca eu n-am avut/mi-am dorit/bla bla...ci pt el. pt ca nu vreau sa se simta vreodata singur. cand noi n-om mai fi, adica...problema e ca mi-e frica. ca nu stiu cum o sa rezit. daca pot duce o sarcina acum...mi-as dori tare mult asta. sa nu mai astept, sa plec la treaba
. intre noi fie vorba si alex
. din alte motive, evident
. dar mi-e frica tare. spuneti-mi ca se poate! hai, incurajati-ma un pic ca am nevoie...rude n-avem in bucuresti, sper sa reusim intr-un an, maxim doi, sa ne mutam la casa noastra. si sa vina si ai mei in bucuresti, tot cam pe atunci. dar pana atunci...
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Laura13 spune:
dianocica nu stiu........ si eu vrea musai inca unul, daca ne ajuta D-zeu. si noi suntem singuri, fara ajutor in Iasi (ma rog.... acum e bona, dar ma duc la munca, deci tot pe acolo). eu una nu as avea curaj acum. dar nu numai din cauza oboselii ci si din cauze financiare. dar am auzit pe ffff multa lume ca e bine sa mai faci unul repede, pt ca ei cresc impreuna, cel mic se ia cu cel mare, cel mare e fascinat de cel mic. si ai grija de amandoi in acelasi timp. ma gandesc ca daca d e mare, apoi va avea alte preocupari (vezi cusutul roxanei
), la care cel mic nu poate participa si uite asa trebuie sa te imparti. si din cate povestesti alex te ajuta destul de mult. acum, daca el planifica vreo calatorie mai lunga.... e alta discutie. daca nu, eu zic, ca daca iti doresti tare tare mult vei reusi. greu, dar va trece perioada grea si apoi va fi doar una lunga si frumoasa. stii cum ziceam ca nu mai trec colicii????? ca nu mai cresc odata?? uita-te acum la ei. pana la urma merita orice!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Raluca_u spune:
Diana e asa cum zice Laura, greu e o perioada, dupa care e f frumos, bine, bine si putin greu da mai usor decat acum.
noi ne-am hotarat pt la anu cu bb2 o sa fie o dif destula intrei dar mai repede nu cred ca ne apucam ca vrem sa fim in casa noastra.
si acum la cat o tin in brate pe adina si cat de greu mi-a fost la inceputul sarcinii, nu cred ca as putea sa ma oup de ea cum vreau.
orice decizie vei lua noi vom fi langa tine si legat de oboseala stii ca nu esti singura nu? si eu sunt tare tare obosita.

Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Laura13 spune:
iar e liniste.....
spanacul.... cate frunzulite fierb pt 2 zile? e prima data cand ii dau. le si pasez?
sfecla rosie avem voie? ca stiu ca are un continut ridicat de fe.
ce alte legume as putea sa ii mai dau? si in ce combinatii?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:
babix-inhalat se numesc picaturile de pus pe pijama, au in compozitie ulei de eucalipt si ulei de ceva conifer, nu stiu cum ii zice..
aia de la marmacie mi-a spus de altceva, si eu cum nu stiam cum le cheama pe ale mele...
in rest...sapadilla (globuli impotriva racelii) sunt 6,97€.
pt. intarirea imunitatii mi-a recomandat barium carb. D12 (??), au acelasi pret ca sabadilla.
boon. io mi-am facut datoria. e randul vostru.
azi m-a calarit bea non stop. or fi dintii..
1. beoaca e sau in tarc, si eu langa ea, sau se da in patru labe cam prin toata casa, mai putin unde e gresie,din motive de frig.
2. aceeasi beoaca nu cade in nas pe parchet decat daca e super obosita. adevarul e ca unul din noi, eu sau tat-su suntem si noi in 4 labe pe langa ea cand patruleaza. incerc sa evit cazaturile.
plus ca, spre deosebire de crina, nu plange decat daca chiar e de rau.
noapte buna.
evident ca am uitat.
sfecla rosie ...nu stiu..
spanac nu i-am dat inca.
si nu in ultimul rand multumesc pentru raspunsurile legate de sterilizat.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
a_deju spune:
laura, nush ce sa zic cu spanacul, eu iau la pungulita, direct congelat, maruntit, si facut rondele. am inceput cu o rondea, maximul este de 4 (in combinatie cu broccoli, de-aia i-am dat doar atat). tine cont ca pe langa spanac si carne, ar cam trebui sa mai adaugi ceva, nu stiu, o branza, o smantana...ca te asigur ca spanacul fiert pur si simplu e mai mult decat bleah, si probabil va manca o data, cel mult de doua ori, din simpla curiozitate, dupa care o sa-l scuipe cat colo... si de pasat, se paseaza oricum, chiar daca faci din frunze, chiar daca faci din rondele de-alea. e destul de aiurea senzatia pt noi cand ti se lipeste de omulet o bucatica marunta de verdeata, d'-apai pt ei... zic si io, dupa capu' meu si dupa cele simtite pe propriul gatlej :))
cu sfecla rosie iarasi m-ai lovit, habar nu am... da' macar e buna de ceva?? io parca am asa niste amintiri vagi cu o porcarie de salata pe care mi-o vara maica-mea pe gat... yakkk :)) in mare, cred ca merge... oricum sfera "permiselor" s-a largit destul de bine... iar la capitolul legume, ce sa zic, eu ii dau cam de toate, din astea obisnuite, de gradina de taran roman, cu coaja, cu seminte, cu ce vrei tu (adica pasez si telina, si radacina si frunze, patrunjelul la fel, ardeiul - asta fara samburi logic, dar cu coaja, rosia in intregime... la dovlecel n-am scos niciodata samburii... ). ma mai gandeam si la niste legume coapte, de genul dovleac sau chiar vanata, facute pe gratarul de friptura, pe aragaz.. eu sunt inebunita dupa asa ceva, si ies extraordinar de bune, moi si suculente, si cred ca merg pasate direct cu furculita, coaja oricum se ia una-doua.. dar nu m-am hotarat inca.. :)) si altceva, ce sa zic.. pastai am mancat, nu se da in vant, ca mai nimerim cate-o ata din cand in cand, si aia e cah.. dar o sa incerc sa le fac ca si mancarica de pasati pt noi (adica cu cartof, rosie si marar), om vedea ce-o iesi. mazare a mancat doar de la borcanas, ca n-am avut inca rabdare sa gatesc si asa ceva, dar trebuie neaparat sa-mi iau inima in dinti, ca deja mi se strepezesc mie dintii cand ma gandesc la aceeasi crema de legume in fiecare zi :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
ahaaaa, mi-am adus aminte. bebe 2. noooooooooooooo way!!!!!!!!!!!!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
revin cu o completare: sa nu va imaginati ca e chiar jeg la mine-n casa si mie mi-e lene sa sterg....am si io o
cu gresia neagra ...si cu microbii mici si negri care se camufleaza ![]()
laura la legume chiar nu pot sa te ajut...daca vrei schimbare de gust, fa-i cu mai putine ingrediente deodata. va simti mai pronuntat gustul de cartof, de ex, daca e amestecat doar cu 2, nu cu 7. se intelege ceva? 
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
doradora spune:
nici mie nu imi place sa o vad pe gresie, pe acolo pe unde intram cu incaltamintea de afara.
le multumesc fetelor pt raspunsurile referitoare la mare.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
la mare cam asta a fost maximul...
diana si david 03.12.06