Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu m-as prea lasa pe mana farmaciilor de acolo decat daca e musai...mergem la unguri si, pe langa ca nu stiu o iota din limba lor, poate au si altfel de medicamente, alte denumiri...chestii dintr-astea...Oricum, mersi...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragelor, multumim pentru urari!
Interviul e mai pe la amiaza, dar energia de la voi inca vine in valuri.
Eu sunt pe fuga, dar o sa mai apar mai tarziu. Pupam.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Sintem virusate cu toatele...,gasca de virusate...,nas infundat...si restul le-am zapacit din prima cu Oscilo,deci nu cred ca mai au curaj sa apara..Tre sa am grija sa ma mentin bine...,ca acum imi este mult mai bine decit dimineata...,cind eram rupta-n doua...Prin preajma mea sint numai persoane virusate...,ce-i asta domnule?!?

Aseara am intrat sa va spun ca bubu a adormit iar fara titza,dar mesajul iar a fugit,asa ca m-am enervat si-am fugit la nani...
A adormit singura ,dar s-a trezit de 3 ori pina la 23...,caldura...,mucii sau nu stiu ce-o fi fost...,asa ca am aspirat-o pe la 23.30...si a adormit fata mea in cca 2 min...,in brate...Apoi s-a trezit de multe ori...,asa ca am lasat-o singura in patul mare si eu am dormit pe jos...,tare bine a fost...si ca sa completez si eu pozitiile de dormit "altfel"...,pe la 6 ,cind m-am trezit sa-i dau Panadol...,bubu dormea cu corpul in pat si cu picioarele atirnate in afara patului,astfel ca unghiul dintre burtica si picioare era fix de 90...,l-am masurat eu...,sa mor de va mint...,ca si cum ar fi vrut sa se dea jos...,faza de faza...,n-am imortalizat...,ca eu eram zapacita din somn...si pina sa iau aparatul...,i-am si reglat pozitia...,asa ca s-a dus...,next time...
Laura,
m-ai spart cu tema zilei...,am ris sa mor...,pai la cum ai intrebat nu cred ca are careva curaj sa spuna...,te si vad cum astepti raspunsul...,iote-te aici
Si apropo de ce intreaba Laura...,copii vostrii musca des din podea?...,ca bubu saraca este tare sensibila...,merge de-a busilea si deodata pac...si plinge pentru orice mica cazatura...,chiar si pe patura...,oricunde ar fi...mi se pare cam exagerata...,este delicata ce sa zic...,offf
Monica,
felicitari...,super curs...,marfa de marfa...,ce faci dupa?...,ce planuri ai?
Asiza,
de ce ai venit acasa?...de ce n-ai mai lucrat in Londra?
Fata cu K,
super fata de fata...,ce faci in umbra?...,vrei bataita?...,treci pe acasa...,sa mai birfim si noi,una ,alta...
Ralumat,
stai departe de Morarilor,pina ce trec virusii...,apoi o punem de-o intilneala... speciala...
Dianarus,
Ruxandra o sa ne vorbeasca de faptul ca nu-i buna atita imunizare...,despre asta mi-a promis ca vom vorbi...,asa ca mai gindeste-te cu baxul ala......,ce sa faci?...offf,la tine a picat si aiurea ca s-au imbolnavit amindoi in acelasi timp...,asta te-a darimat...,greu cu somnul,greu cu miriiala.greu cu mincatul...,trebuie sa fii terminata...

Alexadra,sa ne traiestei,sa fii sanatoasa,sa fii fericita,alaturi de ai tai baieti

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Oh, nu, nu-i de mine! Intamplator lucrez intr-o firma de audit si ii vad pe colegi cum se chinuie cu programul infernal de lucru si cu invatatul pt examene. Asa ca felicitari pt ca reusesti sa inveti acuma cu bb si felicitari pt investitie ca ai spus ca faci pe cont propriu si stiu ca sunt destul de costisitoare, dar cu siguranta vei scoate profit insutit/inmiit, stiu ca sunt foarte bine vazute.

quote:
Originally posted by Monicabb

Sunt la 2.6 (sau la F9 dupa noua structura). Mai am sase examene din paisprezece. Din cele paisprezece, am primit scutire pentru primele patru. Practic am dat patru examene si mai am sase.

Faci si tu asta? Sau ai cunostinte care fac asta? Sau vrei sa te apuci? Daca vrei detalii iti mai povestesc pe PM.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Hai ca azi v-am zapacit.

cameluta.v, cum poti sa spui ca baietelul tau este obraznic!? Ce o sa-i spui la zece ani cand cine stie ce prostie face? Scuza-ma dar asta chiar m-a durut! Spune-mi ca ai glumit si ca nu am inteles eu bine. Cred ca ti-e greu printre straini si sunt convinsa ca nu e usor, insa nici copilului tau nu ii este bine in situatia data. Nu comentez mai mult, treaba ta.

iaurturi donone retrase
http://www.antena3.ro/Iaurturi-retrase-de-pe-piata-din-cauza-unei-substante-toxice_act_37851_ext.html
http://www.evz.ro/article.php?artid=319376

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am avut doua zile super grele la curs...,facem exercitii ca la matematica...,cu vopseaua...si cu oxidantul de m-au zapacit de capatina...,eu care am avut 5 pe linie la mate...,va imaginati ce fana sint...,la astea...
Bai nene...,nu credeam ca amarita asta de vopsea ,poate fi asa complexa...,de acum mi se pare o adevarat arta sa vopsesti...,tre sa stii ce are tanti pe cap...,apoi ce nuante contine culoarea dorita...,astea doua in combinatie...,ce fac...,ce culoare anuleaza pe ce culoare...,apoi ce oxidat sa folosesti sa nu o chelesti...,deciiiii,ma dau cu capul de pereti...
Pina va mai explic eu,cu ce se maninca...,mai tre sa tocesc...,va rog sa nu va mai puneti oua,ulei de masline si altele pe par...,ca,cica n-au nici o valoare...,sa nu folositi sampoane 2 in 1...,decit profesionale...,adica cele cumparate din saloane...,restul(cele din comert,TOATE DIN COMERT) sint kaka maka...,componentele samponului anuleaza componetele balsamului si parul devin gras si atit....si balsamul nu face decit sa hidrateze 10% din par ,plus descurca...,iar masca de par,hidrateaza 100% si descurca...Concluzia...,nu mai folositi balsam...,folositi masca...hidratanta pe care o puteti folosi la fiecare spalare...,nu frecat parul in prosop...,doar tamponati usor...,nu frecat parul samponat...,doar masati

...revin...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusa, io chiar credeam ca ai intrebat daca musca din podea la propriu.. :))) oricum, raspunsul este da - da. adica pica in freza exact cand ti-e lumea mai draga, eventual in fractiunea de secunda cat intorci ochii catre altceva, nu stiu, de exemplu catarama de la papuci care ti s-a infipt fix in fund de-atata tarat dupa curu' 'mnealui, sau ochelarii pe care ii impingi finut inapoi pe nas, ca stau sa pice de la sudoarea ce siroieste de-a lungu' fruntii, ca doar na, nu e usor sa iei casa la laba (..scuzati..) /mai nou, genunchi alaturi de miscoditor..... iar la propriu, pur si simplu musca din covor - sper ca se pune, ca podea ca atare chiar nu am.. dar el isi incearca norocul si la bucatile de gresie, s-a prins el ca daca zgurma la imbinari poate-poate are o sansa cat de mica ca intr-o zi cu soare sa se trezeasca cu bucata in mana.... oricum, pana atunci, o linge cu spor. deci, dupa cum spuneam, se pune, da? :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

aaaa, si bineinteles, am uitat sa precizez ca urla. de absolut fiecare data cand cade, chiar daca se loveste, chiar daca pica doar pe moale (sunt foaaaaaaarte multe perne aruncate pe jos, si in ultima vreme pica mai des cand o da in prison break din centru' de-activitate, ca tre' sa sara peste tuburile alea gonflabile, si inevitabil, mai pune mana aiurea, si aterizeaza direct pe suvita-i basesciana, sau doar da cu capu'-n in tuburi...) :)))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

danduso, auzi, no offence la cursu' tau, da' mi se pare logic sa te-nvete ca doar sampoanele si toate alea-alea-urile din salon sunt ale' mai bune din toata imparatia... ca doar n-o sa zica acuma ca puteti la fel de bine sa va faceti si-acasa aceleasi chestii pe care vi le faceti la salon, c-atunci, care-ar mai fi shpilu' cu salonu'...?? :))) hai ca glumesc si io, tu stii ca io abia astept sa ma jumulesti nitel ultimu' racnet, da??? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa hai mai ca nu sunt chiar atat de rea...... pe forum am intrebat si chiar vreau sincer sa mi se raspunda..... si dani cade, la inceput mama panicata fugea sa il ia in brate, abia atunci incepea sa chitaie, acum il las, se uita la mine luuuung, eu ii dau cu "uite ce jucarie faina" si uita si nu mai plange

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput