Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by marani

fetele din Buc, e adevarat?

http://www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/sanatatea-bebelusilor-in-pericol-din-neglijenta-ministerului-sanatatii.html

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

sincer... nu ma mira... sa mai zic ca motanului numai doctorita si asistenta stiu ce vaccinuri i-au facut, ca in carnetul de vaccinari n-au mai stat sa treaca, ca cica e prea mult de scris ??!!??(de fapt, numai madam asistenta stie, ca tantea doctorita avea alt pacient in cabinet, si nu ne-a bagat in seama... jur pe rosu ca nici macar nu a venit sa se uite la culoarea ochilor inainte de ultimul vaccin, cel de la 6 luni. s-o fi gandit ca daca n-a avut rosu in gat pana atunci, ce rost ar avea sa verifice si de data asta..)......... si cica oricum apar in fisa, si se poate oricand elibera adeverinta... dumnezeu cu mila...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Mult succes dragilor nostri din Canada, Ktrinel si sot de Donia!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leyla

Monica, chiar vroiam sa te intreb daca e vorba de ACCA... stiu ca sunt foarte grele cu atat mai mult cu cat tu inveti singura...La care Papers ai ajuns? Mult succes!

Sunt la 2.6 (sau la F9 dupa noua structura). Mai am sase examene din paisprezece. Din cele paisprezece, am primit scutire pentru primele patru. Practic am dat patru examene si mai am sase.

Faci si tu asta? Sau ai cunostinte care fac asta? Sau vrei sa te apuci? Daca vrei detalii iti mai povestesc pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carla2005-ce scumpica e asa merge si Antonia daca o tin de o manuta prinde o viteza face si pasi singurica dar nu prea multi

Chris80-si noi cand am fost la mare era cam rece apa asa ca nu am bagat-o in mare,i-am pus apa in piscinuta si am lasat-o sa se incalzeasca si o balaceam acolo

Marani-

Kikineata-hai nu mai fi suparici toti bb-ii cand e cald nu prea papa si noi mai avem zile cand nu avem chef sa mancam

Flore-mai mai ce scumpa e printesuca ma da gata cu ochii aia albastri
vad ca aveti acvariu cu pesti si noi am avut,tare imi plac pestisorii poate pui o poza sa-i vad

Monicabb-succes la invatat

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a dejule editeaza mesajul ala ca iar e pagina cat casa . si unu pt marani

subiectul cu jucariile retrase

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianarus, am vazut ca intrebi de ceva pentru intarirea imunitatii. Noua ne-a spus doctorita sa le dam copiilor Septilin (sau Septolin, ca n-am reteta in fata). Este bun si pentru Victor. Nu este insa homeopat. Daca te intereseaza iti pot spune cum trebuie administrat (ce mi-a indicat doctorita).

A_deju, poate ar fi bine s-o rogi pe doctorita de familie sa-ti treaca vaccinurile in carnet. O sa ai nevoie, cel putin la inscrierea la gradinita. Noua ni le-a trecut, dar n-a avut rabdare sa scrie si lotul pentru fiecare vaccin. Acum nu se mai poate, ca oricum nu mai stie (nu stiu dac-o avea scris pe undeva). Daca s-o dovedi ca a fost vreo problema cu vreun vaccin, noi n-o sa avem habar daca ne priveste in mod direct :(.

Monicabb, eu l-am intarcat pe Victor de aproape 20 zile. Sanul stang e mai tare, dar lapte curge putin din amandoi daca apas mai tare (cateva picaturi). O sa mai dureze un pic; asta o spun din experienta capatata cu fetele. Numai ca ma doare daca incerc sa mulg (inainte n-aveam nici o problema). Nu stiu daca ar mai suge, pentru ca nu incerc. Cica nu e bine sa-l intorci la san. Eu n-am luat nici o pastila pentru oprirea lactatiei. Mi-a fost greu cam o saptamana, dar acum n-am nici o problema. Si la fete am procedat la fel si a fost bine. Asa ca astept sa fie si acum :).

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Stiam io ca nu ma lasati ...Multumesc Danutz, chinico, dianarus, dianocica, Raluca_u, Ralumat, Bambo, Marani!!!

Monicabb, esti tare...stiu ce e ACCA ca am lucrat in London pt un chartered accountant...Se castiga multi bani din asta...Felicitari, tine-o tot asa si tzin pumnii in continuare!
Marani, ma bucur ca esti mai bine!
Tinem pumnii pentru OAna, Dia si Lulu sa se faca bine urgent si never ever sa nu-i mai prinda o asa gripa pe toti trei!
Donia, felicitari pentru ridicatul in genunchi a lui Cristinel......in 4/5 zile se va ridica in picioare sigur! Pupam ...Bafta sotului tau la interviu!
Wooww, Ktrinel...ce fetita cuminte ai ...Tinem pumnii pentru job!
Lavinia, sper ca Mihaita e mai bine!!!! Doamne ajuta!

Alex!!!! Te iubim mult mult si-ti dorim numai sanatate, lucruri bune si noroc in viata alaturi de toti cei dragi tie!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumesc de sustinere tuturor, sper sa merit

nu va scriu prea multe ca sa nu imi stric accentul ...

numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

propun o tema a zilei: este cineva pe aici care nu isi lasa copilul pe jos? in casa? sa mearga in 4 labe, sa circule, sa umble? si daca este, atunci o a doua intrebare de ce? mersic anticipat.
asiza eu am luat la munte sterimar si nurofen. atat. nu stiu unde pleci in concediu, dar daca tot trebuie sa cumperi sunt sigura ca vei gasi farmacii pe oriunde. si mai important, sunt sigura ca nu vei avea nevoie de nimic.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Hai ca azi v-am zapacit.

cameluta.v, cum poti sa spui ca baietelul tau este obraznic!? Ce o sa-i spui la zece ani cand cine stie ce prostie face? Scuza-ma dar asta chiar m-a durut! Spune-mi ca ai glumit si ca nu am inteles eu bine. Cred ca ti-e greu printre straini si sunt convinsa ca nu e usor, insa nici copilului tau nu ii este bine in situatia data. Nu comentez mai mult, treaba ta.

Editez ca am uitat sa-ti raspund la intrebare.

Dragos al meu e un sensibil si jumate. Vai, vai. La orice zgomot mai strident pune botic. Pana acum doua fetite au 'tipat' la el si el a reactionat de au ajuns parintii sa-si certe fetitele. Si acum vreo doua zile eram cu el in brate si mi-a venit sa stranut. In timp ce stranutam eu am vrut sa-l atentionez si i-am zis: "Fii atent!!!". Va dati seama ce a iesit. Si el saracu' efectiv a tipat ca un om mare cand se sperie si apoi a inceput sa planga. Atunci eu am ras destul de tare si a inceput si el sa rada in hohote cu ochii plini de lacrimi parca ar fi spus: "Vai ce fraier am fost! M-am speriat degeaba!". A fost dulce rau de tot si atunci l-am dragalit mult. Sufletelul meu drag!

Mergi la inceput