Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
kikineata spune:
Teutz, Marani, ce dragut e sa intrebe cineva de tine.Suntem sa zicem bine...de vreo 5 -6 zile cand au inceput caldurile au scazut considerabil cantitatile de mancare.De aia-s suparata!In rest Ok, asta sa fie baiul.Ori am cam laudat-o.Macar doarme bine si ziua si noaptea.Inainte se mai trezea noaptea o data, 2 -3 ori dar de multa vreme de cand doarme singura rar se mai trezeste o data pt. apa-suc si nani.Eu zic ca e ff important copilu sa aiba liniste.Nici eu nu-mi imaginam ce zic unii, altii ca de fapt lasi copilul sa doarma singur pt. el ca doarme mai bine.
Sunt cam fada im exprimare dar sunt asa cam molesita si dorm 8 ore pe noapte!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
flore26 spune:
Poze noi cu printesuca aici!!
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
m_monique spune:
flore26 vazut pozele cu printesa. simpatica foc.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
acs spune:
Dianarus, noi am tras-o rau cu Victoras cu suieratul. Sper sa nu fie la fel si la tine. A trebuit pana la urma sa-i luam aparat de aerosoli si inca unul pentru inhalatii. Acum nu-i mai trebuie (sper ca nici in viitor), dar pentru ca a facut bronsita si a tinut-o
vreo 3 luni, doctorita ne-a spus ca la cel mai mic semn de raceala (tuse, muci) trebuie sa-i facem inhalatii.
Victor are 10,230 kg la 78,5 cm. Dar cand era mai micut era mult mai grasut (ma refer la raportul greutate / inaltime). Si tot apropo de grasime: si eu am inteles ca asta e problema grasuneilor, faptul ca fac mai usor bronsite. Dar sa suiere doar pentru ca e grasut parca nu prea as crede.
Daca pot sa te ajut cu ceva, cu multa placere!
Multa sanatate!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
marani spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Monicabbquote:
Originally posted by marani
sa va zic una: pe la 5.40 se trezeste, se sprijina de tablia patului, se ridica in picioare si-si pune capul pe muchia tabliei si adoarme.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)![]()
![]()
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
de aia am si vrut sa fac poza, m-am gandit ca nici sotul nu ma va credeoricum, imaginea fu unica
Ajutati-o pe Sonia
kikineata spune:
Flore, ce ochi frumosi are printesa ta si mari si migdalati..bai si albastri!!Si ce bronzata e !Sau mi se pare ?
Ktrinel, am tinut sa-ti spun de mult ca m-a uimit Julia ce bine merge...si atat de devreme!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
marani spune:
fetele din Buc, e adevarat?
http://www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/sanatatea-bebelusilor-in-pericol-din-neglijenta-ministerului-sanatatii.html
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
merit biciuita, am latzit pagina...mai bine plec, vb diseara
bine ai revenit kikineatzo! imi pare rau ca esti necajita, poate din cauza caniculei nu papa bine, 
Ajutati-o pe Sonia
Monicabb spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari! Adevarul este ca m-am simtit tare bine! Sa ma vad mai departe. Urmatoarele doua examene sunt si mai grele pentru mine. Numai teorie.
asiza, eu dau acum examene pentru ACCA (adica Association of Chartered Certified Accountants). Asta este asociatia contabililor autorizati din Marea Britanie si este oarecum o moda si in Romania sa incerci sa devii membru ACCA. Daca ai asta in CV cad toti in fund. Bine nu invat pentru CV, zic asta asa, ca idee. Invat singura, nu merg la cursuri pentru ca sunt foarte scumpe. Oricum, asta mi-ar lipsi.
Bine, deja ma oftic ca iar o sa petrec mai putin timp cu iubitii mei. Trebuie neaparat sa-mi organizez timpul mai bine.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
leyla spune:
Monica, chiar vroiam sa te intreb daca e vorba de ACCA... stiu ca sunt foarte grele cu atat mai mult cu cat tu inveti singura...La care Papers ai ajuns? Mult succes!
quote:
Originally posted by Monicabb
Multumesc tuturor pentru felicitari! Adevarul este ca m-am simtit tare bine! Sa ma vad mai departe. Urmatoarele doua examene sunt si mai grele pentru mine. Numai teorie.
asiza, eu dau acum examene pentru ACCA (adica Association of Chartered Certified Accountants). Asta este asociatia contabililor autorizati din Marea Britanie si este oarecum o moda si in Romania sa incerci sa devii membru ACCA. Daca ai asta in CV cad toti in fund. Bine nu invat pentru CV, zic asta asa, ca idee. Invat singura, nu merg la cursuri pentru ca sunt foarte scumpe. Oricum, asta mi-ar lipsi.
Bine, deja ma oftic ca iar o sa petrec mai putin timp cu iubitii mei. Trebuie neaparat sa-mi organizez timpul mai bine.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)