Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
si al meu mai pupa podeaua si incepe sa caraie. atunci ii spun: "lasa andreiuta ca pana te insori iti trece". in ultima vreme a inceput sa cada mai putin. toata ziua e in picioare, iar cand oboseste se aseaza in fundulet.
si eu sper ca voi mai face inca un bebe, dar asta peste vreo 2 ani, ca trebuie sa ne luam o casa mai mare, iar pe asta nu vreau sa o vand.
Laura13 stiu ca sfecla rosie e voie. o mamica din parc i-a pus fetitei ei sfecla rosie in piureul de zarzavat.
eu in piureul de zarzavat ii mai pun gulie.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
revin cu o completare: sa nu va imaginati ca e chiar jeg la mine-n casa si mie mi-e lene sa sterg....am si io ocu gresia neagra ...si cu microbii mici si negri care se camufleaza
Si pe gresia alba ii vezi cum misuna si daca incearca vreunul sa scape... pac! cu matura-n cap!
Io am toaaaaata admiratia pentru mamele care au copiii unul dupa altul, dar dintotdeauna mi-am spus ca intre copiii mei trebuie sa fie minim 3 ani diferenta. Altfel nu stiu cum as fi facut fata!
Intre Roxana si Cristi sunt 5,5 ani diferenta, nu spun ca e ideal, dar imi e cu mult mai usor. Am destul timp sa ma ocup si de unul si de altul, am uneori chiar ajutor din partea Roxanei, astfel incat in situatii de urgenta am putut sa fac si cate un dus stiind ca ea e de paza cu suzeta langa Cristinel. Iar cand vor creste mari diferenta nu se va mai simti, stiu asta pentru ca fratii mei sunt cu 10 si 7 ani mai mari decat mine si am cu ei o relatie foarte faina, ba le mai fac eu scandal uneori, ca daca nu mai e mama, trebuie sa le bage cineva mintile in cap:))
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Laura, spanac poti sa fierbi mai mult, il faci praf si pulbere si ii dai o lingurita amestecata cu alte legume, iar restul il pui la congelat in portii mici si il folosesti zilele urmatoare. Roxana il manca bine cu orez, morcov, rosii si galbenus de ou.
Ce mai era... ce alte legume? Pai ce ii mai dai? Mazare ai incercat? Eu i-am dat ieri de la borcans, amestecata cu dovlecel si a papat bine.
Pe Cristi l-am pus la inceput pe covoras ca parca mi-a fost nu stiu cum sa il pun direct pe parchet. Deocamdata sta pe covoras, nu a luat-o la galop prin casa, dar el e destul de relaxat din punctul asta de vedere. A mai iesit de pe covoras pret de jumate de corp, a gustat putin din parchet, dar nu ii place foarte mult nici chestia asta, mai ales ca nu l-am lasat sa se desavarseasca. Ieri l-am lasat pe parchet in dormitor si a patinat oaresce pe acolo, dar a reusit cumva sa se deplaseze.
chinico, vrea sa manance scaunul! L-a tras catre el cu mare usurinta, a inceput sa linga bara aia de jos, a muscat-o, si vazand ca e prea tare a inceput sa o inmoaie cu saliva. Pasul urmator e sa haleasca bucata cu bucata, il si vad, de aia stau de paza!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a_deju spune:
finally, i-am luat si noi scaun de masina, nu ma intrebati ce model e, ca habar nu am, e de la chicco, singurul care are si a treia pozitie, de sta ca-n scoica, destul de dragut, negru cu galben, 470 ron, chilipir, ce mai...... :)) ma rog, ideea era alta. am vrut sa-i cumpar si ceva de incaltat, in ideea ca nu mai e mult si-o luam si noi hopa-tropa penelopa, eventual exact cand incep ploi, noroaie, si alte de-astea, asa ca..sa fim pregatiti.. trecand peste faptul ca singura perche care mi-a placut, si venea cat de cat ok pe labuta lui costa 220 ron (
), nu mare ne-a fost mirarea (a noastra, a tantilor vanzatoare, si a celuilalt cuplu cu copil de un an juma' care se mai perinda prin magazin..) sa aflam ca motanul poarta 21 (probat fara soseta...). beton... macar scapam ieftin cu el, ca probabil de la vara il trimit la plaja in slapii lu' tac-su'... si de altfel, mi se pare si logic, avand in vedere ca singurii blugi care ii vin cum trebuie, sa acopere bine glezna, sunt pt 18 luni, iar bluzitele cu maneca lunga sunt tot cam pe-acolo..era normal ca ne trebuiau si gumari pe masura... bai, si sa mor daca pare ditamai monstrul, asa, la o prima ochire... nici gras nu e, 9 700... dragu' lu' mama de prajin :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
Bun...am ramas iar singure....cateodata imi zic ca mai bine ar fi sa nu mai vina acasa pt perioade fff scurte ca mai mult rau imi face decat bine...
LAURA, eu pe a mea pisica o lasam jos doar in camera si doar pe pilota, nu din cauza microbilor si pt ca se lasa pe spate si dadea cu capul de podea sau cadea direct in cap; de o saptamana o las direct pe covor si vreau sa-ti zic ca nu a cazut niciodata cu capul; pe hol abia azi mi-am facu curaj si am lasat-o ca acolo intra multa lume incaltata, dar o sa aspir mai des de-acum; in bucatarie e gresie si mizerie, in baie in nici un caz.
DIANOCICA, si eu vreau bb2, dar nu inca. Pe la anul il vreau si eu. Motive ar fi mai multe: vreau casa mai mare ca stam inghesuiti intr-un apartament cu o camera fara centrala si multe altele, sotul meu nu prea sade pe-acasa cand mi-ar fi lumea mai draga ( iarna si vara ), bubamara e prea mica si prea grea ca s-o duc in brate si sa fiu si gravida...imagine de cosmar....Dar e grozav sa fie doi, la diferenta mica de varsta, daca as avea ajutor macar din partea mamei mele probabil ca as face, caci cu ocazia asta am fi constransi sa ne grabim cu mutatul la apart cu 2 camere.
Ajutati-o pe Sonia
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
revin cu o completare: sa nu va imaginati ca e chiar jeg la mine-n casa si mie mi-e lene sa sterg....am si io ocu gresia neagra ...si cu microbii mici si negri care se camufleaza

Nu m-as fi gandit!
Dianocica, ai intrebat-o la un moment dat pe Chris despre aparatorile pentru pat. Ai aflat ceva? Mi-ar placea si mie sa-mi ingradesc patul. Ce l-as mai lua pe Dragos cu mine in pat dimineata... Dar si mie mi-e frica.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Laura13 spune:
mersic de rasp....mai astept.
mazare, fasole inca nu i-am dat. nici smantana. e voie??? din comert? de care folositi? si cu ce o combinati? mamaliga facuta ca pt noi? fara sare evident. iertati daca intrebarea e stupida.
a deju eu am gasit spanac proaspat, am pus o frunza la fiert. clar ca daca i-o dau sa pape i-o pasez.... intrebarea era daca sa o pun numai la fiert sau sa o si pasez cu restul legumelor. dar m-am prins![]()
dianocica m-am prins si la ce ziceai tu.
ce mai.... sunt fata desteapta![]()
cat despre plimbatul prin casa.... al meu se plimba peste tot, nu avem usi intre sufragerie si holuri si bucatarie, asa ca toata zona e a lui. daca cumva l-am scapat in baie nu il mai iau de acolo decat cu urlete. azi a descoperit masina de spalat cu muuuulte butoane
si sus in picioare si a stat acolo vreo 15 min. si mai butona si se mai uita la mine, ceva de genul "uite mami ce avem aici!!!!". moooooooooor de dragul lui!!!!!!!!!
fug la supa
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
asa..... am stins asa ca revin
m-am intalnit azi cu avdanaarhire, celeste e bine, grasunica, i-au fost ninterzise cerealele. era obosita mititica si dani tipa de bucurie, ea se uita la el ceva de genul "nu vezi ca mi-e somn? ma plictisesti!" dana e un pic racita si cu ffff multa treaba, in rest sunt ok. oricum, celeste e la fel de frumoasa cum o stiti
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
chris, nush de ce n-am raspuns, ca doar imi ramasese in minte ca cineva a intrebat ceva cu marea.... noi mergem "la plaja" in fiecare week-end, dimineata, si stam pana la 1. "la plaja" inseamna la o terasa, unde e umbra si adie briza, plaja e la juma' de metru, si marea nitel mai incolo. copchilu' sta la carut, pe la noi prin brate, mai facem cate-o tura pana la apa, pentru vizionare, fin'ca nu ne place de nicio culoare... i-e frica de valuri, de agitatia din jur, de copchiii care stropesc in stanga si-n dreapta, etc etc... sa zicem ca in brate, eu fiind bagata pana la jumate in apa, si doar asa, cativa stropi firavi sa-l atinga si pe el pe la labute, merge cat de cat. mai mult nu. am incercat si in colac, si varianta pe care a aratat-o dianocica in poza, si stat in fund la malul baltii...nope...nu merge. poate doar seara, cand nu e soare, lume, valuri, si cred ca daca n-ar fi nici apa, ar fi perfect :)))) ce pot sa-ti spun cu siguranta e ca este foarteeeeee cald afara, soarele te rupe-n doua de dimineata de la 8 pana seara cand apune, si sincer sincer..nu cred ca e foarte plauzibila faza cu jucatu' in liniste la mal... aia cu piscinuta s-ar putea sa functioneze, mai ales ca i-o poti aseza la umbra, va alegeti un loc unde nu e nici aglomeratie mare, nici zgomot prea mult, si-n plus, cu siguranta apa din piscinuta va fi mai calda decat cea din mare. si tine cont ca o jumatate de ora in tot vacarmul plajii face cat vreo trei ore de zbenguiala normala pt ei, la varsta asta. hai spor la plaji, si daca veniti in mamaia, poate ne si vedem :) da un pm eventual, sa schimbam numere de tel, ca locul de intalnire deja se stie (al treilea palmier, de la iaki la stanga, la drum de seara, bla bla.. :))) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
ADEJU, vazut-am ce-ai scris referitor la vaccin, ok...dar nu i-ai zis vreo doua cand vazui ca nu-ti trece nik in carnetul e vaccinari? adevarat ca nici dr de familie a fetei nu o stie la ochi, cand mergeam la vaccin se uita in gat la ea, isi dadea acordul pt intepatura si atat; restul tratam cu asistenta.
Ajutati-o pe Sonia

cu gresia neagra ...si cu microbii mici si negri care se camufleaza