Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
m_monique spune:
Laura13 eu i-am pus odata in supa 2 pastai, alta data conopida.
i-am dat si smantana din comert, dar putina.
odata cand nu vroia sa manance piureul de zarzavat, i l-am imbunatatit cu o lingurita de smantana. era alta viata 
se pare ca seamana cu mine, ca eu nu mananc ciorba daca nu are smantana sau iaurt.
mamaliga i-am facut din aceea grisata, mai moale si fiarta 15-20 min. atunci am facut multa, ca sa fie si pt noi. la inceput am pus putina sare. dupa ce a fiert si am scos portia copilului, am adaugat sare ca sa putem manca si noi. mamaliga am amestecat-o cu branza si iaurt. a mancat.
sper ca sa gasesc curand si frisca nebatuta, ca sa-i dau copilului putina. este una de la sanlacta si e foarte buna.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Laura13 spune:
inca una si ma duc.....
dani are o alergie (zic eu) pe piept, de la banana (zic eu). i-am dat o data fffff putin, a doua zi putin, iar a treia zi un pic mai mult. at i-a aparut aceea iritatie. cam ca la dermatita, piele uscata si niste pete rosii. chestia e ca tot dau cu aderma, bineinteles ca am scos banana si tot nu trece. au trecut deja 3 sapt. ceva idei?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
laura, nu-i deloc stupida intrebarea cu mamaliga, ca nici eu nu stiu cum s-o fac sa fie mai..lichida.. adica imi imaginez ca tre' sa torn mai putin malai, dar niciodata nu reusesc... :)) smantana stiu ca e voie, dupa ce ai introdus iaurtul si n-au fost probleme (cam la o luna dupa iaurt, parca...). am luat de la danone, cea mai grasa, cu 20%. dar cred ca o sa o schimb, ca nu prea-mi place, cam fada.... inca nu stiu cu ce. i-am pus in crema de legume, cand imi iesea prea groasa, sa o subtiez putin, de obicei cand ii dau ficat, sau cand legumele sunt ceva mai amarui (vezi spanac, broccoli..). si bineinteles, merge si cu fructe, dar asta nu am incercat inca...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
m_monique spune:
al meu copil cand nimereste in bucatarie e inebunit dupa frigider si masina de spalat. se ridica in picioare si bate in ele...
prima data cand a ajuns in bucatarie s-a bagat sub chiuveta, tragea de racorduri si studia apometrele. instalator il facem. poate asa are cine sa faca reparatii prin casa, ca altfel cu inginerii in instalatii gen: sot, socru si soacra, trebuie cheamat meseriasul.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dianocica spune:
quote:i am luat lui d de la targ, acum o gramada de timp, niste ghetuze din pele super moale, pe gustul meu, cum mai avusese unele (pe care nu le-a purtat niciodata..)cand era mic. si i le-am luat nr cel mai mare, pt la iarna...e...nu ii mai sunt bune...nu stiu daca erau 22 sau 23 dar acum i-ar veni fixe, masurate pe dinafara. deci cred ca nici nu intra in ele....dar tati e campion. are un 45-46 in functie de firma...deci mai e loc....aveam in liceu o colega care ma enerva infiorator pt ca trebuia mereu sa fie mai,. daca ai baut o gura de cafea seara si nu ai putut sa dormi, ea bause o cana si nu inchisese un ochi. daca te durea capul, pe ea o durea si mai tare si luase deja 5 pastile...asa si io, fii-miu poarta 23, nu 21, ca fii-tu, da?
Originally posted by a_deju
motanul poarta 21 (probat fara soseta...).
)monica nimic, nici o informatie. nu zce nimic chrisasta, tine totul pt ea
sa nu uit a dejule daca va razganditi si luati motanu' la inglitera pune mana si da i doo scatoalce lu' dr vaca sa treaca tot in carnetelul de vaccinari. nu poti sa pleci cu el fara alea, doamne fereste...
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
a_deju spune:
inca una, si eu, si ma duc, si eu..
motanul meu a mancat in aceasta seara iaurt cu biscuiti. nimic neobisnuit. pana la faza ca biscuitele trebuia muscat de propria-i persoana, sau faramitat de mine, si varat in botul princiar cate o bucatica mica, spre mestecare.... si rodea cate-o bucatica de biscuite, deschidea gura mare dupa iaurt, si tot asa, pana am halit vreo 5 biscuiti, si un zuzu intreg...
hai sa va mai zic ca baut si tot laptele la culcare, ca sa adorm si eu fercita ca mi-am laudat progenitura cum n-am mai facut-o de nush cand.. :))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Laura13
inca una si ma duc.....
dani are o alergie (zic eu) pe piept, de la banana (zic eu). i-am dat o data fffff putin, a doua zi putin, iar a treia zi un pic mai mult. at i-a aparut aceea iritatie. cam ca la dermatita, piele uscata si niste pete rosii. chestia e ca tot dau cu aderma, bineinteles ca am scos banana si tot nu trece. au trecut deja 3 sapt. ceva idei?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
nu cumva ai schimbat sapunul sau detergentul?
al meu a facut o iritarie de la sapun. i-a trecut cu panderm.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
a_deju spune:
quote:
Originally posted by marani
ADEJU, vazut-am ce-ai scris referitor la vaccin, ok...dar nu i-ai zis vreo doua cand vazui ca nu-ti trece nik in carnetul e vaccinari? adevarat ca nici dr de familie a fetei nu o stie la ochi, cand mergeam la vaccin se uita in gat la ea, isi dadea acordul pt intepatura si atat; restul tratam cu asistenta.
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
ehhh... am zis... da' si eu dobitoaca, abia dupa ce mi l-a vaccinat... si asta pt ca mi-era rusine, ca 'mneaei era cu un pacient in cabinet (pe noi ne vaccineaza intr-o camera alaturata, biroul asistenteti sa zicem...). oricum pana la vaccinul urmator, sigur ne mutam la altcineva, sper sa fie si..medic.. intelegeti voi ce vreau sa zic.
m_monique spune:
dianocica eu nu-i dau suc de fructe. chiar daca veti arunca cu rosii, motivul estev ca mi-e sila sa spal storcator si biberon.
asa ca ii dau fructele pasate pe razatoarea de sticla, si cu lingurita. fructe mananca atat dimineata cat si seara.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
in seara asta i-am facut gris cu lapte. nu i-a placut. i l-am amestecat si cu fructe, tot degeaba.
asa a facut si cu orezul cu lapte, dar pana la urma l-a acceptat.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei