Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Elena imi pare tare rau.Mama lor de nenorociti.Si m-ai zic ca doar romanii fura, ca romanii sunt tigani si alte chestii d'astea....**** mama lor de nenorociti.Na ca m-am enervat.Sa nu lasati copiii sa citeasca pentru ca io am zis o vorba urata..dar meritau o bata nu o vorba rea.Inca o data regret ca ti s-a intamplat asta.Ai grija de tine.Sa-ti revii.Mii de de la Victor si de la mine pentru tine.

Mihael@ eu cresc cu 2 lingurite la 2 zile.Sper s afie ok si la voi.Mucilagiu de orez are calorii.

Roxanici vazut Raresu la 5 Luni.Tot frumos, tot frumos.

Lilidana nu am stiut ca mai ai o fata.Ai mai zis? Ca inseamna ac mi-a scapat ...scuze.Oricum din cate inteleg chiar si in aceeasi familie pot fi diferente de comportament la bebei.Eu ma gandeam ca astea se definitiveaza mai incolo...nicidecum ca au deja personalitate conturata de la inceput.Am vazut scaunul cu masuta al lui David.M-a emotionat.Pare asa mic in scaunoiu alaaa....Stii eu tot zic ca au crescut, ca sunt mari,.....dar raportat la chestii d'astea totmici sunt si neajutorati.Sa aveti pofta buna si sa mancati tot in noul scaun.

Laura_oana eu il inregistram cu telefonu pe dr.daca apucam si-l dadeam la TV.Mama lui de nenorocit.Auzi s anu cautammotive acum...dar cand? La primavara? Nenorocitul.Pentru tien ca asa te linistetsti vb si cu dr copilului daca ai mai multa incredere inea.De obicei in procese infectioase febra creste mai mult spre seara iar tu ziceai ceva de temp diminieata...sau nu am inteles eu bine. pentru baiat.

Rebiana sper sa nu stati 3 saptamani pe jar.Du-i kk la laborator iar si vezi ce iese..poate trebuie un antibiotic daca e enterocolita virala...sper sa nu dar paza buna trece primejdia rea.

Laura ma bucur pentru Ana.Sa inteleg ca nu mai vrea un nou prieten ?Eu nu dau cereale inca asa ca nu te pot ajuta.

Sherbi eu il ridic pe VIctor la prima treapta si de ieri si la ultima l-am ridicat dar doar pentru 10 min ca se apleaca in fata si pune gura pe bara de jos.

Arissa ai tinut-o cumva la soare? Daca a aparut deja inseamna ac are pielea mai sensibila si trebuie protejata cu crema de protectie cu factor 50 chiar daca e innorat.

Ditu felicitari fetitei.Deja are meniu de omuletz.Voiam sa te intreb legat de supa de carne.Mie mi s-a zis ca trebuie sa-i dau intai carnea pasata si apoi la circa 2 saptamani zeama de carne..ca cica nu ar fi indicata mai devreme de 6 luni jumate.Tie ce ti-a zis dr de asta?

LA MULTI ANI LOINA_IN .SA FII SANATOASA SA-TI VEZI COPILUL LA CASA LUI.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI CU MULTE MULTE REALIZARI IN VIATA.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Laura_oana multi ani fericiti alaturi de sotz si de copil.Sa ai o casnicie fericita si plina de surprize placute.

Stefanyia da-mi adrtesa si o trimit.Dar sa nu uit...ce inaltime are sora ta? Eu am 1.56cm...voi imi pareti mai inalte....o sa fie mai scurta dar asa gen maieu dar daca isi face treab o dau cu placere

Ioana..of of of uiet de aia vreau eu casa ......

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

Ioana - am vazut filmuletele si pozele,super faine.Pai al tau sta bine in leagan,probabil ca de-acum sta singur in fundulet.Carl vine pe fata,deci felicitari lui Matei,e barbat de-acum

Arissa- apa,cand ii dau apa lui Carl se stramba de parca ii dau lamaie.Incerc sa-i dau ca ajuta sa faca kk dar el nimik,o da afara.
Alunite - eu zic ca are deja una pe fata si pare a fi de-aia in afara,offf Eu am una asa pe buze,se pare ca ma mosteneste.Vad eu cum ii creste si daca nu ne place o scoatem.

Lilidana - ai dreptate,baietii sunt mai lenesi.Klaus a facut primii pasi la 1ani si 3 luni comparativ cu nepotica mea la 9 luni dar din fericire e ager la minte.Deci,Carl poate fi lent la astea dar mintea sa-i mearga,mai ajutam si noi..Acum ma pun sa vad ce ai atasat ca apoi sa va laud

ElenaGiulia - wow,asta a fost chiar nasol.Cum asa te-a atacat,ziua pe starad,nu mai era nimeni,moment de cosmar. Eu cand aud Japonia nu ma gandesc al asa ceva ca doar se stie ca au economie buna si lumea are din ce trai.Probabil o fi fost vreun drogat.

Mancarica - bravo,Sherbi,mi-ai dat o idee sa-i amestec si eu cerealele cu pireu de fructe.Mai incerc o data cereale din porumb si daca vad ca are tot gustul ala,la gunoi.Mai,mie nu-mi place deloc la gust si am citit in cartea pt bebici,sa nu-i da copilului ce tu nu ai manca.Azi ii fierb si eu un mar si il fac cu cereale si laptic,sa vedem daca ii place.

Mamici - voi puneti ceapa in supica?E ok?Cum faceti supica,mai grosuta? Cred ca ma bag si eu pe supici cu toate ca aici ei mananca supa o data pe an.O sa zica Klaus ca-l fac prea roman

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Nicolas Mihai, Ana Maria, Cezara Elena si Raluca Ileana. Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi.

Loina_In - La multi ani si poate mai treci pe la noi.

Laura_oana - ma bucur ca bebe Eduard este mai bine. Oricum, mergi azi la doctor sa te asiguri ca totul este in ordine.

Ghibuadina - distractie placuta la munte si sa aveti parte de vreme frumoasa.

Cria_bv - si eu am incercat reteta de la Ghibuadina si chiar a dat rezultate. Sper sa am si diseara timp sa mai prepar o masca.

Iuliana_2007 - sa-ti traiasca albinuta. Tare scumpa e cum sta ea in picioruse.

Ddana - Dragoselul este un scumpic. Sa-ti traiasca.

Val - nici eu nu mai stiu ce sa fac cu constipatia. V-am mai zis eu, dupa vaccinul de patru luni, i s-a dereglat scauneul. La inceput facea o data la 3-4 zile, acum face o data pe saptamana, dar doar daca ii bag supozitor. Eu stiam ca e bun sucul de morcov, dar Raul se stranba la el mai rau ca la lamaie. Nu mai stiu ce sa incerc. Am zis ca voi cumpara un borcanel de piure de para, sa vad daca merge. Desi nu vroiam sa incep acum cu fructele. Noi suntem inca la supa chioara, pe care a inceput s-o pape chiar bine. De azi trec la pasat un pic de morcov. Sa vedem ce-o iesi.

Martutza, ai zis ca ma ti la curent cu introducerea noilor alimente in meniul lui Victor, si acum constat ca deja papa si fructe. Pai asa ne-a fost vorba? Noi stam pe supa chioara si voi deja aveti mese festive.

Roxanici - canitele au avantajul ca au acele manere pe care le pot apuca mai usor. Si Raul incearca sa apuce biberonul, dar e prea mare pentru el. O sa incerc sa pun tetina pe canuta, poate merge.

Sherbi - si eu am inceput sa ridic spatarul la carut, ca altfel se tot impinge el sa se ridice. Deh, sunt mari deja, vor sa vada si ei peisajul, nu doar copertina caruciorului.

Lilidana - tare dragut David, ce frumos papa el si ce cuminte sta in scaunel. Sa-ti traiasca.

Loradin - felicitari pentru faptul ca sarbatoriti ziua fetei in fiecare luna si pentru prima ei prietena.

ElenaGiulia - e groaznic ce s-a intamplat. sa-ti treaca supararea

Gata, ca am scris un mesaj lung cat o zi de post.

Va pup si mai revin. Acum vreau sa ies cu bebe la plimbare, ca aseara cand am iesit, tocmai a inceput sa ploua. Sper sa am mai mult noroc azi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Lilidana - am vazut pozicile,un scumpic David.Vorba lui Martutza,asa micut pare in scaunele cu toate ca el e bine facut.Bravo ca mananca frumos,dar asta e inceputul,vezi tu mai tarziu ce cureti pe peste tot Pupacim Davidutu

Martutza - esti o draguta.Eu am glumit cu toate ca niciodata nu se stie daca are vreo vraja ceva camasa.Dar cred ca pt tine reperzinta foarte mult,daca vedem ca nimik poate apelam
Citeam o data pe un site si cica sperma daneza e cea mai cautata ca e foarte activa,face bebei repede,de-asta am ramas eu insarcinata cu sanse de la medic 10%
Eu stiu o poveste despre o rochie de mireasa,m-a emotionat tare,cu toate ca vraja era una rea.Deci si imbracamintea are viata

Laura_Oana - da,trebuia inregistrat medicul.Eu cand eram insarcinata si am venti in Ro am luat gripa si ce tuse pe mine si febra.Problema era ca in perioada respectiva eu faceam gravibinon pt mentinerea sarcinii si era de rau.Merg la medic si el se comporta cam asa cum ai zis tu,pai mergi la alt spital,cel de maternitate...si atunci i-am zis,hei,eu am o viata inauntru si daca nu-ti dai interesul,eu nu am opresc aici.Nu ma trimite in halul asta sa umblu de nebuna,da-mi salvare,arata ca te intereseaza cand oamenii sunt bolnai si fara sa exagerez asa a si facut si la urma imi zice,stiti nu e usor sa fii de garda cu atatia bolnavi dar va inteleg si pe dumneavoastra.Nu te certa cu ei,dar pune accentul unde trebuie.
Important e ca Eduard,acum e bine si sa asa sa ramana!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana nici eu nu vad diferenta. In plus pe niste cani avent una scrie pe eticheta lor, originala... 3+, si alta scrie pe cea tradusa in romana... 6+. Io ce sa ma inteleg...
Mai e un biberon, parca se cheama kit de antrenamet... cu tzutzuroi si cu tetina cu flux variabil... aia e sigur 3+ daca se foloseste tetina... si daca nu's in stare sa bea cu tzutzuroiu, atunci folosim tetinele pana s-or invata. Aaaa si la biberoanele pe care le avem de la avent putem sa cumparam doar tzutzuroiale... se potrivesc...

Sherbi io patesc la fel cu cerealele de la humana, alea cu vanilie. Sunt ciorba... Eu pun pana se fac ca un gris. Alea cu mere sunt altfel si se ingroasa imediat, respectand cantitatile.
Trepta la carut... pediatru a spus ca de la 5 luni ca e ok la 45°...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

incep un al doilea mesaj ... pe primul l-am pierdut.
incepusem cu "neata fete" ... deocamdata mai este valabil!

sherbi david si mami.
cerealele eu le pun in fructe sau piureul de legume (cele cu orez si morcov, care nu sunt dulci). in piureuri pun cam 1-2 cupe la 1 para + 1 necatrina (asta ca sa-ti dai seama care ar fi cantitatea). cand i le fac simple pun cam 1 cupa la 20 ml de apa. cand zic cupa pa refer la cele de lapte praf - humana, de exemplu ... ca nan are cupa mai mica. in caz ca nu-mi place consistenta mai adaug o cupa ... la cerere. ora ... n-avem o ora anume. acum are masa de fructe la 9-10-11 si uneori ii dau seara cereale, daca nu a mancat bine peste zi laptic/piure. masa de cereale i-o dau penultima. am mai zis la un moment dat ca i-am dat si la ultima masa si se foia toata noapte. cred ca avea burtica prea incarcata.

apa nu prea mai bea simpla si din cauza asta ii dau baby drink - 1 pliculet la 150-200 ml de apa, sau zeama de la o portocala tot la atata apa. ziua bea cam 150 ml de ceai/apa/suc iar noaptea cam 100 ml.

treapta treapta la carut am ridicat-o la 30 grade. este prima treapta la carutul nostru. oricum nu mai sta pe spate, se chiunuie sa se ridice, iar pe burta la noi nu e cazul, pt ca NU-I PLACE!

rebiana luca si mami ingrijorata. sigur o sa fie bine, dar la chestiile astea trebuie sa ai rabdare.
sa stii ca noi acum suntem la parintii mei, de-asta ne "permitem" sa-l balacim pe matei in curte si sa-l dam in leagan. la bucuresti ... NTZ ... de-asta si profitam si stam mai mult pe-afara. atat doar ca zilele astea e mai racoare si cam ploua. dar nu-i bai! de-asta s-au inventat si hainele groase.

matei e f haios cand il imbracu pantaloni lungi, sosete si hanorac, caciulita. sta de zici ca e impaiat vrei cateva minute, apoi incepe sa se traga de ele. deh ... daca dumnealui e invatat numai in badite si cu cracii goi.
nu stiu daca v-am zis dar ... l-am tuns pe matei. aveam si eu o dambla si mi-am facut-o. prima zi cand am ajuns cu el aici l-am dus la o frizerita, o cunostinta. cand l-a vazut s-a cam blocat ca cica nu se-astepta sa fie "asa mic", ca "pe-aici copiii se tund dupa mot". da' pana la urma mi-a facut "catarul" (a se citi "hatarul") si i-a tuns smocurile alea de stateau laiete. acu' e ffff frumusel (vb cioara din mine) ... zici ca e un barbatel.

loradin eu fac asa piureul de fructe cu cereale:
- 1-2 pere + 1 nectarina - depinde cat de mari sunt fructele - 2-3 cupe de cereale. blenduiesc totul. eu mai adaug si putina apa, in perioada asta cand nu prea papa laptele ii pun laptele in piure. azi i-am pus la 1 para si 1 mar golden, 3 cupe de cereale milupa cu mar si morcov + 50 ml laptic.

elenagiulia la japorongi si pt tine.

stefaniya nu sta singur in fundulet. in leagan l-am "proptit" cu esarfa pe dupa umeri. sta si el sprijinit, dar cand oboseste se da ori peste marginea leaganului ori se inghesuie intr-un colt.

s-a trezit si piticania.
va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Hello dragelor!!! Dar nimeni nu mai bea cafea???
Ei oricum noi am baut ceai si copilu a papat la 10 o para mica +jumatate piersica. Dar spre sfarsit i s-a pus pata si asa ca i-am facut 130ml lapte pe care i-a baut cu mareee pofta. Nu e prima data cand face asa , cred ca de la para .
Pe ca 12 i-am facut un suc de mere si am incercat sa-i dau cu canita cu tuturoi de care a fost incantata, numai ca prin aia nu prea trece pulpa de la mar si mai rau s-a enervat ca nu curgea si cand i l-am pus in biberonul cu tetina aranjata de mine nu a mai vrut sa bea . Acum face nani.
I-am pregatit si supica cu morcov,pastarnac,dovlecel,ardei si ceapa.Ceapa am scos-o nu o dau la blender dar ardeiul pot?

Elena ..bine ca nu ai patit tu nimic ,banii nu conteaza sperietura e mai mare.

Loradin ...piureutul de fructe arata asa la noi :o nectarina(mar, pirsica) data la blender +o lingura de cereale cu vanilie de la Humana(cerealele nu le mai fac cu apa ci le pun peste fruct ca e zemos si se mai ingroasa.
...piureutul de legume:morcov,pastarnac,dovlecel,cartof+o lingura de cereale (orez de la bebelact)

Serbi...Catalina nu mai vrea in carut decat la 90 de grade , desi nu sta in fund . Dar se plictiseste dupa vreo 20min si o las pe spate. I-am prins niste jucarii si se agata cu mana de panglica si se ridica.

Stefanya...noi supica o fierbem cam 50 min pana scade apa la jumatate ,oprim cat mananca la o masa si celelalte legume le punem la congelat pt maine.

Rebiana si Laura ...Catalina baieteii sa le treaca mai repede.

Arissa ..noi bem apa de mult timp cam 100ml pe zi si ne place tareee..

Am si eu o intrebare ati inceput sa faceti branzica cu calciu?? mamicile cu bebe de peste 5 luni

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

, frumos inceput nu?
Am scris un mesaj kilometric, frumusel, cu nume, cu trimitere la poze! Si mi s-a dus!!
Si acum nu mai am timp, am lectii cu Raul, Giulia e super agitata, inainte tocmai intindeam mana in directia plafonierei din camera lui Raul, care e cu dalmatieni si scancea de nervi ca nu i-o dau! Ca asta e ultima chestie care o face! Vrea ceva si plange daca nu i se da! Oare o sa fie genul de copil care o sa mi se tavaleasca pe jos in magazin?

Asta e! In mare, ii explicam Elei ca degeaba ii spun despre botez, desi tocmai l-am avut si sambata o sa fiu nasa, dar la noi parca e mai simplu.

Loradin, nu ai poze cu micutele prietene? Noi avem cu fratiorul de lapte amandoi!

Lilidana mie mi se pare ca sunt mult mai panicoasa decat la primul copil. Asa ca experienta imi e depasita de faptul ca citesc mai multe si sunt muuuuuult mai batrana>

ElenaGiulia sper sa treci usor peste socul celor intamplate.

Fetelor si eu o pun pe Giulia la 45 de grade, mi se pare ca nu e nici o problema.

Am o poza cu familia mea si vreau sa ma laud cu ea
noi

Revin, ca acum nu mai am timp

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Hello dragelor!!! Dar nimeni nu mai bea cafea???
Ei oricum noi am baut ceai si copilu a papat la 10 o para mica +jumatate piersica. Dar spre sfarsit i s-a pus pata si asa ca i-am facut 130ml lapte pe care i-a baut cu mareee pofta. Nu e prima data cand face asa , cred ca de la para .
Pe ca 12 i-am facut un suc de mere si am incercat sa-i dau cu canita cu tuturoi de care a fost incantata, numai ca prin aia nu prea trece pulpa de la mar si mai rau s-a enervat ca nu curgea si cand i l-am pus in biberonul cu tetina aranjata de mine nu a mai vrut sa bea . Acum face nani.
I-am pregatit si supica cu morcov,pastarnac,dovlecel,ardei si ceapa.Ceapa am scos-o nu o dau la blender dar ardeiul pot?

Elena ..bine ca nu ai patit tu nimic ,banii nu conteaza sperietura e mai mare.

Loradin ...piureutul de fructe arata asa la noi :o nectarina(mar, pirsica) data la blender +o lingura de cereale cu vanilie de la Humana(cerealele nu le mai fac cu apa ci le pun peste fruct ca e zemos si se mai ingroasa.
...piureutul de legume:morcov,pastarnac,dovlecel,cartof+o lingura de cereale (orez de la bebelact)

Serbi...Catalina nu mai vrea in carut decat la 90 de grade , desi nu sta in fund . Dar se plictiseste dupa vreo 20min si o las pe spate. I-am prins niste jucarii si se agata cu mana de panglica si se ridica.

Stefanya...noi supica o fierbem cam 50 min pana scade apa la jumatate ,oprim cat mananca la o masa si celelalte legume le punem la congelat pt maine.

Rebiana si Laura ...Catalina baieteii sa le treaca mai repede.

Arissa ..noi bem apa de mult timp cam 100ml pe zi si ne place tareee..

Am si eu o intrebare ati inceput sa faceti branzica cu calciu?? mamicile cu bebe de peste 5 luni

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput