Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
riloasa spune:
Buna fetelor! Mihaita al meu rade toata ziua si vrea mai mult in brate. Este un copil vesel si cuminte. Abia astept sa ii dau sa pape mancarica. Nu stiu cum am pus albumul de poze cu el la bazin ca nu am putut nici eu sa intru sa le vad. Acum cred ca am reusit.
POZE CE MIHAITA LA BAZIN
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
anaalina spune:
Riloasa nu se vad pozele!!! de la bazin . De unde esti din Vrancea???
Varsta Catalinei Teodora
absoluta spune:
[quote]Originally posted by sherbi
ca de obicei activitate mare pe-aici...
noi am fost la bucuresti, dar fara sorti de izbanda. am plecat la 7 dimineata dar am fost intarziati de o treaba neprevazuta si am ajuns la cabinet cand dr. plecasera acasa. am luat cartea de vizita si ne facem programare cred ca saptamana viitoare.
pt. cele care au intreabat (kmi si absoluta): david a plecat din spital cu ochii bolnaviori si am incercat 4 medicamente. un ochi s-a vindecat f repede, iar cu celalalt tragem de atunci. banuiala mea si a medicului pediatru este ca ar fi canalul lacrimal infundat si ar trebui desfundat, desi am inteles ca metoda e traumatizanta. astept sa vad ce o sa zica oftalmologul.am profitat de drumul la bucuresti si i-am luat lui david cateva borcane de la nestle si humana pt. 4 luni plus si cereale humana banane cu lapte si cereale cu mar, iar de la nestle "burtica sanatoasa".
ieri i-am dat cateva lingrite de pere williams si i-au placut tare mult. deoarece am inceput cu mar si acum i-am dat pere, o sa merg pe fructe ca inceput de diversificare, dupa care o sa-i amestec in fructe putin cate putin cereale. iar la urma supa pe care am de gand sa o dau pasata. eu am luat un aparat de fiert legumele la abur, asa ca nu o sa avem supica lichida in meniu. ioanaradu, parca tu intrebai de aparatul de fiert legume. e de la braun, nu stiu cat de bun este, nu l-am incercat. l-am luat din selgros.
exceptie la legume va face morcovul pe care-l voi da alaturi de fructe.
a propos de patanii cu mame si bone. e urat ca ma apuc sa barfesc, dar parca nu ma pot abtine. v-am zis ca am fost la socrii in week-end. soacra mea l-a vazut de 3 ori pe david pana acum si a 3-a oara d-abia a avut curiozitatea sa-l ia in brate sau sa-l atinga. pe langa faptul ca mi-a recomandat sa incetez alaptarea pt. ca laptele de mama nu e bun si creierul copilului nu se dezvolta decat cu proteine, m-a intrebat de nenumarate ori cand o sa i-l aduc pe david sa-l creasca ea. i-am explicat ca nu curand pt. ca vreau sa il intarc mai tarziu. mi-a spus sa-i dau sa manance, ca baiatul ei (sotul meu), manca de la 3 luni bors di mamaliguta cu tocanita si gris etc. si apoi ea a crescut-o si pe nepoata din partea fetei care acum are 9 ani si deasemenea a mancat de la 2 luni supa si la 3 luni pepene rosu etc. cand i se facu somn lui david l-a luat frumusel si l-a pus pe picioare sa-l adoarma fara sa ma intrebe daca asa il culc. i-am spus ca nu vreau sa-l invat naravuri proaste daca poate adormi si altfel. ar mai fi de povestit, dar mi-e rusine de rusinea ei...
mi-am adus aminte. i-am luat lui david suport de baie de la cora si sunt foarte incantata. eu renuntasem de mult la facutul baitei in camra lui in cadita. acum il pot spala si fara ajutorul sotului...de fapt, i-am facut singura baitza azi. si e putin vreo 20 de lei.
si sa nu uit...zicea o mamica ca stie de conservele de copii ca ar avea conservanti si alte alea. poate ne poate spune sursa informatiilor, ca eu as contrazice-o putin
. sotul meu lucreaza intr-o firma internationala de renume care are si un brand de babyfood pe care nu-l comercializeaza la noi in tara. si stie cum se prepara aceasta mancare si a vizitat si fabrica in care se produce mancarica de copii. nu aveti idee cum arata. ati vazut filmele acelea in care oameni sunt imbracati in alb din cap pana-n picioare si trec prin taspe filtre si sunt stropiti cu tot felul de dezinfectante bla bla. ce scrie pe eticheta e conform cu realitatea, asta e regula de aur, mai ales in ceea ce priveste mancaea de copii, si copiii in general. ma refer la firmele care se respcta cu adevarat, iar firmele ca nestle si humana nu-s chiar de la coltu drumului.
pt. mamica cu iritatia copilului la fundut, sa stii ca am o prietena care a patit-o si dr. i-a recomandat s-o spele cu nizoral sampon si a avut efect.
kmi, poti sa citesti pe forum subiectele legate de papica, ca am vazut ca sunt destule ,daca vrei mai multe retete pt. pitici. pup pe timeea fotomodeala.
david a fost tare plangacios ieri seara, cred ca l-a obosit drumul la bucuresti. plangea si tipa de nu l-am recunoscut. primul lui plans isteric in care urla si tremura si suspina ca un bleg din tot piptul a fost mai demult cand in timp ce manca la piptul meu l-a tras un copilas de ureche...nu stiam ca are intentii rele copilul de 1 an juma...asa ca aveti grija la copii ca-s tare imprevizibili.
acum doarme de la ora 5 gol golutz dupa baita. d-abia atept sa se trezeasca sa ma duc sa manac si eu ceva ca sunt lihnita.
daca mai mi-aduc aminte, va mai scriu, acum parca m-alearga cainii, asa ma simt de foame. cred ca nu prea am avut coerenta si continuitate in mesaj, asa ca va pup si revin...cu burtica plina sper![]()
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
aceeasi situatie este si la mine cu ochii . Am iesit din spital la amandoi cu probleme, unul s-a vindecat iar cu unul trag si acum. Spune-mi te rog daca ai gasit un oftalmolog de copii bun?
loradin spune:
Din nou eu,
multumim mult pentru retete.Le-am notat pe toate.
Anaalina- eu ii pun un ardei mic intreg in blender si ii place.(ii curat coaja).Nu pun ceapa ! Rosie i-am pus dar un pic.
Kitty-am poze facute cu noua ei prietena insa nu stiu sa le postez cum faceti voi.Daca ti se face mila de mine si ai timp.......! Haioasa foc poza!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!Sunt minunate piticele!!!
Martutza-cum sa nu avem nevoie de prieteni? Abia astept sa ne cunoastem!!!!
Ane2200-multumim pentru felicitari!!! Nu ii serbam in fiecare luna dar acum am considerat ca la 6 luni trebuie sa fie mai deosebit.Atata doar ca de fiecare 25 ale lunii, mami ii cumpara cate o jucarie plus pupicii de rigoare!!!!
loradin
poze cu albinuta mea
riloasa spune:
ANAALINA, eu sunt din Odobesti si stau aici de de vreo 10 ani. Tu chiar din Focsani esti?
[red]ABSOLUTA,[/red si a al meu a facut de 5 ori la ochisori. Recolteaza-i secretie sa vezi ce stafilococ are ca sa mergi pe antibioticul bun. Dupa ce i-am facut antibiograma si i-am dat antibioticul care a trebuit, nu a mai avut nimic. Ce folosisem inainte nu era pentru stafilococul care l-a avut el. Si masaj i-am facut mult de 5-6 ori pe zi cate 5 minute.
Mihaita 31 Martie
ralualexandrei spune:
Buna fetelor!
V-am citit cu mare placere insa cu timpul pt scris stau mai prost.
Acum despre noi:
Robert a fost operat de apendicita si la operatie i s-a descoperit diverticul Meckel,adica un rest de cordon ombilical ,care nu s-a retras si care trebuie operat in primavara,ce am patimit prin spital nici nu mai vreau sa-mi amintesc insa sunt multumita ca am dat peste un chirurg excelent care este si om si care a avut rabdare sa-mi explice absolut totul.
Maria e din ce in ce mai nazdravana si mai frumoasa,dincolo de aparenta ei duritate este un copil sensibil care ma emotioneaza pana la lacrimi.
Edy e un voinic si un dulce,mananca ,doarme si rade ,am fost in concediu si toata lumea se mira ca nu-l aude pe Edy plangand.Edy nu plange el doar protesteaza cand ii e foame somn sau necesita schimbarea pampersului.
De mancat mananca lapte,cerale fara gluten si suc de morcovi si mar,saptamana asta incepem cu supita.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3