Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 30
Noki_Lara spune:
Draga Andache, io am aratat lururile dinr-un punct de vedere obiectiv. Io una nu am vazut nicio idila.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Andache again, fa ca si mine. Baga-le in contul tau pe privat si sa invitatie in contul comun de mail.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
anda77 spune:
gandacel, acazut pe scari de sus pana jos?! cu umflaturi in spatele capului s.a.m.d.?! de ce nu pui opritori la scari? vrei sa-si rupa o coasta intr-o zi, sa faca contuzii la cap? din postarea ta inteleg ca nu e prima cazatura pe scari, de-aia te intreb de opritori. scarile nu sunt "la liber" pentru varsta lui.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
pe scari e prima. A mai cazut stand pe ultima treapta si testand cat se poate apleca cu capul in jos... apoi din carucior pe beton, apoi de marginea bordurii din curte... de gresie, de pereti, de marginea patului... etc.
testeaza tot!
roxisialexia spune:
hello fetelor!
aseara la ora noua plecam dupa alexia la tara, m-a sunat mama sa imi spuna ca arde ca focul si ca s-a stricat termometrul ca arata 40( o banui ca a avut mai mult si nu mi-a spus de frica sau nu i-a venit nici ei sa creada)Febra nu ii scadea deloc, i-a dat nevralgin, nurofen, impachetari...a cedat foarte greu, cand noi am ajuns abia adormise.Azi am aterizat dimineata direct la spital, de la trezire si pana in bucuresti mi-a facut 4 scaune...apa apa, ieri a facut vreo 6
revin mai pe seara s-a trezit
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
vai, roxi, ce belea, sanatate multa alexiei, da-ne vesti. de la ce o fi facut treaba asta?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Bey Ando, nu-s ce avea fii-tu, da' eu una m-am umplut fix de ce avea el ieri. Nu ma maninca, am doar bubite mici si rosii pe picioare. Eu cind am vazut mi-am spus ca e de la caldura; mama zice ca e indigestie; eu decit :-) astept sa-mi treaca.
Roxi, imi pare tare tare rau sa aud de micutza. Of, sa se insanatoseasca repede!!!!
Iar la capitolul observatii din Ro: mi se pare foarte misto ca aici toti copiii (ma rog, parintii) pun la bataie jucariile pe care le au. Am fost azi in parc si s-a jucat Sma cu o groaza de jucarii. De fiecare data cind se suia pe cite o bicicleta incercam sa gasesc proprietarul si sa ma scuz, sa intreb daca se poate. Dar proprietarului nici ca-i pasa. Ba mai mult, cum venea un copil noi, cum incaleca pe bicicletele, tricicletele, motoretele altora si nimeni nu parea se se sinchiseasca de treaba asta. Ei, mai avem inca mentalitate comunista de impartim tot ceea ce avem, ceea ce mie mi se pare o chestie super misto, spre deosebire de individualismul care e specific in America. La noi in urbe lumea e deosebit de prietenoasa si imparte, ceea ce e considerat ceva iesit din comun, dar asa o mare generozitate ca aici nu e.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
anda77 spune:
hai, ma bic, are bubite de la caldura, ii apar, ii dispar cand e mai racoare etc, ce naibii, nu ma face sa ma simt prost, n-are fiu-meu nimik de dat, repet:)
mami de poet(09.12.2005)
madau spune:
Roxi astept sa-mi spui cum mai e pitica, si-a facut efectul algocalminul ala? Cu burta cum mai e?
si sper sa aveti o noapte fara peripetii
Nu ca mine, care azi am chemat salvarea
, efectiv am crezut ca lesin in casa, mi-a fost tare, tare rau. De luni ma apuc de terapie, ca nu mai tine.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Of, Roxi, dragele de voi! Sanatate infinita! Ceva eterocolita trebe sa fie...![]()
Bic- 100% sunt de la caldura+praf!!!!+soare. Combinatia ideala pentru oamnei sensibili!
Madau- horror vesti si de la tine. Pupici si tinem pumnii sa treci repede peste faza asta naspa.
Gandacel, miliarde de scuze....am uitat sa sun.
M-am decis pe loc cand am aflat ca nu iese Mimmy sa merg cu pitica la Zoo si de acolo in Carrefour, ca aveam o intreaga lista de shopping. Las' ca ne vedem noi pana cresc plozii!![]()
Corolar la mersul la Zoo - leul care evident trebuia sa se dea mare si tare a trebuit musia s ainceapa sa raga fix cand eram cu Sarah langa el, incat Titi nu stia unde sa se ascunda mai repede.![]()
Evident ca asta seara am petrecut un sfert de ora langa patul ei ca ei ii era frica si ma tot striga ca disperata.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah