Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 31
meems spune:
Roxi,
si sanatate Alexiei, sa vii cu vesti despre ea!
Madau, multa putere si o pajiste de 
Bic, din nou subscriu la observatiile facute de tine.
Noki, si eu am dus-o pe Rianna la zoo cand am fost la Bucuresti 
M-am amuzat la descrierile intalnirii, acum ma duc sa vad si pozele.
meems spune:
Uitasem... Madutza, m-am uitat la pozele cu piticul tau in trenulet si vroiam sa-ti spun ca e tare, tare dulce! A trecut si maica-mea pe langa laptop chiar cand eu deschideam pozele voastre si a comentat si ea "ce baiat dragut!"
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Gata am reusit sa pun poze...la semnatura in albumul Mare 2007!!! Enjoy!!!
Madau ...offf...nasol dar...bine ca te-ai hotarat sa incepi terapia si....sa vezi ca o sa fie bine.
multi de la noi!
Roxi sanatate muuulta Alexiei si tie...rabdare si tutun si nervi tari sa treceti cu bine peste noua incercare!!! 
Bic imi pare tare rau ca nu am ajuns....dar sincer...nu am avut cum sa ma organizez intre desfacut bagaje, pitic, cumparaturi...etc.Am iesit pe la 19.00 in parc. Tb sa plec pe la 16.00 de acasa sa ajung la voi si mi-a fost imposibil. Daca stiam mai din timp....imi aranjam altfel treburile. Cel mai rau imi pare ca v-am ratat anul asta.
De acuma...la intalniri particip numai in weekend cand sunt libera.
Noki nasol de Sara ca s-a speriat...offf mititica...mi-o si inchipui cum alerga...de mama focului.
Stefan nu prea se sperie de nik. Au bagat vecinii mei ieri niste picamare si bormasini de ziceai ca e cutremur si a tresarit piticul dupa care l-a bufnit rasul. Dar el e obisnuit ca de cand s-a nascut tot renoveaza cate un vecin din preajma noastra!
sa uite repede de sperietura!
Gata ca...m-am lungit...si merg sa bag un Sims2 ca mi l-am instalat si eu in sfarsit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxisialexia spune:
Va multumesc din suflet fetelor ca sunteti alaturi de mine,
.
Va spuneam ca am ajuns la la grigore alex. unde dupa consult imi spune diaree acuta cu stare febrila si ma trimite de urgenta la babes, acolo ne trece ca fiind eneterocolita si ne da tratament.Problema este ca m-a ametit febra asta, de pe la 7 are febra intre 39,5-40...am incercat tot ce stiu..baie,paracetamol( la varsat la greu), sosete, algocalmin...pana nu i-am dat sirop parcetamol nu am scapat de fierbanteala aia mare, tot are febra insa a vrut sa faca nani si dupa cum o simt eu cred ca ajuns pe la 38,5.Am plins odata cu fii-mea care arata ca naiba, s-a umflat la ochi de atata plins, spune ca faca kk toata ziua si plinge de burtica.De azi de la doua ii dau negram, tratamentul celor de la v babes.va rog sa imi trimiteti un gand bun sa nu mai faca alexia febra
....am uitat sa va spun ca are si rosu in gat dar nu necesita antibiotic pentru asta.
ma bucur mult ca te-am cunoscut bic , ai o fetita minunata m-a cucerit sma e atat de cuminte si are niste ochisori superbi.
obrajorii ei.
Si eu impart jucariile, de fapt eu foarte multe le scot afara ca sa se joace alti copii cu ele si alexia cu ale copiilor( ca pe ea nu o atrag ale ei).
mada multumesc, am incercat tot tot, ma scoate din minti febra asta.Iti tin pumnii sa iesi mai repede din starea in care te afli, te-ai gandit oare ce a declansat aceasta depresie? e foarte bine ca mergi la consultatie, ti-e frica sa iesi afara din casa?
gandacel, imi pare tare rau ca nu ati venit, nici nu ma asteptam sa nu va vad
. Ce frumos ai pove despre viata masinutei.
pentru tine si pentru micutii tai( tii minte ca anda a spus ca cei din colectia noastra sunt predispusi cazaturilor la cap)
anda, noki pup
Mai vroiam sa scriu ceva insa alexia plange, fug la ea.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
catutza spune:
Roxana , multa sanatate Alexiei, sper sa treceti cu bine de noaptea asta. Va
pe amandoua.
Diana , sunt supere pozele, se vede ca v-ati distrat pe cinste.Imi place foarte mult poza cu tine su Stefan cand iesiti din apa (63 parca)
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
Roxi - sanatate pt Alexia ,sa se refaca repejor!
Madau - putere multa sa treci peste faza asta , mai e putin si vine ziua Mirunei si trebuie sa aiba o petrecere pe cinste si tu sa arati bine in poze.( incerc sa te mobilizez, da cu pietre ,arunca cu rosii cu ce vrei ,injura-ma ,numai sa te faci tu bine).

dordia- felicitari pt asa o familie frumoasa!
noki - cum mai e bunica ta? cand e operatia?
Noki_Lara spune:
Mneatza! Io una m-am sculat la 7, ca m-a pricopsit Adila cu un sfert de miel de la matusa lui de la tzara, asa ca vreau-nu vreau fac in premiera friptura de miel!
Dordia- super pozele. Super misto si vila. Un loc tare dragutz de petrecut concediul.
Roxi- cum a fost noaptea? asteptam vesti bune!
Pumba- ce dragut din partea ta ca ai itrebat de buni a mea!

Mie mi se pare ca arat foarte bine - e adevarat ca e o persona f puternica si faptul ca si-a revazut stranepoata i-a facut cert bine. Tocmai din acets motiv- ca arata bine - mama are mari dubii cu operatia, ca e prea batrana, ca riscam mult etc...plus niste formatiuni canceroase la sani de ani de zile care trebuiau si alea operate si nu si le-a operat si bine a facut...Ideea e ca mamei mele ii e frica sa nu o deschida si sa vada vreo generalizare, vre metastaza...Eu gandesc pozitiv si am feelingul ca va fi totul ok, pe cand mama e numai cu ganduri negre si e taare stresata si speraiat. martea viitoare plecam noi in turcia si cand venim o operam,daca cumv mama nu va decide sa nu faca acest pas.
Lavi...ploua.Nu au trecut nici 48 de ore de la spalatul masinii mele. 

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Roxi ,ce face Alexia ,cum mai e?
Noua tratamentul de la V Babes ne-a facut bine ,am ajuns acolo dupa 2 zile de scaune apoase ,cam 20 la numar dar tratamentul l-a pus pe picioare repede ..Sanatate multa ,te rog spune-ne ce face !
Meems ,merci mult de aprecieri !:)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Noki_Lara spune:
Gata friptura de miel, gata vinetele, ciorbita de varza si mai am putintel la saata de cartofi cu ceapa.
Va invit la masa!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mamica noiembrie-decembri spune:
am schimbat "colectia" aici
dar nu pot sta ca are cristi treaba.
revin mai tarzior. NOKI cand pui masa? ca sunt prima ![]()
joy sunt