Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, nu te stresa! Asa e, ca si exprimare a sunat putin ciudat formularea ta, dar nimeni dintre noi nu a crezut vreo secunda ca vii cu ploduletul bolnav.

Unde sa pun pozele pleeease, ca io nu stiu...Am cablu, am poze, dar nu stiu unde sa le cazez.

DECI NU VREA NIMENI SA SE VADA CU NOI?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, nici io nu stiu unde sa [pun pozele. am inteles ca s-au facut mai multe albume, sunt nelamurita.
noi nu ne intalnim cu voi ca plecam la o aniversare nu ca nu vrem

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!

Azi am fost in Cora cu baiatul si cind terminaram cumparaturile observ ca domnu' are febra ,am ajus acasa disperata ,i-am luat temperatura si avea 37.7 ,asta-i febra nu?I-am dat Panadol si dupa vreo 10 minute se racise de tot ...
Domanee ce ne-o mai astepta ,cred ca vrea sa fie-n tendinte :((((((

Sintem singurei azi ,tati e plecat pina maine dimineata cu bisnisuri ,mor de nervi iar sint nevoita sa alerg ca bezmetica dupa plod ,..sper sa nu mai faca febra ca ma sinucid

Daca-ati pus poze spuneti-mi si mie unde le gasesc ,va rog!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Io amu le incarc in contul meu de Yahoo, dar pe privat. Voi da invitatie in contul comun de mail. Dra mai dureaza, ca s emisca precum un melc beat si schiop.

Madutza, nu vrei un Herastrau?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara
nimeni dintre noi nu a crezut vreo secunda ca vii cu ploduletul bolnav.

da, cred..

inca o data ma scuzati ca v-am speriat, nu avea vreun virus, credeti-ma.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by anda77
dar nu putem trada contractul matrimonial incheiat deoarece familia este baza societatii.

Eu stiu ca ginere-meu este un domn culant, atent cu d-rele si doamnele - ca a fost foarteeee bine educat de-acasa- normal sa arunce bezele incoace si-ncolo si sa fie pe placul tuturor si sa nu-i reziste nimeni in jur, de nicio varsta.
Si imi place ca este open mind; ce, trebuie sa ne punem capastru si sa nu mai vedem frumusetile ce ne inconjoara? El putea sa fie, la urma urmei, si in interes de serviciu , ca doar asa isi gaseste inspiratia, printre muze.

Eh, si acum, daca stau bine sa ma gandesc, si noi am fost ieri la Nicolas , Rachel i-a dat sa pape iar el i-a cules floricele si i le-a oferit gratios si tandru de m-a topit, dar asa, ca intre prieteni vechi.

si apoi, la citi baieteti se perinda prin ograda noastra, ce ar trebui sa gandeasca cuscra-mea, ca sintem "open house?"

Pup ginerica si Anda!, pe Biculet si Sma dragalasa si pe fetele care au supravegheat vigilent totul si m-au instiintat de petrecanie

we placut tuturor!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Gaca...am trimis invitatie in contul comun...

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,as fi venit dar tocmai am vb cu socrii la tel.,il scot ei pe pitic in parc ,eu ma duc prin Plaza ca am de cumparat niste cadouri,abia astept sa mai bintui si singura ca-n vremurile ,,bune''

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, am vazut ca ai lansat invitatie pt azi. Noi abia am ajuns pe la casa noastra... nu mai iesim azi.

Am reusit sa vindem Tico, am facut actele azi, am fost la cimitir la parintii mei si am plantat niste floricele. Nu stiu daca se vor prinde dragele de ele, pe caldura asta, dar... Maine mama mea ar fi facut 71 de ani, asa ca nu puteam sa nu mergem azi la ea.
Iar cu Tico, ce sa zic? In 2003 eu o cumparam ca mi s-a pus pata, pe 26 august, iar pe 27 dimineata devreme eram in drumul cel mai frumos pe care l-am facut vreodata cu barbatul meu, intr-un mic tur de tara. Azi, pe 25 august, l-am vandut unei fete care a plecat chiar dupa-amiaza in concediu cu ea, tot asa ca i s-a pus pata sa plece cu noua ei masinuta! Am dat-o cu drag, macar am maritat-o bine.

Cu invitatia, daca vreti un Herastrau maine dimineata devreme, ne bagam si noi. dar devreme, adica la 9, ca mai tarziu arde aerul. Sa nu va speriati de Bogdan ca astazi a cazut pe scari de sus pana jos, eu am facut o criza mititca de spaima. Sa nu-mi dati mesaje de compasiune, ca sunt deja mamica suparata si obisnuita in acelasi timp. Bogdan de cateva luni cred ca este campionul campionilor la cazaturi ingrozitoare soldate cu lovituri oribile doar la cap! Cap si ochi. Arata oribil acum, este invinetit si umflat, dar oricum in ultima vreme nici nu apuca sa se vindece si face alta umflatura vanata, la fel de mare si oribila! Sper sa ma obisnuiesc, dar acum am impresia ca la un moment dat o sa se intample ceva groaznic, daca tot asa o tine, lant. Si nu exagerez cand zic ca sunt cat galustile umflaturile lui, numai la frunte, ochi si spatele capului.

Asta este, deci daca vreti sa vedeti un scump care arata acum ca un boxer, maine dimineata ne-am incumeta sa iesim putin in Herastrau, pana spre 11 asa.

Pupam.

Mergi la inceput

" Am zis si-o s-o mai zic: globalizarea nu e buna! Nu poti avea nicio idila cu o frumoasa americanca cu oki albastrii, ca niste tanti din Romania (corap si mdt) te parasc si te afla sotia din Canada!"
Nichita, destul de ofuscat
_

Sa stiti ca Nik, de tulburare de oki albastrii, de frica de nevasta-sa sau de suparare pe tanti (cele 2), nu si-a mancat puiul azi.

eu in continuare nu stiu unde sa descarc pozele.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput