Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Poate par neserioasa dar abia acum am apucat sa sortez din 800 poze vreo 100 pt ca sa le pun dar...mai tb denumite, micsorate...si apoi urcate pe net. Deci...mai dureaza...

Madau de 1000 de ori si....sunt de acord cu fetele. Te rog frumos sa lasi gandurile negre despre diverse boli la o parte...si sa-ti revii repejor...ca imi e tare dor de voi si nu te-am mai vazut prin parc seara. Azi m-am intalnit cu Addya si Anca dar...ma uitam luuuung dupa tine...asa ca...hai sa ne mai vedem serile prin parc, sa mai trancanim...si im mod sigur te vei simti mai bine.

In rest...imi e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi...dar...fac tot posibilul. Vedeti la ce ore intru pe net da???

VA poop si va doresc noapte buna!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna de dimineata!
Nu am reusit sa mai ajungem aseara, pentru ca daca tot m-am pus pe vizionat, am vazut si o "bona" si nu mai puteam s-o dau afara din curte. Am incercat toate textele posibile, dar nu pricepea nimic!!! A cazut examenul clar. In fine, am ales una si de luni incep cu ea.

Imi pare rau ca nu am vazut-o pe Bic. Cu restul de fete care au fost cu siguranta ma voi mai vedea, pentru ca am eu ceva planuri in minte pentru toamna asta...

Ina, despre cresa pot sa-ti spun doar ca eu una am incredere in alegerea ta, pentru moment este cea mai buna. Daca vei vedea ca nu merge, ii mai dai o pauza de cateva luni, dar de la varsta asta nu prea mai are de ce sa nu mearga, nu-ti face probleme. Asa ca astept poze in septembrie cu primele lacrimi ale lui Rachel si apoi cu primele rasete. Pupici.

Alinush, nu am apucat sa-ti spun si tie, indiferent ce cresa alegi, trebuie sa fii impacata cu ideea. Nu cred ca aveai incotro in conditiile in care la prima se facuse santier, praful nu era singura problema, probabil zgomotul ar fi fost infernal.

Acestea fiind zise, eu va pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am ajuns si eu la ai mei in Arizona si Doamne bine a fost s-o revad pe Rianna!!! N-am mai putut de dorul ei

Madau si pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Mama lui de timp nu stiu ce are cu mine, ca nu sta deloc in gradina mea...nu apuc sa mai fac nimik...

La intalneala clar a fost suuper, pacat ca Sma si Iulia au pleca asa de devreme, urmate apoi de Nic pe la 20 si bineinteles ca neobosita de fii-mea abia pe la 20.45. Am si poze facute, trebuie doar sa le descarc si sa le pun...

Inutza, nu te impacienta, fac fetele misto de teine degeaba. Nic este un cuminte si un calin, deci nu avea cum sa nu arunce ochi dulci in stanga si-n dreapta. Iar Sma nefiind departe de el a fost partenera perfecta. Ca pe domnisoarele Sarah si iulia nu prea putea sa le prinda.

Alinush- si la gradi a noastra tot asa sunt pauturile - cam 10, mici, joase, fara aparatori. Dar ei dorm de rup TOTI pentru ca e ff obositor pentru ei programul si pica toti lati. Deci nu te stresa cu asta!

Roxi- ce face micutza? Mai arefebra asa de mare? Ai repatriat-o? (Aseara pe la 21 ma suna saraca Roxi disperata ca Alxia are 40 febra...)

Ma duc sa lucrez ceva pentru mama si apoi sa pun pozele.

A..sa nu uit. Azi sunt singura acasa - Adila e plecat - fiind week-end, care se mai baga la o mini-intalneala????? Gandacel, hai, poate asta e ocazia!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Poze de la intalneala a pus cineva??????????

Roxi cum e Alexia?

Dordia mersi de invitatie, n-am venit aseara ptr ca m-am simtit tare rau, Marius n-a fost acasa si nu ma-m incumetat sa vin singura. Dar o sa ne vedem noi, curand.

Cel mai rau in toata chestia asta care mi se intampla e ca totul se rasfrange si asupra Mirunei, eu nu pot iesi afara si uite asa sta saracutza in casa...si asta imi sporeste deprimarea, ca sunt o mama buna de aruncat la cos. Si uite asa nu mananc, si uite asa slabesc...

Ma duc sa ma invart prin casa....we placut!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Foooarte frumos la intilnire, imi pare rau ca nu ati putut veni mai multe.
In afara de bucuria ca le-am cunoscut in sfirsit pe Anda, pe Mirabilis, pe Corap si pe Roxisialexia, am avut bucuria ca au venit si mamici fara plozi (roxi, Corap si Lavi) ceea ce inseamna ca noi ne iubim si asa in afara mamiciei :-)

Ina, poate ai aflat, dar voiam sa-ti spun ei eu personal ca Rachie a fost tradata. Avem si dovezi, cind o avea cuscra-ta curajul sa iasa public cu povestea.

Intr-adevar am vazut si eu argintul viu numit Sarah. Mai intii Smaranda a incercat sa se tina dupa ea, dar Sarah a pierdut-o repede intr-un tobogan luuuung si intortocheat in care s-a dus singura, departe de privirle neingrijorate ale lu' mami-sa. wow.
Si clar are o personalitate puternica, intrucit Smaranda voia sa faca tot ce face si Sarah, inclusiv pipi la copac... :-)

Nic e o dulceata de baiat, scump de tot, cooperant si cu un zimbet care te topeste. Cred ca misiunea lui in viata e sa placa tuturor.

Iulia e o ciresica frumusica foc si foaaarte atenta, cu niste pulpitze de-mi venea sa le maninc.

Nu stiu daca mai am timp, dar daca va mai intilniti undeva sapt viitoare dati de stire, da?

Stiu ca s-a mai scris, dar nu-mi aduc aminte, unde avem acum pozele?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am gasit albumul, dar eu nu pot sa descarc pentru ca nu am cablul la mine. of.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

io am cateva poze. unde sa le pun? ghidati-ma pls.

ina, sa-ti explic...
baietii cand pleaca intr-o deplasare si intalnesc niste oki albastru-tulburator, se pierd nitel. doar nitel. nu s-a intamplat nicio tragedie si e bine ca rachel sa nu afle. smaranda este o frumusete, dar nu putem trada contractul matrimonial incheiat deoarece familia este baza societatii. drept pedeapsa pt nichita ca si-a pierdut capul dupa alta fetitza (adik doar a luat-o dupa umeri si i-a pus cu mana niste nisip intr-o lopetica tinuta de ea, n-a facut altceva...atat am vazut), azi va fi dus la ziua de nastere a unui baietel unde se va dezbraca in fundul gol la piscina. asa, sa-i fie rusine!

fac rezumat la intalnire mai incolo.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pt copilasii de la intalnire, sa stiti ca nic nu are nici azi muci. am vrut sa precizez deoarece atunci cand am ajuns la intalnire si m-au intrebat fetele dk mai are febra, mi-am dat seama ca io am postat "nic are muci si febra , dar venim":)) , ceea ce le-a ingrijorat, normal, dar nu am mai exprimat in scris ceea ce banuiam. a fost un episod de o zi, din cauza curentului din casa. ii dadusem alaltaieri 3 reprize de nurofen si un suc de portocale si il pusesem pe picioare, ati vazut ca nici ieri nu-i curgea nasul. nu veneam cu el copt, ce naibii. deci nu va ingrijorati de fetitele de la intalnire, sunt sigura ca nu aveau ce sa ia de la nic.
io ma tot scuz ca sper ca nu v-ati suparat ca am venit, nu avea nimik de dat, stiam ca-l luase nitel curentul doar.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebelin spune:

Si eu sunt mamica unui baietel BOGDAN-ANDREI, nascutr pe 12 noiembrie 2005, la sapte luni, vreau sa ma includeti in lista mamicilor 2005.

Mergi la inceput