Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Gandacel
Gata, ma aranjez putin, ca vin oamenii sa vada masina si nu prea au ce vedea, sa ma fac eu prezentabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Io mi-am facut o cafea si stau prostita pe canapea....nu pot sa fac nik.
Peste fix o ora vine sotu-mio sa incarce bagajele in masina sa plecam dar nu am facut nimicutza... Zici ca sunt in transa.

Gandacel bafta la vandut Tico . Ce bine ca iti iei bona si menajera....Eu mi-as lua o "fille au paire", o fata care sa stea cu noi pe o perioada determinata - ca vad ca se practica mult pe aici- insa sotu' din dotare nu e de acord, zice ca nu mai avem intimitate in casa . In schimb o bona care se a vina acasa nu se practica, decat cred ca la un tarif exorbitant.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hai salut din nou...
eu tocmai incep sa-mi revin... HILDE are dreptate, un concediu chiar si cu copilu' dupa tine iti schimba total starea de spirit, so' faceti plinul si pe cai...putere.

va recomand Felixul, apa are 32gr iulia mea e numa in apa, ajungem in final si noi pe cearsaf dupa o ora de balaceala si incepe sa urle cat o tine gura "mamiiii iuia ace baie baie baie" si iara mergem in apa...

noki vazut pe Sarah ce mare si frumoasa este si ce roscataaaaa..... cu cine seamana?

D-ale iuliei:
copilu' manancand popcorn: mmmmmm... mami o fot buna...
mama: ce o fost buna mami?
copilu: poconu

" mami pica ale cada" (pisica are coada)
" mami mosh apa" (mami te rog frumos apa)

in alta ordine de idei vreau sa va spun ca am inceput cautarile pt BONA. deja ma doare capu'. sper sa gasesc pana in nov. printre cunoscuti nu prea am avut sanse. probabil ca voi da un anunt saptamana viitore. va tin la curent. astept sfaturi de la fetele cu experienta

iulia doarme de 3 ore, la noapte ne uitam la nuferii din balta

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noa...tocmai ce m-am uitat pe net si am vazut niste postari ale unor tipe care aveau sterilet Mirena si ghici ce simptopme aveau de la el?. Iegzact...ce am si eu. Deci mai am o chestie de avut in vedere. Somebody stop me!!!!

Miha super tare pitica...bun pocounu

Hilde spune-mi pe PM ce vrei sa faci exact si te indrum. Da' faci cinste cu un tort din ala miraculos de-al tau

Gata, ma duc sa surfez iar, caut lentile de contact acu'..m-am tacanit de tot, intelegeti-ma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

Si aici merea bomba: dormitorul este oribil, sunt 14!!!! patuturi din alea mici si joase, fara grilaj fara nimic si fiecare doarme cat vrea si se da jos din pat tot cand vrea....Pai atunci cei care vor sa doarma ( ca fii-mea) cum pot sa se odihneasca cu un dute vino din asta....

ehe, pai inseamna ca este dotata cresa, aici am vizitat n crese, de la cele mai scumpe la cele mai ieftine, absolut toate au saltelute pe care le pun pe jos la ora culcarii. Si nu mi-a placut faptul ca in camera in care se joaca, acolo si papa, dorm, etc., dar in fine, sint dispusa sa incerc.

Din septembrie incepe Rachelina mea cresa si nu ma intrebati cit am plins si am bocit. Familia mea si a lui George sint impotriva fiindca este prea mica , dar noi credem ca este mai bine asa pentru toti.

Ieri am fost din nou in "inspectie" si s-a jucat cu copilasii, s-a "conversat " cu educatoarele, a fost bine. O s-o las o luna si dupa aceea mai vedem.
Incerc sa pun in balanta avantaje vs. dezavantaje:
Avantaje: cresa este la coltul strazii,cam 3 min. cu masina si aprox. 10 pe jos; educatoarele par de treaba, au activitati diverse, copilasii sint deja "instruiti" din cit am vazut eu, nu sint agresivi, sint chiar placuti iar Rachel o sa fie pentru ei o jucarie , deja o fetiza si un baietel au luat-o sub protectia lor si o ajutau cu diferite chestii iar ea se supunea, docila

Dezavantaje: Rachel este cea mai micuta, nu stiu daca o - sa vrea sa - participe la activitati care nu sint de varsta ei, nu stie sa mearga la olitza, sa se spele pe manute singura, sa ceara.
Si mai exista si dezavantajul limbii, dar am fost asigurata ca o priceapa Engleza intr-un timp scurt.

Pumba draga, mai mult ma tine ea ocupata pe mine, decit invers. Este un copil caruia ii place mult compania ( cu cine o semana oare ??) asa ca zilnic margem in parc sau in vizita la alti copilasi sau avem noi vizitatori, nu exista o zi la fel, de cind s-a nascut. Probabil asta a fost si greseala mea mare, am cam tratat-o ca pe un adult, am luat-o cu mine peste tot fiindca nu am avut cu cine sa o las si citeodata prea mult nu este bine fiindca acum se plictseste, nici vorba sa se joace singura cu jucariile ei, dar daca mergem la cineva si-i da o lingura este cea mai vesela.
Am mai mers pe la activitatile de la YMCA, foarte bune, insa nu a avut rabdarea sa participe la poezioare, cintecele, era singura din clasa care se catara, cerceta jucariile, asa ca de cind am venit acasa am rarit-o cu mersul acolo fiindca ii deranja pe ceilalti si nu mi se pare corect.

Ieri am avut o zi "plina" : am pus-o pe Rachie in patul nostru sa-si bea laptele ( i-am pus o paturica pe care o schimb de pampers, captusita cu musama ca sa nu treaca nimic peste), m-am dus la dus si dupa trei minute cind am iesit, am constatat ca daduse musamaua la o parte si facuse pipi. Am pus la spalat asternuturi, huse, a intrat totul pina la saltea asa ca am lasat-o sa se usuce pina spre seara. La prinz am gasit-o in camera ei cu kk insirat prin pat, il admira pe-acolo, se dezbracase in fundul gol si imi arata "Rachie cacatza !" asa ca iar m-am pus pe scos asternuturile ei, schimbat paturica, pijama, etc. Dupa o juma' de ora mi-am aruncat un oki in camera ei sa vad care este motivul pentru care nu doarme; varsase in patut ( asta fiindca dupa ce a papat mult mi-a cerut si un bibe cu lapte si eu am cedat , desi nu trebuia ) era manjita toata + asternuturile, asa ca am luat-o de la capat.
Spre seara, cind a venit barbata-meu si m-a intrebat nonsalant "da' cum ti-ai petrecut ziua astazi?" imi venea sa-l string de gat

pup fetele!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- rachel va merge toata ziua din sept sau cateva ore?

eu zic ca e foarte bine pt ea sa fie cu cei de-o varsta ,sa se obisnuiasca si fara tine un pic.
-O vei duce la YMCA, la day care? in canada aveau un program super, in cadrul scolii pt 0-4 ani , de 3ori sapt, de la 9-11am, gratis.
era o sala de clasa unde veneau mamicile cu cei mici si aveau diverse actv( colorat ,crafts,cantecele )gen YMCA, poate au la scoala de care apartii asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La intalnire a fost SUPER! cel putin eu m-am simtit foarte bine in compania fetelor. Sper ca si ele.

La inceput m-am intalnit eu cu Noki, apoi cu Bic (ne cautam prin diverse zone ale parcului), apoi au venit Mirabilis, RoxifaraAlexia, Corap si Anda.

A fost tare bine, copilasii tare cuminti, Sper ca nu citeste Ina dar intre Nic si Sma s-a cam infiripat ceva , Sarah si Iulia mai active, Sma mai cumintica iar de Nic... ce sa mai zic, baiat de zahar!

Aoleu Inuta draga rasu-plansu activitatile tale pe ziua de azi!
Cu pipi, imbracat-dezbracat-mancat, toate astea va progresa in urmatoarele luni mult.

Alinush eu gandesc exact ca Phil: nu mi-ar trebui bona interna... nici in cosmarul cosmarului. Eu am o stare de tensiune in mine cat sunt si eu si bona in casa, parca e o furtuna care sta sa izbucneasca din moment in moment. Si sunt convinsa ca si cu alta ar fi la fel.

Madau eu de mult am zis de Mirena, azi imi venea sa zic iar pe de alta parte m-am abtinut, ca am zis sa nu-si scoata fata steriletul din cauza mea si apoi sa ramana si cu panica si cu steriletul
Progesteronul luat singur POATE sa dea stari psihice nasoale, depresii, etc. Cumnata mea a facut depresii si de la un anumit tip de pilule combinate, care aveau un anume progestativ. Poate fi de la el dupa cum poate fi si 100% pe fond psihic, stres si oboseala. (De-asta de obicei pilulele se fac combinate, etrogenii compenseaza si echilibreaza efectele progesteronului. S-ar putea sa fie de la Mirena, mai ales ca tie nici combinatele nu ti-au priit.)

Care era vestea cea buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intilnire ,pacat ca nu am putut ajunge ,mi-ar fi placut sa o cunosc pe Bic dar chiar n-aveam cum sa apar cu 3 plozi dupa mine ....
Poze ati facut?Daca da asteptam!

Noi azi am bintuit o gramada prin parc ,am plimbat plozii cu trenuletul (al meu e lesinat dupa tren) ,cum ajungem in parc incepe''mami tenu ,haide '',daca il ignor incepe sa urle cat poate ,,mamiii tenuuuuuuuuuu'' si ma trage de mina pina ajungem la locul respectiv ,apoi vrea in masini si uite asa imi toaca fi'miu zilnic cite 15-20 ron :))

Aaaaaaaa ,sa nu uit ,de citeva zile baiatul meu papa singur ,imi ia lingurita din mana si-mi zice ,,io mami ,io'',se murdareste eldar n-am incotro ,nu ma mai lasa deloc sa-l hranesc ,,io'',avem dovada la ,,1 an si 7 luni-2 ani'' si tot acolo poze de azi din parc ,trenulet etc ...

Ma duc sa ma relaxez nitel la o tigara

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pumba va merge full-time. Nu vreau s-o dau part-time fiindca i-as da programul ( rutina) peste cap; o zi as trezi-o devreme, ar avea prinzul la o anumita ora la cresa si acasa s-ar trezi tarziu( doarme si pina la 10 ), etc. La noi este ori-ori. Cu bona, nu ma incinta ideea, desi aici este mai ieftin si sint mai flexibile ( adica, daca intarzii si nu iei copilul la ora fixata nu-i o tragedie, pe cind la cele de stat ar fi) am avut o experienta nu tocmai placuta si nu mai incerc.
La YMCA day care o voi duce, si intr-adevar,activitatile de acolo sint gratuite ( pentru cresa insa,platesc). Am platit inotul, dar la cu totul alte centre de activitati.

Ah, si uitasem sa adaug de ce sint trista ca o voi duce; simt ca si cind as trada-o, ca nu am avut grija de ea mai mult timp. Si totodata simt ca asta este mai bine pentru ea, din pacate. As fi egoista daca as tine-o de fusta mea, acasa. Of, greu-greu.

Alinusa, iti inteleg ingrijorarea. Daca o persoana nu se ingrijeste si este sleampata, de cele mai multe ori nici de cei din jur nu-i pasa.

Lavi, eram sigura ca ai sa vii cu vesti de la intilnire! Ati facut poze?
Ehe, sperai tu ca nu citesc dar okiului de soacra-acra nu-i scapa nimik ...
Cum mai intre Nic si Sma s-a infiripat ceva?
Pai Anda a spus ca vine fara copil, eu asa citisem...

plec, ca sint neagra de furie si indignare.
In semn de protest, fac greva forumului un timp.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dap, era ceva intre nic si sma..............

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput