Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 23
madau spune:
Anda, Lavi
, mersi ptr incurajari!
M-am gandit si la varianta cu psihoterapeutul, de fapt mi-am si facut o programare la unul, la inceputul lui septembrie, nu mai pot sta asa acasa ptr ca nu rezolv nimic. Am incercat sa ma calmez dar nu reusesc, si asta ma termina si mai mult. Plus ca v-am zis...ma urmareste chestia asta cu ideea ca-s bolnava de cine ste ce, de aia am si slabit si nu pot manca si mi-e rau...Marius o tine pe a lui, ca-i din cauza stresului, insa v-am zis..nu ma duc sa-mi fac analizele de FRICA
, cu toate ca daca le-as face si ar iesi ok, asa cum au iesit si cele de acum o luna m-as linisti, si as sti incotro s-o apuc...dar si daca nu ies in regula? O iau si mai rau razna
. Nu stiu ce sa mai fac. Citesc pe net tot felul de chestii, divrese boli care seamana la simptome cu ce am eu...sunt constenta ca-mi fac rau asa, dar nu ma pot linisti. Am ajuns sa-mi fie frica ca am leucemie..va dati seama in ce hal sunt 
Sunt asa deprimata, nu-mi doresc nimic, nu am putere sa fac nimic.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
madau eu cand am tot felul de necazuri sau depresii ma pun si citesc carti usurele, comice, frumoase pur si simplu sau politiste. Cartile politiste imi plac ca iau moartea "usor", nu-i privita ca o tragedie. Iar eu am ce am cu moartea, deh, fiecare cu pasareaua lui.
Carti comice, sau de dragoste, sau de atmosfera, sau politiste...
alexandrina spune:
Madau e o metoda controversata, insa poate iti faci o investigatie prin biorezonanta.
Eu tot imi zic ca daca vin la capitala imi fac o programare www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/companies%7CdisplayCompany/id_61/Prezentare.html" target="_blank">aici, dar nu mi se arata curand...
Intalnire vesela la cele care va adunati! Sper sa nu va evapore caldura de tot.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
anda77 spune:
madu, am citit acum pe net ce-am gasit de atacuri de panica. desi scaderea in grutate nu apare la simptome, pe site-urile oficiale, toti cei cu atacuri de panica se plang si de scadere in greutate si anxietate. mai bine ai veni in parc azi
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Madau, hai in parc azi sa facem misto de tine si sa vezi ca-ti trece.
Cel putin temporar. Eu una promit sa te enervez asa de tare incit sa nu te mai gindesti decit cum sa mi-o tragi mie in freza, in loc sa te gindesti la boli. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Madutza10 spune:
Madau ,ce zici tu mie-mi suna a stres mult si ceva depresie ,la mine asa s-a manifestat ,am luat o perioada extract de sunatoare ,e pt calmare ,depresii etc ,mi-a facut bine ,poate mai tii minte ca eram la capatul puterilor ,mi-era frica ca o s-o iau razna de tot si n-are cine-mi creste copilul dar am facut mari eforturi sa depasesc momentul ,a durat ceva dar acum sint bine .Lipsa poftei de mincare poate fi din cauza depresiei ,nu mi-o lua in nume de rau ,nu zic ca esti ,,dusa'' dar stresul continuu duce la asa ceva ,stiu ca sint patita ,imi venea sa-mi rup parul din cap ,nu mai aveam chef de viata ,sper sa-ti treaca repede!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
felicia74 spune:
Buna, buna!
azi, da zi buna. Nu tu febra, nu tu diaree, mama, ce bine e!
O mai tinem 2-3 zile pe regim dupa care sper sa ne revenim de tot.
Cu caldura e mai greu, dar trecem si peste asta.
Madau tin pumnii sa-ti revii! Incearca s-o lasi pe Miruna la mama ta mai mult si pleaca si tu undeva numai cu sotul (in Buc sau mai departe).
Intalneala placuta!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Multumesc ptr incurajari si ptr invitatie...as veni la intalnire, dar nu am cum, Miruna doarme pana pe la 4-4.30, si pana plecam, pana ajungem se face 6, iar la 7 trebuie sa fiu la Pustnicu sa-l iau pe Marius. Imi pare rau, chiar as fi vrut sa ne mai vedem

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
La intilnire nu ajung nici eu ,nu ca ar fi departe dar am nepotii ,,pe cap'' azi ,sor'mea e la servici pina la 18:00 iar mama e bolnava si nu poate avea grija de ei ,imi pare foarte rau!!!:(((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
mirabilis spune:
Bonjur fetele. Noroc ca am intrat si eu pe net nitel. Poate vin si eu la intalneala, tati lucreaza chiar in Pta Victoriei si iese pe la 6. Dupa care din pacate va trebui sa plec, pt ca e ziua de nastere a socrului meu. Problema: nu am nici un nr de mobil!!!
MADA te inteleg perfect. Eu inainte de rezidentiat am patit la fel. Intotdeauna am fost mai plinuta, insa atunci slabisem, eram deprimata si obosita, nu o aveam pe Iulia langa mine si ma simteam sfarsita...Colac peste pupaza am mai facut si niste ganglioni...Aparusera axilar initial, apoi supraclavicular, iar astia sunt intotdeauna patologici. Nu e normal sa ai asa ceva. Analize...Stres...Iti inchipui. Ei bine, pe fondul de stres, normal ca mi-a scazut imunitatea si am facut o infectie. Analizele au aratat ca a fost totusi infectios. Sa stii ca dc e sa ai leucemie sau ceva, nu prea ai analizele bune. Se vede. Eu sunt absolut convinsa ca nu e decat stres. Acum o luna ti-au iesit ok, nu? Adica, in momentul in care incepi sa te simti obosita si analizele sunt ok, inseamna ca trebuie sa cauti cauza altundeva....Personal sunt f de acord cu Lavi, terapia ar fi excelenta. In atacurile de panica si mai ales pe structura ta logica, merge f bine terapia cognitiva.
Multi pupici, sanatate si nu-ti fie teama, se va rezolva. Sunt sigura ca e doar psihic.