Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 24
lavi02 spune:
mirabilis numerele de mobil le gasesti in contul comun. Vezi ca al tau e gresit.
Iti aduc pampersii pt copilul verisoarei? Am innebunit forumul cu ei, te-am intrebat de mai multe ori si n-ai zis nimic.
madau spune:
Mirabilis mersi frumos, parca mi-ai mai dat putin curaj
. Adevarul e ca asta imi spun toti, cum sa fiu bolnava daca analizele le am bune? Dar pe mine ma roade faptul ca atunci cand mi-am facut eu analizele ma simteam bine. Abia dupa vreo 2-3 zile a aparut starea asta de oboseala si deprimare...e adevarat daca daca o luam logic, nu prea are cum sa fie ceva in neregula, nu se putea intampla in 3 zile. Probabil ca atunci s-a umplut paharul si au aparut si efectele. Ale stresului, ale lipsei de odihna...insa ma enerveaza ca nu-mi mai revin. Parca nu mai am putere sa lupt...eu care tot timpul am fost o luptatoare...asta ma face sa ma deprim si mai rau.
Am sa incerc sa merg si la terapie, chiar nu am de gand sa ma dau batuta...dar am momente in care clachez..si iaca rezultatele
. Azi la 2 am programare si la oftalmolog, sa vedem ce e si cu durerile astea dese de cap...of, parca-s o baba ramolita
Gata, am promis ca nu va stric buna dispozitie si iaca ce fac....
...intalneala placuta si sa faceti multe poze. Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mirabilis spune:
Ok, o sa notez niste nr de tel, in caz ca nu ne gasim. Scuze Lavi, tu vrei sa faci un bine si eu....Am fost plecata si tare ocupata in timpul asta si nici nu prea am intrat pe forum. Daca poti, poate ii aduci azi.
Mada, sa stii ca nu avea ce sa se schimbe in cateva zile. Asta dc era ceva cu adevarat grav. Insa sa stii, asa e cu atacurile de panica. Poti sa simti mai orice. Se pare ca atunci cand le au, oamenii se gandesc cu mare intensitate la un lucru, o stare, etc...Eu am avut asa o prietena, care lesina. Nu avea nimic, doar ca i se punea pata din cand in cand ca ea lesina. Si o vedeai cum se albeste, zicea : gata, eu lesin...Si lesina! A mers f bine terapia cognitiva, care a ajutat-o sa lucreze cu ea cand simtea starea asta...
miri__b spune:
Madau am gasit o farmacist care mi-a dat amestecul fara reteta. eram cu masina si n-am avut timp sa intreb cum se pastreaza si cat. ma poti ajuta tu?ma demoralizezi si pe mine cu starea ta. eram asa de fericita cand plecai la mare in fiec wk parca ma duceam eu.Mobilizeaza-te!
Joy se vede treaba ca esti tare ocupata cu Vlad. nu s-a coborat din brate.
Al meu copil toata saptamana s-a trezit in fiec noapte pe la 1 si se smiorcaia, era un fel de alintatura, parca il jena ceva. ma gandesc ca dc il durea plangea mai tare.si il tine destul de mult, cam juma de ora se vaita, tace iar dupa 10 sec o ia de la cap. si tac-su isi ia catrafusele si o intinde in sufra ca de el se duce la munca si tre sa se odihneasca.
Si tot al meu se teme de mushte in casa, de alea mari galagioase. a intrat ieri una in dormitor, plangea, urla si se agata de mine, eu ziceam gata a plecat el CA =GATA dar tot agatat de mine era. si ma transpirase, ma tragea de par, nu puteam sa-l desprind.
Hilde din dulciurile alea pe care le pregatesti ii dai ceva lui Stef?
Miri si
David - 23.12.2005
Hildegard spune:
cucu,
Va intalniti iara! ce bine de voi!
Stefan e tot mai imposibil de inteles.Ma nerveaza de numa... De vorbit nu vrea sa vorbeasza si zice numai ce nu inteleg io. Se urca pe masa, pe mobila, se spala in wc, de astea.....ma face sa fac cu inima, pe bune! nu ma pot abtine si strig la el.....dard eja stie lctia cand ridic tonul stie ca nu e voie sau a gresit ceva.Cica sotul meu a vorbit de la 2 ani, o fi semanand pe el
la faza asta.
I-am luat reductor de wc si face pipi la wc mare ca oamenii mari![]()
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
Ina869 spune:
Intru si eu scurt fiindca vreau sa-i dau o floricica virtuala lui Mada 
Scumpa de tine, probabil te-ai agitat in ultima perioada ( cu inceperea facultatii, cu Miruna) acum s-a umplut paharul si caldura de afara inrautateste si mai mult starea ta.
Ti-as sugera o iesire la munte, chiar doar si in we si muuuuuult somn. Fructe si legume multe, apa la greu , evita carnea o perioada. O sa fii surprinsa de rezultate.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
madau spune:
Gata am si venit de la doctor...noroc ca e la scara de langa mine, ca altfel ma topeam pe drum
. Concluzie, am o usoara miopie, aceeasi dioptrie la ambii ochi, din cauza aia ma si durea capul asa tare, cica am si tensiunea cam mica, in fine...ochelari scrie pe mine
. Ia ziceti-mi si mie unde gasesc niste rame mai haioase?
Miri si mie imi vine sa plang cand ma gandesc cat de bine ma simteam si hop deodata prostia asta. Tre sa ma pun pe picioare...nasol e ca nu am tot timpul putere. Glicerina o poti pastra la temperatura camerei, mie aia de la farmacie mi-a zis sa o tin undeva mai la racoare, camara...ceva..sa nu stea in soare.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Miri, nu dau la steff. Cum sa dau???eu fac pentru rude , de ziua lor. Am facut un tortulet din iaurt cu 2 creme din iaurt , din acela a papat 3 guri ca era usor, racoritor.
Vreau s afac multe torrui sa-mi fac album sa am ce arata la cine vrea
.
Mi-a sarit in cap acum ca-mi fac P.F sa pot face trandafiri si alte flori la comanda pentru cofetarii. Pentru asta nu-mi trebuie frigo, ca se Acofetariile mari nu fac trandafiri ca mine
si as putea avea afacerea mea.
Stefan papa numai chec simplu daca papa, si baton d ecasa dar alb fara cacao
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
Noki_Lara spune:
Madaule, tu esti fix ca Adila si invers ca mine. io cand sunt deprimata - faza proasta mananc de sparg, deci ma ingras. Ca acuma.
Zic si eu la fel ca toata lumea de imbarbatare - ai vazut tu
mort?
Nu! E...asa nici tu nu esti bolnava si e doar o chestiune de timp si de putere multa pana iti vei reveni. Musai sa te mobilizezi, nu mai gandi negativ si la prostii, ca nu e cazul! Si pune mana si fa analizele alea ca sa te linistesti! Sau vin io si te intep! ce-i aia, sa-ti fie frica????
Iar una din solutiile cm bune ar fi dupa parerea mea un sejur cu Marius la mare sau unde vreti voi dar FARA elefant. Crede-ma, face minuni. A...mai bine o capitala gen Roma-Viena, ca tot sunt reduceri la greu. Ia baga tu frumusel o tura de control si vezi tu dupa aia ce ditai moralul vei avea!

Intalneala - io vin clar. As propune mai degrama PAVILIONUL DIN MIJLOCUL PARCULUI!!!!! ESTE MARE, DIN LEMN SI NU POATE FI DELOC RATAT!!!!
Andache, ce face poetul? Sper ca nu mai are febra!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
bey, fetele si pe mine ma apuca din cand in cand afurisita deprimare....strig ca dracu, mai coada imi trebe' si furca si pot da mana cu el.
Cred ca asta se datoreaza faptului ca nu vine nimeni sa ma inlocuiasca macar 2-3 ore, mama, soacra, ca una e tanara si are servici(vorba vine') alta e prea batrana si sclerozata si iaca asa.....sau ca nu merg la servici sa mai ies din casa si sa nu vad copilu care deja mi s-a urcat la cap...sincer, oricat de buna si rabdatoare ai fi la un momentdat nu-l mai suporti. Te simti aiurea, mananci, cum mai fac io, bag in mine ca sparta si apoi ma plang "vai de ce am burta sau fund"![]()
Sincer, m-am saturat, de casa, de copil, vreau in concediu( ca n-am unde altundeva).....normal cu copilu, si sot
u...dar parca ar fi mai bine sa schimb atmosfera de bloc, de cusca de caine.
nu ma mai tin nervii sa tot fac observatii la steff, ca degeaba zic cu frumosul ca tot nu pricepe(normal, e copil mic)
Paoet vine protectia copilului pe mine![]()
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter