Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 25
lavi02 spune:
Hildegard eu bag maxime 
pentru afacerea cu trandafirii.
Avantaje:
-iti face placere si ai talent
-iti ofera flexibilitate, lucrezi la ce ora vrei/poti
-e de talie mica, nu-ti trebuie investitie mare pt inceput.
-cu PFA actele sunt simple
Probabil iti trebuie ceva autorizatii sanitare, banuiesc,nu? 
Capaciteaz-o si tu pe mama ta sau pe sot in we sa mai iesi si tu la o plimbareala de una singura, ca tare e bine!
Feli ma bucur ca Ilincuta e mai bine 
Hildegard spune:
Lavi, nu stiu ce -mi si ce nu!!!!Am postat pe culinar sa vad ce-mi rapsund cei care stiu. Habar n-am unde sa intreb, pe cine....poate va trebui sa fac un curs de patiserie.....nu stiu! Dar mai bine asa, decat sa lucrezi la patron...asa castig io cat castig si gata....si in plus, IMI PLACE LA NEBUNIE....multa lume imi zice sa-mi fac firma de torturi si praji dar n-am bani de asta...poate pe viitor imi voi face bani si va fi altfel, nu se stie si in plus iti trebe o gramda de chetii. E foarta severa legea in ceea ce priveste dechiderea unui laborator/cofetarie.
Eu cred ca mi-am gresit vocatia cu dreptul meu si pedagogicul ca educatoare/invatatoare.
vreau sustinere din partea vostra ca sincer am nevoie de ea si ma ajuta multttt de totttt. Sper ca nu cer prea mult. Daca aveti ceva informati(ca nu se stie) va rog sa ma ajutati.
Nu cred ca e munca de jos asta. Eu pun accent pe talentul/harul omului si am zis ca daca imi place as amult si mainile imi lucreaza bine de ce sa nu dezvolt asta, nu?
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Paoet vine protectia copilului pe mine[

Vazut, placut,admirat fotomodelele din pozele lui Noki

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
madau spune:
Hilde daca vrei sa te apuci de vreun business, spune, ca te ajuta fata cu tot ce tine de acte, autorizatii, etc. Sa-ti spun ce trebuie sa faci, ca de venit eu pana acolo n-am cum...dar macar sa te ajut de la distanta, ca doar asta fac zilnic...
Ma duc sa ma culc![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Madau, Doamne ce bine ca vrei sa ma ajuti, sfatuiesti.

Vreau sa stiu ce conditii trebuie pentru P.F / flori cofetarie?
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
Hildegard spune:
Bey, io nu vreau sa dranjez pe nime aci...asa ca Madau, mai bine vorbim pe mess sau mail...sa nu perturbam fetele.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
lavi02 spune:
Hilde, nu-i munca de jos, e munca creativa. Eu de ex parca am 2 maini stangi, cel mai bine e sa tii ochii inchisi cand sufli in lumanare pe tortuile mele
; dar macar sunt OK la gust ca sunt naturale, de casa.
Cel mai important e sa-ti placa ce faci si sa simti ca-ti iese si un ban din munca ta.
Hildegard spune:
Lavi, sti cum visez io pe viitor: S.C Vero Decoratii Torturi s.r.l![]()
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
Hildegard spune:
Moama, ce ocazie as avea iar...intalneala cu voi, daca as sta in Buc. asa face un tortoc....
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
miri__b spune:
V-am zis ca ma bag la loto dupa ce am calcat in kk de David. ma gandeam ce fac cu banii. ete ma asociez cu Hilde la o cofetarie.nasol ca nu stai in Buc. iti mergea mai bine.parerea mea e sa faci albumul de torturi si sa mergi la firmele de catering cu el. astia mai lucreaza si pe nashpa.si iti dau ei comenizi. acu nu stiu cate firme or fi in Arad dar incearca, mai dau la clienti si alte prajituri nu numai torturi.
Miri si
David - 23.12.2005