Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uaaa, odata si eu am dat-o jos de la masa pe Nati pt ca se juca cu mancarea si n-a vrut sa inceteze. Aoleu, ce tragedie, ce-a mai plans probabil credea ca am scos-o de la suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cu mama nu prea mai sta, mai nou, din pacate. Ea e full de treaba si i- duc maaaxim o ora, odata pe saptamana sau maxim de 2 ori. Acum, pana termina studiul.

Pe mine nu atat urletele ma scot din sarite, cat muscatul-razbunatul si crizele de nervi. Eu recunosc ca am fost o rebela la viatza mea si ca aveam puseuri de furie - dar in adolescenta, nene. Mi s epare cam muuult prea devreme sa fie de pe acuma.

E adevarat ca dupa ce musca sau loveste ii pare rau si vine si face gigea, dar deja s-a cam fumat treaba...adica a devenit obicei. Cum nu-i convine ceva, harst!

Lavi + Alinush, voi aveti fete cuminti, nene...daca io aveam asa episoare trebcatoare nici nu ma stresam. Ii dadeam ignore si gata.

DAr puteti s ava imaginati cum e sa mergi cu masina 2 ore - drumul de la Sovata-biastrita in urlete animalice care nu incetau cu NIMIK????? Zici ca o taia cineva, asa urla de tare. Si asta numai ca pur siu simplu e anu avea chef sa stea in masina ci eventual sa se joace pe tobogan.

Madutza, normal ca ingrasa. Si baloneaza. Sarah dupa 2 zile de mancat pufuleti, care tot u fel de mamaliga sunt- nu mi-a facut kk deloc.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

la cat ne intalnim? io trebuie sa stiu clar ca sa-mi fac programul acum, ca am mai multe treburi. are cineva un nr tel al lui bic s-o intrebe l;a cat ajunge? sau ne intalnim noi si vine si ea cand poate?mie mi-ar conveni ora 17.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Noki ma gandesc la emisiunea Little angels, facuta de BBC. Te-ai uitat? A fost pe TVR2. Oare nu se gaseste pe site-urile de download-at filme?
E foarte buna calitativ emisiunea.

Am avut si eu probleme, intr-o perioada Nati o musca pe Silvia. Cauza era ca eu ma jucam cu ea de-a muscatul, ma faceam ca o musc acoperindu-mi buzele cu dintii. Tampit comportament ! Eu o faceam de drag, in loc sa o pup, dar apoi mi-am da seana ca de la mine a invatat. M-am oprit si la ceva vreme s-a potolit si ea din muscat. Acum o trage de par cand nu-i convine ceva Dar jur ca eu n-o trag de par, nici in joaca.

Mergi la inceput

Intalnire: ora 17? Piata Victoriei parculetul de langa muzeul Taranului?

Noki ai cartea lui Elizabeth Pantley, Parintele perfect?
Exista acolo o mica sectiune: muscatul. Pot sa ti-o aduc la intalnire daca vrei.

Alinus marti pe 4 mai sunteti in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Gagici io cred ca o sa iau o pauza de forum, ptr ca sunt cu nervii la pamant, sunt obosita, n-am pofta de mancare, ieri iar am facut atacuri de panica toata ziua, azi m-am suit pe cantar si am vazut ca iar am slabit...nu stiu ce sa mai fac..cred ca am luat-o razna rau. Am fost la dr cu analizele mele si mi-a zis ca nu am nimic, ca-s stresata si asta e...dar cu taote astea starea mea de rau nu inceteaza..sunt ametita, credeti-ma ca nici nu mai sunt in stare sa am grija de copil, nu va mai spun ca azi cand m-am urcat pe cantar si am vazut ca iar am mai slabit am simtit ca innebunesc. Toti imi spun ca e din cauza caldurii, si din cauza deprimarii nu mai pot sa mananc, credeti-ma ca am ajuns sa ma gandesc ca am cine stie ce boala...am o gandire distructiva. Toata lumea imi spune ca nu se poate sa se modifice asa analizele rau de la o luna la alta, dar totusi eu ma simt rau...mi-e si teama sa-mi fac alte analize sa nu iasa ca am intr-adevar ceva....

Imi pare rau ca mi-am spus oful pe aici, de aia si iau o pauza, ptr ca efectiv nu vreau sa va prost dispun si pe voi. Cand voi avea o stare mai buna voi reveni.

Va pup si aveti grija de voi si de pitici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, eu cred ca forumul te linisteste, nu te agita. poate nici nu e bine, d.p.d.v. terapeutic :))) sa renunti. stai aici cu noi, ne spui cand esti deprimata si mai trancanim noi ceva, u8n subiect funny pt tine si te binedispui

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Intilnire azi:
17.00 - Parcul Kisseleff.

Nu stiu sigur daca sint mai multe structuri de joaca, dar eu propun intilnire la structura de joaca cea mai aproape de Muzeul Tzaranului Roman, adica cea mai aproape de metroul de la Calea Victoriei cum veniti pe jos.
Lavi are numarul meu de mobil si il scriu si eu acum in agenda.
Sper sa va vad macar pe citeva dintre voi.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

madau eu zic ca si Anda, mai bine aici cu noi mai o glumita, mai ceva...
Poate o sa ma de ce nu cauti un psiholog?
Nu un psihiatru, sa-ti dea medicamente cretine, poate un psiholog reuseste sa-si dea seama de sursa stresului la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am pus nr. meu de mobil de aici in agenda comuna, pentru ca sint sigura ca nu o sa ne gasim foarte usor. Sunati-ma.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput