Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Io ma lupt cu readaptarea, asa ca dispund de taaare putintel timp.

Fetelor, sunt disperata, sunt mai ca niciodata!!! Musai trebuie sa ma mobilizez sa slabesc pana plec i turcia, ca o sa sperii lumea pe acolo.

Intalnire - io ma bag clar! Daca nu mai apuc sa intru, sa-mi dea si mie cineva un telefon sa-mi zica exact ce si unde s-a hotarat!

V-am zis ca i-am facut piticei Havrix-ul - anti hepatita A? Da, la Bistrita! Si prin efectele ecundare era pierderea poftei de papa...Ei bine, de 3 zile abia papa la pranz si iaurtul doar pe jumatate...

Si ca v-am promis de ieri, iacata Poze de la Bistrita-Sovata!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Hai ca am citit si io cate ceva in urma..

Lavi- zi mersi fain ca papa bine Nataliciul. Uite, vezi cum lucreaza Doamne-Doamne prin compensatie?

Miha- wooow, ce povestitoare mica avetzi voi!Suuuper!

Maria- of, bietul micutz, nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare il mananca...Tinem pumnii s anu mai apare bubitze noi si sa dispara repede cele deja instalate!

Roxi- oooof, da' cum de a facut asa febra mare? de la ce sa fie? ceva viroza? Sanatate infinita si sa speram ca nu e nimik grav!

Dordia- bine ai revenit!

Anda77- febra? Si voi?

Hai sa ma laud si io cu odrasla...pana ieri cand "citeam" cartile, io o intrebam unde-i animalul X sau personajul Y si e ami le arata - asta de demult, dar io mama denaturata am ramas la stadiul asta. Ieri o intreb altfel - "cine-i asta? ce-i asta?" Si sper marea mea uimire mi-a insirat pe nume toate animalele, personajele si ce mai era de recunoscut prin carte.

Faza cea mai tare a fost cand a ajuns la bufnitza si cand o intreb cine-i asta, ea zice candid...Tala (Sarah).

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Sanatate infinita bolnaviorilor colectiei!

Dordia si Noki, bine v-ati intors din vacanta!

Monet Felicitari pt. schimbari.

Miha Lasa-mi pe mess adresa ta de mail sa-ti trimit pozele ce le-am facut impreuna la Hateg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
Faza cea mai tare a fost cand a ajuns la bufnitza si cand o intreb cine-i asta, ea zice candid...Tala (Sarah).

Pupam Alexia, Nichita, Ilincuta & Cristi sa se faca rapid bine.

Feli, cum mai e Ilincuta cu burtica?

Noki sigur e parcul din Sinaia in poza asta, si nu din Sovata?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/noki_lara/detail?.dir=/8f50scd&.dnm=53d3scd.jpg&.src=ph

Baaai, la poza cu Sarah de ziua ta, m-am emotionat, zau. Ma gandeam uite ce frumusete marisoara ai langa tine de ziua ta, se vede ca in ultimii ani n-ai stat degeaba. Deloc as zice

Vazut poze. concluzia: Sarah pare sa se fi simtit in elementul ei pe la Bistrita, Sovata, Sighisoara, etc. Concluzia 2: A crescut si s-a maturizat o gramada. Super pozele!

Mergi la inceput

In sfarsit...dupa 2 ore s-a animat treaba forumeasca..normal, doar in curand se scoala Titi si adio net!

Lavi- e in Sinaia, sigur. E parcul foarte frumos amenajat de la capatul statiunii.
Mda..pe tine te-a impresiota poza, pe mine ce ai scris tu...of, cum as putea sa am si io tactul tau in cresterea copiiilor? (In asa fel incat s anu ma apuce disperarile cand vad cat de rautza e fii-mea....)

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Hai sa propun asadar o tema interesanta de discutie - CUM NE COMPORTAM CU COPIII DIFICILI???? METODE SI SFATURI DE CORECTARE!!!!

Eu una deja sunt la capatul puterilor. cand nu-i convine ceva - foooarte des - Sarah incepe tambalau maxim, urla, tipa, musca, loveste. Se enerveaza extrem de repede si raspunde instant si violent. Pur si simplu nu stiu ce metoda sa mai folosesc.

Imi zic pe de o parte ca sunt destul de ferma cu ea si nu o las in mod constant sa faca anumite lucruri dintre cele interzise. Apoi pe de alta pate reiese clar ca e rasfatata, ca face numai ce vrea, ca-si impune punctul de vedere.

Imi dau seama foarte bine ca e isteatza, ca o duce mintea la toate cele si ca e foarte agera, tocmai de aceea si face aceste crize, numai cand i se impune ceva ce nu-i convine.

Si nu-mi ziceti ca sa am rabdare, ca am, dar cand vad ce urat face a la long, normal ca ma apuca disperarea.
Si nu-mi spuneti nici ca e mica si nu stie ce face, ca stie foooarte bine.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi! Nu mai apucam sa scriem nimic, nu stiu voi cum faceti!

Pup bebeii bolnaviori si sanatate le doresc.

Cred ca o sa o mai rarim iar cu forumul, ca nu mai avem timp.
Noi venim duminica viitoare si stam vreo zi doua in Bucuresti, as vrea sa va intalnesc si eu insa zau ca nu stiu cum sa facem, ca in materie de parcuri nu cunosc nimic si in plus e si in timpul saptamanii....

Roxi draga sper ca nu a facut vreo viroza ceva Alexutza dragutza!! Sa ne tii la curent.

Noki super faza cu bufnitza:D Dupa ce trimit ma duc sa ma uit la poze!

Eu azi ma duc sa vizitez noua cresa si am emotii, deja am confirmat-o deci nu are decat sa imi placa.... La cresa actuala o sa ii faca o party de adio, cu tort, baloane si cantecele...
Alaltaieri am avut intalnirea de 3 luni de la cresa in care ti se spune cum evolueaza copilul, si te lasa si pe tine sa iti spui parerea iar ce m-a miscat, primele cuvinte ale educatorului au fost: "ne-am atasat foarte tare de Amalia, e o fetitza atat de dulce si de ....fara probleme, in plus este si o mare "dormeuse" ( adica doarme mult dar nu am gasit cuvantul), se vede ca e tare calma in interior....bla, bla. Mia mai zis ca inca nu intra in grup ca sa se joace insa e o mare "observatoare", ii place sa vada si nu se plictiseste deloc. Eu oricum ultimele dati o vedeam jucandu-se cu copiii deci nu prea stiu ce a vrut sa zica....In fine, cand l-am anuntat ca pleaca la alta cresa nu ii venea sa creada ( desi se astepta sa fac demersul asta insa nu se astepta sa se confirme atat de repede) iar la un moment dat aveam amandoi lacrimi in ochi....Va spun io ca nu cred ca o sa mai dau peste asemenea educatori de exceptie....

Hai ca iar m-am lungit....ma duc sa fac bagajelul ca plecam in Fr deseara

Va doresc intalneala placuta fetelor....

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!!

Sanatate copilasilor bolnaviori!!

Noki ,buna idee ,nici eu nu mai stiu ce ,,reteta'' sa aplic cu fi'miu ,s-a facut un rau ,nu ma mai inteleg cu el ,daca nu-i fac pe plac e jale ,iar el in fiecare minut vrea ceva ...
Alinush ,tinem pumnii sa fie bine la noua cresa!

Fetele ,mamaliga ingrasa?Al meu maninca zilnic iar burtica lui a luat-o razna ,falcutele la fel dar n-am incotro ,altceva nu maninca .......

Noki ,vazut poze ,foarte frumoase :)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pumba pai termin cu forumizatul si direct in piata ma duc, sa stii ca maine mergem dupa fete.

alinus probabil ca in majoritatea timpului sta si observa. Oricum e normal la varsta asta sa nu se joace prea mult cu alti copii ci mai mult separat.
Si mie imi place tare mult de o educatoare a Silviei, e un om absolut deosebit insa din pacate e pensionara suplinitoare si nu stiu daca va mai fi si anul asta.

Noki asa mi-a povestit si soacra-mea in primele zile, ca daca nu facea ce vroia Nati, incepa sa urle. Faza la care soacra-mea isi vedea linistita de treaba. Nati urla ce urla, se mai uita la soacra-mea din cand in cand si pana la urma se plictisea si mergea la soacra-mea: "pupa, pupa!", la impacare

Ce pot eu sa te incurajez/sfatuiesc:
- temperamentele copiilor difera, unii mai energici, altii mai potoliti (stiu ca stiai dar ...)
- pana nu vorbesc bine au frustrarea ca nu-si pot exprima bine dorintele, de aici crize mai dese de furie
- in niciun caz sa nu-i faci pe plac la scandal. Daca ii faci pe plac -> batalia e pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Oh Noki delicat subiect ai propus, hai mey ca nu o fi chiar asa Sararici! Sau daca da, nu cumva e intr-o faza trecatoare in care te incearca? Nu stiu ce sa zic, miss mai are momente de-ale ei in care se rasfata urland, sau simuland plansul, insa ii trec...adevarul e ca io il chem pe ta-su care are mai multa autoritate el nefiind toata ziua cu ea. Pe mine ma mai confunda cu o prietena de joaca, pe el cred ca nu. Si in general face asa cand e obosita. Uite in perioada asta ne incearca cu pusul picioarelor pe masa unde mananca ( in timp ce mananca), stie ca nu are voie, ne priveste pe sub sprancene si le pune....In secunda 2 o dam jos de la masa, ea plange nitezl de reclama si, cu promisiunea ca nu mai face are drepul sa revina la masa.
De multe ori face chestii doar ca sa atraga atentia....apropos cu mama ta face asa ceva Sarah?

Astept sa vad ce zic fetele....

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput