Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dragele mele, nu ma intorc la lucru acum-acum, mai rezist in starea asta cateva luni... Pe Stefania sper s-o alaptez tot ca pe Bogdan, cam 9 luni. Deocamdata am diversificat-o de doua zile, asa un tzar... adica abia i-am dat cativa ml. de supica. Insa greu-greu, tot san ar papa. Asa a mers si Bogdan cu diversificarea pana spre 5 luni jumate, greu de tot, dar dupa aceea si-a dat drumul cu viteza si a fost ok.

Anda, sora mea a facut analizele pt ca a fost la un control de rutina la dr. de familie iar acum se controleaza bine de tot zona tiroidei, se pare ca au fost prea multe cazuri depistate tarziu sau cine stie care e motivul. Fapt e ca i-a descoperit un nodul, confirmat ecografic... nimic ingrijorator se pare, pana la urma. O intreb diseara care au fost analizele relevante, insa ce vreau eu sa-ti spun e ca bine e sa vezi un medic, nu neaparat endocrinolog, pentru inceput e suficient medicul de familie, mai ales ca ar putea sa-ti spuna ca alta e cauza. Sanatate. Despre caderea parului, pot sa-ti spun ce a dat rezultate la mine data trecuta, dupa nasterea lui Bogdan: Foltene, samapon plus tratament, am facut doua cutii de tratament si mi-a crescut par nou o gramada. Acum a inceput iar sa-mi cada de vreo trei saptamani, tot in smocuri si de data asta am luat direct Foltene, data trecuta incercasem fara succes mai multe variante. Incearca si tu.

Bic, eu stau undeva la intersectia Calea Grivitei cu Bd. Ion Mihalache, Bulevardul ala pe care e Muzeul Taranului Roman... Ajung destul de usurel in ambele parcuri de care ati zis, insa in cel de la kiseleff cel mai usor. In 10-15 min sunt acolo. Pe tine insa te asteptam la mine, daca puteai, la fel pe Noki, care are masinuta si de mult ma ameninta cu o vizita. Maine dupa-amiaza am curatenie, sa vad cum fac,aranjez eu cumva, numai sa fixati ora. Eventual las curatenia pe sambata, desi... mergem la cimitir si facem pomana, ca duminica mama ar fi implinit 71 de ani.

Lavi, vezi ce vreau sa zic de nehotarare? Vezi paragraful de mai sus. Cam la un an m-am gandit si eu pentru intoarcerea la munca, ar mai fi... 8 luni!!! Doamne! Poate ma duc dupa ce o intarc, poate la 9 luni, daca gasesc pe cineva de incredere. Azi am intalnit o bunicuta in parc care e dispusa sa ma ajute de la 1 sept, cand nepotul incepe iar gradinita. Daca ne intelegem fain, plec cu inima impacata.

vOi mai vedea, mai e vreme pana atunci.

Imi pare rau ca n-am mai facut poze cu piticii, sa-i vedeti cum arata impreuna, cata dragoste e in ambele directii. Mor de drag sa-i vad. Trebuie neaparat sa repar aparatul foto!!! Stefania si-a facut, surprinzator, program ca al lui Bogdan, mai are un somnic mic in plus de dimineata, fata de el, iar in rest sunt impreuna mereu. Ii culc pe amandoi odata la pranz, amandoi odata seara, Bogdan asista la baita ei, o pupa cand o culc, apoi se culca si el. Sunt niste dulci, nu regret nici o secunda ca i-am facut atat de repede unul dupa altul.

Ne auzim maine, sa vedem cum si unde ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacico dar de ce te-ai apucat de diversificarea asa devreme?
La copilasii alaptati se asteapta pana la 5 luni si jumatate-6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Ina -multam de intrebare

in perioada vacantei -mergem la tenis cu Claire ,o ora pe zi ( 11-12) ,Adeline oboseste pe acolo ,se joaca cu ceilalti copii, venim acasa ,e ora de masa si somn pt cea mica. in rest se joaca si nu prea impreuna.
Tenisu e bun si pt mine ,ma mai socializez si eu cu alte mamici ,din feb de cand am sosit in statul asta, nu prea am putut sa-mi fac prietene.
Tu cum o tii ocupata pe Rachel?

Eu as mergem la un job , dar nu prea am cum ,Claire va merge la gradinita doar 3ore pe zii, atat e programu .

Joy- votez cu soacra

Maria alexia- sanatate pt pitic,refacere rapida.

Bic- sanatate ,multa ,multa mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ce dor mi-e de voi.
Am ajuns atat de rau, incat nu am timp nici macar sa va citesc. Super-super aglomerat la job, cu multi oameni in concediu, unii cu probleme de sanatate in medical...nu mai rezist in ritmul asta cu 10-11 ore pe zi in priza. Vreau alt job, unul mai normal in care ma pot ocupa si de familie, ca in ritmul asta io nu mai rezist.

Pe scurt, suntem bine, daca facem abstractie de bubitele de la caldura, vad ca iar au revenit, dar au revenit si cele 40 de grade in termometru la noi, asa ca nu ma mir.

Sambata, pe 1 septembrie am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, va dati seama ce batrana sunt?. Sper sa iasa bine si sa ne distram. Hai ca va pup si ma duc sa il aduc acasa pe piticot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy chiar ma gandeam ca n-ai mai prea intrat pe aici de cand ai venit din concediu.

Am vorbit iar cu fetele a zis bunica ca mananca foarte bine, de pranz au mancat amandoua bine fripturica cu broccoli si mazare iar de seara a vrut Silvia sa le faca macaroane cu branza. Sivia a mancat 2 portii si Nati 3. Deja ii era frica sa-i mai dea. Nati a mai mancat azi si 2 piersici, jumatate de mar, o banana si o rosie. Zice soacra-mea ca o sa iau acasa un bulgaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lavi- trebuie sa faci aprovizionarea cand or veni fetele acasa....le prieste schimbarea aerului bine de tot, imi aduc aminte cand mergeam si eu vara la bunici , veneam de acolo mai dolofana ,era mai buna mancarea facuta de bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Helou,

Ce mai faceti voi?
Noi facem bine.
Stefan e tot mai puternic, cand imi da cate-un un picior in pat, in gura, in spate, chiar nu ma simt bine. Deci, se simt loviturile lui. Acuma nu-l mai pot cara in brate pe strada cand oboseste. efectiv e greu.Azi il cantaresc de curiozitate. Are niste oase fetelor, de om sportiv:boxer,de astea....si un spate asa de lat de innotator. Seamna pe mine, e adevarat ca si io am costitutie atletica.

Ne pare rau de bebei bolnaviori!Sanatate maxima ca asta e cea mai importanat si trebuie avuta grija de ea.

Azi am fost la dentist sa-mi fac control si mi-a depistat o carie mica care s-a rezolvat repede....si vreau sapt. viitoare sa-mi fac detartrare in toata gura care costa 50 ron.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multam de raspunsurile cu analizele. daca mai aflati ceva va rog sa-mi ziceti. ma duc ori in we ori luni sa le fac.
madau, trebuie vreo conditie, sa nu mananc sau ceva dimineata? nu rade, intreb si eu.

a racit si nichita. febra, curg mucii. venim in parc totusi, spuneti ziua, locul si ora. maine?

sanatate multa, maria-alexia.

joy, ia-o incet cu vladutu'. poate nu e chiar asa grava problema, poate cu voi se va purta modificat.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Alexia a plecat cu mama la tara, m-a sunat la ora 22 sa imi spuna ca are febra 39,6...inebunesccc

La ce ora este intalnirea si unde mai exact?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Poze am reusit sa descarc vreo 800 la nr dar....tb sortate, aranjate...etc...deci cam pe maine zic eu ca le pot pune. Unde ma sfatuiti sa le pun???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput