Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 19
Bic spune:
Bey, vrea cineva sa se intilneasca miine dupa-amiaza? Nu am stabilit exact locul ca sa las optiunile deschise.
Pina acum numa io, Lavi si Gandacel, daca e aproape de casa s-ar ivi.
Mai vine cineva miine la intilnire?
Vreti sa stabilim pentru alta zi, eventual in weekend?
Gandacel, tu unde stai, ca eu am mentionat doua zone diferite: linga gradina Botanica sau linga Kisseleff?
Iti dau un tzir.
Mai scriu mai pe seara, cind ma mai lamuresc.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
miha2006 spune:
salut,
CATA... bre ce rapida esti
, nu puteam totusi sa ratez sa le salut personal pe fete, acum repede cat mai doarme Iulia.
Am vazut ca sunt copilasi bolnaviori, sanatate multa de la noi... si iUlia abia ieri a terminat tratamentul, a racit si ea , a luat de la mine... asta e, mai tuseste putin dar sper sa treaca.
Joy draga mea, mai ai putin si vine bebe, ce repede trece timpul, imi aduc aminte ca sarcina ta a fost ultimul eveniment pe care l-am prins, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos

Probabil ati mai primit vesti despre noi si de la Meems, ne-am intalnit chiar inainte de megaintalnirea voastra.HELLO MEMSULICI si Multam'
.
Si acum hai sa-mi laud putin copilu'. Daca ati putea-o auzi cat vorbeste... toata ziulica... stie TOT.
D-ale Iuliei:
"Du-te mami pate teaca Iuia" (du-te mami la o parte sa treaca iulia)
" asha mami pace"(lasa-ma mami in pace)
" mami cush apa.... tege iuia"(mami a curs apa... sterge iuia)
"papa iuia, papa , bitza tetei, ushte" (ciorbita, taietei galushte)
"pipii mege casha, afala nate iuia ace nani"(copii mergeti asasa. afara-i noapte iulia face nani)
...... si multe multe altele.
amu' va pup pe toate si toti ... am cablul de net la usa astept sa vina pt noul contract, sper sa nu dureze mai mult de o luna si sa ne auzim atunci

MIHA SI IULIA BUBULINA
joy04 spune:
azi vine Vlad acasa....
dimineata imi zice socrela la telefon ca ea imi aduce baiatul vreo 2-3 zile si apoi il ia inapoi la tara pt ca este fff pretentios si eu nu voi putea sa am grija de el ca trebuie sa am grija de mine.
dar am instiintat-o ca vrem copilul inapoi si daca nu voi putea sa fac fata il ducem la tara pana dupa ce nasc eu.
deja ma apuca groaza ca este ff rasfatat, acolo nu i s-a interzis nimic si nu i s-a spus: nu te iau in brate, sau asteapta 1 minut ca sunt uda pe maini...cum a tipat cum au stat cu botu pe labe.
asa ca, dupa ce voi naste il mai las acolo maxim 10 zile si apoi cu el acasa.
toata ziua i-a zis socrela ca merge acasa k amami si la tati si rezultatul a fost ca nu a dormit decat o ora, el care dormea 4 ore ziua
abia astept sa vina acasa...
Joy
36+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
madau spune:
Ref. intalneala...io una nu ma bag ca este foarte departe de mine, Stefan cel Mare e tot in reparatii, fac cam 2 ore pana acolo, deci nu va prind, clar...imi pare rau
. Inatalneala placuta!!!! Sa faceti multe poze![]()
Miha
, abia asteptam sa va puneti net, sa ne mai spui ce "perlute" scoate Iulia
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Miha uau ce frumos vorbeste Iulia! 
Anda din pacate (fericire) la analize de tiroida nu ma pricep.
Bic si Anda a zis ca ar veni la intalnire daca nu e we.
Zi o ora!
Joy are si soacra ta un pic dreptate, saptamanile astea 2 trebuie sa te menajezi.
joy04 spune:
MIHA
ce de vorbeste Iulia...multam de urari 
LAVI stiu ca are dreptate, dar saptamana viitoare este Cristi in CO si deci am sprijin apoi.vad eu daca nu pot sa-i fac fata, il duc cu bagaj cu tot.
dar serios, mi-e frica de ce copil voi lua de acolo pt ca este f rasfatat.
(era el de acasa cu fumuri, nu zic nu, dar acolo i-au crescut cornite....)
cu intalnirea tare as fi vrut sa pot veni si eu. dar mi-e fric asi singura sa plec de acasa si cu Vlad in nici un caz. poate totusi, daca mai ramane socrela la noi vin si eu maine dupa amiaza.
Joy
36+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
maria_alexia spune:
Salutare si de la noi!
Sunt prin zona, dar... total stoarsa ![]()
E destul de urata varicela asta, Cristi nu doarme noptile, e o foiala si o maraiala continua, nu mai mananca mai nimic in afara de lapte (am ajuns la 5-6 biberoane pe zi
, dar nu pot sa-l las bolnav si deshidratat
), il mananca bubitele...
Totusi, azi parca n-a mai iesit nimic nou, sper sa fi trecut valul si sa mergem spre vindecare. E plin saracutul, peste tot are, si in talpa (prilej de cerut in "batze" toata ziua
)...
Si toate astea in perioada in care trebuia sa fim la mare 
Aseara am evadat in oras in doi, sa ne mai uitam putin de probleme, a fost ceva mai bine... Si incercam sa amanam concediul peste 2-3 saptamani, poate totusi mai prindem ceva vreme buna de mers la mare, sa vedem cum se aglomereaza lucrurile la serviciu.
Eu am medical (la varicela se pare ca ai dreptul la 14 zile) - stiti cumva daca au dreptul si taticii la concediu cand puiul e bolnav? Nu simultan, evident, dar de ex. sa-mi iau eu o saptamana si el una?
miha2006 spune:
LAVI

, am aruncat un ochi la scutecele vechi si am vazut ca nu ai uitat de surioara ta de 23.... muuulte pupici.
Va multumesc tuturor de urari, asta da familie, te felicita in lipsa
. Chiar am ramas impresionata

.
ILE, am aflat simeu ca vine bebe probabil ca a si venit sa creasca mare si voinic.
Gata, s-a trezit iuia.

MIHA SI IULIA BUBULINA
miri__b spune:
Am citit prea multe pagini si nu mai tin minte.
Azi am venit de afara cu fi-miu si il las fara pampers. si se joaca el putin si vine cu scutecu dupa mine, il intinde si zice "caca". hai sa il pun cu toate ca facuse de 2 ori. si a facut!aseara plangea si se tinea de putza si imi zice maica-mea sa ii pun scutecu ca nu vrea sa faca pipi pe jos. si dupa ce l-am pus nu a mai plans, s-a umplut si scutecu.dar pana acum cand il lasam in fundu gol prin casa facea pe jos, a facut si kk.
tre sa joc la loto ca mi-a cazut din pampers un kk mic. zic ete au cazut fructele din castron , sa sterg(noi tot la blender) si calcasem inainte acolo ca asa am vazut. si dupa miros m-am prins ca nu sunt fructe.
in rest e inebunit dupa baloane de sapun, pistolu ala care le face nu e prea competent, dar prima data a mers.pun si filmuletul. sa nu comentati la deranj ca desfaceam bagajele de la Ploiesti.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=376c6a9ad14603f51d9216&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
din ce-mi amintesc Joy imi pare rau ce suferi, familia lui tre sa treaca prin chinuri mari.
Maria-Alexia hai ca mai ai putin si trece, cand o sa ajunga si la noi boala o sa vii cu sfaturi
Ina sunt de acord cu aia, sper sa il primeasca pe al meu la gradi particulara sau la cresa. am inteles ca au si ei conditii acum. prima la care nu renunta este FARA BIBERON.
Miri si
David - 23.12.2005
lavi02 spune:
Maria hai ca dupa ce se transforma toate in cruste o sa fie mai usor!![]()
Cine mai vine maine sa ne intalnim cu BIC ???