Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 23
lizzy spune:
dianocica, in cele 6 dati cand s-a trezit cum l-ai readormit?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
carla2005 spune:
quote:are pofta de mancare, se joaca, e vesela, nu da semne de suferinta....si eu cred ca se pripeste!
Originally posted by dianocicaquote:asta doar la telefon?
Originally posted by carla2005
Am vorbit cu pediatra...e naspa treaba...cica are o infectie virala si am mare noroc daca ii trece fara sa o internez sa-i faca perfuzii cu glucoza!
Zice ca a luat de la alt copil si se poate deshidrata foarte repede ! Avem regim alimentar doar morcov si mucilagiu de orez si o gramada de prafuri: enterol, ercefuril si hidrasec, ceai numai de menta si atat!stiu ca umbla o enterocolita in zbor dar chiar asa? e nelinistita? o doare burtica? sau are doar scaune moi?
mirona d nu mai face pipi decat dupa ce se trezeste din somn. in somn deloc. il tin numai in pantaloni scurti in casa, fara pampers. oricum nu e nevoie....
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Ktrinel spune:
iar telegrafic ca tre sa ma mobilizez sa fac una alta cat e Julia la gradi.
monicabb, felicitari pt examenele luate!
apropo de inceputuri: sotzu s-ar putea sa isi ia job nou, eu la fel, plus ca ma suna alta gradinita (si mai aproape de noi!) ca s-ar putea sa aiba loc din sept ...astea da inceputuri
...toate odata
...asa stim noi sa le facem. anul trecut in cateva luni am facut bebe, nunta si cumparat casa! hei-rup-isti!....sper sa o luam catinel...si sa supravietuim acestei perioade ...
sanatate bbilor bolnavi si multa rabdare mamicilor!
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
De mult voiam sa tot va intreb si tot am uitat: baieteii vostri au erectii? De la un timp am inceput sa observ la darius putza par-par cand il sterg cu servetele umede...E normal sa inceapa de-acum???
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
dani are de mult timp, cred ca de la vreo 2 luni
SITE FULGULETI,
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danita spune:
pupici la bebelusi si la mamici ! sanatate la bbei bolnaviori si sa dea DD sa se faca rdp bine !
eu iar am patzit-o : mi s-a ars pcul - samabata seara cand a fost furtuna aia teribila. acum sunt in "gazda" dar sper sa se rezolve.... anul asta !!!
ma duc sa ma hodin putin cat doarme zmeul ... nu il mai pot cara in bratze ...nust c eo sa ma fac cu el ! are 11 kg cu aprox dar mi se pare muuuult mai mult .
danutz: recomand zona frumoasa la sambata, langa manastire.
pupici
D
Laura13 spune:
miro dani are pampersul de vreun kilogram dimineata, fara nici un fel de exagerare. dar el bea 500ml de lapte de seara de la 22 pana dim la 7, asa ca eu m-as ingrijora daca ar fi uscat. dar daca Kara nu bea laptic peste noapte, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
quote:
maaaamiiiiiiii, putzaaa, indoaie mami lepedeeee!!!!!

Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
chinico spune:
quote:
Originally posted by Laura13
miro dani are pampersul de vreun kilogram dimineata, fara nici un fel de exagerare. dar el bea 500ml de lapte de seara de la 22 pana dim la 7, asa ca eu m-as ingrijora daca ar fi uscat. dar daca Kara nu bea laptic peste noapte, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
500????????????
jdiu.
da nu doarme sau papa dormind??
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
crykett spune:
Buna ziua.

sa fii sanatos ca de restu ne ocupam noi 

CU INTIRZIERE
TEUTZ
LUCA SI DENIS
DAVID MIHAI
ANA MIHAELA
MARIA CRISTINA 
RARES BOGDAN
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 pozici
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by chinicoquote:
Originally posted by Laura13
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
500????????????
jdiu.
da nu doarme sau papa dormind??
Beatrice (13.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
deci bea 480ml de apa cu 16 masuri de lapte in 2 reprize, seara la 21.30 si apoi dimineata la 5-6. nu e ok?????????????
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi