Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

M-a calarit fii-mea azi toata ziulica! Era transpirata toata. Acum doarme. Are o multime de jucarii la dispozitie, sticle de plastic, dar nu... e mai interesant sa se urce pe mine. Asa face de cateva saptamani. Am vazut ca o mare parte dintre voi va confruntati cu aceeasi chestie, asa ca astept sa inceapa sa mearga in picioare, poate imi mai da si mie o pauza.

Luly, Yagmur, Madaluta, Acs, Crykett, multumesc pentru urari!

Luly, Alexia doarme cam 2-3 ore in timpul zilei, in doua reprize. Dar are si zile in care doarme 1 ora si jumatate toata ziua, iar seara pica lata.
Yagmur, succes in cura de slabire! Sa slabesti cat vrei tu! Eu iti fac si galerie!
Ralumat, noi iesim in parc pe la ora 18. Te asteptam cu mare drag! De-abia astept sa-l vad pe David cel cumintel!
Bambo, multa sanatate bunicii tale!
Miro, Alexia face cel mult un pisu noaptea. Pana la 3-4 luni, cand se trezea noaptea o data sau de doua ori ca sa manance, umplea pampersul de noapte. De cand doarme toata noaptea nu se mai intampla chestia asta. Unori face primul pipi dupa ce se trezeste.
Madaluta, iti doresc sa treaca repede cele doua luni cat va lipsi sotul! Nu va fi usor, dar noi suntem aici si te poti descarca oricand!
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!
Acs, felicitari pentru dintisori si pentru ca doarme la el in patut!
Monica, bravoooo! Felicitari! Facem galerie si pentru examenele din decembrie!
Carla, sanatate multa Alexutei! Sa nu fie nevoie de internare! Cu regim alimentar trebuie sa treaca in cateva zile.
Dianarus, A fost tare de tot Ianis!
Laura, eu zic ca e super ok asa. Cand am vazut primul tau mesaj, m-am cam minunat, ca ma gandeam ca mananca 500 ml de lapte in timpul noptii, in afara de masa de seara. Dar asa cum spui tu e ok.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Laura, e ok.
si marc papa 240ml lapte seara la culcare si inca o masa de 240 in timpul noptii (in jur de 3-4am). deci cam la fel si noi, pampersul full dimineata, uneori iese si uda body-ul...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Am un pic de liber ,copii la si am intrat repede sa va citesc,sa vad poze cu Flore si cu printesa ei,cu Antonia de Saryta,cu Rares de Danutz,frumosi cu toti.

sanatate la toti puiuti bolnaviorisa treaca cit mai repede sipentru mamici.
Bun venit LAURA 13,Flore,Ralumat .
Se pare ca nu sunt singura care se confrunta cu trezitu noaptea,imi pare rau ca nu reusiti sa va ohihniti nici voi nici copii,sper sa gasiti o solutie si sa rezolvati aceasta problema ,ca eu nu am reusit nici cu primul ,nici cu al doilea ,am incercat tot ce e omeneste posibil si nu imi iese deloc.Andrei mai are putin si face 3 ani si tot se mai trezeste noaptea ,ba vrea pipi,ba apa ,ba vorbeste in somn si imi povesteste ce a facut ziua,ba pur si simplu plinge fara motiv si dupa vreo 5 minute adoarme iar ,Antonio se culca pe la 22-22.30 si de la 00.30 pina pe la 1.30 se tot foieste ,apoi doarme pina pe la 3.30-4 papa laptic si apoi doarme pina la 6.30 cind pleaca tati la seviciu si copilul trebuie sa ii ureze servici usor in fiecare dimineata ,iar eu sunt zombi .Astept si sper ca poate cindva o sa mai dorm si eu o noapte neintrerupta

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

laura eu calculez altfel, de aia nu imi iesea socoteala..

si bea tot atat mananca, dar eu consider ca masa de la 6 e cea de dimineata, deci nu cu aia umple ea scutecul peste noapte.ci cu cei 240 de seara si cu apa de peste noapte.

miro bea are scutecul dimineata super plin.

pentru interesate. penaten baby erkältungsbad costa 6,25 €.
la marmacie nu am ajuns azi sa vad de restul.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare.. copchilu' e calare pe tac-su si performeaza inchide-deschide usa de la un dulap (suspendat, din bucatarie, ca alea de la nivelul solului...ma scuzati...neinteresante...).
in foarte curand o sa-mi iau campii. bine... si la propriu, si la figurat. la propriu, ca se apropie din ce in ce mai periculos peregrinarea in anglia, pentru care inca nu am gasit solutii.. adica..nush ce-o fi fost in capul meu acu' nush cate luni cand ma gandeam io ca ce frumos o sa fie concedu' nostru de familisti convinsi cu copchilu' la pachet... si poate ca chiar ar fi fost frumos daca motanu' nu s-ar fi culcat intr-o seara cuminte, pt ca a doua zi sa se trezeasca terorist... breeee, ma dispera. d i s p e r a. nu-i convine nimic. sau ma rog, ce-i convine trebuie sa fie apucabil, muscabil, sa nu cada, sa nu plece, sa nu se sparga, etc.. (asta pt ca nu are pasiuni decat pt: covor, cabluri, telecomenzi, ochelarii mei, cei mai puricosi si jegosi catei de pe-afara, pescarusi, stalpi, rotile de carut..... si lista ar putea continua, dar ati prins voi ideea.......). mananca in cea mai scarboasa sila posibila, se protapeste in fund, si mai baga-i lingurita in gura andreeo daca mai ai pe unde... asta daca nu mi-o smulge din mana si nu da cu ea de pereti... sau castronul direct....
(....valeuuuu, urla de nervi in brate la tac'su... ati mai pomenit copchil care pur si simplu NU VREA in brate??????????? ma rog, sa trecem peste...)
deci.. ce ziceam??? :) se pare ca ne aflam in plina criza de personalitate/individualitate/independenta... ca daca nu... chiar nu stiu cum sa-mi explic...
nu se mai poate, ma duc sa-l spal. in stagiunea trecuta era o piesa la noi la teatru "spalam copilul, sau facem altul?"... regret enorm ca n-am vizionat-o, poate invatam ceva din timp...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

laura am uitat sa-ti zic... exista si biberoane mai mari, eu am un avent (gat larg) si un tigex (tetina normala), amandoua de 330 ml.. tigexul sta degeaba prin dulap, ca motanu' nu presteaza decat la tetina mare, dar aventul e folosit cu succes in fiecare seara (baga intre 270-300 ml, deci clar nu mergeau biberoanele mici..).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Luciaro,
vacanta lauta,va pupam tare
Iuly,
Crinuta are o repriza somn de max o ora inainte de prinz si o repriza dupa prinz de max doua ore...
Monoica,
adevar gaiesti...,este super fun...,exceptind perioade deatea de nesomn...,asociate cu stres din cu totul alte motive...,asociate ci mentruatie(in cazul meu),este super,super fun...,sa cresti un puiut...
Ralumat,
abia astept sa va vad
Dianarus,
multum im de intrebare,este foarte bine,acum...Imi pare rau ca baietilor tai nu le-a trecut,offf,eu zic sa mergi la dr totusi...si vezi macar ce zice dupa ...,sanatate multa va dorim
Asiza,
aseara,s-a trezit la 23,prima data...,i-am dat apa si am adormit-o leganata,dar fara titza...,urmatoarea trezire a fost pe la 3...,i-am dat apa,nu a vrut...,i-am dat titza si s-a rupt filmul... si eu care avea carnetelul pregatit...,sa dezvolt...,de unde frate...,mi-am zis "tre sa dorm...si asta-i singura modalitate..."

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor se pare ca e perioada crizelor de bb ! al meu nu mai vrea sa adoarma seara decat cu "cineva" ... hmm... ma gandesc cu groaza in fiecare seara ca nu adoarme decat in brate ..... si aproape ca nu il mai pot duce !!
soluitii ptr je ?

pupici si o noapte frumo va doresc !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
a deju multumesc tare mult de info, am comandat deja bibe de la bebelus si cum comanda minima trebuia sa fie de 50 lei m-am intins cu jucarii pana la 150 lei bine, e drept, am comandat ceva si pt surioara mea
vroiam sa va intreb......f important..... dani se joaca cu amandoua manutele, adica schimba jucaria dintr-o mana in alta, dar nu tine NICIODATA doua jucarii in manute (una in stanga si alta in dreapta). daca are o jucarie, cand vede alta da drumul la prima. sa ma ingrijorez?????????? oricum deja sunt ingrijorata pt ca semnul de la vaccinul din mana nu se vede deloc, pediatra a spus ca trebuie sa facem nu stiu ce analize luna asta sa vedem daca a prins sau nu si pediatra e plecata.....si eu stau stresata. si mai sunt ingrijorata pt ca la noi persista strabismul. vom vedea.......
fug si eu la somnic, ca trezitul asta la 6.30 ma termina. oricum am vazut ca nu numai noi suferim de "boala" asta. m-am mai linistit.

va pup si va doresc o noapte usoara usoara!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by danita

dragelor se pare ca e perioada crizelor de bb ! al meu nu mai vrea sa adoarma seara decat cu "cineva" ... hmm... ma gandesc cu groaza in fiecare seara ca nu adoarme decat in brate ..... si aproape ca nu il mai pot duce !!
soluitii ptr je ?

pupici si o noapte frumo va doresc !

D

BeBelusca

orice, numai brate sa nu fie! l-am carat pe ianis pana la un an, aproape la fiecare somn... am incercat in fel si chip sa-l dezvat, dar urla cand il puneam jos, mi-era mila sa-l las sa planga. apoi am descoperit ca maraie la leganat cu scoica dar macar nu urla. in cateva zile s-a invatat cu scoica. dupa inca 2-3 luni a ajuns sa adoarma singur, in patut, fara scandal.
pana la 6 luni, marc adormea si el in scoica, de multe ori singur. totusi, de 2 luni incoace, marc adoarme numai si numai in carucior, apoi il mut in patut.

raspunsurile mele la intrebarea ta: scoica sau caruciorul. nici marc, nici ianis nu pot adormi cu mine in pat, pur si simplu nu pot.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput