Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
desi nu am apucat sa citesc mare lucru ma bag si eu in seama......
avem si noi zile in care dani nu vrea sa adoarma singurel, numai in brate si chiar si in brate cu scandal maxim. asa ca am adoptat o noua tactica: il asez in patut, ii dau un bibe cu 80 ml apa cu 2 masuri de lapte praf, cu o tetina cu gaura mica mica, cu suzeta pusa alaturi. bea ce bea din laptic, se linisteste din agitatia aia a lor (la noi asta e problema mare), apoi isi ia suzeta si baga somn. daca se trezeste se linisteste tot cu suzeta. poate va foloseste la ceva.
pt mamicile care alapteza si vor bebelusii sanul noaptea eu nu cred ca exista solutie pana ii veti intarca. doar, asa cum incearca dandusa, sa nu mai adoarma la san si at cand se trezesc poate nu o sa il mai vrea. dar ? intrebatoare: ati incercat sa trimiteti tatii noaptea la bebelusi????? poate pe voi va asociaza cu tzitzi......... ma gandesc si eu.
acu' sa va zic..... a facut dani kk, mai moale, eu i-am pus pampersul cu mana mea, a iesit tot pe langa, era in scaunul de masa, nu am obs, l-am luat si l-am asezat in tarc, cand am vazut sa mor nu alta, l-am dus la baie sa il spal, m-am facut de kk peste tot, baia si cada nu mai zic cum arata, cum plutea kk prin cada..............si dai si freaca tot..... uite cum mi-am facut de lucru.
ma duc sa pap si eu ceva, ca dus am facut, apoi sa ZAC cat o dormi si dani
va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am vorbit cu pediatra...e naspa treaba...cica are o infectie virala si am mare noroc daca ii trece fara sa o internez sa-i faca perfuzii cu glucoza!
Zice ca a luat de la alt copil si se poate deshidrata foarte repede ! Avem regim alimentar doar morcov si mucilagiu de orez si o gramada de prafuri: enterol, ercefuril si hidrasec, ceai numai de menta si atat!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Monica, felicitari!!! ...da' ce scoala faci tu acolo? Bafta in continuare!
Carla, Doamne ajuta sa fie bine Alexuta fara internare!!!
Lavinia, sanatate multa lui Mihaita!

Desireeeeeeeee..........!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Am vorbit cu pediatra...e naspa treaba...cica are o infectie virala si am mare noroc daca ii trece fara sa o internez sa-i faca perfuzii cu glucoza!
Zice ca a luat de la alt copil si se poate deshidrata foarte repede ! Avem regim alimentar doar morcov si mucilagiu de orez si o gramada de prafuri: enterol, ercefuril si hidrasec, ceai numai de menta si atat!
asta doar la telefon? stiu ca umbla o enterocolita in zbor dar chiar asa? e nelinistita? o doare burtica? sau are doar scaune moi?

mirona d nu mai face pipi decat dupa ce se trezeste din somn. in somn deloc. il tin numai in pantaloni scurti in casa, fara pampers. oricum nu e nevoie....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

De mult voiam sa tot va intreb si tot am uitat: baieteii vostri au erectii? De la un timp am inceput sa observ la darius putza par-par cand il sterg cu servetele umede...E normal sa inceapa de-acum???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by carla2005

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

offff, imi pare rau... daca nu are diaree (scaune apoase) nu-ti fie teama de deshidratare. sper ca accepta lichidele. cu regim si medicatie isi revine in cateva zile. sanatate!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia d doarme bine in timpul zilei. intr adevar, daca nu doarme suficient, seara e groaznic. dar acum nu e cazul. plus ca am aceeasi problema ca flore. la soacra a dormit superbine, si ziua si noptile. la mama la fel. acasa....eu sunt convinsa ca eu nu ii mai sunt de ajuns. adica nu pot sa-i ofer destula distractie in timpul zilei. oricat m-as juca cu el . d nu sta singur cu jucariile dacta maxim 10min. in rest ne jucam impreuna. bagam cuburi, forme, tragem melcul, batem toba, mixam, mergem pe chestia aia in loc de premergator...deci activitati variate, nu zic...dansam, radem in hohote, escaladam canapelele, ne jucam la chiuveta, in brate la intrerupatoare, cantam, ii dansez... eu zic ca fac cam tot ce s-ar putea face. adica nu e ca se joaca singur cu jucariile si se plictiseste...cand vrea sa se linisteasca cere in brate sau in carut si ne plimbam un pic, mergem in pat si stam la pupat, alintat...si totusi..nu e suficient...de vina e sigur si canicula asta nemernica. cum zicea si lucia, multe se trag de la neiesitul afara. acum s-a si dezobisnuit..de acolo se trage si adormitul la tzi mai tot timpul...daca afara nu se mai putea...si din cauza de adormit la tzi, stomacelul nu mai e gol, nu i mai e foame dupa, nu mai mananca nici mancarea...iar noaptea...aseara am notat. de la 10.30 cand a adormit s-a trezit de 6 ori pana la 2.40. apoi a dormit pana la 5.30 cand a mancat si a dat trezirea la 7 fix. am incercat si sa-l ia alex noaptea dar parca mai rau se enerveaza....nu stiu...imi explic multe dar nu reusesc sa vad luminitza...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by madaluta

De mult voiam sa tot va intreb si tot am uitat: baieteii vostri au erectii? De la un timp am inceput sa observ la darius putza par-par cand il sterg cu servetele umede...E normal sa inceapa de-acum???

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

ooooo, daaaa, si marc are...
nu ma pot abtine... trebuie sa-ti povestesc...
pe la 1.5 ani, cand se putea exprima cat de cat, ianis imi spunea disperat (atunci cand avea erectie si se vedea pe sine) ceva de genul:
maaaamiiiiiiii, putzaaa, indoaie mami lepedeeee!!!!!
si avea o privire de parca urma sa ramana cu batz in loc de putza...
intre timp s-a obisnuit, nu mai zice nimic despre asta. doar uneori se trage de pantaloni de parca si-o aranjeaza si nu stiu cum sa-i explic s-o faca discret .

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Intru asa pe fuga ca nu prea am timp astazi...sa vad ce am tinut minte:
Felicitari Monica pt examenele luate si bafta pt cele ce urmeaza!
Dandusa, tare chinuita esti tu...Te inteleg perfect fiindca exact cu mama ma lupt si eu zilele astea. Macar eu stiu ca o mai suport sapt asta si gata! Eu zic sa discuti cu ea asa-femeie la femeie, sa-i explici ca modul de a creste un copil in zilele noastre e radical diferit fata de acum 20-30 ani si roag-o sa te lase sa fii tu MAMA copilei tale. S-ar putea sa nu rezolvi nimik (eu una nu am reusit sa scot de la ea decat raspunsuri monosilabice si suparare maxima) dar macar merita incercarea...
Bafta si celorlalte fete care se lupta cu trezitul bebeilor de n ori in noapte...Dianocica...eu una chiar nu am prea inteles postarea ta. Se simte ca esti disperata...te asteptam sa-ti revii si sa ne explicitezi!
Sanatate multa bebeilor bolnaviori, sa va faceti repede bine...si mamicilor gripate. Fetelor, aveti grija...e epidemie de viroza!
Madaluta, erectia e perfect normala!
La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei!
Rares e super marait, cred ca iese dintele nr.4...dar nu ma plang, macar doarme noaptea neintors! Cu mama e jale, plange cand il ia in brate, nu mananca de la ea, se enerveaza cand vorbeste cu el...nu am mai pomenit asa ceva!!! Incep cu chestii astrologice, nu or fi compatibili...el sagatator cu ascendent in leu...ea scorpie. O VREAU PE SOACRA-MEA inapoi!!!
Eu una sunt obosita moarta, am ajuns la concluzia ca nu rezist pana la concediul din octombrie ...ergo, l-am convins pe Cata sa mergem o saptamana la munte, cu Rares cu tot ,in a 2 sapt din septembrie. Sper sa nu mai apara nimik neprevazut !
Asa ca, fetelor care stiti vreo pensiune ok pe Valea prahovei sau in zona Brasovului...astept sugestii! Merci in avans!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by madaluta

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

ooooo, daaaa, si marc are...
nu ma pot abtine... trebuie sa-ti povestesc...
pe la 1.5 ani, cand se putea exprima cat de cat, ianis imi spunea disperat (atunci cand avea erectie si se vedea pe sine) ceva de genul:
maaaamiiiiiiii, putzaaa, indoaie mami lepedeeee!!!!!
si avea o privire de parca urma sa ramana cu batz in loc de putza...
intre timp s-a obisnuit, nu mai zice nimic despre asta. doar uneori se trage de pantaloni de parca si-o aranjeaza si nu stiu cum sa-i explic s-o faca discret .

Da, si Denis are erectii...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput