Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
madaluta spune:
Teutz: la multi ani cu intarziere, dar de doua zile n-am reusit sa mai citesc nimic...Sa fii fericita si sanatoasa !
dandusa:precis voi primi niste roshii pt sfatul pe care ti-l dau, dar ma gandeam k poate e mai bine sa incerci s-o intarci pe crinuta.Daca nici nu se satura, nici anticorpi nu mai ia, si ea se chinuie trezindu-se de n-spe mii de ori pe noapte...nu vad care ar mai fi beneficiile alaptatului...Cred k deja esti printre mamele eroine in vederea duratei si consecventei in alaptare...asa k te poti gandi la interupere...
Sau poate k ai bb la purtator si laptele nu mai este bun...ti-ai pus si problema asta???
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
asiza spune:
Mirona, si mie mi se intampla sa nu gasesc dimineata mai nimic in scutecel...maxim un pisu pe noapte. Episoadele astea sunt destul de rare, e adevarat, ca de obicei avem scutecul plin de pisu + un kk
...Bea Kara laptic dupa olita de seara? Ca atunci ar trebui sa aiba si un pisu cel putin sau bea in timpul noptii apa/ceai/laptic? Ca altfel, nu prea vad de unde pisu
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Asiza/Diana, banane nu mananc inca... desi am o zi si de banane... din pacate mere/pere nu suport.. chiar ma stric la stomac, asa ca am de ales intre piersici, nectarine (abia le mananc din cauza dintilor) si ceva struguri...altceva nimic astazi...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Hai, ma ca sunt multe fructe pe piata: deci mere/pere nu ca ai colici
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Lavinia_P spune:
Am avut un feeling ca ajunge viroza si pe la noi..nu stiu de ce..cred ca se ia si pe net.
![]()
![]()
Febra..nas infundat (urasc sa il aspir..)si e doar prima zi..si voiam maine sa mergem la munte...
Pediatra e in concediu..unde sa ma duc?
Plus ca socrul meu ma bazaia non stop ca de ce-l tin in pampersi numai?Nu conteaza ca transpira..sa-l imbrac.
Acum sunt sigura ca se ia de mine.."ti-am zis eu ca raceste!!".

"minunea mea"
Laura13 spune:
lavinia, sun-o pe similiceanu, tel ei e la asistenta si are un nr de tel de la o alta pediatra pt urgente. sper ca ai priceput
fuuuuuuuuuuug
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
yagmur, sunt atatea cure echilibrate... ai ales taman una disociata? pai astea sunt cele mai restrictive! si frustrante...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
madaluta spune:
flore; bun venit din concediu...esti cu forte proaspete, ce mai..
laura: cei cu strunga cica sunt mai iubareti..

mirona: mama ei de duminica..stergeti-o din calendar sa nu-i mai fie fetei rau...
Luciaro: tu vrei sa ma enervezi de-mi spui k iar pleci? Si la Moeciu....numa io stau in casa si-n Constanta asta..si toate drumurile-mi sunt inchise pana in decembrie...
Oare daca-l iau pe darius si plecam la munte fara tati ne vom descurca???a mai fost vreuna dintre voi singurica doar cu bb la munte???
Madalina +
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
monicabb:cu adormitul patim exact la fel. daca pana la 7 luni adormea singur oriunde il puneam sau unde il prindea somnul, acum s-a terminat. Nu mai vrea sub nicio forma in patut si sub nici o forma sa fie singur. La el in camera am pusa pe jos o pilota si niste perne si adoarme calarind pernele si pe mine musai....
Toata chestia dureaza cam jumatate de ora inaintea fiecarui somn...
si nu stiu cum as putea sa-l dezobisnuiesc pt k nu imi convine deloc... Stiu k in comparatie cu fetele care se chinuie cu adormitul la san si in brate problema noastra e minora..dar totusi as vrea sa gasim rezolvare...
mirona: si noua ni se intampla sa gasim pampersul uscat uneori la trezirea din somn..dar nu stiu care sa fie explicatia..Eu nu mi-am facut probleme deocamdata...
Madalina +
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
acs spune:
La multi ani fulguletilor sarbatoriti astazi!
Un pupic special pentru Teutz! La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti! 
Dandusa, hai sa-ti zic cum e cu sanii la mine, dupa al treilea copil alaptat :). De fapt iti zic intai cum a fost dupa fete. In timp ce alaptam: sani uriasi (mie nu-mi plac asa). Am terminat cu laptele: imitatii de sani (= ceva moale, fara forma). A trecut ceva timp (cateva luni cred) si cu un pic de gimnastica si-au revenit.
Acum, dupa ce l-am intarcat pe Victor, un san e in faza carpa, iar celalalt teapan si cu lapte (nu mult, dar atat cat sa-l tina drept). Adica arat ca un fel de mutant :) (noroc ca nu se vede cand sunt imbracata). Nu stiu ce-o fi mai tarziu, dar sper sa-si revina si asta fara gimnastica daca se poate. Faza cu dusul o s-o incerc si eu. Merci ca mi-ai adus aminte!
Anuntam noi dintisori: numerele 5 si 6 :). E jale! Ar rontai tot ce vede! Cum nu are acces la orice lucru, se multumeste cu caruciorul :).
Si ce-i mai important: Victoras coconas doarme in patul lui! Inca se mai trezeste noaptea, dar ii dau apa (bea destul de mult) si adoarme la loc. Asa ca am bifat si punctul 2 din planul "somnul noaptea". Sper sa se obisnuiasca asa si sa nu fim nevoiti sa-l debifam :). A mai ramas sa doarma fara treziri noaptea, ca sa-l mutam in camera cu fetele. Dar pentru asta presimt ca trebuie sa mai asteptam.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Monicabb spune:
Mai tineti minte ca acum vreo doua luni am dat doua examene de conta pe engleza la care am invatat destul? Ei bine, azi am primit rezultatul. Le-am luat pe amandoua!
Doooamneee, nu-mi vine a crede! Hai ca totusi nu sunt chiar proasta! Na, acum trebuie sa ma apuc iarasi de invatat. Am alte examene in decembrie. Daca nu le luam pe astea scapam de invatat. Renuntam. Acum, tre' sa merg inainte. Mai am inca sase examene.
Va pup! Ati vazut, a folosit galeria voastra. Merci! Pe bune, am mers mai increzatoare la examen din cauza voastra. A contat.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)