Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
Donia spune:
Si eu ce ii raspund copilei mele de 6 ani care intreaba: "Daca Dumnezeu a facut lumea, atunci pe Dumnezeu cine l-a facut?"
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Hopa...am prins scutecul!!!
Pun o cana de cafea si vinnnn
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Neatza!
Sanatate multa piticilor bolnaviori...din ce aud Crinuta e mai bine, Oana are viroza ( um mai e astazi Dia?) si Marc si Ianis sunt muciosi!
Multumesc lui DD, eu nu am stiut ce inseamna sa ai copilul bolnav...sa-l tina Dumnezeu tot asa!!!
Insa, mai frate, s-a trezit azi la 5 si s-a tot foitttttt. S-a dus mama la el si a constatat ea ca-i e foame. Si s-a apucar sa-i faca laptele. Toate bune si frumoase pana s-a apucat sa il dea...s-a pus bebe pe un urlet...de-a trezit tot blocul , nu numai pe mine din camera vecina! Cand colo, biberonul era plin de cocoloase ,bietul copil nu putea sa traga...si normal ca urla de foame si nervi. Plus ca a urlat pana am bagat laptele la blender si am scapat de cocoloase! Concluzia...nu o mai las pe mama sa-i faca laptele!!!
Donia, scoici...yami yami...ce pofta mi-ai facut. Este un restaurant in Vama Veche unde au tot timpul scoici proaspete...nu am mancat nicaieri atat de bun ca acolo... La intrebarea cu 'cine l-a facut pe DD' asta e de aia capcana...Ce i-ai raspuns? Eventual ca s-a facut singur, la fel ca planetele!!!
Asiza, eu nu stiu cum e cu doua doua doua...nu vrei sa ne zici mai multe?!
Dandusa, la aia cu prunele zic pas ca habar n-am! La aia cu apa rece...brrrr...nu rezist nici un min d'apoi 5!!! Eu fac dus fierbinte fierbinte...
Stati asa ca mama are chef sa-l scoata pe fii-mio afara...
varsta rares
danutz spune:
La multe lunisoare pt cavalerii Denis si Luca!
Ceva de
fetelor?
Hellouuuuu...Yagmur...cum a fost la petrecere?
varsta rares
dianamizzi spune:
buna dimineata ! iar bananai si pe la voi cu cafeaua in nas 
sunt de la ian.feb :)
DANDUSA - am vrut sa iti raspund special pentru ca vad ca te confrunti cu aceeasi problema ca mine. si eu am intrat si la voi acum ceva vreme sa ma rog de fete sa se indure careva de mine sa imi zica cum sa o fac pe asta mica sa nu se mai trezeasca de atatea ori noaptea. si eu alaptez si thea are 7 luni jumate. cateodata se trezeste noaptea de prea multe ori si nu vrea sa adoarma decat daca ii dau u lapte. am incercat tot, apa, suzete, absolut tot... cum zici si tu... se trezeste de tot si da din picioare de se balangane patutul cu ea... a mea parca e si nervoasa asa face. :) daca nu-i dat sa suga. ...
uite de cateva zile fac umatoarea chestie si vad ca merge, e mai bine si se trezeste doar odata pe noapte , la ora 2 cam asa.
dupa somnul de dupa amiaza ii dau fructele. pe la 4 jumate. apoi urmatoarea m,asa vine pe la 7 jumate. eee aici eu ii dadeam doar cereale cu apa. a mea refuza total orice formula iar eu nu iau lapte de la mine. deci...i le fac cu apa ca altfel nu vrea. si ii plac si mananca vreo 2 linguri cu varf si nu mai cerea laptic dupa. eee de 3 zile am schimbat placa. ii dau mai intai sa suga la ora aia. apoi ii dau si din cereale. si nu stiu, cred ca se umple stomaclul mai bine cu laptic de la mine si ii e ei mai bine asa. apoi somnul urmeaza pe la ora 9 si atunci ii dau doar sa suga si bea mult. dupa asta s-a trezit la ora 2 apoi la 6 dimineata. eu asa am observat ca daca ii dau pe langa cerealele alea si lapte de la mine inainte e mai bine. o fi coincidenta n-o fi nu stiu...dar iti zic si tie ca stiu cum e sa te uiti dupa orice ce ar putea ajuta.
si noptile astea daca s-a mai trezit in afara de ora 2 am incercat sa fac asa: intru in camera fara vorbe alte alea , o intorc pe burta si pun mana pe spatele ei sa nu se intoarca apoi incep sa o mangai pe cap (cu cealalta mana). o pup asa oleaca si o mangai. si adoarme la loc. dar o tin hotarata acolo in patut ca altfel ea la inceput vrea sa se intoarca, sa o ridic. auzisem si eu o chestie cand sunt copiii obositi tre sa te tii tare si sa ii ararti ca tu stii ce au ei nevoie. si de aia o tin asa culcata acolo cu mana si dupa cateva secunde ramane acolo, nu se mai intaorce. cred ca zice si ea... aha chiar ca parca tot mi-e somn.
ai putea sa incerci si cu formula inainte de culcare . sau lapt de la tine in biberon ca poate asa bea mai mult si se umple burtica mai bine... eu as vrea sa incerc dar nu am sanse ca a mea scuipa orice gust de lapte. alta belea la noi... nici in cereale nu vrea daca simte gust de lapte il scuipa imediat. eu cred ca o sa am o problema cu ea ...ca nu vrea lapte decat de la mine...
mai cred ca e de la dinti de fac ele asa. si eu am vazut in gingie jos de tot un pic de alb. o fi radacina de dinte care sa iasa. a mea m-a terminat cel putin sa stea numai cu mine. nu mai vrea la nimeni. tre sa ne imbratisam tot timpul daca are ea chef. cateodata nu e de ajuns ca ma are langa ea, tre sa ma atinga. sa o tin in brate. asta de curand , de aia zic ca tre sa fie un motiv...
oricum n-ai alta solutie decat sa te linistesti in primul rand ca stii ca ea te simte stresata si obosita. asta e si tre sa faci fata. las ca trece si vin altele :)
si succes.
si INTREBARE - cum sa fac si eu sa accepte alt lapte decat de la mine... ascuns in mancare nu merge...
pentru NAS INFUNDAT/ MUCI merge foarte bine KARVOL . eu am folosit si la mine, stateam cu batista cu karvol la nas ca sa respir. chiar poti sa dormi noaptea cu asta la nas. se desfunda tot.
lizzy spune:
buna dimineata... [omulet care casca de-i trosnesc falcile]
am dormit 2 ore, de la 2 la 4. in rest i-am tot adormit/re-adormit, cand pe unul, cand pe celalalt. ianis a dormit in patul meu (eram doar eu cu copiii acasa), marc mai mult in carucior. amandoi tusesc si se trezesc, marc plange si de la dinti, ianis era asa infundat ca nu putea respira si se trezea... amandoi transpira de parca trag la jug!
acum ala mic doarme, ianis e langa mine, pe minimax. eu beau a 2-a cafea (deja) si va pup.
va doresc o duminica placuta si sanatate multa la bebicii bolnavi 
a fost aseara sonia????
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
lizzy spune:
oooooo, azi e 19! 

pt Luca si Denis!!! 
sanatate si sa cresteti mari si frumosi si cuminti!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Mirona spune:
quote:
Originally posted by danutz
La multe lunisoare pt cavalerii Denis si Luca!
Ceva defetelor?
Daca mai sare si Teutz cu ceva azi ... ne imbatam iarasi CRITZA.

La multi ani!!! Teutz - sa ne traiesti mama.
sanatate si putere sa-ti cresti mare si frumoasa puiuta Alexia Iarina.La multe lunisoare pt cavalerii Denis si Luca!

pupici la toate
Miro
dianocica spune:
una la mana nu-mi iese branzica lu' peste. cu milumil1 si calciu lactic. de 2 ori. N I M I C. ma enerveza de mor
a doua la mana NU MAI POT 

. doua sute de treziri pe noapte. nu mai inteleg nimic. o sa detaliez alta data acum mor de nervi. si tot adormitul e cu cantec. al lui nu al meu. a se citi scandal. 

miruna25 bine ai revenit! hai mai des. eu am incercat si cu completare. nu e cazul
dianamizzi pai din start stati mai bine ca noi ca adoarme fara san. ceea ce ne dorim si noua da' nu ne reuseste 
dandusa da, dusurile alea reci faceau ceva in tinerete. acum... tocmai ii explicam lui alex ca sa nu mai caute merele alea de acum 2 ani. sa se uite dupa niste fanioane...cica asa se cheama triunghiurile alea 2D care falfaie in vant la meciuri 
teutz. sa ne cresti mare ! 
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
danutz spune:
La multi ani Teutz! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de piticutza!
Diana, da' de ce te chinui sa faci din lapte praf?! Pai e mult mai simplu din lapte de ala la punga. 1.5% grasime, pus la fiert, cand e gata pui 4 pastile de calciu, scurgi cand se raceste si...gata branzica!
Si daca nu mai stiti cum aratam...uitati aici niste pozici! Primele sunt mai vechiutze, de cand a venit Yagmur prin Bucale, iar ultima e asa...ca sa exemplific cum si-a descoperit Rares putza!
varsta rares