Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
Teutz spune:
Astazi dau de baut, iubitele mele, ca implinesc 31 de anisori! Asa ca, va rog sa va serviti: 

Miro, Dianocica, Danutz, multumesc pentru urari!!!
La multe lunisoare pentru frumosii Luca si Denis!!! Sa fie sanatosi si norocosi!
Pupici si multa sanatate fulguletilor bolnaviori, Crinuta, Oana, Marc si Ianis!!!
Saryta, ti-am admirat printesele, fooooarte frumoase! Haioase pozele cu rochia de seara!

Danutz, Rares e dulce foc, foc! 
Fug, ca trebuie sa vina cumnatii mei si plecam la Mogosoaia, la un gratarel!![]()
Va doresc o duminica placuta si linistita! 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
flore26 spune:
dupa o saptamana de concediu la statiune.
TEUTZ 
LUCA si DENIS 
fulguletii bolnaviori
si sa se faca bine cat mai repede.In concediu a fost SUPERRRRR!!!! Relaxare totala, odihna si distractie ( 

). Alessia a fost ffff cuminte. A papat foarte bine, a dormit toata noaptea, a ras toata ziua...ce mai...o cuminte si o scumpete de fata. Totul s/a schimbat insa acasa ...azi noapte 5 treziri 

, mancat asa si asa...cred ca de vina e orasul, stresul sau...naiba mai stie.Daca doriti sa ne admirati aiciFLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
flore26 spune:
Am uitat ce era mai important. La Felix a inceput sa mearga de/a busilea, se ridica in picioare sprijinindu/se de pat, mobila, patut, si si/a mai imbogatit vocabularul cu baba, eitc, mama(f clar), papa, nene, nu nu, si a invatat sa muste si sa piste
. Cand vrea face papa cu mana. Concluzia: ne mutam la Felix!![]()
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
dandusa spune:
LA MULTI ANI,TEUTZ!!!
sa fii fericita ,sanatoasa si sa dea domnul sa ai parte numai de bucurii in viata...,sa faci si bb 2 si bb 3...
Te pupam tare,tare
La multi ani,Denis si Luca
,sa fiti sanatosi,sa cresteti mai si frumosi...
Flore,
am vazut toateeee pozele...,sinteti foarte frumosi toti trei,se vede ca va iubiti tare mult...,mi-a placut mult de tine ca zimbesti in toate pozele...,ochisorii albastrii sint minunati...,este pe zi ce trece mai frumoasa...,mi-au placut papuceii cei noi cu floricica rosie...
,locurile pe care le-ati vizitat...,frumos...,doar in 5 zile?Superrr
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
Miruna 25,
multumesc de sfaturi
Dianamizzi,
trebuie sa fac ceva...,ca asa nu se mai poate...,multumesc
Donia,
si eu cred ca de la adormitul la sin ni se trage asta...
,asadar...azi m-am gindit sa iau masuri...,i-am dat sa suga...,se freca la ochi...,vroia sa doarma...,era aproape adormita...,am lasat-o in patut si am plecat...,nu a ripostat deloc...,s-a uitat, apoi a inceput sa miriie dar foarte usor...,gingurea singura...,apoi a inceput sa miriie putin mai tare...,DAR NU PLINGEA!!!,mama se uita la mine si-mi spune sa merg s-o iau...,eu ma uit la ea si-i spun sa-si vada de treaba...,Crinuta miriia...cu pauze...,semn ca era obosita ,parca atipea si brusc realiza ca n-are titza...si-si aducea aminte sa miriie...,asa ca mama la fiecare pasa de miriiala ,imi tot spunea sa ma duc la ea...,pina m-am enervat teribil si i-am zis sa nu faca ca data trecuta...,sa ma lase i pace...,simteam ca-s pe drumul cel bun...Un singur moment a trebuit sa plinga Crinuta un pic mai tare..., a strigat mai mult...,parca ar fi zis..."mama"...si mama s-a ridicat brusc si s-a dus la ea...,moment in care imi venea sa scot biciul si sa-i dau vreo doua...(lu' mama)...,bai nene,m-au apucat toate crizele...,am inceput sa tip la ea...,sa-si vada de treaba...,ea nimic..., aluat-o din patut si-mi zice ca-s nebuna ca las copilul sa plinga...Sa mor de plingea...,Crinuta nici nu stie sa plinga daca pot sa ma exprim asa...,rarrrr plinge...Am lasat-o s-o ia...si s-o adoarma...,ca doar ea "stie mai bine"...
si de acum a inceput fata mea sa plinga cu adevaratelea...
,se vedea in brate leganat de mama ,nu vedea titza mea...si se enervase cumplit...,da' si io',scoteam flacari pe nari...,de ce pielea mea isi baga nasul???Este pentru a doua oara cind incerc s-o adormsingurica si-mi face aceeiasi faza...,vai de capul meu ce m-a enervat...A stat in dormitor...cu ea...,timp in care Crinuta a tot plins...,dar plins ,nu miriiala...si m-am dus sa vad ce face...,o pusese in scoica si o legana...,dar Crinuta nu dadea semne ca adoarme in nici un caz...,apoi am intrebat-o...,tu chiar nu vezi ca plinge mai tare...,cica "nu!"

Apoi s-a ridicat si m-a last cu ea...,ca ea nu mai facea fata...

,bai nene,ce s-o baga in oalele mele,bai frate???,ca-mi vine sa mor de nervi...,avia acum s-a linistit si a adormit...si tot la titza...

Azi m-am gindit mai bine la cum era Crinuta acum 5 luni cind a plecat Claudiu...Niciodata nu adormea la titza...,ci singura...,dar cu suzeta...si tind sa cred ca ei se trezesc noaptea...,ca se trezesc si nu mai pot adormi decit in felul in care sint obisnuiti...,respectiv la titza...,daca este un copil care este obisnuit sa adoarma numai in acest fel...,inteleg de ce nu poate sa adoame singur in noapte...,deci TREBUIE sa luam masuri...,ca altfel ajungem la nebuni...si cu mama prin preajma s-ar putea sa ajung curind...![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
bamboletta spune:
Salutare
Scriu repede si am fugit ![]()

Teutz

Denis si Luca
Adrian de Pitikot
Bogdan-Cristina de Miruna 25
Lisa de Elise 
Flore-bine ati revenit
super pozele 

Danutz-am vazut si poze cu voi 

Dandusa-ziceam sa-i dai bibe cu cereale din cauza ca Antonia nu se satura cu cereale cu lapte la 3 ore iar vrea papa daca ii dau asa
in schimb daca ii dau bibe cu lapte si cereale doarme pana dimineata
sper ca ai inteles 
Sunt cam zombi
aseara Antonia a papat ultima masa la 20.30 si ne-a trezit de 3 ori azi noapte
de obicei ultima masa era la 23-24 si dormea pana la 6-7-8
am fugit duminica placuta 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
TEUTZ, sa fii sanatoasa si iubita!!!
DENIS si LUCA, multa sanatate dorim!
DIANARUS, imi pare rau ca ai avut o noapte grea, multa snatate lui Marc si Ianis, sa se faca sanatosi! hai ca urmatoarea cafea o dau eu! 
FLORE, bine ai revenit! ce bine ca-i prii la Felix! ma uit acus pe poze..
o noapte bunicica la noi, culcat la 20.30, trezit la 5.30 pt papa si de atunci din juma in juma de ora foiala si scancete...caninii astia, de-ar iesi odata...imi facu si kk moale ieri, o data si diaree...
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
BAMBO, imi pare rau pt azi noapte. Se trezi de foame sau din cauza dintilor?
Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
LA MULTI ANI teutz, toate alea alea de bine!! pupam de 31 de ori :)
la multe lunisoare si sarbatoritilor, si scuzati telegrafismul, sunt calarita.. (motanu', nu va ganditi voi repede la prostii..)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
FLORE, am vazut pozele, tu arati extraordinar de bine, n-ai zice ca ai trecut printr-o sarcina. Frumoasa familie sunteti, cred ca tati tare mandru e de fetele lui! Cei din poze sunt mama, sora ta si cumnatul?
Ajutati-o pe Sonia