Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
dianocica spune:
quote:nu :(. detaliezi? pliz
Originally posted by asiza
Stiti jocul ala cu "doua-doua-doua", iar copilasul bate din palme????
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
adinazot spune:
DANDUSA si DIA,tin pumnii sa treaca repede raceala asta tampita,sa va reveniti la normal.
SARYTA,f frumoase pozele,super toate 3!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dandusa spune:
Multumim de sustinere...,sintem mult mai bine...,n-a mai stranutat de vreo doua ore...,de tusit...,n-a mai tusit de vreo 4 ore...,miriita a fost toata ziulica...si-am stat numai bot in bot...,ca mititica s-a cam speriat de aspirator...,asa ca escalada pe mine...si nu mai vroia sa stea niciunde...A mincat binisor...,pentru starea ei de rau...,a dormit foarte bine...,febra ioc...,bai nene...,da' transpira fata mea...,deci uda patul foarte tare si apoi tre' s-o mut ca mi-e sa nu pateasca ceva daca doarme pe udatura aia...,ingrozitor...,dr n-a raspuns la tel...,ca asta o intrebam prima data...,offf
Noi(eu si mama),ne-am rupt in figuri in bucatarie...,care face galusti cu prune...,mai bune...,nici una din noi,nu mai facuse pina acum...,ea le-a facut cu gris dupa o reteta din 1959...
,i s-au imprastiat si-a iesit mai mult o chestie pe care tre s-o iei cu paleta ca altfel...,nu merge...
,iar eu am facut cu cartofi si prajite in tigaie...,dar tot nu arata ok...
Daca stiti careva reteta...,proprie si ceva trucuri...,ziceti si la baba...,ca poate ma mai apuca faza cu figurile...si n-am ce sa prestez...
Chinico,
deci uleiul ala este doar pentru seri mucoase?...,sau este si pentru somn adinc in noapte?...
,daca ,da...,vreau...si eu vreun bax...,lamureste-ma pentru ce este exact...si multumim de oferta...,esti draguta...
Dianarus,
puupam tare baietii tai bolnaviori...,sigur le va trece...,spune-ne cu ce va mai jucati voi,ce mai inventati...,mai da-ne ideei de joaca...
Sonia nu a fost nici aseara la observator...
Bambo,
nu am inteles de ce sa-i dau bibe cu lapte si cereale ...si de ce sa nu-i dau cereale care contin lapte...,sau am inteles aiurea?...
Saryta,
frumoase foc mindrele tale...,sint minunate...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
Mirona spune:
Dandusa - aceeasi chestie o stiu si eu la galustile cu prune - cu cartofi mama - insa noi le fierbem si apoi le tavalim in gris prajit nitel in ulei.
EDITEZ: uite cam www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/galusteprune/index.html" target="_blank">asa.
Miro
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chinico
mai.
cum racesc copii astia..groaznic!!!
Dia, Dandusa & friends, cautati in magazine (sau la arabul Mironei :))) Baby Erkältungsbad de la Penaten, adecalea zeama cu uleiuri eterice (cel mai mult in compozitie este cimbru) care se pune in apa de baie.
Acum doarme deja Bea (da, da, s-a dus la mama naibii programul meu misto cu dormitul de la 8..) si nu pot sa intru in camera sa ma holb, ca o trezesc, eu i-am mai luat bilute homeopatice pentru raceala, ceva cu S erau, si iar uleiuri eterice de picurat pe marginea pijamalei langa gat, dar dupa cum spuneam, nu stiu cum le cheama pe dansele.
Sunt super bune, eu asa am trecut cu Bea de noptile in care era mucoasa.
a.
Da voi oscilo nu prestati? ca si ala cica e bun..eu nu am avut curaj ca e cam plin de lactoza.
Beatrice (13.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
Io as cam apela la tine sa-mi cumperi, ca n-am vazut pe nicaieri Baby Erkältungsbad de la Penaten .., deci se pune pe pijama, huh? si banuiesc ca respira mai usor, nu? o sa ne prinda bine pe mai incolo, ca nu se stie niciodata...
oscilo se da numai preventiv, nu cand a explodat buba... si nu functioneste decat sa previna raceala, nu viroza ... din pacate oana are viroza si nu raceala, tot ce pot face e sa astept sa-=si faca damblaua si sa treaca.. si sa-i usurez cum pot chinul asta cu mucii si tusea... off
cum e sa lucrezi din nou? e full time?

Dia
de
Oana 29.11.06 www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dandusa spune:
Dupa fiecare dus...,dati cu apa rece pe tot corpul ,dar insistati pe sini, cca 5 min, nu uitati sa faceti treptat trecerea la apa rece
...,este minunat...si in plus ajuta muuult mai ales sinii...si dupa o virsta...si alaptat...,offf
Oare cum o-r arata sinii mei dupa al treilea copil alaptat?!?![]()
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
Doniaaaaaaa,treci la apel...
Desiree,nu ti se pare ca stai cam mult plecata?...
Aelitaaaaaa,vacanta,vacanta...,dar nici un ochi bagat pe net?...
Raluc,Ralumat,Ruxandra,fetele cu riu,ratusca,ramurica...,puuupici din partea noastra...
...mai bine ma retrag,cit inca nu aberez...,sint prea aproape ...,asa ca ...,somn usor...,mamici si bebici...
Mindrete de Crinuta
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Dupa fiecare dus...,dati cu apa rece pe tot corpul ,dar insistati pe sini, cca 5 min, nu uitati sa faceti treptat trecerea la apa rece...,este minunat...si in plus ajuta muuult mai ales sinii...si dupa o virsta...si alaptat...,offf
Oare cum o-r arata sinii mei dupa al treilea copil alaptat?!?
Mindrete de Crinuta
apa rece?! fugi de-aici! treptat, ne-treptat... io sunt friguroasa no 1. probabil de-aia am ramas cu 2 pere flescaite dupa ce-am alaptat :-)) ca n-am fost capabila de apa rece. cat? 5 minute?! nooooooo, nu pooooooott...
las' ca ma iubeste si asa, ca e baiat super :-))
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
miruna25 spune:
DandusaTe chinui f mult asa. Copiii alaptati inca la varsta asta se trezesc noaptea poate pt ca nu mai aveti lapte suficient pentru nevoile lor de acum si sunt flamanzi. Incearca o completare de lapte praf in bibe de seara- eu alaptez inca un bb de 9 luni cu completare de lapte praf la fiecare masa de lapte inca din prima saptamana. Si nu s-a intarcat. Si bb se trezeste uneori de 2 ori pe noapte pt suzeta. Si de la dentitie. Alexandra . Incearca si asa, laptele tau cand esti obosita si stresata nu are cum sa o linisteasca.
Donia spune:
Maaai, ametita sunt de oboseala, dar mi-am zis ca doo cuvinte tot scriu.
Atatia fulguleti bolnaviori, ii pup si pe ei si pe mamici, si pe taticii care sufera in tacere.
Ia sa fac un exercitiu de memorie... Oana, Crinuta, Marc si Ianis, plus tata de Oana, va doresc sanatate multa si sa va puneti pe picioare cat mai repede!
Eu la Roxana am folosit cu succes Karvol, e un amestec de uleiuri aromate cu efect decongestionant si desfunda nasul la raceli, se pun cateva picaturi pe pijama sau pe perna sau cearceaf.
Crinuta si d, sper ca dormiti mai bine si ca o sa va treziti maine mai odihniti, atat voi cat si mamicile. Nu stiu ele ce alta treaba au, dar aici pe forum noi avem nevoie de ele, asa ca odihniti-va fetelor si veniti aici sa ne povestiti ce ati visat. Hai ca eu va invelesc usurel si va suflu pe la gene cu dedicatie de la mos Ene.
In alta ordine de idei, trebuie sa faceti ceva sa nu-i mai lasati sa adoarma cu tzatza in gura. Stiu ce vorbesc, pentru ca si Cristi iubeste sa faca asta, dar de multe ori cand vad ca e gata sa adoarma intrerup alaptatul si daca nici asa nu se trezeste ii schimb pampersul, si asta il trezeste sigur. Alteori il mai pun in patut adormit, dar vad ca el s-a obisnuit sa doarma toata noaptea. Insa recunosc ca am noroc ca accepta suzeta, cand il pun treaz in patut ii dau suzeta si apoi adoarme singur cu suzeta in gura.
Voi ati gasit metode de a-i adormi fara sa suga? Pe asta trebuie mers, dupa umila-mi parere.
asiza, e grozav Denis cu piciorusele...
dianocica, eu stiu ca bati din palme si zici:
Doua, doua, amandoua,
Doua, doua, amandoua
Cine bate douale
Ala papa ouale"
Daca e mai mult, invat si eu bucuroasa.
Ktrinel, succes la interviu!
saryta, frumoase mai sunt dragele tale fetite! Le iei si pe ele la nunta?
dandusa "fetele cu riu,ratusca,ramurica" 
Deci noi am fost azi la... la... Marineland, desigur. Bai nene, am facut o socoteala sumara dupa numarul de masini si mi-a dat ca au fost azi acolo cel putin 10.000 (zece mii) de oameni. Acum noroc ca oamenii sunt civilizati si nu ne-au calcat in picioare, dar asa cozi pe la tiribombe si spectacole n-am mai vazut de pe vremea lui ceasca... ba da, la Niagara, mi-am amintit (de fapt sunt in acelasi oras, asa ca nu-i de mirare). Deci ne-am plimbat pe acolo vreo ora si jumatate, am reusit sa tragem cu ochiul la beluga, am mancat inghetata si floricele si apoi ne-am hotarat sa plecam acasa.
Dar ca sa nu ajungem acasa cu burta goala (ca tot n-aveam nimic de mancare) ne-am inecat amarul la Mandarin, un bufet chinezesc de renume. Si am mancat de am crapat, stau acum daramata si imi mangai burta, tot astept sa scada, ca in halul asta nu pot sa-mi permit sa ma duc la culcare. Acolo platesti o suma fixa si mananci cat poti... ooo, si ce am mai putut... creveti, crabi, caracatite, sushi, scoici... Azi am descoperit gustul scoicilor, era cat p'aci sa-mi mai pun un castron de scoici dupa desert (printre altele, crema de zahar ars, mai tineti minte nebunia din gravidie?). Si m-am aventurat si sa sparg picioare de crab... ce deliciu, sper ca nu sunteti niciuna gravida.... sa ma iertati, dar simteam nevoia sa povestesc cuiva de ce ma simt acum ca si cum as fi gravida, am o burta ca de luna a... hmmm, a sasea ar fi corect.
Toate ca toate, dar pe langa atatea mnacaruri imbietoare Cristinel a facut deliciul serii, a fost intr-o dispozitie de zile mari, parca l-as fi alaptat cu cafea azi... tot intr-un ras si o vocifereala, a strigat si a ras, a batut in carucior, se bucura si el saracul ca mama lui mananca... si doar, doar o sa-i dea si lui ceva. Rau mi-a parut ca nu-i mai mare, ca bine i-ar fi stat cu un picior de crab in mana, pe post de finger food:)) Si la un moment dat l-a luat Roxana de maini si a inceput sa danseze cu el... un dans latino-smucit, dar radeau amandoi atat de frumos ca tresaltau scoicile in mine de bucurie...:)
Una peste alta, am avut o zi buna, dar maine trebuie sa gasim ceva mai usor ca nu mai facem fata la atata imbuibare.
V-am pupat, ma duc sa-mi mai mangai burta...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.