Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DANDUSA, imi pare rau ca ati avut o noapte urata si sper sa fi fost prima si ultima. Sanatate multa Crinutzei!

DIA, mai...ca nu-mi vine sa cred cat de racita e Oana! daca dr zice ca e spre final viroza, eu zic ca marti mergeti in concediu!!!!!!!!!!!!

YAGMUR, nici Luca nu vrea apa? azi a baut un pic in parc, sa-ti zic cu ce i-am dat? cu seringa de la nurofen, a baut 4 seringi

Am avut o noapte bunicica, s-a culcat la 20.45 si dupa juma de ora urlete, apoi dupa inca juma de ora....pana la 5.30 dim cand a papat nu s-a mai trezit. Oricum sunt obosita ca m-am culcat la 1, am avut de facut mancare si curatenie...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, sanatate multa multa multa Oanei...saracuta de ea!!! Tinem pumnii sa va faceti bine repede repede si sa puteti pleca marti in concediu! Sanatate si sotului tau!
Dandusa, si Crinuta e racita???? Io o pup pe botic asa racita cum e si va trimit multa multa sanatate de la noi!
Dianocica, noi nu folosim Pampers de aia nu ti-am raspuns ...Pupam Davidutu' plimbaret
Danutz, ia uite mai unde se ascund stiintele oculte ...io am hol de-ala lung...zici sa-l "intrerup" c-o floare, ceva...nu stiu zau ca la cat sunt eu de impiedicata mi-e teama c-o sa cad si-o sa-mi rup gatul ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Stiti jocul ala cu "doua-doua-doua", iar copilasul bate din palme???? ...Ei bine, Denis il stie...doar ca nu bate din palme, ci bate....din talpile de la picioare...cum ma apuc de cantat, cum e pe spate, cu picioarele in sus, cu talpitele spre interior si le bate una de alta......nu stiu cum o fi invatat, ca io pe cuvant ca i-am aratat varianta corecta ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Poate credeti ca-s nebuna...,am fost la spital si m-am intors fara consult...,m-am razgindit...,cind am vazut cita lume bolnava era...(copii si parinti)...,asteptau de o groaza de timp...si nu parea sa scapam astazi de acolo...,asa multa lume era...Mi-am zis...,ca mai bine merg acasa...,tratez copilul cu ce stiu ca-i mai bun...,bag in functinune batista bebelusului...si la cel mai mic semn ca ceva nu merge conform graficului...,merg direct la urgenta...Luni ,oricum mergem la control...,la pediatra...Ultima data cind a tusit a fost acum citeva ore bune...,de stranutat a stranutat...,ii curg si muci...,dar nu mai plinge...,din contra se joaca...,febra nu are...si apoi cind am citit si de Oana,mi-am dat seama ca noi nu sintem chiar asa de grav...,deci nu ma simt chiar mama denaturata...,sau sint?!?
Asa ca i-am dat Panadol ,al 8 ore,Ambroxol pentru tuse si ser fiziologic cu batista bebelusului...
Acum doarme,nu sfoaraie sau fornaie...,deci zic eu ca-i mai bine...Dar de acum am sa-i dau saptaminal Oscilococinum...,ca se pare ca imunitatea de la mine nu mai este de ajuns...,a crescut si organismul ei cere mai mult...,asa ca ne conformam...
Danutz,
vai ce m-am mai distrat...,pai noi avem un hol ca cel descris de tine...,dar nu pot pune nika pe el...,ca-i ingust...,daca las ceva mai mic..de genul...,o pereche de papuci?...ceva peste care sa dau si sa nu se sparga...,ca si Asiza,sint foarte cascata...,uneori ma surprind darimind manechine in magazine...,care vorba aia...,nu sint mici...,da'...Apoi ,usa la baie la noi a stat in permanenta deschisa(pina cind am citit mesajul tau )...,pentru ca altfel nu putem respira...,nu avem AC si asa mai intra putin aer...Vreau cartea daca o gasesti...,te rog sa mi-o imprumuti...,mi se par foarte interesante lucrurile pe care ni le-ai spus...Multumesc
Dia,
imi pare foarte rau ca Oana este asa bolnavioara...,o pupam tare...,sa treaca...Cu siguranta va fi bine pina marti...si veti merge linistiti in concediu...
Lavinia,
am imprumutat batista bebelusului cu aspirator cu tot...,ca noi daca nu avem covoare...,n-avem nici aspirator...
Dianocica,
la noi se pare ca microbul era de vina pentru noaptea de cosmar de acu doua zile...Dar pentru restul zilelor...,nu am descoperit "microbul"...,da' si cind l-oi descoperi...,sa te tii...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multa sanatate Crinutei si Oanei... of, Doamne prin ce trec; Luca nu a fost niciodata racit, dar cand citesc ce povestiti voi ma trece cu transpiratii reci... pupam frumoasele...
Marani, nu am seringa de aia.. dar cumpar daca e nevoie; Luca mai bea uneori din cana normala, de plastic ptr copii mai mari; nu trebuie sa-ti spun ca jumatate se duce se el
Asiza, cat de simpatic este Denis... doua, doua cu talputele.. abia astept sa-l vad...
Ce zi faina am avut azi la job...dupa postarea de dimineata am facut cu masina traseul viitoarei autostrazi, am "evadat" in Turda la masa, ne-am plimbat prin ploaie.... a trecut ziua mai repede... dar cand ma gandesc ca ajung acasa si Luca nu este... cred ca o sa plang (Luca e deja la dadaca acasa, doarme de rupe si abia, maine, dupa chef, ma duc sa-l iau...)
Maine nu am internet... asa ca ne revedem luni
Weekend placut!!!!! si insanatosire grabnica tuturor celor bolnavi

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza, de la noi!

crinuta si oana sanatate multa! iar la mamici multa rabdare! nu uitati sa le puneti multe picaturi in nas si sa ii hidratati bine. si mancare usoara.
la noi au tinut 2-3 zile mucii si o zi febra.

yagmur plimabareatzo ...te-ai plimbat singura?

danutz, asa e si aici pt gradinitzele de stat sau cele inmediu familial subventionate de stat....adica tre sa il inscrii inainte de concepere! buuun, deci si asta s-a lipit repede de romanica ...dar ceva bun nu se lipeste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, si eu tot panadol la 8 ore si aspirat la nevoie. muci si tuse expectoranta. si marc si ianis. sper s-o scoatem la liman doar cu atat.

bag joaca la greu, cand cu ianis, cand in 3. cum spuneam, timp nu mai am deloc. azi e barbatu' acasa si am apucat sa citesc un pic din urma.

marc nu mai vrea sa stea pe covor sa se joace. vrea numai in picioare, cum se ridica incepe sa urle a nervi. nu mai sta in carucior decat plimbat, de preferinta cu viteza... a invatat sa racneasca de nervi, stange gingiile, strange pumnii si racneste gutural din gat. nu plange, urla de nervi. la fiecare 5 minute. il deranjeaza orice si nu-i mai place nimic. ianis e calare pe noi non-stop, seara nu vrea sa se culce, marc nu poate adormi de galagie, dimineata la 6-7 ianis e treaz (mami e zi!!) nu poate sa taca (cum ar putea saracul, are 3 ani...) se trezeste marc ca iar e galagie si uite asa toata ziua marc e obosit, nu mai are rabdare nici la papa nici la joaca, prea agitat si obosit sa adoarma normal... plus ca noaptea frecam covorul cu carutzul exact o ora, plus bibe. de mine nu zic nimic, sunt fericita :-)

cu intarziere, pt dandusa - programul lui marc de aprox 1 luna incoace: noaptea are 1 masa de bibe, dimineata si seara la fel, plus 2 diversificate pe la 11am si pe la 4pm. uneori reusesc sa-i strecor pe la 8pm inca o portie mica de cereale (max 100). de cand are muci, adica de 3 zile masa dureaza cam 1 ora, numai in curte, schimbat frecvent peisajul. cu greu, dar ceva-ceva reusim... din nou, sper in mai bine :-) or fi iar dintii de vina...

a fost aseara sonia la antena sau nu???

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

multi multi pupici pt oanasi pt crinutza sa se faca bine cat mai repede

mirona banuiesc ca aia sunt pampersii. am recunoscut viermele de pe un pampers, pe ambalaj nu e absolut nimic. nu scrie nici superflex, nici nimic nimic nimic. pana si copilu' din poza are pampersi din aia vechii...dar da, sunt extraordinari. daca nu mai gasesc in bucuresti te pun sa mi faci cunostinta cu arabul ... la cat sunt de misto astia cred ca intra si in 4, nu-mi mai trebuie 5. sunt foarte incantata

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

saluare mamici! Noi suntem binisor, ne luptam cu cel de-al 5 dintisor si cu mersul in picioare(care e destul de dificil).Saptamana viitoare suntem nanasele ... cununam pe cineva si acu suntem prinsi cu toalete, papucei, moate si multe altele.
Uram si noi insanatosire grabnica fulguletilor bolnaviori.
Am mai pus si noi vreo 2 poze aicicare speram sa va placa.
Am cumparat si eu o data pampersi din astia .... foarte faini ... dar nu am mai gasit de atunci.
Multa sanatate la toti.

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

mai.
cum racesc copii astia..groaznic!!!

Dia, Dandusa & friends, cautati in magazine (sau la arabul Mironei :))) Baby Erkältungsbad de la Penaten, adecalea zeama cu uleiuri eterice (cel mai mult in compozitie este cimbru) care se pune in apa de baie.
Acum doarme deja Bea (da, da, s-a dus la mama naibii programul meu misto cu dormitul de la 8..) si nu pot sa intru in camera sa ma holb, ca o trezesc, eu i-am mai luat bilute homeopatice pentru raceala, ceva cu S erau, si iar uleiuri eterice de picurat pe marginea pijamalei langa gat, dar dupa cum spuneam, nu stiu cum le cheama pe dansele.
Sunt super bune, eu asa am trecut cu Bea de noptile in care era mucoasa.
a.
Da voi oscilo nu prestati? ca si ala cica e bun..eu nu am avut curaj ca e cam plin de lactoza.

Verisorii mei din Constanta or sa vina aici in prima saptamana din septembrie.
Cand se intorc se opresc precis in timi, la mama.
Daca nu gasiti din alea la romanica acu e momentul.

am uitat sa spun ca pe urma unul din ei se intoarce la munca.
in bucale.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput