Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
coolutz spune:
seara,
carmen94-multumesc ca mi-ai laudat baietii, si eu is tare mandra de ei, amandoi...
intrebare la care sherbi cred ca e cea mai indicata sa raspunda: ce acte imi trebuiesc ca sa scot copilul din tara in ue? e nevoie de pasaport sau e destul certificatul de nastere?mergem sapt viit la parintii mei in jud sm si de acolo daca putem am trece si in ungaria, am inteles ca au o gramada de haine pt copii ieftine si bune
,
andrea si andrei(6april2007)
karra80 spune:
coolutz ai nev de pasaport
eu i-am facut pt ca am fost si noi in Ungaria
Am trecut-o pe pasaportul sotzului.Intr-o zi a fost gata
Am platit 10 ron taxa de urgenta si 2 taxe a cate 3 ron fiecare ceva taxe de cerere si includere in pasaport
Fara pasaport nu poti iesi din tara.M-am interesat si eu la politia de frontiera inainte sa plecam
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
anamana123 spune:
salutare!
moama! am primit si noi, in sfarsit, prima cerere in casatorie! gata, ne maritam cu lucas! si ce copii misto o sa facem, la randul nostru! niste ochiosi!
ete ca au venit fetili la apel! si krissy si arissa! am admirat si pozele! asa ca, sa mai strigam! alionusca! mai hai si zi-mi reteta de kefir, ca vreau si io sa-i dau! dc nu-mi zici tu, caut pe net si gasesc cum se face! as vrea sa i-l fac din lapte praf. aici gasesc un kefir bun de tot, grecesc, facut din lapte de vaca pasteurizat. azi l-am halit io tot, n-am tinut cateva lingurite pt maria, ca nu mai stiam reteta si am zis ca-i dau peste vreo 2 sapt!
hahaha! roxanici! esti tare spirituala! m-am distrat! da' sa stii ca are cutie automata, fara schimbator!
si sor-mea are astm alergic. si-a facut o mie si unu de teste si e alergica la tot! inclusiv par de pisica. la ea se manifesta aiurea: mancarimi, inclusiv are senzatia ca o mananca pe trahee, i se inrosesc ochii, ii curg, stranuta si in stari grave nu mai poate respira. acum cativa ani a facut un tratam homeopat si de atunci e bine... nici nu mai stiu de cand n-a mai facut o criza nasoala...
acum sa va zic si despre noi, ca tocmai am fost la control de greutate si masurat. deci, la 5 luni si 5 zile, are 6280gr si 64cm, desi n-au masurat-o bine, pt ca era f rece metrul ala, si ea a stat crispata cu capul bagat in umeri!!!!! ca petre roman!!!
azi am vazut si pozele cu criss de karra! e tare dragalasa! are niste ochi maaaaari! frumoase fete avem!
martutza, tu intrebai la un mom dat de gabdyd! erai ingrijorata de inundatii! e destul de departe olanestiul de voineasa, iar filmarile erau facut chiar in satul meu natal! ma mir ca nu l-am vazut si pe tata, ca el e popa din sat!![]()
hai ca intru pe mess cu sor-mea!
profit ca maria e la plimbare cu tati!
pupam mult
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
coolutz spune:
arissa - cum v-ati comportat la mare?...eu am vrut sa mergem si anul acesta dar taticul "responsabil" a considerat ca e prea mic pt asta....
mammmaaa da ce copii mari aveti...deja stau in picioare...oare peste o luna o sa stam si noi asa copacel?
,
karra80 spune:
quote:
Originally posted by anamana123
salutare!
azi am vazut si pozele cu criss de karra! e tare dragalasa! are niste ochi maaaaari! frumoase fete avem!
varsta mariei
MULTUMIM

intr-adevar doua Marii frumoase......
De fapt toti copilasii sunt la fel de frumosi ca doar sunt ai nostrii din grupul nostru in care suntem ca o fam......
Carmina
de
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
coolutz spune:
mersi karra, sper ca maine au program la politie, sa putem rezolva si noi...
,
coolutz spune:
karra ti-au dat pasaportul in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta??
,
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by karra80quote:
Originally posted by anamana123
salutare!
varsta mariei
MULTUMIM
intr-adevar doua Marii frumoase......
De fapt toti copilasii sunt la fel de frumosi ca doar sunt ai nostrii din grupul nostru in care suntem ca o fam......
Carminade
Luna 6
pai la toate fetele de la noi din grup ma refeream, nu ca baietii n-ar fi, dar de obicei pe " barbati" ii calificam cu alte epitete, mai puternice, asa, ca ei!
varsta mariei
paxela spune:
quote:
Originally posted by elyannequote:Io stiu unde e da' nu stiu sa-ti explic
Originally posted by karla32
fetelor, help! Spuneti-mi si mie pe unde e Policlinica Titan? maine trebuie sa fiu acolo la o doctorita si habar n-am unde e!?
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IVDa' incerc totusi... E pe b-dul Nicolae Grigorescu... Daca vii din centru, pe langa parcul IOR, treci de statia de metrou titan si mergi inainte pe nicolae grigoresc, inca o statie. Pe partea stanga e policlinica. Este destul de mare n-ai cum s-o ratezi... Are muulte etaje ... nu stiu exact cate... 6-8 cred.
Uite si harta aici: http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/flash.php ... cauta b-dul Nicolae GrigorescuEliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
si ca o completare pe acolo trece ratb 101, 102
daca imi spui din ce parte vi si cu ce vi iti pot explica exact cum ajungi, oricum in zona pe oricine intrebi iti poate explica
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
arissa spune:
Iuliana_2007, coolutz, nu stiu daca e relevant ce povestesc eu de mare pentru ca noi am dus-o doar in doua sambete, fiindca suntem aproape de Constanta si a doua oara am prins o zi noroasa. Prima data am tinut-o pe plaja dimineata pana in 11, cu crema factor 30 pe ea, am scos-o la soare adunat vreo 20 de minute, asta pana in ora 10. In restul timpului a stat pe sezlong sub umbrela si s-a comportat foarte frumos. A papat, a dormit normal. Am mai revenit pe plaja pe la 5.30-6, cand deja batea un vant recisor. Seara cand i-am luat temperatura am constatat ca nu avea nici macar un grad in plus fata de temperatura ei normala. S-a comportat foarte bine.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Da' incerc totusi... E pe b-dul Nicolae Grigorescu... Daca vii din centru, pe langa parcul IOR, treci de statia de metrou titan si mergi inainte pe nicolae grigoresc, inca o statie. Pe partea stanga e policlinica. Este destul de mare n-ai cum s-o ratezi... Are muulte etaje ... nu stiu exact cate... 6-8 cred.
Andrei si