Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna stup!!

Ne-au plecat bunicii azi. A fost asa de bine, am mai respirat si noi putin...
Asta e, trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant...
Am pus si noi poze in albumul de 4 luni, cel cu albinute si bondarei si in cel cu mamele de zumzaitoare.
Cam tarziu, dar sper sa primiti, dorim si noi sarbatoritilor de ieri LA MULTI ANI! Multa sanatate si bucurii maxime!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by coolutz

karra ti-au dat pasaportul in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta??

,
andrea si andrei(6april2007)

de pe o zi pe alta...ca am luat nr de ordine dimineatza dar abia la 15 am intrat si ei termin progr la 16...dar a fost gata a doua zi.
treb sa ai platite chit la CEC si sa fie pe numele celui pe care il treci pe pasport.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 6

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Carmen94, Suzi, multumesc pt. aprecierile la adresa cuconitzei mele...imi creste inima cand mi-o admira cineva..cred ca stiti sentimentul

Am intrat la poze si am vazut : o dulceata de fetita - Amalia de BiancaM, un frumos de baietel care sta bine de tot in funduletz - Arthur de ElenaGiulia si un Luca batos de Rebiana care sta pe piciorusele lui mandru tare

Mai erau cateva poze fara nume, sunt puse de Coolutz?

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salutam stupul!
noi am socializat azi in parc vreo 3 ore. matei a inceput sa arate un interes din ce in ce mai mare fata de ceilalti copii si se chinuie sa se ridice din carut ca sa-i vada mai bine si chiuie, tipa, da din maini si din picioare cu mare veselie. o sa-l duc mai des, ca noi ne plimbam pe cateva alei mai linistite. vecinii mei terminara cu botezul pe azi ... sper sa fi terminat definitiv.

arissa bine ai revenit.

vazut pozici multe cu bebei care mai de care mai batosi si frumusei.

karra avem si noi baticut din ala, dar bleu. oricum ... winnie e dulcica rau de tot!

coolutz baietii tai sunt de asemenea f simpatici. imi permit sa zic de andrei ca e o scumpete ... la sot nu ma bag la aprecieri!

BiancaM ca sa va descurcati si de-acum cu bb!

fetele de fuserati la intalneala bagati poze! de data asta nu mai scapati, ca data trecuta v-ati dat lovite, ca n-ati avut aparat ... etc ... etc ...

acuma o chestie pentru mamicile de baieti. deci ... m-a disperat matei cu urmatoarea faza: dau sa schimb scutecul ... el ori imi trage un pish atunci de nu apuc sa-mi dau seama si ma uda, se uda si eventual si patul, ori cand tocmai ma pregatesc sa-i prind alt scutec. ca alezele sunt oarecum f putin folositoare in cazuri din astea. patiti si voi asa sau gresesc eu undeva??? ca eu nu inteleg ... se intampla o data sa-i vina sa faca atunci cand desfac scutecul, se intampla de doua ... de trei ori ... dar la el e vb de 90% din cazuri!!

acum va pup!

aaa ... rebiana sa zici musai cum i-ai prins baticul lui luca si ce fel e ... ca eu m-am chinuit si nu mi-a iesit asa ... si-am incercat de cateva ori.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Eliana, ptr indicatii si harta! Am priceput cat de cat! Nu prea cunosc zona. Doar asa... in trecere...

Paxela, si pe tine! Vin de pe b-dul Unirii! sper sa ma descurc. Daca nu mai intru pe net ma dati disparuta!

ioanaradu, si Luca e cu fantana arteziana cand schimb scutecul! am citit ca e vorba de schimbarile de temperatura! si probabil se elibereaza si ei. o fi mai placut sa faci pipi asha...

pup fetele!
pup bebeii!
noapte buna!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLunaA5A

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Roxanici, frumusel Raresu din cale afara, dar cui seamana asa serios?

Eu bantui seara pe forum, ca n-am somn si ziua, cand trebuie sa fac teme cu Raul si Giulia e in plina forma mi se inchid ochii. Dar nu ma invat minte!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna seara stup!

intru rapoid si imi cer scuze ca nu am timp sa rasp. la nimic... noi maine plecam la Calarasi si revenim peste 1-2-3 saptamani. poate mai intru si de acolo dar slabe sanse. pupam toata gashca. sa auzim de bine

aaa..IOANARADU haaaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa ala e tot parul ei...ce sa tund mama? de ce vrei sa tunzi baiatu? ca de indesit nu se indeseste. intrebat coafeze..acealsi rasp. tuns numai pt uniformizare. pup pup pup. paaaaaaaaaaaaaaaa

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Iunita, drum bun, sedere placuta, da ce faceti acolo?

Kitty, si io patesc la fel, acu ma uit la TV si maine is cu ochii in gura de somn. Cat despre domnu Rares, are privirea lu tac'su sigur si morocanos o fi ca mine ca io nu prea ma hlizesc asa des.

...dupa cum vedeti, iar apar la sf zilei si nu raspund la toata lumea

multumesc ptr raspunsurile cu alergia. pe mine ma mananca ochii de imi vine sa ii scot, imi curge nasul, se infunda si stranut....sigur e alergie dar nu stiu la ce. Banuiesc pisica ptr ca la vaslui nu am avut nik si cand am ajuns acasa, la vo jumate de ora am avut iar un episod. nu stiu cum pot sa aflu daca la ea fac urat sau.... la rares

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna seara,

la cererea expresa a publicului, am pus poze in album, incepand de aici. Si le-am mai pus si de doua ori.

Acum serios vorbind, m-a disperat webshot-ul azi. Prima data mi-a zis ca i se pare ca nu am voie sa gestionez albumul, desi eram logata cu parola comuna. Dupa aia mi-a dat erori "Cannot find server", si in final mi-a incarcat pozele de 2 ori, dar fara sa salveze titlurile corecte. Rog pe cine se pricepe sa stearga dublurile, ca mi-e sa nu fac o boacana mai mare.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput